mys med papsen

Sitter just nu och kollar beck på tv med papsen. Riktigt skönt med en lugn kväll måste jag säga! Inte nog att vi sitter här och har det bra, vi har också varit ute och ätit på en otroligt god restaurang idag! Supergott och jättelyx. Det gillas :)

bilder

här kommer några bilder från i fredags som jag lovade.

döööööö

shit, helt död idag.
ingenting spännande att berätta. När vi kom hem igår fick vi ett samtal av patrik där han berättade att jens blivit misshandlad av några idioter, patrik hade dom också försökt få sig på. Jäkla tur att man inte var där då! Jens såg förjäklig ut efter misshandeln med blod i hela ansiktet, förmodligen bruten näsa och gud vet allt vad det var.

slänger in ett vettigare inlägg senare då jag också ska lägga ut några bilder från fredagen.

hos patrik

blir inte att kasta in bilder från gårdagen eftersom jag hamnade hos karin och patrik +dom andra ikväll. blir party ikv låter det som och vi ska förmodligen ut på krogen, eller rättare sagt så hänger jag förmodligen med ut patrik och dom andra på krogen ikv. Ska bli kul, tror att vi sover över här inatt, eller ja det gör vi. Skriver nästa inlägg imorgon skulle jag tro. Tjing!

slut

hah shit, värk i hela kroppen idag.... värdens träningsvärk och annan värk. Rätt slut idag efter gårkvällen faktiskt, men trevligt var det. Sthlmsliv är inte alls likt det vi har där hemma. Skönt har vi det här också, sällan man tackar nej till en solig dag med 15+grader ute jämfört med skell där det kommit massor av snö nu igen.
Slänger in bilder och sånt senare för nu ska jag och pappa iväg för att hitta på något. Heeej

tidsinställt

Nu sitter jag förmodligen på flyget och har det bra.
Upplandsväsby nästa då!

packat och klart

har precis packat ihop det sista nu och ska gå ner till bilen för att åka upp på flygplatsen.
hejdå skellefteå, sthlm nu kommer jag

rubrik

Hemma hos broder nu igen efter en sväng på stan. Hittade ingen overalll till lillgumman, den oscar köpte får duga helt enkelt. Planerna för kvällen var att se paradise på tv, men eftersom bror har precis ALLA andra kanaler utom 6an blir det inget av. Bläddrade igenom över 600 kanaler utan resultat så det blir väl att glo på något annat då.

hos bror

tänkte bara slänga in ett kort inlägg och skriva att jag just nu sitter hemma hos bror och är barnvakt till filippa med mamsen medan oscar och anna är på hockeyn. kommer därför bli dålig uppdatering ikväll men skriver när jag kommer hem. tjing

Godmorgon

Hoppas ni alla sovit gott -det har inte jag!
Hela natten har jag drömt de alla förskräckligaste mardrömmarna och vaknat upp alldeles kallsvettig... lyckats somna om efter varje gång men då började det bara självklart på en ny mardröm. Har verkligen inte varit en kul natt inatt, känner nu också att jag är fruktansvärt trött trots att jag försökte lägga mig tidigt igår! Ögonen håller på trilla ihop... Vaknade också idag före klockan ringde (men denna gång av en förklaring) men dock bara 5 min före, så jag hoppade då in i duschen och gjorde mig klar på bara 10 min även idag. REKORDFART hur nu det går till, förmodligen för jag skippar sminket och inte fixar håret dock men... skönt ändå att man inte behöver så mycket tid på morgonen.

sista inlägget för ikväll

Nu är det snart dax för mig att gå och lägga mig känner jag, börjar bli lite slut efter att ha varit uppe hela dagen. Har tagit ledigt första lektionen imorgon så jag börjar inte förrän halv 1, men ska ändå gå till skolan så jag är där vid halv 12 för att käka lunch med lillsyrran.
Skolan slutar 4, sista lektionen är idrott och eftersom jag varit sjuk så länge har gympaläraren ordnat så jag ska få vara på gymmet och träna i eget tempo. Känns riktigt bra! Kanske skulle ta och packa gympaväskan nu då så att det är klart innan jag gosar ner mig i sängen. Godnatt på er


tv

ikväll är det tvkväll för min del.
paradise-bondarna-berg-kunarna

riktigt skönt att ta det lugnt faktiskt efter att ha jobbat för fullt med skolarbete i stort sätt hela dagen.

blir tokig

hur tänker människor? har man ett arbete man ska slutföra tillsammans kan man förfan inte bara skita i det hela.... orkar inte med att måsta ta allt jäkla ansvar helatiden. jag som inte ens är frisk, som går på läkarbesök flera gånger i veckan och knappt har någon lektion att orka med lektionerna. hur tänker ni!?!?

sådärja

Då var man hemma från en skoldag med egentligen ingen lektion alls, men jag valde att delta på musiken eftersom jag ändå skulle snacka med läraren ang den kursen. Efter skolan tog jag mig ett snack med skolsystern och ordnade lite saker och sedan bar jag mig iväg mot ica för att köpa saker som snus, halsbabletter och en citronsak. Påväg till ica ringde syrran och sa att hon kunde hämta upp mig där så jag slapp gå hem eftersom hon ändå skulle hämta kissen min så hon har sällskap undertiden som jag är i sthlm. Snällt snällt med skjuts! När sedan ebbsi var överlämnad, sussi hade åkt så satte jag igång med städning av hela lägenheten. Och ja det var verkligen hela lägenheten. Damsög alla rum, torkade alla golv, damtorkade och jaa vad man nu kan tänkas göra under en storstädning. Gick rätt snabbt ändå måste jag erkänna, så nu är jag klar.


