babystep

Mycket har hänt, många tårar har fälts och många tabletter har svalts. Sängen har varit höjdpunkten på dagen och jag har uppskattat sömnen mer än något annat.
Idag hände dock något underbart. Jag pratade med en gammal vän telefonen. Madelene Larsson. Vi har haft det lite struligt på sista tiden men dag kändes det underbart att få prata med henne. Vi pratade länge och hade mycket att gå igenom. Vi pratade om problem och vad man gör för att lösa problem. Utöver detta pratade vi också om planer framöver. Detta fick mig att blicka framåt, se att jag verkligen lever i en värld. Jag fick ett glädjerus i kroppen och kände hur jag stärktes.
Efter det bad jag R ringa mig för att prata. Vi pratade också rätt länge, ett nyttigt och värdefullt samtal. Det gav mig hopp. Jag kan knappt bärga mig tills vi ses igen och kan fortsätta pratat. Du gör mig hel.
Och med det säger jag godnatt

Senaste inköpet

Igår var jag i kista för att koppla av och komma på andra tankar, idag hamnade jag i väsby centrum för att komma på andra tankar. Detta är var som följde med mig hem.
Klänning från NewYorker 99:-
.
BH med spännet fram och fjäril bak, NewYorker 149:-
Kjol, NewYorker 249:-
Converse, Skopunkten 199:- /Fick dom av pappa
Dansbyxor, Cubus 149:-

Dag 25 - Dagens min


Släppa på tankarna

Jag är livrädd för kärlek. Kärleken är stor och skrämmande. För många är kärlek något vackert, man möter en människa som man vill dela sitt liv med och kan blicka framåt med. Det är det inte för mig.
Jag är så rädd för att träffa en människa som jag blir förälskad i och som jag skulle kunna ge mitt liv för. En människa som man vill blicka framåt med och som man vill skapa ett liv tillsammans med, ett liv med familj och hus. Det skrämmer mig.
Jag är så svag i mig själv att jag inte vågar tro på att den andra människan ska känna likadant. Jag vågar inte släppa efter och visa vad jag känner. Jag tror att jag ska förlora allting av att ge med.
Till dig skulle jag kunna offra allt. Jag vill ge dig så mycket mer. Vill kunna dela mitt liv med dig och ge dig min glädje.
Just nu har jag hamnat snett. Jag vet inte om jag kommer fixa det här. Jag kommer kämpa, dag in och dag ut. Jag kommer att göra mitt allra bästa, men det finns inga garantier på hur det kommer gå. Jag ser inte min framtid längre, jag ser inte ett liv bortom det här. Jag är rädd. Livrädd.


rörigt

Just nu är allting rörigt och jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Känns som att jag borde hålla mig från bloggen lite så att inte mina känslor skrivs ner här. Bättre att ha lite privatliv vid sidan om så att säga.
Idag äraf målet att ta sig till skolan och hälsa på klassen, hade också tänkt ta mig en sväng till vittra för att hälsa på barnen om det går för sig. Skrver mer senare, förhoppningsvis är jag på bättre humör och alltng har löst sig. Vi hörs sen!

allting rasar över en natt

Jag mår riktigt jäkla dåligt idag. Vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga. Det finns inga ord, jag vill bara iväg. Bort och gömma ansiktet, vill inte att någon ska få se mig.
Jag håller på att trilla tillbaka.. är det bara tillfälligt eller påritktigt kan jag inte svara på. Allt jag vet är att det har skenat iväg under en natt.
Svart runt ögonen, målade ögonbryn och lugnande tablette. Der är inte jag..

aldrig visat sånt tidigare, tanken bara slog mig


im done

No more alkohol, never never never.
Inte vakna 7 på morgonen..
snälla, ring mig, smsa, vad som helst.. just nu behöver jag träffa dig!

Dag 24 - Veckans bästa

"På rosa moln svävar jag omkring 
o ja njuter av alla vackra ting 
o ja tänker aldrig mer komma ner 
tänker stanna här -för evigt, evigt, evigt. Om du vill va me är de bara att räkna till tre så kommer ja o hämtar dig o vi får de -så trevligt, trevligt, trevligt."


