dan före nyårs

blev ingen fjällen igår pga olika skäl... synd!
sitter iaf hemma hos axel nu, hans familj har åkt iväg till fjällen idag på morgonen. så det blir att sova här till dagen efter nyårs!
idag var jag på stan och rände med makkan, hände inte alls mycke där, sedan träffade jag axl, vi for på ica och handlade lite saker, sedan åkte vi hem tll mig för att käka middag. Väntar nu på att pappa ska ringa så ska vi fara hem till syster sussi för att gratta henne på födelsedagen! stort grattis till henne!!!!!!

ikv tror jag makkan ska komma hit ett tag,
nu ringde pappa och sa att han var påväg hit för att hämta oss.. skriver mer imorgon om jag har tid.
puss

uppdatering om dagarna

har inte varit så aktiv på bloggen senaste dagarna.. Kan bero på att jag har haft ganska fullt upp!
i lördags var jag iaf på morgonen och fixade en mobil, sen åkte jag till mormor för att fira en liten julafton. Senare på eftermiddagen åkte hela familjen till ersmark, där fick jag ännu fler julklappar!
På kvällen var vi hos monica och robert där vi åt jättegod middag.
.
igår minns jag inte riktigt vad jag gjorde... åkte hem från ersmark, satt hemma och gjorde något, sen for jag och pappa till sussi för att fika. Supergott!
.
Idag var jag ner på stan med älsklingen, där träffade vi massa folk. Skulle också träffa viktor, men det blir imorgon ist.
Vi gick en sväng till polisstationen där min moster jobbar för att hälsa på henne och testa några skor hon hade köpt med inte kunde ha. Dom passade mig perfekt, så blev som en till julklapp till mig:)
nu sitter jag och väntar på mat, papsen lagar middagen:) Senare ska vi till annelie och hälsa på.
.
Imorgon blir det att packa, ska till fjällen över nyår med älsklingen. Där finns inget internet, så blir inget bloggande därifrån.
Och precis när jag kommer hem från fjällen bär det av till sthlm med pappa och älsklingen. Så har rätt fullt upp,,, ska försöka lägga upp bilder och sånt senare när jag får tid!
magen kurrar, skriver om några dagar puss

ny mobil

ny mobil igång nu:) super super super!
jag och pappa klev upp redan halv 9 idag för att fixa mobil till mig=) skitbra! är jättenöjd, fick precis den jag ville ha
+++++på det !!!!!

juldagen

Dagens outfit
ny tshirt jag fick av pappa igår som jag tror kommer från new yorker
svart långt linne från gina
svarta nya nit tights jag fick av mamma igår
mammas tjocksockar som mormor stickat

.
Idag hade jag tänkt att stiga upp kl 11, men blev dock så att jag stängde av väckaren och somnade om tills mamma ringde vid 2 tiden. Steg då upp och gjorde mig klar, sen for jag och pappa och käkade julmat hos sussi och micke.
Senare for vi på ica maxi och handlade, så nu är kylen full. Sen var plötsligt klockan redan 10, så tänkte att jag skulle blogga lite om dagen.
Imorgon ska jag mamma stefan matilda tommy min älskling och kanske oscar och anna +filippa och fira jul hos mormor, blir nog någon liten lunch och sådär:) senare på kvällen ska vi alla och äta middag hos monica och robert, så blir nog sen trevlig kväll där imorgon:)
skriver då om jag hinner:)
Ska snart ta och sätta mig med en film och försöka sova tidigt eftersom jag och pappa ska upp på rean imorgonbitti.
 här är handlingen från idag

(L)

Innan jag går och lägger mig vill jag bara berätta för er alla att axl är det bästa som finns, och han är den underbaraste kille jag någonsin träffat!
Jag älskar dig gubben, du är bäst!