onsdag

godmorgon på er alla! Jag har precis klivit upp ur sägen och gjort mig klar på rekordtid idag, tog endast 11 min ser jag på klockan att göra allting färdigt inkl duschen. Har bara kvar att käka någon frukost. Idag vet jag inte riktigt när jag börjar skolan, det är sagt att det ska vara svenskaprov nu kl halv 11 som jag inte ska delta på, frågan är ju bara om det är tänkt att jag ska vara med på svenskan efter provet eller om alla kommer sluta lektionen när provet är klart? aja, börjar väl dra mit mot skolan så smått och kollar efter..  ni får ha det så bra allihopa så skriver jag mer senare. Heeej

serier

har visst lätt för att fastna för serier... har nu suttit och kollat en serie på svtplay som var riktigt rolig! Har bara hunnit sändas 2 program tidigare så det gick snabbt att komma ikapp. Serien heter våra vänners liv.
Nu ska jag fortsätta denna kväll med en annan väldigt spännande serie, klassikern paradise!

tisdag

Tisdagen har varit en tung dag.. blev inte alls lång sovmorgon eftersom jag började redan halv 10 idag, blir bättre imorgon när jag bara har en lektion. Efter skolan var jag iaf på vårdcentralen och lämnade några prover för att kolla upp varför jag har så ont i magen, vi har hitat en teori på vad det skulle kunna vara men för att veta säkert måste det självklart kollas upp. Skulla kännas bra att få ett svar på vad det kan vara.
När jag sedan kom hem kände jag mig så trött och frusen så jag tappade upp ett bad och passade på att ta lite tid för mig själv att bara vila innan jag sätter igång med lite skolarbeten. Det var riktigt skönt! Även denna dag har jag också använt mig av en ansiktsmask, denna gång blev det en mineralmask med H&Ms egna märke.

tvtittande

Passar på att skicka en ett till inlägg kring dagen nu när det blivit reklam igen fast denna gång i biggest loser.
Som sagt så var det en otroligt jobbig och lång dag idag då jag haft fullt upp! Började med skola redan halv 9, inte nog med det. Började även med engelskaB idag vilket är det värsta ämnet i skolan eftersom jag inte alls tycker om språk.. När skolan var slut bar det iväg till kkbc där jag hade mitt (förmodligen) sista besök ang vikt och mående, och yes jag är nu alldeles påväg till att bli normalviktig vilket känns fantastiskt! Efter mötet fick jag skjuts hem av mamma, ställde mig och fixade mat och sedan har jag jobbat med skolarbete +börjat packa väskan inför sthlmsresan. Är ju trots allt bara 4 dagar kvar nu!

Nu tänkte jag fortsätta glo på tv, om det nu går att höra vad dom säger när grannen håller på att borra för fullt i betongväggen låter det som... förjäkla jobbigt ljud!
Och alla ni som nu inte har något spec att göra ikv tycker jag ska ta och kolla på serien i annelie som går på 1an kl 22. Den är otroligt rolig och man dör av pinsamheter. Finns även på svt att kolla om man vill se. Rekomenderas verkligen!

bild tagen ur serien i annelie

måndag

Segt med uppdatering idag. Har helt enkelt haft fullt upp. Skolan började redan kl halv 9 idag och dagen var fullspäckad av lektioner. Tur bara att det precis varit helg och man haft tid att villa upp sig på. Just nu sitter jag och ser på paradise och använder mig av denna ansiktsmask

Den stelnar i ansiktet och är rengörande. Känner att jag har lite svårt för att öppna munnen just nu eftersom den verkligen bokstabligt spelnar och tränger sig in i huden.
Nu hinner jag inte skriva mer eftersom paradise har börjat om igen efter reklamen. Får slänga in ett inlägg lite senare istället. Hej!

slutet på denna helg.

Söndag = helgen är slut.
Imorgon blir det skola igen. Fulldag med möte efter skolan dessutom +att engelskaB startar. Känns inte sådär jättepeppande. Men bara att bita ihop, som sagt är det snart helg igen. Såfort tisdagen är över så kan man nästan räkna det som helg i min sits om man kollar hur lite lektioner jag har resten av veckan +att jag måste ta ledigt lite från fredagen också för att hinna med flyget på eftermiddagen. Känns ändå rätt skönt ändå om man tänker efter att helgen är över. Tiden går så enormt snabbt och snart åker man härifrån, lämnar skell. Tummen upp för det!

Mamma och Stefan har lagt sig i jacuzzin och jag sitter här i köket och funderar över om man kanske ska ta och börja med middagen snart(?) klockan är ju trots allt 6 och jaa, tacos tar ju ett tag att laga.
- Yees, är precis det vi ska äta. Tacos! Muuuums säger jag bara, god mat och bra avslutning på denna helg.

klart

nu har jag bakat klart, blev 2 bröd och en stor kaka. Tänkte att jag kunde slänga ut en bild och visa. Brödet är dock stoppat i fryspåsar, så slänger bara in en bild på kakan :)

Vad är nu detta för kaka?
- Jo det är en kaka med after eight och marrängtäcke!

rubrik

nu är det bakdax, kanoners!