Helt klart, utan tvekan att komma hem.
Hemma i Stockholm, har fått träffa världens bästa pappa och världens bästa R. A Dream come true! Ojojoj, finns inte ord till att beskriva. Är som att flyga på moln med den här känslan. Helt underbart. Önskar att fler människor kunde få ha samma känsla som jag

Dag 23 - Dagens outfit

Missade gårdagens pga annat kom ivägen, slänger in den nu ist

blir tokig

Humöret slog om totalt. Jag är sur, riktigt fbannat sur. Alla kan bara gå och dö

Dag 22 - Dagens ögonblick

Träffa R! Allt jag kan säga, att äntligen efter många veckor träffa underbara R!
Självklart också att komma hem till pappa och att vara hemma i underbara väsby igen. Mår så otroligt bra just nu!
Att hålla om dig, känna din kropp, dina läppar. Jag smälter

Dagens händelse

Idag har jag tagit mig ner till mitt underbara Stockholm. Flyget gick 16,05 och var framme en timma senare. Utanför flygplanet stötte jag på Stoffe och Julia som var påväg upp till Skellefteå.
När jag sedan gick ner för att hämta mitt bagage satt underbaraste och väntade på mig. Blev direkt jätteglad och sken upp som en sol! Så underbart att träffa R igen.
Han körde mig hem till pappa och det var tugnt att säga hejdå när han skulle han till hundarna när vi äntligen träffats igen.
Nu sitter jag i soffan med papsen och kollar tv:)
flygningen gick kanonbra!

Dag 21 - En bild som ingen sett

Min andra fantastiska tatuering som Tobias Sahlberg gjorde i mars. Tack vännen, du är grym!


Onsdag

Den här dagen har i stort sett varit felfri. Allting har gått som en dans på rosor och jag har svävat fram. Dagen började med sovmorgon, sedan tog jag mig iväg till stan för att skriva ett prov på skolan. Provet gick kanonbra! Sedan gick jag hem till bror för att träffa småtjejerna och få hjälp med några problem.. Hjälpen gick väl inte så bra, men resten var suverän! Jag var ute och gick med Flippan i vagnen, myste med Ines i famnen och gick en sväng på stan med småtjejerna, bror och Anna.
Efter detta mötte jag upp mamma, gick en shoppingrunda tillsammans och sedan blev det hämtkäk från Wook&Roll. Sushi! Kanongott.
Kvällen har varit lugn, och imorgon är det full rulle med recension, vara lärare med mamma på tuböle, baka, käk hos mormor och sedan packa sista inför fredagen.
Det var allt för idag, skriver mer imorgon!
Lilla Ines

Dag 20 - Såhär sover jag

Haha, jasii.. Jag skriker och pratar när jag sover, svarar på frågor och rullar runt i hela sägen. Ibland kommer mamma inspringandes (när jag sover hemma) och undrar var det är som händer, om jag är sjuk eller något bara för att jag lever om så mycket. Snarkar gör jag inte, men historier, skrik och gud vet allt vad man kan tänka sig.
Detta händer dock oftast när jag sover själv i sängen som tur är, har jag någon vid min sida sover jag som en ängel!

ett riktigt hvete

Idag är humöret käpprätt åt helvete... Finns ingenting som går som jag vill och alla ska bara jävlas. Allting är emot mig och det är alltid mig det ska drabba när det händer något..
Först sjukan med sjukhus och allt shit, sen nårgången i mig själv, och massa sjukor på det också, sedan upp och ner i flera års tid med olika diagnoser och nu helt plötsligt när allting ser så bra ut och mitt liv börjar komma igång normalt kommer en fucking vulkan och förstör min flytt?! och inte nog med det... en ögoninflamation också... oh god, snart orkar jag inte mer. Sedan att engelskaläraren ska fucka upp sig totalt och jag fick åka hem. Herrejävlar säger jag bara. Och nu är det tydligen storm ute också. När ska det komma ett slut på det hela?!

Dag 19 - Det första jag vill göra när...

Det första jag vill göra när jag kommer ner till Stockholm är att slänga mig i dina armar och sedan aldrig släppa taget. Med dig finns inte tid och rum, jag vill hålla om dig i evigheter och ta igen tid vi missat. Ordagrant och klart:
.
"Det första jag vill göra när jag kommer ner är att kasta mig i din famn och stanna där för alltid!"

Med det säger jag godnatt

Pratade precis med min favorit i telefonen. Väldigt nyttigt samtal som ledde en lång väg från min sida. Kan inte vänta till jag ser dig igen, bara 4 dagar kvar nu! En stor puss på dig.

Dag 18 – Det bästa med sommaren

Ja, vad mer kan man begära än värme och sol utomhus? Det är avkopplande och man bara älskar det. Allting blir så mycket roligare när det är varmt och man är ute. Ingenting som hindrar en från saker. Slipper tänka "Nej det är för kallt för att gå ut" Och stugan? Hur underbart är inte det? Good, ge mig sommaren!
Men snart är man back in Sthlm där värmen är igång för fullt och solen skiner. Ska bli så underbart. Längtar efter att få tillbaka brännan och bikiniränderna.
Vattnet däremot... nja! Är ingen badmänniska, det är för kallt.