24 december

Jul jul!
Äntligen julafton måste jag säga!
Idag vaknade jag upp tillsammans med älsklingen vid min sida. Vi låg i sängen och myste ett tag innan jag klev in i duschen. När han vaknade till käkade vi lite frukost och jag fick öppna paket:) Dagen började underbart där hemma i ersmark. Senare bar det av till syster sussi för att käka julbord, supergott! Vid 2 tiden for axl iväg för att fira jul tillsammans med sin familj. Jag pappa och sussi fortsatte då dagen med att se kalleanka och öppna fler julklappar.
Senare bar det iväg för att säga god jul till harriet och anita, dom blev jätteglada:) Sen  fick jag skjuts tillbaka till ersmark där vi spelade julklappspelet. Gick väl inte så jättebra, men jag fick det jag ville ha iaf! Tomten kom på besök där borta också.
Vid 10 tiden åkte jag tillbaka till sussi, och nu har jag precis kommit hem till mig. Papsen sitter och spelar gitarr och vi bara tar det allmänt lugnt:)
Otroligt nöjd över allting jag fått! tack så jättemycket!
Det jag har fått är iaf
Gymkort, sockar, spargris till thailand, nit tights, cola, sminksak till ögonskuggan, mascara, deo, raklödder, tjock svart tröja, tshirt, pengar, choklad, presentkort på make up store, badsaker till badkaret, 2 biobiljetter, presentkort på JC
tack för allt!
Tänkte lägga upp några bilder från dagen också

uppesittarkväll

idag har jag mamma axel och stefan uppesittarkväll här hemma i ersmark. Vi har gjort köttbullar, fixat skinkan, ätit julmat, druckit glögg, spelat kort och precis hett in lambogen i ungen.
snart är det dax att gå i säng så man tar sig upp imorgon. Vet inte riktigt vad det blir för något, dagen börjar iaf här i ersmark, sen bär det in till stan för att käka jullunch hos sussi med sussi micke pappa och älsklingen. Kvällen vet jag inte hur den slutar, kanske åker tillbaka till ersmark och spelar julklappspelet.
tänkte bjuda på några bilder iaf från kvällen.

till sist kan ajg ju berätta att jag vann i spelet som ni kan se

dan före dopparedan

igårkväll gjorde jag och min älskling ett försök till att baka. Vi följde receptet till 100%, gjorde inte ett fel ändå så blev kakorna helt misslyckade och fruktansvärt fula! Dom smakade inte mycket heller,,,
har några bilder där ni kan se hur dom skulle ha sett ut, och hur våra kakor blev.

 

Ikv ska vi ha uppesittarkväll med mamma och stefan där vi ska göra julskinka, lambog, köttbullar, julkorv osv:) blir mysigt!

nu tänkte jag ta mig lite käk, sen ta en dusch. skriver sen, puss


dan före dan före dopparedan

sitter fortf hemma hos mamma, blir nog här ända till julafton:)
har precis varit hemma hos morfar och grattat honom, där fick vi fika:) linn och lena var också där.
nu väntar jag på älsklingen som snart är här, vi ska förmodligen baka. får se om det blir något kortspel också ikv:)
skriver mer sen och lägger in bilder då.

segt

Sitter nu här i ersmark rättså nyvaken med mammas morgonrock.
vaknade vid halv 3 idag, ringde då mamma och axel sedan gick jag ner i källaren för att träna lite på mammas maskin. Var rättså skönt! höll på i 30 min.
Hade tänkt sätta mig och se avsnitt jag missat av julkalendern nu och sen kommer nog mamma hem så jag kan ta mig en dusch.
skriver mer senare om jag har tid.
hade tänkt att baka med axl och käka någon middag :)
puss

dop

Idag vaknade jag av väckaren redan halv 10 tillsammans med älsklingen vid min sida. Vi kramades då lite i sängen, sedan drog vi oss upp för att hoppa in i duschen.
När jag klev ut ur duschen skulle axl vara kvar för att värma upp sig,, efter ett långt väntande drog jag upp drapperiet för att få honom att skynda på. Han hade då halvlagt dig i badkaret och jag vet inte riktigt om han var helt vaken? kul såg det då ut iaf!
Sedan gjorde vi oss klara och gick ner till sjungandekyrkan för att öva lite på låten inför dopet. Det gick väl inte så jättebra under själva övningen, men när det väl gällde var det felfritt! Efteråt fick vi massa beröm, fick tom lämna ut namn och telefonnummer till en tjej som ville kunna nå mig ifall hon behövde någon att sjunga eller spela på olika evenemang. Kul kul!
Efter dopet fick vi smörgåstårta och choklad"kakor" var jättemumsigt! Oscar och Anna öppnade presenter till Filippa och sedan vaknade lillgumman:)
tänkte bjuda på ett antal bilder från dopet.