söndag

Godmorgon världen. Solig dag idag och någon pllusgrad ute. Jag har precis tagit mig upp ur sängen och kommit ut ur en varm skön dusch. Nu sitter jag här med kaffet framför mig och funderar på vad denna dag kommer att bjuda på. Inte mycket alls kan jag dock gissa eftersom jag fortf inte är frisk och det är viktigt för mig att vila nu så jag hinner piggna till innan jag ska iväg till sthlm på fredag. Fredag, kan ni tänka er? Endast 5 dagar kvar och sen åker jag! Så fruktansvärt skönt det ska bli.

myspys

Sitter just nu i soffan och kollar hockey tillsammans med mamsen. Ikväll möter AIK Luleå (tror jag?). Rätt kul att se ändå, jag förstår en hel del trots att jag inte brukar kolla på hockey vilket förmodligen beror på att jag spelat innebandy en gång i tiden. Aik gjorde precis mål och mamma skrek till.
Fötterna har just kommit från ett varmt fotbad med salt, filning och insmörjning. Riktigt skönt måste jag säga. Har även hunnit med ansiktsmask så nu är ansiktet rengjort. Ska ta och kolla vidare på hockeyn nu, får se om det kommer in något till inlägg senare, hej så länge

rubrik

Har varit in till stan en sväng med mamma. Blev handling på ica, besök hos bror, en sväng på stan och slutligen även en sväng förbi morfar med moster lena. Nu sitter jag hemma i ersmark och ska väl ta och börja med maten om ett litet tag. Ingen koll på ifall det är något bra på tv idag eller, så vi får väl se vad kvällen bjuder på.

lördag

blev inget mer inlägg igårkväll.. föll ihop i soffan med värk i mage och bihålor, så det blev tidig kväll helt enkelt. Nu har jag fått mig upp, tagit en dusch och gjort mig klar för dagen. Jag och mamma ska in mot stan för att åka förbi hos morfar med moster lena och även handla hem lite saker inför baket imorgon. Blir själv med mamma idag eftersom Stefan är och hjälper bror att bygga på huset, sedan ska han iväg på hockey ikv.
Jag och mamsen har tänkt att laga god middag av lax, räkor m.m. Kanoners! Skriver mer senare, det var allt jag hade att säga för stunden. Heeej

hos kära mor

Sitter hemma hos mamma. Har precis ätit en underbart god middag(!!!!) gjord på kassler, rotfruktsgratäng, fantastisk röra med gud vet allt på kasslern och ja.. går inte beskriva helt enkelt. Kassles på hawaiivis kallades den. Just nu sitter vi och kollar på idol, jag måste säga att Jay är helt klart bäst. Han klår alla och bara måste vinna med sin fantastiska röst. Jag är helt såld

morgonmorgon

godmorgon på er alla. Idag börjar jag dagen med ett morgoninlägg på bloggen med en kopp kaffe och snus brevid. Kände mig hyfsat pigg när jag vaknade idag, eller pigg och pigg var väl kanske i nte rätt ord.. men jag hade ingen möjlighet att somna om. Ebba myste och solen sken så nu sitter jag här helt enkelt. Helg är det också, vilket innebär idol ikv tillsammans med mamsen. Blir nog myspys!
Nä nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och sedan hoppa in i duschen. Måste ändå vara klar om en timme så.. Hej på er


torsdag

Först och främst ska jag tacka min fantastiska syster för alla de tipsen hon gav för att bota sjukdom. Känner att man kanske ska ta sig ett fotbad redan nu. Sitter förresten med ansiktsmask även idag. Denna gång blev det dock ingen självvärmande utan en som stelnar. Riktigt vacker känner jag mig..

Ja okej, inte så snyggt men otroligt skönt!!!
Mamma var precis förbi med några provrör som ska tas, och vi bestämde att jag ska nog åka med henne till ersmark imorgon och bo där i helgen. Blir att ta det så lugnt som möjligt och bara se till att friskna till inför sthlmsresan som bli av nästa vecka. För övrigt har jag ingenting att berätta just nu vad jag kan komma på, kanske kommer ett inlägg senare. Tjing

mys


Här ser ni vad jag gör just nu. Sitter med en värmande ansiktsmask och dricker ett fantastiskt gott te som gör det lättare i halsen. Kändee att jag bara behöver ta det lugnt och ta hand om mig själv ikväll.


funderingar

Har precis käkat middag och nu sitter jag här och funderar över sjukan.. det har alltså gått 4 veckor sedan jag blev sjuk och den håller fortf i sig. Har försökt att stanna hemma från skolan och vila upp mig en vecka utan att det blivit bättre, tvärt om blev bara sämre. På helgerna har jag inte kunnat vara ute och ha kul de senaste 2 veckorna och har istället legat hemma hos mamma och vilat i väntan på att bli frisk. Nu har jag denna vecka bitit ihop, gått till skolan i över 38 graders feber, kämpat mig igenom lektioner och läxor och vad tror ni händer? Ingenting! Sjukan är kvar ändå.. Känns så meningslöst, är så mycket jag vill göra men kan inte. Skolarbetena som jag lämnar in vet jag att jag kunnat göra mycket bättre om jag varit frisk (tur man får vg och mvg ändå som resultat), sånglektionerna som jag så gärna vill satsa på fungerar inte heller när man inte har någon röst, och nu imorgon har vi idrott -innebandy tom som jag älskar så mycket och tror ni jag kommer att  kunna delta? Knappast.. Jag vill så mycket mer, vill kunna visa mer och göra mer men det går inte.