Dag 17 - Det här får mig att koppla av

Som sagt, jag har varit lite dålig på att uppdatera på senaste tiden.. Helgen var rätt fullspäckad och gårdagen var inte humöret på top. Här kommer iaf några dagar som jag missat.
.
Att sitta hemma med familjen och spela kort. Detta är både roligt och avkopplande. Familjen betyder så otroligt mycket för mig, och trots att jag oftast hamnar sist så är det riktig underhållning som får en att koppla av och glömma allt annat.
Kortspelen som är populärast är självklart Ersmark och Bismak

Dag 16 – I min handväska

Jag brukar för det mesta försöka att inte ha med mig någon handväska eftersom det är jobbigt att gå runt och bära på detn hela tiden. Behöver jag en väska med mig så har jag en liten svart med nitar på som jag bär runt med. I den stoppar jag bara det allra nödvändigaste som mobil och snus.
I alla fall, för att komma till saken så finns just nu i min handväska:
En snusdosa
En penna
Alvedon
Busskort
Nyckel

Dag 15 - Min självsäkerhet

Är inte sådär jättebra... Vissa dagar känner jag mig som en ängel som klarar allt och har svar på allt, medan det är raka motsatsen andra dagar. Vissa dagar sitter kläderna perfekt medan dom är förskräckliga andra dagar. Jag är osäker om jag ska göra något nytt och jag är väldigt blyg av mig.
Jag har ändå blivit bättre och utvecklas mer och mer varje dag. Jag behöver inte längre det där kletiga sminket och alla hårprodukter varje dag. Detta är något som jag bara använder om jag vill göra mig fin. Jag är nog just nu så naturlig som det går att vara.
.
Jag tycker det är viktigt att vara sig själv och ändå acceptera sig själv trots att man tycker man har sina brister. Alla människor har brister, samtidigt som vi alla är unika!

Kvällsvård

Ikväll tar jag hand om mig själv med duschning och ansiktsmask. Riktigt skönt! Har varit igår under en heldag, fixat bra saker och hållit på här hemma så jag kände det var dax att ta hand om sig själv lite:) Mamma sitter här brevid med sitt beroende, hon har fastnat för att spela harpan på datorn och gör detta ungefär 70% av tiden hon är hemma.. Lite sött måste jag erkänna!

Dag 14 - Dagens tankeställare

Herregud så glad jag är! Världens lyckligaste tjej som bara skulle kunna hoppa upp på bordet och dansa av glädje. Just nu finns ingenting ivägen, allting känns underbart och jag vill bara njuta av dagen! Herrejäklar, finns inte ens ord att beskriva dena känslan. Jag längtar så fruktansvärt och ska se till att göra det bästa jag kan för att visa alla hur otroligt lycklig jag är över detta!
.
Ingenting kan sabba denna dag och den energi jag har i kroppen just nu. Allting känns som en dröm. En stor dröm som jag längtat efter under så många veckor, och äntligen går den i uppfyllelse!
Älska livet
.
"FOLLOW YOUR DREAMS,
FOR AS YOU DREAM YOU SHALL BECOME"

onsdag

Jag var riktigt trött idag när jag skulle upp, vad kan det bero på, haha? Mamma ropade iaf in till mig att jag kunde fortsätta sova så skulle hon köra mig in till stan för att slippa kliva upp och ta bussen. Riktigt skönt! Blev sängliggandes till kvart i 10, sedan klev jag upp och gjorde mig klar. Lugn dag på skolan med en kort lektion. Sedan hade jag ett snack med rektorn och fick tag på uppgifter inför ett prov jag ska göra framöver.
Imorogn är det möte, ett viktigt möte inför mitt nästa år. Nu gäller det för er alla att hålla tummarna!

Dag 13 – Min favoritplats

Inte svårt alls. Just nu är helt klart min favoritplats i dina armar, i din famn. Jag önskar att jag hade dig här hos mig nu så att jag kunde känna din värme.
Nu vet jag inte om det är ok att lägga upp en bild på dig, så vi gör den sånhär....