lördag

Idag for min älskling iväg redan halv 10 för att döma match och fixa överraskning. Själv så låg jag kvar och sov till vid 1 tiden någon gång. Sedan såg jag några avsnitt av julkalendern jag missat från tidigare i veckan.
Vid halv 3 gick jag ut på promenad utan att veta vars jag skulle gå. Slutade iaf med att jag hälsade på farmors grav, ritade ett stort hjärta och gick sedan vidare till stan där jag träffade axl. Vi bokade 2 biobiljetter till sena bion på luftslottet som sprängdes, sedan gick vi på ica för att handla lite saker för middagen.
Till middag hade vi tänkt att käka varma mackor med tacoköttfärs och pastasallad med kyckling. Men eftersom vi båda var så pass mätta efter salladen sket vi i mackorna, det får bli någon annan dag.
Senare på kvällen gick vi ner till stan för att hämta ut biljetterna och gå på bio, där träffade vi renman:)
Filmen var iaf riktigt bra och väldigt värd att se!
nu ska vi sätta igång en film att somna till så vi är utvilade till dopet imorgon för filippa.
godnatt puss

fredagkväll

Idag sov jag ut riktigt ordentligt! var otroligt skönt!
Gjorde inte alls mycket på dagen, tog det mest lugnt och städade lite här hemma.
Senare vid 4 tiden gick jag ner till stan för att träffa axl emil och emelie. Vi gick då först på ica för att köpa vindruvor till mig, sen gick vi på dallas för att käka pizza. Var otroligt gott måste jag säga!
när vi skulle in till stan efter käket för att fixa snus upptäckte vi att klockan var kvart i 6 redan, så vi trodde vi hade missat bussen. Men efter att emelie hade hämtat ut pengar och klockan hade hunnit gå ännumer såg vi en sjungandebuss som stod vid morönbusshållplatsen. Alla rusade då dit för att hinna med.
Det visade sig att bussen som gick kvart i 6 hade gått sönder så dom väntade på en ny som snart skulle komma så vi han med och slapp gå hem! Och inte nog med det, alla vi 4 fick tom åka gratis för att datasystemet inte fungerade:)
När vi kom hem satte vi igång 2 st skräckfilmer, jag som trodde dom skulle skrämma livet ur mig var inte ett dugg rädd.. tror det var axl som skrek mest av oss, vi andra skrattade mest.
Senare försökte vi oss på anden i glaset, eftersom jag inte trott på det tidigare gjorde jag det inte nu heller.. var förmodligen någon av killarna eller emelie som flyttade på glaset,, hehe:)
.
Nu har jag och älsklingen tänkt att sätta på någon romantisk komedi med tända ljus osv:)
får se när vi somnar. Godnatt puss

jullov

Glömde totalt bort att skriva igår,, tror iaf inte att det var något spec som hände.
Idag jag kan ju börja med att skriva att det är så sjukt kallt här att man inte vill sticka ut näsan genom dörren ens.. Var inte alls kul att gå till skolan idag, och sedan hem igen.
Gjorde 2st prov idag, matte och naturkunskap. Kändes rätt ok!
Dessutom hade vi avslutning med klassen när vi såg en värdelös film och fick goda pepparkakor och saft:) riktigt gulligt av våra lärare att tänka på vårat bästa;D!
.
Imorgon blir det sovmorgon eftersom vi fått jullov redan idag, det var riktigt riktigt skönt! Senare på kvällen ska jag axel emelie och emil käka på dallas, hyra skräckisar och ha myskväll här. Får se hur det går riktigt eftersom jag är så sjukt rädd för skräckisar,,, mitt villkor att vara med var att jag skulle få lägga mig och sova under filmerna om jag blir för rädd, och det gick axel med på:)
annars har jag inte hunnit planera något spec på lovet, har inga julklappar som behöver köpas heller eftersom bara dom under 18 får julklappar i år, så det blir jag och lilla filippa som får det bra!
.
hittade bilder på 2 otroligt goda efterrätter som jag smällde i mig förra veckan, tänkte att jag måste få frestas lite. Har dock inte kort på den bästa som jag åt hos sussi. Eller visst var det förra veckan? blev osäker nu.