onsdag

vaknade med 38,5 graders feber, men inte stoppade det mig inte. jag hoppade in i duschen och gjorde mig klar för att sedan bege mig till skolan. Hade bara en lektion idag på 50 min men eftersom det regnar ute känns det inte så pepp att gå hem så jag sitter just nu  med alleballe och lillsyrran i en datasal och fördriver tiden. Ska kolla om det finns någon läxa jag kan göra klart eller så också. Seeeen blir det hemgång såfort regnet har slutat. Supergod lunch idag också, tomtegröt! Riktig julkänsla

snart helg

Tisdagen är snart över vilket innebär att jag nästan har helg. Har gjort klart diktanalysen som ska in imorgon och bara tagit det allmänt lugnt efter sånglektionen idag som innehöll 0 sång pga min sjuka. Imorgon har jag endast en lektion på 50 min, sedan torsdag enorm sovmorgon och fredag=helg. Så som jag skrev, när denna dag är över är det i stort sett helg vilket känns fantastiskt!
Ikväll blir det bara att kolla på tv och försöka vila upp mig ännumer så denna sjuka någon gång kan ge sig... Ska koka vatten och ta mig te också, det är bra för halsen. Skriver mer senare eller också imorgon. Heeej!

ett stort grattis...

till världens bästa pappa som fyller år idag!!!!!

rubrik

har precis sett avsnittet av paradise. vad ska man säga? ingen komentar till detta...

slurkörd.....

är precis vad jag är idag. Pallrade mig till skolan trots en natt med lite sömn och sprängande huvudvärk. Blev ett besök hos läkaren till att börja med och sedan efter skolan var jag barnvakt till världens bästa flicka Filippa. Vi lekte, sjöng, busade och aa allt vad man nu kan tänkas göra. Och nu har jag kommit hem fått i mig käk och sedan slängt mig ner i sängen för att vila resten av kvällen så man orkar med morgondagen också.
Tvschemat för ikv är att se paradise, biggest loser, i annelie och kanske även halv8 om jag hinner sen är det sovardax för min del. Kastar in en bild på världens sötaste nu när jag ändå är igång


söndag

tänk att det är söndag idag igen... det var ju nyss söndag, vad händer med dagarna? vart tog helgen vägen? frågan är ju... söndag innebär ny vecka imorgon, nya tag och nya uppgifter. Inte nog med det, ny vecka innebär också att det snart bär iväg till sthlm som ska bli så sjukt skönt. Lov en hel vecka med bara roligheter förhoppningsvis.
Just nu sitter jag iaf i köket och gör ingenting, är rätt less på att göra ingenting vilket jag i stort sett har gjort hela dagen. Blir väl att försöka hjälpa till med maten sedan eller något, dessutom filmtittande senare ikv.
Umgefär såhär pigg är jag då alltiså nu

osminkad
oborstat hår
mjukiskläder

missbrukare

Sitter och knarkar halstabletter och nässpray hemma hos mamsen i Ersmark. Just blivit klar med en uppgift till skolan och det känns riktigt skönt! Bara en intervju kvar att göra nu till fritidskunskapen också men det går snabbt. För övrigt har jag inget kul att berätta. Läkarbesök imorgon på morgonen och sedan skola. Efter skolan ska jag vara barnvakt och lilla flippan om jag inte är allt för krasslig, men det ska nog gå bra. Bara att bita ihop!

morgon

godmorgon på er alla. Jag har precis tagit mig upp ur sängen och ätit en jättefrukost även idag. Känner mig fortf inte frisk så blir att ta det lugnt även idag och stanna över hos mamma till imorgon då jag ska iväg på provtagning. Det är ungefär vad jag hade att berätta för er idag.
Justeja, igår var vi ju hemma hos monica och bakade pizza, det var supergott verkligen! Fick dock självklart inte i mig hela pizzan så den finns kvar till lunch eller middag även idag. Här kommer några bilder


rubrik

Sitter samlad med familjen och kollar på hockey. Snart blir det att bege sig iväg till monica och robban för att baka pizza till middag. Ska bli riktigt gott!
Vad har jag då hunnit med idag?
färgat mammas hår -check.
matilda och tommy har kommit -check.
bakat amerikanska plättar -check.

godmorgon

Har lyckats få mig upp ur sängen nu och fått i mig en gigantisk frukost. =Proppmätt!
På en liten stund kommer syrran hit, ska också försöka hinna med att färga mammas hår innan dess. Just nu håller hon dock på med tvätten (tror jag?) så vi får se hur det blir med färgningen. Något mer har jag inte att berätta just nu, sänger in en bild på kära syster här på bloggen

sängen

nu sängen med datorn i knät. rätt skönt en sånhär kväll när man är helt slut.
imorgon blir det att färga mammas hår, umgås med syrran, baka pizza och sedan se vad dagen bjuder på helt enkelt. måste som sagt ta det rätt så lugnt nu när man inte är sjuk..... pepp -nej!

idol

Sitter just nu och kollar på idol och utan att ens ha hunnit sett alla kan jag ju garantera att jay kommer vara helt överlägsen. Hans röst är helt underbar punkt slut, det var allt jag hade och säga nu.

helg

Hemma hos mamma i ersmark just nu. Blir att ta det lugnt i helgen och se till att friskna till. Supergod middag står på listan, det blir fyllda lövbiffar med pommes/potatis eller liknande.
Var hos läkaren idag, blev ingen medicin men ska tillbaka på måndag och hoppas på att det ska bli något bättre besked då. Skriver mer senare någon gång, hej så länge

