söndag

Denna dag har varit riktigt seg.. har fortf otroligt ont i näsan efter ingreppet och tröttheten har totalt tagit över! Har iaf tänkt försöka ta mig upp till skolan imorgon för att gå på möte och sedan får vi se vad jag orkar med. Känns skönt att jag ska få snacka med rektor +mentor om hur vi ska lägga upp resten nu när jag inte är spec frisk. Behövs förmodligen ett individuellt schema till mig.

fredag

Vaknade några gånger inatt av att jag pratade på och skrek i sömnen.... Har mina perioder så att säga. Idag har jag iaf tänkt skita i allt elände och sjukan i sig och bege mig in till stan för att vara barnvakt åt Flippan tillsammans med mamma. Vi ska hämta lillan på dagis, gå på stan och hälsa på mormor:) Håller tummarna för att det går att bita ihop dessa timmar! Orkar verkligen inte med att vara sjuk längre.

detta är inget skämt..

Ljus i öronen för att få bort helvetet i öronen.... Detta experimentet gjordes för några dagar sedan. Tog förstås inte ont, men hur mycket ska man måsta försöka med för att ta sig igenom en sjukperiod?
.
.
Här har ni början av ingreppet idag... Vassa miljontals pinnar uppstoppade i näsan +papperstussar som inte syns. Därefter var det bara att kliva in till doktorn och spola +punktera. Fy h-vete vad ont det gjorde, jag skrek!! Hela kroppen skakade, tårarna bara forsade och jag skrek som en galning.. Ska tillbaka nästa vecka igen. Just nu ber jag för att slippa göra om detta, fyfasen säger jag bara...

och det fortsätter...

Var på röntgen idag. Visade sig att jag måste upp på öron,näsa,halsmottagningen och punktera eller spola bihålorna.. Ett h-vete dvs. Förhoppningsvis fixar det sig så att jag får denna tid redan imorgon, men med läkarvården vet man aldrig hur det går.. tur man har en mamma som ställer upp för att fixa allt!

börjar bli rätt segt....

Gud så tråkiga inlägg jag skriver nu för tiden.. ingenting händer i min vardag och jag har inte ens några bilder att lägga upp! Statusen ser ut som så att jag fortfarande är sjuk, ont i kroppen och huvudet spränger.. Var till doktorn idag igen och fick mig en ny antibiotikakur och imorgon ska jag upp på lassa för att röntga skallen. Jepp, så lever jag nu och bara hoppas för varje sekund att det snart ska bli någon bättring och att jag för guds skull ska kunna gå till skolan??!

börjar bli rätt segt....

Gud så tråkiga inlägg jag skriver nu för tiden.. ingenting händer i min vardag och jag har inte ens några bilder att lägga upp! Statusen ser ut som så att jag fortfarande är sjuk, ont i kroppen och huvudet spränger.. Var till doktorn idag igen och fick mig en ny antibiotikakur och imorgon ska jag upp på lassa för att röntga skallen. Jepp, så lever jag nu och bara hoppas för varje sekund att det snart ska bli någon bättring och att jag för guds skull ska kunna gå till skolan??!

nu får det vara nog

Jag orkar inte vara sjuk längre, kommer bli sinnessjuk bara för att den här jäkla huvudvärken aldrig ger sig... Detsamma gäller febern, orkar inte mer!
Tur att man har lärare som både bryr sig och förstår. Jag får se till att vara en krigare och se till att kriga mig igenom detta h*vete också!

Varit duktig

Idag har jag för första gången sedan jullovet gjort något vettigt!
- Jag har lämnat ppiller till kissen hos sussi
- Jag har köpt en ny mobil
- Jag har... har nog inte gjort något mer faktiskt,
.
Stolt över mig själv, fixa ärenden trots att man känner sig halvdöd av denna sjuka... Imorgon kommer iaf lillsyrran och hennes pojkvän hit och sover en natt. Då blir det bakning för fulla muggar, blir att testa storasyster sussis recept på en fantastisk snickerskaka!
Nu ska jag fortsätta mitt vilande och se till att bli frisk!
Den blev det^^

otroligt

Jag är vaken den här tiden, vet inte när det hände sist?!
Mamma ringde och väckte mig vid halv 1 för att se till att jag kommer mig iväg till läkartiden jag har fått idag. Skönt men ett h*vete måste jag säga.  Tycker inte om läkare, spec när man aldrig får den hjälp man behöver... Håll nu tummarna allihopa att detta går bra och att jag får den medicinen jag behöver!

börjar bli min vardag.

Ligger som vanligt hemma och är sjuk. Börjar bli till en vana nu måste jag säga!
Mamma sa iaf att imorgon SKA jag till läkare, oavsett om jag vill det eller inte eftersom allting bara skiter sig och jag blir aldrig frisk. Så, bara att försöka se glad ut och hoppas på hjälp nudå.

Saknar de sena kvällarna, eller ska jag säga tidiga mornarna med festande, nya upplevelser och alltid spänning på någon plats man hittade åt..