degarkväll

sitter nu här vid datorn och degar med massor av disk omkring mig. Åt just en dundergod middag som bestod av pastasallad den innehöll pasta, rödlök, majs, kassler. sallad och gurka +vitlöksdressing.
Om ett tag blir det att plugga BF, har prov imorgon, tänkte sätta av en tid för plugg mellan 8-9 och ta ut det viktigaste med understrykningspennan i högsta hugg;) sedan blir det andra avenyn, och vid 10 ringer älsklingen.
Förmodligen hinner jag med att läsa igenom allting en gång till innan jag somnar också, har ändå sovmorgon imorgon så behöver inte lägga mig lika tidigt.
3 skoldagar kvar nu = 3 prov kvar... Gjorde dock bort en redovisning idag om friskvård som jag var sjukt nervös över, men det gick rätt ok!
.
Till sist kan jag ju ta och berätta att axl har fått gå upp till en mer avancerad grupp i kickbokningen!
+ på det.

skitdag

har inte orkat blocka mycket idag,, får räcka med ett inlägg idag.
jag sov så otroligt dåligt inatt,,, först hade jag svårt att somna, och när jag väl somnat vid ca kvart i 12 tog det 30 min, sedan vaknade jag med sjukt ont i magen... riktigt riktigt illamående! Hade ingen aning om vad jag skulle göra eftersom jag inte kunde röra på mig pga smärtan.. tillslut lyckades jag iaf sträcka mig efter en hink som stod vid datorn ifall jag skulle behöva spy.
Efter någon timma kändes det bättre, så jag lyckades då somna om och sov resten av natten i lugn och ro.
När väckaren ringde var jag sjukt trött efter den jobbiga natten och lyckades på något sätt när jag ställde mig upp få knäet ur led, så kunde då inte stödja mig på det och ramlade ihop.. tillslut kom jag mig till duschen och lyckades göra mig klar för att gå till skolan.
Skolan var rättså ok, inte alls så jobbiga lektioner. Slutade redan kvart i 2, dock så kom jag och axl oss inte från skolan förrän vid 3ändå. Vi gick då till tatueraraffären för att kika på olika tatueringar.
Senare när axl for hem träffade jag syster matilda som bjöd mig på middag på subway, vågade tom testa en ny macka denna gång. riktigt gott!
Vid halv 7 lyckades jag iaf komma hem, kände mig då alldeles svimfärdig, så tog ett glas vatten och la mig sedan i sängen för att vila lite. När jag senare kände mig piggare hamnade jag framför datorn med gitarren i handen för att kolla igenom låten jag ska sjunga på filippas dop. Det gick rättså ok!
Nu tror jag att jag ska ta och plugga lite innan gubben ringer, måste öva lite inför den sjukt jobbiga redovisningen imorgon...
jag som trodde att sista skolveckan skulle vara slapp, men det visade sig att det blev prov i stort sett varje dag, fyfasen...
bjuder på några bilder från i helgen också

3 advent, godnatt

kom mig precis just hem från Oscar nu:) han har hjälpt mig med matten eftersom jag har matteprov på torsdag och verkligen inte förstår någonting.
har iaf fått mig en liten bättre uppfattning nu, men blir att plugga ännumer på tisdag också efter sången och skolan.
Filippa var vaken när jag kom dit, så jag fick hälsa på henne också:) hon växer då för varje dag som går känns det som!
.
nu börjar jag bli riktigt trött, så väntar bara på att älsklingen ska ringa så vi kan prata godnatt.
Ska nog försöka se paradise också,  men sen sover jag!
skriver mer imorgon, godnatt puss

din dag

Idag är det din dag älskling.
Jag hoppas att du fått precis vad du önskat dig, och att dagen blir perfekt för dig!
Jag älskar dig mer än du någonsin kommer att förstå, du är det bästa som finns ♥
Grattis på födelsedagen gubben!