åhåååå

mår illa, ont i huvudet, ont i kroppen och det kan inte bli mer fel än vad det är nu. Ska försöka pallra mig till skolan imorgon och lida igenom några lektioner tills jag ska iväg på provtagning. Tidig kväll ikväll, nerbäddad med 2 täcken och en flisfilt. Känna inte helt ok just nu. Någon som vill byta?

från skolan

Vi hade badminton på idrotten idag, eftersom jag var febrig blev det inte så mycket deltagande... Fick lite hjälp av alle som sprang och tog alla bollarna. Lillasyrran kingade måste jag ju säga, under servarna sköt hon bollen bakåt eller missade totalt, rätt kul faktiskt! Helt klart 10/10 poäng till henne måste jag säga. Här kommer några bilder från turneringen



Här sitter jag och har det bra med huvudvärk och feber.

sjuk

då har man alltså gått och blivit sjuk igen.. sov 13 timmar inatt och vaknade sedan upp helt död i hela kroppen, huvudet värkte värre än någon gång tidigare och ja, ni  kan ju bara gissa resten. Jag slet iaf på mig kläderna och begav mig ut i det kalla snöiga vintervädret.. Vitt överallt, plogbilen hade inte varit framme och slaskigt var det på vägarna. Här ser ni själva, längtar ännumer ner till sthlm nu när det börjar bli sånthär väder.....


snö?!?

jäkla skit, kollade just vädret och det ser ut att bli snö imorgon. Pepp? Nej, skippar hellst snön...

onsdag

har varit väldigt dålig uppdatering idag.. har helt enkelt haft fullt upp. Skolan slutade tidigt, hade bara 2 lektioner, men efteråt fastnade jag var med robin som stod och pratade väldigt länge, riktigt trevligt. Bestämde att jag ska hänga med honom till Vännes någon dag.
När vi pratat klart gav jag mig iväg till ica för att handla, sen var det hem laga mat och sedan har jag pysslat på med mitt fotoalbum med bilder jag beställt hem via nätet. Gick dock inte att göra klart eftersom jag inte hade något lim hemma.. Fick bli att tejpa fast bilderna för att se vart jag kunde skriva till varje bild. Har även hunnit med att se på paradise och nu blir det nog bonde söker fru skulle jag tro. Slänger in en bild på fotoalbumet innan jag avslutar inlägget. Heeeej

rubrik

pratade precis med min kära pappa nere i sthlm som är lite sjuk. Han hade varit på lassa idag och fått pencilin, lät lite sisådär men förhoppningsvis blir det bättre snart:)
Jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår men har ändå tänkt att göra en tidig kväll +lång sovmorgon imorgon så man får tillräcklig sömn för kroppen att reparera sig. Något annat kul tror jag inte att jag har att komma med. Ikväll har jag bara fixat med ett fotoalbum, klistrat in bilder i rätt ordning osv från bildet jag beställt hem. Sedan har jag förstås också sett på paradise.
Nu blir det att ta bort smink, av med kläder och sedan lägga sig i sängen med tvprogram. Godnatt på er alla

tisdag

tisdag idag, allt jobbigt bortgjort. Dvs prov, sångläxan och mötet. Provet vet jag inte riktigt hur det gick eftersom jag knappt kunnat plugga,,, sånglektionen var skitkul, vi körde massor av gitarrspelande idag och ännubättre var det på mötet där vi bestämde att vi bara ska ses en gång till och sedan är jag fri. Så trots att jag varit rätt hängig idag har dagen ändå varit helt ok. Och tisdag idag innäbär låång sovmorgon resten av veckan och knappt några lektioner alls, alltså helg snart!
Nu ska jag ta och fixa i ordning mitt fotoalbum litegran, skiver förmodligen mer senare. Hej!

godnatt

har ju lagt mig i sängen för att kolla på paradise. Senare händer nog inget spännande alls, måste vila ikväll så jag orkar med skola imorgon och inte blir hemma med magsjuka. Har så sjukt ont i magen, inge kul alls!
Planerna för imorgon ser ut som så att det blir prov på skolan, sång efter skolan och sedan även möte efter det där vikten ska följas upp. Inte sådär jättepepp nu när jag ligger hemma och är sjuk ikväll.... Bara att bita ihop helt enkelt och köra på en lång natt med mycket sömn. Godnatt på er alla, skriver inget mer ikv.

!

snälla gud, säg nu inte att det är magsjuka jag har fått..

jobbig start på veckan

yes, rubriken stämmer bra.. höll inte på att hålla mig vaken idag på lektionerna, helt sjukt. Aldrig varit så trött i hela mitt liv. Klarade mig iaf igenom dagen och nu är det då meningen att jag ska sätta mig ner och plugga lite hälsopedagogik. Får nog ta mig en rejäl kaffe innan så jag inte somnar. Måste ändå klara provet imorgon så bara att bita ihop nu då. Annars är det inget spännande som hänt.
Robin ställde upp idag och var en riktig ängel, tack för det. Och där avslutar vi nu detta inlägg..

måndagmorgon

shiiit så tidigt jag är vaken. Helt otroligt.. mamma kom in och väckte mig redan halv 7 för vi skulle lämna ersmark kl 7. Aldrig varit så trött i hela mitt liv, kommer knappt ihåg att jag gjorde mig klar på morgonen. Typ gjorde allt halvsovandes känns det som. Har iaf kommit mig hem till min käraste lägenhet nu och ska snart börja bege mig mot skolan. Känns tugt! Iskallt är det ute idag också, och inte har jag några varma kläder att dra på mig, får helt enkelt räcka med dunjacka och vantar..
Något mer kul har jag inte att berätta, har slut pengar på mobilen kan jag ju tillägga. Slänger in ett inlägg senare idag, hej så länge.