.
Smita över till grannen.. v
,
Strtippstångarna och dom "fantastiska" trapporna man aldrig kom ihåg dagen efter att man gått hem på..v

söndag

Idag har jag städat lite bland alla mina saker som kom från lägenheten och var ihoppackade i sopsäckar.. har nämligen hyrt ut min lägenhet till en 20årig snubbe från ånäset i några månader framöver=)
Har även hunnit med att lämna över nyckeln, bakat och sett solsidan. Efter dessa saker kan jag ju meddela att jag är sjukt trött och slut i hela kroppen... tyvärr verkar det inte heller som att det blir någon skola imorgon. Skitskitskit! Nu sitter jag och skriver med finska Henri på msn och försöker överleva resten av kvällen med hjälp av olika mediciner.. Så småning om kommer jag nog också måsta göra ett besök hos doktorn till veckan tyvärr, bara att bita ihop men blodprover vägrar jag!

sjukling

ok, till en början sa jag att det var värt den underbara resan för att bli lite sjuk.. Men såhär sjuk? trodde jag inte.. illamående, yrsel, huvudvärk, bihålorna, snuva, hosta, feber.. vad mer kan bli av. Så sjukt less nu!
.
Syster och Tommy har iaf flyttat in här till ersmark i några nätter. Ikväll blir det tacos och mys, mums! Bara äckliga illamåendet försvinner....

happyface

Okokok, denna kväll har jag altså förtjänat 3st flaskor med champagne av käraste stefan. Kan det bli mycket bättre än såhär? Nu fattas det bara att man får höra av denna "Ariel" också;)
.
Idag presenterar jag därför en glad Olivia i bloggen

Lite bikinirand har man fått


nu håller jag på gå in i väggen...

Jag vill bara skrika för att det tar så ont, skratta för att det är så typiskt mig, gråta för att det aldrig ger sig, men det går inte. Bästa sättet är ändå att vara tyst så att man inte får mer ont, bara vänta ut febern, sjukan och h*vetet och drömma sig bort till underbara drömmar.

sådärja

Nu är det fixat och klart, lägenheten är nu uthyrd till Jonathan i några månader fram över eftersom jag ändå är så pass sjuk och kommer bo hos mamma och sedan göra praktik i stockholm. Då vet ni alla, kom inte och knacka på hos mig, där finns ingen Olivia:)

sjuuuukling

Fortfarande väldigt sjuk.. febern verkar inte vilja ge med sig och samma sak gäller snuvan, bihålorna och allt det andra. Som tur är har jag någon som sitter och håller mig social såhär under eftermiddagen medan jag vänter på att mamma ska komma hem med mer mediciner.
Det är citodon som gäller nu för fulla muggar för att hålla bort den onda smärtan.. Riktigt synd tycker jag att man ska måsta ta till så tunga mediciner, men vad mer kan man göra?
Här har ni honom som håller mig social iaf:)
Henri Peltonen -Finland
Kan garantera att det tränas en hel del engelska för min del vilket är ett stort +!
En enormt trevlig kille som bodde granne med oss på hotellet

jag hatar bihåleinflamation..

Jag är sjuk, pissless och ont överallt. Huvudet spränger och det känns som mina tänder ska trilla av. Bara för att få mig att må ännu bättre (sämre) meddelar ving att de inte hittat min väska, telefon och allt dedär. Precis som jag trodde, den låg kvar på hotellet men ägarna var idioter som passade på att ta alla värdesaker för sig själva utan att berätta sannningen. Japp, det är min teori!
Eller också var det busschaffisen som roffade åt sig det.. vem vet? det är iaf enda 2 ställena jag varit på och eftersom mobiltelefonen var igång under flera dagar, helt oanvänd måste ju någon ha tagit hand om den?

trött slut ont less

Så sjukt trött och slut i hela kroppen.. tog mig till skolan idag trots feber kvar i kroppen, det hela slutade med att jag på lunchen gick hem till mormor för att vila och sedan kring 4 tiden fick mamma komma och hämta upp mig. Känner mig ungefär som jag gjorde när jag låg på sjukhus och fick mina värsta febertoppar.. ett rent hvete

kommer fixa sig, nu håller vi tummarna

"Hur ska jag få tag på alla som jag har fått nummer av och det inte finns kvar?!"
Var första tanken när man förstod att mobilen verkligen var borta föralltid.. Men som tur är har jag nu hittat åt Mattias och hans kompis på datorn, dessutom har lillsyrran några nummer från personer vilket känns bra. Nu fattas bara att iphonen ska komma hit så jag har en telefon att använda mig av. Känns lite sisådär att med min gamla ihoptejpade sak. Men det ordnar sig, det måste ordna sig:)

hittade några vimmelbilder

"WE CANT BREAK THE CIRCLE!!!"

bildbomb puerto rico



en klockren magnus

"Stek stek pappa betalar"

fest varje dag 2 veckor i sträck -love it

Hemma igen efter en underbar resa till fantastiska Gran canaria.
Aldrig haft det bättre, gjort så många roliga saker och haft så fint&varmt väder i hela mitt liv. Tack för denna resa&julklapp! Bilder kommer senare när lillskit har hunnit sända några över till min dator.
.
Nackdelar med resan - var utan röst sista veckan (sket förstås i det och sjöng, partade och skrek ändå), hostade som fan sista dagarna, mobilen är fortf på semester och jag kom hem med 39 graders feber.

RSS 2.0