lucia

hade riktigt trevlig kväll igår med alla människor som var här. Tack för att ni kom och gjorde kvällen så bra:)
lärde känna en jättesöt tjej som heter emelie också.
axel var också väldigt nöjd över kvällen, var verkligen kul!
+ för plastmuggar så man slapp disken måste jag säga.
.
Idag firade jag gubben på morgonen med lussebullar&oboy till frukost. +paket
senare for axl hem för att bli firad av släkt och familj, dom skulle ut på kriti och käkar. Själv så har jag gått ut med soporna, tagit en dusch och nu funderar jag på att se julkalendern och sedan ta en promenad innan jag ska till oscar för att plugga matte....
skiver mer senare, pusss
.
lägger in bilder senare också, eller imorgon beroende på om jag har sladden här eller hos mamma i ersmark
sen kan vi ju inte glömma bort att det är lucia idag också!
.
är det förresten någon som vet varför jag har så sjukt ont på sidan av benet/rumpan?:P

partaj

hicka som satan , ditter i lägenheten med emelie pontud challe och markus. snart är axel och emil här också. orkar inte skriva mer
hej/challllleeee

massor att göra

vaknade vid halv 12 idag, jag och gubben gick då upp och käkade frukost och drog på oss kläder för att sedan åka in till stan och fixa klart allting inför kvällen:)
kom precis hem efter ärenden på stan, så väntar bara på att älsklingen ska komma hit så ska vi ta en dusch och sedan göra oss i ordning :) hoppas på en riktigt kul kväll med massor av kul folk! vore suveränt!
skriver mer imorgon eftermiddag, ska iaf börja dagen då med att gratta gubben som fyller år.

lussekatter

nu har vi bakat klart alla lussebullar!
axl var ju nästan bra måste jag säga, började snurra runt med deg i luften så det flög runt på golvet. rättså kul!
själv så gjorde jag lite annorlunda figurer, blir som lite roligare då;D
har precis tagit mig ett glas mjölk och favvolussebullen, var riktigt gott! snart blir det väl sängen, börjar bli lite trött.

några bilder

ersmark

sitter i ersmark nu ikv tillsammans med gubben min ♥

vi fick riktigt god middag,,, natchos med löfbiff +massor med gott tillbehör.

efter middagen började idol, så då flyttade vi över till tv rummet, och nu under pausen har jag och älskling börjat baka lussekatter! mums....

har massor med gott till tvtittandet också, bla vindruvor, mango, godis och jordgubbsfestis ♥
+ på denna kväll!

imorgon blir det in till stan och parta för att fira gubben, hoppas det blir massa kul folk och lyckat:)


torsdag

skitjobbigt dag på skolan idag,,, började inte bra med matteB på morgonen.
sista lektionen var iaf kul, vi satt och sydde en docka som skulle föreställa vårat blivande barn:) Sissi hade väärsta tävlingsinstingten, hon skulle absolut hinna klart före mig.
Efter skolan gick jag och gubben hem till mormor, där var Linn, och efter ett tag kom Matilda också. Vi käkade middag där, blev soppa mackor och efterrätt:)
nu sitter jag och ser på paradise och kan därför inte skriva mer.. puss


fick en ny "krage" av mormor idag, tacktack!

9 december

idag var en jobbig dag,,, trots att min lärare sagt till mig att jag måste lägga ifrån mig läxorna när jag lägger mig så lyckades jag somna i körkortsteoriboken med lampan tänd igårkväll.. sover verkligen inte bra med lampan tänd! känns som om man inte sovit en blund,
på morgonen klev jag iaf upp och dog mig till aha körskola för att skriva ett teoriprov... kändes inte helt ok eftersom jag inte hunnit plugga.. eller hunnit och hunnit, nog har jag haft tid, men efter en jäkligt stressig tid när jag måstat ta igen så många prov hade jag verkligen inte orken till att plugga,,, hoppas att det gick bra ändå!
engelska, matte och religonen var inte heller så pepp eftersom jag är så otroligt trött idag! 