.
Sen finns det också självklart andra favoritplatser jag har, såsom sängen, liggandes i solen, på en plats med underbara familjen eller bara någonstans som är ett nytt ställe -såsom Puerto Rico. Men just nu, just idag känner jag att det här är min favoritplats!
HÅLL I MIG OCH SLÄPP ALDRIG TAGET

världsbäst

Jag har suttit och pluggat med min superduper älskade mamma nu en lång stund. Vi har traglat oss igenom mina sista arbeten som jag har i rest från religionen. Det är VG, MVG uppgifter som är på g nu. Känns som att det bäst att göra sitt bästa nu och iaf försöka få så bra betyg som möjligt.
.
Hon har också varit underbar och skrivit ett mail till min rektor ang. att åka ner till Stockholm till den 30,31 maj för att kolla upp nästa års studier. Känns riktigt bra och just nu kan jag inte beskriva hur glad jag är att jag har en sån fantastisk mamma som jag har! Jag måste vara lyckligt lottad, håller ni inte med mina syskon?
Just nu känner jag bara för att sätta mig ner och spela lite gitarr och sjunga massor. Det är sådant som jag gör när jag är sådär jätteglad. Jag hoppas ni andra också kan få lite av min glädje! Pluggandet kommer att fortsätta hela dagen imorgon eftersom jag har kortdag och bara går 40 min. Kanonbra!

Filippa

Igår var jag ju som sagt på Leos lekland med brorsdotter Filippa. Ojojoj, finns inte ord till hur söt man får vara! Hon har lärt sig prata mer och hon lekte för fullt. Tänkte att jag skulle slänga in en bild på söttjejen min.

Dag 13 – Det här upprör mig

Något som upprör mig enormt mycket är när jag sett fram över något och sedan när det kommer till skott är det något som stoppar mina planeringar.
Jag vill kunna göra som jag vill och jag blir enormt irriterad när någon stoppar mig från något som verkligen gynnar mig. Jag är envis och har jag bestämt mig för något är det så!
Som idag, jag fick ett jätteupppiggande och glädjande mail om att jag skulle vara nere i sthlm till 30&31 maj, vilket innebar att jag kunde åka ner redan på fredag för att träffa skolan där nere och börja planeringen inför nästa år. Vad händer då när man är som gladast? Jo massa snick och snack och man ska behöva vänta ända till torsdag på svar bara för att de vill försäkra sig med att jag pratar med mina föräldrar först om det så att det verkligen är ok att jag åker. Så, vad gör jag nu? Jag diskuterar detta med mamma och ser till att allting ska ordna sig så att jag är säker på mina studier!

Dag 12 – Mina rädslor

Jag har många rädslor. Allt ifrån spindlar & småkryp till att mista någon man älskar.
De mest vardagliga rädslorna är nog iaf att jag är mörkrädd och livrädd för råttor och spindlar+andra kryp. Tidigare var jag även rädd för hundar, men efter att ha träffat L, S, D så har jag kommit över det.
.
En rädsla som jag också har som är väldigt stor är rädslan för kärlek.
Jag är rädd för att gå in i kärleken, jag är rädd för att starta ett förhållande. Inte för att det känns obehagligt eller så, utan rättare sagt att jag vågar inte gå in i ett förhållande och lita på att det ska hålla hela livet. Och håller inte ett förhållande vågar jag inte gå in i det. Jag är sårbar, och är rädd för att våga ge mig in i något som man inte kan lita på.
Jag hoppas och försöker tro att du är äkta, jag vill så gärna våga.

p.s i love u

Just nu ligger jag i sängen och tittar på en underbar gråtfilm. Har ännu bara hunnit se 50 min, men hittils är den grymt bra! Att man inte sett den här filmen tidigare..
Den är iaf helt klart att rekomendera om man gillar filmer som väcker tankar och känslor. Hittills har den redan nått upp till 5+, får se om det håller filmen ut.

Dag 11 – Den här veckan

Den här veckan har varit som en enda berg- & dalbana.. Ena dagen har jag varit pigg och glad, och nästa har allt varit piss. Jag har kunnat sova riktigt bra vissa dagar, medan andra nätter varit nästan sömnlösa. Vissa timmar har jag kunnat plugga med en oändlig fart, och nästa stund har jag bara velat hoppa av skolan.
Jag hoppas för guds skull att veckan som kommer ska vara riktigt positiv och bra. Men som sagt, allting sitter i huvudet, det blir vad man gör det till.
Nu ska jag ta och fortsätta mitt pluggande hade jag tänkt, sedan blir det att käka piza till middag hemma i ersmark.