rubrik


en kopp te, några halstabletter, snusdosan +ensam mamma söker. Ungefär så ser det ut för mig hemma hos mamma. Rätt skönt med en lugn "hemma"kväll efter en hel dags städning av huset. Imorgon blir det skola och sedan plugg inför provet på tisdag. Inget mer kul att berätta, skriver nog inte mer idag. Hej


söndag

Idag har jag och lillsyrran städat hela huset här hemma i ersmark. Gick på 3 timmar så det var helt ok. Efteråt fick jag skjuts in till stan av stefan för att hämta min väska ♥ Fy så tack för den säger jag bara, helt fantastiskt att du hittade den:)
Nu ska jag ta och ringa min kära far tror jag och höra hur det är med honom, såg på facebook att han legat sjuk. skriver mer senare förhoppningsvis, slänger in en bild på min älskade väska också. Puss

ääntligen tillbaka
+legget

väskan är tillbaka

min väska är upphittad!
fy så tack till det, nu är min kväll räddad, tack J


vimmelbild


vart är min väska.....

min väska är spårlöst försvunnen... hade den på olles igår, hängde över axeln UNDER jackan som jag hade på mig hela kvällen. Nu är väskan spårlöst försvunnen, finns inte hemma hos J, inte på olles och aa ingenstans. Tur man inte hade massa värdesaker iaf, bara legget och 70kr. Den är saknad.

lite småkär


Jay, helt klart bäst.


aaaah

Dagens mående: ont i huvet.
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens kläder: svart, leggings transparat tröja osv.
Dagens planer: vila i ersmark
Dagens önskan: bort med huvudvärk
Dagens smink: mascara
Dagens vill ha: mat, alvedon

löööööördag

helt sjukt, aldrig haft såhär ont i huvudet tidigare... tror bokstavligt talat att det kommer sprängas snart!
Jäkla kul kväll för övrigt igår. Förkrök med lisa jonte ogge och mfl. fortsatte sedan ute på olles där man träffade massor av trevligt folk. Avslutade natten med att sova borta hos J. Idag blir det att åka hem till mamma och bara låta henne ta hand om mig och tycka synd om mig.

Min käraste bästaste bror kom och hämtade mig på morgonen för jag inte orkade gå med mina onda fötter efter en helkväll i nya höga klackar. Väääääldigt uppskattat att han hämtade mig, visst är det skönt att ha en bror som alltid ställer upp för en(?) +poäng på han.
Nu måste jag fasen stoppa i mig alvedon eller vad man nu kan hitta i mitt medicinskåp så jag överlever även denna dag. Heeejjjjj på er

rubrik -svar på komentar

svårt att svara på komentarer när man inte vet vem man ska skriva till,,, men får svara här då ist helt enkelt. Tröjan jag hade på mig idag, (antar att du menar den stickade?) kommer från jc. Köpte den i början av sommaren när jag var nere i sthlm och hälsade på pappa. Tror att den låg på någonstans kring 250kr:)

 Nu sitter jag med första ölen knäppt i väntan på att jonte ska höra av sig, snart drar parrrrrty igång. För övrigt kan jag ju tillägga att jag bööörjar få lite ont i fötterna efter att ha haft på mig de nya högklackade några timmar nu för att "gå in" dem.
Avslutar med en otroligt vacker bild på mig som käraste dennis ritade idag på lektionen;) (lovade dig att lägga ut den gubben så jag hoppas verkligen du går in och kollar nu!)

Vad säger ni, lite likt kanske?

helg

fredag nu vilket innebär helg!!!!!
Inte nog med det, har varit och hämtat ut mina skor som var ännu bättre än vad dom såg ut på bilden. Tog dock en kvart att få på sig dom, men dom töjer väl ut sig.
Ikväll blir det party för fulla muggar, olles lockar. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sedan göra mig klar innan man ska träffa massa folk för förkrööök. Skriver mer när jag har tid till det hooooj

kväll

idag är jag allt annat än trött vad nu det kan bero på när jag ändå varit i skolan idag... kan det vara mina mardrömmar som håller mig vaken? vem vet. Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga ungefär ingenting. Mamma har iaf varit förbi och hämtat upp kakan jag bakade, sömntabletten är tagen och aa det är väl ungefär vad som hänt här hemma i min lägenhet ikväll.
Imorgon är det helg, vilket innebär paaarty för min del, vilken av dagarna är dock inte bestämt än. Avslutar detta inlägg med en bild +länk. Observera länken, har nött den hela kvällen
http://www.youtube.com/watch?v=Dal3Kzk3lCw   -en av sthlmsgrabbarna

avslutar med gonatt

MINA SKOR HAR KOMMIT

rubriken säger allt.
hämtar dom imorgon


nu har det hänt igen.....

jag har bakat en kaka....
Denna gång bad jag iaf mamma komma och hämta det och ta med till jobbet att bjuda hennes arbetskompisar, tur att någon kan offra sig!