efter skolan och stan gick jag iaf till syster sussi och käkade middag tillsammans med henne och syster matilda. Micke kom också dit lite senare. Riktigt trevligt att kunna umgås allihopa!
efterrätt fick vi också, "chokladkaka" med glass och nötter. muuums
nu sitter jag här vid datorn och degar, funderar på att skriva ihop lite av idrottsläxan.. sen blid det godnatt ♥


kan inte heller glömma att påminna axl om att det är den 9 idag, puss på det !


stressigt

idag har jag inte hunnit skriva något ännu,,, dagen har varit stressig, åkte iväg till skolan redan kl8 och var inte hemma förrän 9 ikv pga julkonsert på atorp.
dagen har iaf varit helt ok, bortsätt från att axl var otroligt sur idag... men det gick iaf inte ut över mig!
har hunnit med att vara på stan också och käka på frasses med mamsen och syster matilda. rikgtit gott!
nu sitter jag vid msn och sjunger till när oskar spelar, blir snart att plugga.. dvs om jag har tid för att ta upp boken. har som sagt prov imorgon i körkortsteori på hela boken, får se hur det slutar!

skriver mer imorgon, puss

gamla minnen

Sitter nu och skriver med min barndomskompis Emma.
Som ni flesta vet började vi bråka för många år sedan, men tack vare ett party lyckades vi prata ut om alltihopa och lika bra var det !
Vi har gjort så otroligt många saker, finns så sjukt mycket att ta upp, många minnen som värmer och gör en glad!
Kollade runt lite på datorn också lite för att se om det fanns några bilder kvar på oss två tillsammans, och tro det eller ej! Fastän det gått flera år sedan vi var med varandra hittade jag både bilder och låtar som vi sjungit in tillsammans:P
rättså kul att höra på, men otroligt pinsamt! hur gamla kan vi ha varit, kanske gick i 5an?
bjuder iaf på en bild från skolavslutningen i 7an

17 dagar kvar

äntligen har jag kommit mig hem, måndagar är aldrig kul!
började med att kliva upp ur sängen redan kvart över 7 idag, klev då in i duschen och gjorde mig klar.
Allting tog sjukt långt tid, jag han varken se julkalendern eller käka någon frukost -inte alls bra start på dagen! När jag kom till skolan var det utvecklingssamlar redan halv 9.. Gick väl rätt ok, men tog en hel timme.
efter skolan gick jag och min pojke till stan. Ingenting kul hände då där, träffade några man kände, och sedan sa vi hejdå för jag skulle skynda mig till musikskolan, och axel skulle skynda sig hem.

Men efter en lång dag med långa promenader har jag äntligen kommit mig hem, och ska nu ta och göra något käk innan jag kollar igenom körkortsteorin till provet på onsdag.
skönt att det snart är över med alla prov, bara 9skoldagar kvar nu!


skola

jag sitter nu på skolan och skriver ett arbete om friskvård.
Det är inte alls roligt, och det är så sjukt mycket tid som måste läggas ner på arbetet.
så småningom måste man själv stå och hålla i en 10min redovisning för hela klassen..

Har kört fast nu, så måste be om hjälp
skriver sen puss

foe shizzel m'nizzle

har suttit och skrivit med nördmackan ett tag på msn.. tro det eller ej, men han minns alla små onödiga saker som inte alls har någon betydelse.. i fredags på engelskan fick vi lära oss slangord, och självklart minns han ett spec.

från ingenstans får jag ett konstigt svar på msn där han skriver foe shizzel m'nizzle. Själv minns jag absolut inte vad det hade för betydelse, men riktigt kul att säga iaf;D!

nu blir det paradise, sen godnatt
puss


2012

har precis kommit hem efter en underbar kväll på bion med älskkk ♥

vi hade som sagt bestämt oss för att gå på bio idag sen ett tag tillbaka, men hade ingen aning om vilken film vi skulle se.. Valde mellan 2012 och 3an på stig larssons film, kommer inte på vad den heter..

när vi kom dit kollade vi iaf på platserna som fanns kvar på båda filmerna, och då var det enkelt beslut, 2012!

Egentligen hade jag ingen aning om vad den handlade om före vi såg den, men nu i efterhand kan jag säga att den var riktigt bra! Både spännande och lite kärlek, man satt och spände sig och var stressad helatiden.. tur jag hade axl där att hålla om:)

+ på det, verkligen värd att se!

 


hata jeans !

för ett tag sen köpte jag ett par jeans som var riktigt sköna och som jag älskade sjukt mycke... men tack vare mig SJUKA och att jag har rasat i vikt sitter inte alls jeansen som dom ska,, jag blir så jäkla irriterad..
inte kul att he bort ca14 par jeans

såhär såg dom ut tidigare



och nu har dom blivit jättebaggy jämfört med tidigare, bara sjukt !

andra advent

idag hade jag tänkt att ställa tillbaka dygnet så jag kan få mig upp imorogn, men nejnej.. väckaren ringde 9 och halv 10 men inte vaknade jag av det inte, jag sov så gott och vaknade vid 11 i panik för jag trodde jag sovit bort hela dagen.
Jag klev iaf upp direkt och drog på mig kläder för att gå på promenad till stan och köpa mat till ebba.
Det var riktigt skönt ute, bara lite jobbigt med halkan..
Nu har jag precis kommit mig hem och sitter nu med rester från igår till frukost vid datorn. Så småning om ringer nog axel, då blir det en dusch och sedan ska vi boka biljetter för att se 2012 eller luftslottet som sprängdes. Får se vilken av dom det blir:)

kväll med sissi

Nu har jag haft en trevlig kväll tillsammans med världens bästa Cecilia.
Gick in mot stan så jag var där kl 18.00, där träffade jag sissi på busstationen. Vi gick till ica för att handla, ingen av oss var spec bra på att bestämma oss... så vi gick runt ett bra tag innan vi bestämde oss för att käka tonfisksallad:)
Godis och cola köpte vi också.
Middagen blev riktigt god, tom Ebba hoppade upp på bordet för hon tyckte det var gott.
blev sallad, gurka, avakado, fetaost, tonfisk mums!
+snus efteråt blev som pricken över i ♥


Nu blir det att slappa vid tvn, tänkte sätta på någon film eller så eftersom min älskling inte ska sova här med mig inatt.. kommer bli riktigt tomt utan honom här i sängen med mig! tur vi fick våran mysstund igår iaf! ♥

här är bilder från käket iaf


19 dagar kvar till jul

Orkade inte skriva mer igår, efter att vi sett big brother gick jag och sötnos och la oss:) blev inte alls mycke sömn inatt,, la oss väl vid halv 1 och somnade vid 4 kanske.. och redan halv 11 stod mamma och skrek vid dörren att vi skulle kliva upp för att fara till stan.
vi snabbade oss upp, käkade frukost sedan for vi mot the city.
Där köpte jag ett par jeans för 500:- på JC, sen åkte axl hem.
efter en lång stund träffade jag tim som köpte snus till mig, sen gick jag förbi skolan på hemvägen för att hämta cykeln som mamma tjatat på mig att göra. (den har nog bara stått där i några månaders tid orörd..)
Hemma städade jag kattsandlådan, toan och diskade.

Nu sitter jag här själv och väntar på att klockan ska bli17.20 så jag kan börja gå mot stan och möta sissi, vi ska fixa något att käka sen får vi se vad det blir senare:)
axl är somsagt ute ikv med folk från hälsostudion utan mig.


rubrik

sitter nu och ser på cirkus möller tillsammans med mamma stefan och axl.
Idol var riktigt bra, låten med erik-run to the hills går inte besktiva hur bra han gjorde det. trots allt håller jag ändå på tove!
mamma har suttit med telefonen i handen och ringt in för att hålla kvar tove i tävlingen!

nu fortsätter tvtittandet, skriver mer sen


hemmakväll

Nu sitter jag hemma hos mamma och stefan igen i väntan på att axl ska komma:) Vi hade tänkt att käka thaimat och sen se på idol med vindruvor, cola och massor av godis! Efteråt tänkte jag och älsklingen ta ett bad i jacuzzin om vi orkar:)

godnatt

Nu har jag pratat godnatt med älsklingen så nu är det dax att göra mig klar för sängen:) tänkte borsta tänderna, ta bort sminket osv.
Har iaf sovmorgon till halv 11 imorgon, riktigt riktigt skönt!
Godnatt på er