+några lager där under..

im on my way

yes, rukriken säger sitt. Är nu påväg att bege mig till skolan, har som sagt inte tänkt att stanna hemma en dag till.. tyvärr ser det rätt grått ut ute idag, och det är förstås bara för att jag ska ut. Skolan börjar inte förrän 11 idag, så jag har tagit det rätt lugnt på morgonen, ingen feber är tagen, vilket är lika bra så ingenting kan hindra mig från att gå till skolan. Baggyjeansen är på +en stor mjuk halsduk, så nu känner jag mig redo.
Valde ochså att ta mina älskade skor jag fått av min expojkvän, visst är han väl söt ändå? Slänger ut en bild på dom tänkte jag för er som inte vet hur dom ser ut.


samtal

samtalade precis med min älskade far i telefonen. Blev ett hyfsat långt samtal där man fick sig lite uppdatering kring hur grabbarna där nere sköter sig. Så lite koll har man, bäst att ni sköter er nu hörrni;) Alltid lika kul att få höra hur det går där nere, vilka som är i skolan och vad som pågår.
Snart är jag också där nere, längtar otroooligt. 3 veckor kvar, tiden går fort så snart står jag väl där på flygplatsen med väskan i handen redo för äventyr!

Något mer kul att berätta? Hm, mamma var förbi med sushi till mig, jag har ätit middag och nu hade jag tänkt läsa igenom lite religon inför lektionen imorgon så jag kommer ikapp det jag missat. Känner mig glad idag, är nog för att det är påväg åt rätt håll. Och oj vilken reaktion jag fick av mamma när hon såg min middag, hon var nästan påväg att stanna för att ta sig en smakbit tror jag.
Nä nu ska jag sätta igång, får se om det kommer något till inlägg senare, hej så länge.

varför ska man måsta hitta på en rubrik till alla inlägg.. jag har ingen fantasi?

Yes, uppe på benen nästan hela dagen idag. Började med att ta det lite lugnt på morgonen då jag kände mig seg. Men efter duschen och lunchen var jag på g igen. Då blev det massor av kläder på, vantar dunjacka, halsduk m.m och även mina älskade tofflor ja egentligen är de tofflor som kommer från london, men jag använder dom även ute när jag känner att jag har en trött dag och bara vill gå i myskläder. Efter att jag suttit ute på gården ett tag fick jag en impulsgrej jag bara var tvungen att göra, så jag gick upp och ställde mig och lagade väärsta lyxlasagnen, egentligen tycker jag inte om lasagne så värst, men jag gjorde min egen av bara goda saker och inte alls någon såndär äcklig vit sås. Så nu står den i ugnen och väntar på att bli klar.
Ikväll blir det att läsa på lite religon av det jag missat på lektionerna så jag hinner ikapp de andra. Annars har jag inga spec planer än att ta det lugnt och vila upp mig för en ny dag med skola imorgon.
Kastar in en bild på mina söta tofflor.

onsdag tror jag?

har precis vaknat, käkat frukost och hunnit kolla lite på tv. Efter detta känner jag nu att idag är en betydligt piggare dag, vilket innebär att jag förhoppningsvis kommer kunna gå till skolan imorgon!!! +på det.
Nu hade jag tänkt att kliva upp ur sängen, ta mig en dusch och sådär och sedan får vi se vad det blir av. Lite lunch skulle ju inte sitta helt fel på ett tag heller. Skriver mer senare ang måendet, håll nu tummarna för att det ska gå åt rätt håll och stanna där! Hej så länge.

damn

pratade just med mamma i telefonen, hon tyckte att jag skulle stanna hemma även imorgon eftersom jag fortf ligger på över 38grades feber och är så pass svag i hela kroppan... hur kul kan det bli? inte ett dugg.. blir väl att se om man kanske ska ladda hem filmer eller något. (Olivia ladda hem filmer, kan ni tänka er) var väl ett antal år sedan jag gjorde något sånt. Men nu när datorn ändå knappt fungerar och den ändå ska in på lagning spelar det nog inte så stor roll känns det som, bättre att ha något att göra när man bara ligger hemma och är sjuk.
Vad var så meningen med detta inlägg? Joo, kanske lite medkänsla från er friska som nu får höra att jag måste sanna hemma ännu en dag....


Olva -precis så det var och ska vara


Kolla här, jag har vunnit!
Tack käraste syster som skickade priset till mig. Rätt kul var det att öppna kuvertet måste jag säga och läsa vad hon skrivit. För det första är det Olva, inte Olivia vilket är helt rätt. Blev kallad så av de flesta under några år, sedan dog det ut och bara syrran som behåller det. Nästa grej är "Nu kan du se stjärnorna på himlen" haah, jag tror hon menar filmen I rymden finns inga känslor. Klockrent måste jag säga. Älskar dig syster!

Och nu när ni ser, man vinner faktiskt priser av att skicka in saker till http://hälsa2020.se så ta nu och skicka in allihopa som känner att ni är i behov av biobiljetter, usbminne, stegräknare och gud vet allt vad dom nu har för priser.

godmorgon

Här ligger jag ju nyvaken i mig säng, har fått i mig frukost, te och en snus men huvudet spränger mer än någonsin... Alvedon och ipren verkar inte fungera som det ska längre. Blir nog liggandes här idag, och bara för det ska jäklas är det förstås ingenting bra på tv heller. Mamma erbjöd sig att jag skulle få komma och bo i ersmark, men jag tror jag stannar här. Har inte planerat att bli liggandes hur länge som hellst, skulle vara skönt att komma tillbaka till skolan så man inte missar så mycket. Man kan ju alltid drömma.
Slänger in denhär underbara bilden på jag stina och brooor bara för att det inte dröjer länge innan jag kommer tillbaka nu:) bara 3 veckor, tänk vad tiden kan gå fort!