Tog just en titt på termometern, den stod på ca -8, riktigt kallt!
Alldeles vitt är det också


Rubrik

Idag ringde klockan redan halv 7 så jag skulle hinna göra mig klar till kvart över 7 för att se julkalendern och sedan åka in till stan med mamma. Rättså halvdöd kan jag ju säga att jag var när klockan ringde.. Och inte nog med det, när jag kom in till stan upptäckte jag att jag glömt min snusdosa i Ersmark, det var inte alls kul!
Får be mamma ta med den imorgon..
Första timmen på skolan var vi på nordanå och såg film, "prinsessa" hette filmen. Den var riktigt bra, men tyvärr fanns det dom som inte kunde visa hänsyn och betedde sig illa!
Efter filmen skrev jag 2st prov, naturkunskar och fritidskunskap. Förhoppningsvis gick det bra!
Vid 4 tiden fick jag och axl oss iväg till stan iaf, vi gick en lång runda innan vi kunde bestämma oss var vi skulle äta, men som vanligt slutade det med pizza på Dallas. Det var riktigt gott!


mamma fyller år!

Idag sitter jag hemma hos mamma och stefan i ersmark och skriver eftersom min underbara mamma fyller år idag ♥

Efter skolan for jag och min älskling på stan för att kolla på presenter, det gick lite sisådär kan jag ju säga,, tillslut kom han väl med några vettiga beslut;)
Kvart i 6 gick sötnos buss, så jag gick då till min bror Oscar för att vänta på skjuts av Anna och syster Matilda. Även lilla Filippa var med förståss :)
Vi åkte då till Ersmark för att gratta mamsen på hennes födelsedag. Där fick vi massa god mat och tårta till efterrätt:)

Sen kan jag ju inte glömma och berätta att jag köpte en chokladkalender idag också, hade inte hunnit med det tidigare:)
Imorgon blir det tidig morgon, ska upp redan halv 7 för att hinna med mamma till stan så jag slipper åka buss:)


proppmätt

Nu har jag fått i mig lite käk och blev direkt på bättre humör!
känner dock inte för att plugga,, men får väl försöka sätta mig med det ändå. Problemet är bara att det är så otoligt tråkit att sitta och läsa om olika folkrörelser:S Kan man inte göra det roligare på något sätt?

hittade mig några goda kex förresten i skafferiet också, förmodligen pappa som köpt hit dom:)
aja, trots motgångarna blir det väl läxläsning ändå, har ändå inget bättre för mig ikv. Måste få det bortgjort innan andra avenyn och paradise också!


Dagens outfit
Stickad "krage?" som mamma gjort ♥
Linne från Monki
Tröja från H&M
Jeansleggings från Gina
Tjocksockar som mormor gjort

Nu ska jag ta mig en ettan white och plocka fram läxpapperna +boken
du når mig på mobilen :) 

emodag

Idag känner jag mig bara less på allt.... Inte alls kul
känns som om det är skolarbeten, prov och läxor precis helatiden!
Först var det 8 prov att ta igen, och innan man ens hunnit klart med det sätter dom bara in fler prov, massor av stora arbeten +läxor... det tar som aldrig slut?!
Inte nog med det, man är bara stressad helatiden, och pga all SJUKDOM och SJUKSKRIVNA DAGAR missar man massa som man måste ta igen! kan inte bara all värk och skit sluta?!!!
Just nu är jag så stressad att man glömmer bort att äta och sova, jag gör så gott jag kan men.. gaah:S
skulle vara så otroligt skönt att få åka iväg någonstans, bara ta en semester från skellefteå.. tur det är lov snart!!

När jag skulle till skolan idag var det snö överallt, verkligen ÖVERAELLT! Blev att ta på sig vinterskor, tjocksockar och tjocka kläder... Alla vägar var inte plogade och det var bara jobbigt eftersom jag inte alls tycker om snö!
kan det bli värre,, Jo det kan det.. för på skolan var det skitjobbigt och maten var sönderkokt. Tur vi slutade tidigt idag iaf,
känns som att det är dax för käk nu, sen plugg plugg plugg..... suck,


RSS 2.0