sjuuuuuukling

Jahapp, då var det klart. Jag stannar hemma i sängen imorgon också, dvs ingen skola&ingen sång. Pepp på en sängdag -nej skulle inte tro det. Är sjuuuuuukt less på det här nu. Kroppen är alldeles skakig och det rinner ur ögonen, och då har vi inte tagit upp huvudet som spränger och tempen i kroppen. Ta över någon, snälla?

här är min bästa vän just nu, hon gör mig sällskap.
Kommer när man ropar och söt är hon också

jäkla flunsa

orkar inte...
lyckadet tillslut somna någon gång sent igår med både tv och lampan igång med huvudet i en hink ifall jag skulle spy. Hann inte mer än att drömma en hemsk mardröm innan mamma kom in och väckte mig. Där låt jag, frös som bara den men alldeles svettig, feber kallas det. Bestämd som jag var hoppade jag in i duschen, tog mig min frukost och sedan åkte jag iväg in till stan för att gå på skolan. Första lektionen gick helt ok, var inte spec ansträngande. Bara att sitta tyst och stilla. Lektion 2, lite sämre... Mycket sämre! Bad att få veta mitt prov vi gjorde förra veckan sedan åkte jag hem. Klarade helt enkelt inte av det. Slocknade i sängen med över 38 grades feber efter en alvedon och ipren. Nu är jag vid liv igen, har käkat middag och fått igen datorn mamma skulle lämna igen som dom inte ens tog emot.
Ikväll blir det bara att ta det så lugnt som går hemma i sängen, mår skit!!!!!!!!!!! jäkla flunsa säger jag bara, ska den aldrig ge sig........

Något positivt måste jag ju ändå bidra med idag känner jag, lättar på stämningen med att berätta att jag fick MVG på provet. Känns ändå rätt skönt.

dödödödö

kan inte sova, mår skit måtse spy hjälp.....


så ser det ut


söndag

Så var det söndag igen vilket innebär skola imorgon.. kändes inte sådär jättepepp faktiskt. Är rätt slut idag, sov ovanligt länge och har väldigt krassligt i halsen idag, känns inte helt ok. Hosta är jobbigt!
Blir att stanna kvar i ersmark till imorgon och åka med mamma in till stan på morgonen. Lika bra så jag inte försover mig (vilket jag gjorde förra veckan)
Något mer kul tror jag inte jag har att berätta, nath är ute och klipper grästet, mamma leker med powerpoint och stefan vet jag inte riktigt vad han gör. Nu blir det en varm dusch och sedan mjukiskläder på. Heeeeeeej på er!

skooooooor

har precis beställt hem ett par nya skor ♥


rubtik

Har precis ätit en supermiddag tillsammans med mamma, lillsyrran och hennes pojkvän andreas. Blev nachos med lövbiff +massa mer gott. Nu väntar kladdkakan med bär till efterrätt! Kanoners
Senare blir det kortspel och bara umgås, Jimmy uppdaterar hockeyn via sms så vi har koll där också annars är det inget spännande jag har att berätta. Nästa update kommer imorgon, kan visa upp mina nya inköp då också om jag kommer ihåg det. Heeej så länge

lördag

Blir en sväng in till lägenheten till att börja med för att vara med Ebbsiii som har varit ensam så länge nu. Hon blir nog glad av lite sällskap. Senare ska jag bege mig ner till stan för att kolla lite skor om kroppen tillåter mig till det, har inte mått riktigt 100 inatt........... får se till att ha med mig rejält med värktabletter helt enkelt. Skriver senare och kommer även med bilder då (förhoppningsvis) Ha en bra lördag nu allihopa.

väntar

sitter här hemma och väntar på att mamma ska komma hem så jag har någon som kan hålla mig lite social. Hon är just nu och handlar hem middagen på ica, även lite saker som jag bett om att få hem fixar hon:) Blev ingen lövbiff ikväll eftersom vi ska käka nachos med bla uppskuren lövbiff till, så ikväll blir det ist fläskkotletter med manchochöttnilime (ingen aning om hur det stavas) till +klyftpotatis. Blir säkert supergott!!! Äter som sagt egentligen inte kött som många av er vet, men tror det funkar med dendär såsen. Vi får hålla tummarna helt enkelt. Bjuder på en bild på söta mamma innan jag stänger ner bloggen för några timmar

oktober

Idag är det då alltså första oktober. Herregud vad tiden bara rusar iväg, tycker det alldeles nyss var sommalov? Jaja, bara att försöka njuta av varje dag, snart är det väl jul också.
Idag känner jag mig lite piggare än igår, är ändå hemma från skolan hos mamma i Ersmark. Vaknade några ggr under natten med ont i kroppen, kallsvettades och aa precis sådär som det känns när man är sjuk. Men efter att jag fått i mig värktabletterna och lite käk kom energin tillbaka så jag ställde mig då och bakade bröd. Gott! Nybakat med marmelad och ost, kan det bli bättre? nja.
Ikväll blir det att käka god middag här hemma, var funderingar kring fyllda lövbiffar♥ Ungefär det godaste (och enda) köttet jag äter. Sen blir det idol framför tvn med mamma och stefan. Kanoners, i helgen blir det att vila upp sig rejält så jag är frisk nästa vecka!!!

RSS 2.0