Dag 10 – Ett spec minne från en födelsedag

Det här var en födelsedag när mamma och pappa bodde tillsammans på Krokusvägen. Jag var liten och tårta var det bästa jag visste! Denna dag hade jag barnkalas och hade sett pappa göra en sån otroligt smaskig tårta. När det sedan blev dax att skära första biten gick jag fram, helspänd och tog i kniven... "PANG!!!" Ballongen som tårtan var gjord av smällde och det flög grädde  över hela köket.
Vi alla skrattade och var helchockade! Detta är något som jag kommer att ta med mig till jag själv får barn och de ska fira sin födelsedag.

Dag 09 – Min tro

Min tro är för mig ingen tro alls. Jag är inte någon som ber till gud eller tror på det förbestämda. I mn värld händer istället allting av en slump. Man bara en dag råkar träffa på personen som man vill leva sitt liv med, eller råkar träffa på rätt personer vid rätt tillfälle.
Jag tror på kärlek och att man kan klara av det oövervinneliga. Allting blir vad man gör det till!

Dag 08 – 10 saker jag älskar

1, En sen sommarkväll sittandes ute med någon som står en nära
2, Vakna upp och veta att det är en speciell dag
3, Att vakna upp i famnen på den man älskar
4, Känslan av att ha klarat av något svårt
5, Pirr i magen när man är kär
6, Sjunga & spela gitarr
7, Familj +Ebbsiii
8, Sol & värme
9, Trygghet
10, Frihet

Lite outfitbilder

Jacka - H&M
Svart linne - Gina tricot
Jeans - NOW
Skor - Belle
.
Jacka - H&M
Jeans - Gina tricot

soligt

Just nu sitter jag ute i solen med gitarren och steker. Jag vet inte om vi har varmt här hemma eller om det bara känns varmt eftersom jag sitter i vår inglasade "altan". Riktigt skönt är det iaf!
Jag har suttit och läst i boken från engelskan och nu är det musiken som gäller. Var helt fast i boken där ett tag, men efter att ha tappat halva tån, varit påväg att få en panikattack och blivit omplåstrad +smärtstillande kom jag av mig totalt. Funderar på att ta upp den och läsa en stund till innan jag går in?
För övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska säga om dagen, var på skolan, pratade med syv och allt vad det nu var för folk.. De gjorde mig riktigt besviken och jag känner att någon måste ta tag i det hela, jag kan inte gå och vänta dag in dag ut på att ingenting händer. Jag blir så förbannat less!
Nu ska jag sluta klaga och svara på lite sms och sedan försöka läsa något kapittel till. Vi höres senare!

Dag 07 - Målet med denna dag

Målet med denna dag är att avklara alla saker som bara känns huller om buller.. Jag ska ta mig till skolan, gå på min onödiga lektion och sedan ska jag och mamma tillsammans gå och prata med rektorskan på skolan om vad de egentligen håller på med och hur långt det ska behöva gå innan man måste kontakte de som jobbar högre upp. Just nu är jag less på allt tjaffs och tjorv, nu vill jag bara ha ett avslut och inte behöva se denna skola mer efter sommaren.

dream it and u can be it

Den här dagen har väckt många tankar, mycket ilska och innom allt detta fanns också lite glädje.

 

Dagen var riktigt tung och jag kände bara hur less jag var på allt skitsnack från alla håll. Jag är stor, jag är vuxen, trots att ni fortfarande ser mig som den lilla Olivia. Nu är det min tur att välja vilken väg jag vill gå, ta mina steg och lära mig av mina misstag. Ser jag något som ett ljus för mig, en väg och och en förbättring så vill jag gå den vägen, stoppa mig då inte utan tro på mig istället. Pusha mig och hjälp mig göra detta möjligt.
Man lär sig inte simma utan att man försöka,
en bro bygger sig inte på en timme -det tar tid,
du kan inte cykla på en tvåhjuling om du inte vågar ta steget och misslyckas några gånger.
Precis dessa saker gäller allt i livet,
"take the risk, take the fall -if it´s what u want it´s worth it all"
.
Denna styrka har vuxit fram ur mig. Idag var den gömd någonstans där inne, men med stöttning av en fantastisk och underbar R så känns det nu riktigt bra. Det är min tur nu, min tur att göra mitt val och ta mitt steg ut i världen. Jag vill det här, jag behöver det här, tro på mig.
.
Bild tagen av http://www.itsnathalie.blogg.se

ännu en bild jag hittade på skoldatorn,, vad kan jag ha gått i här, 7-8an?


Dag 6 – Mina syskon

Mina syskon är en svår rubrik. Jag har syskon, inga helsyskon med både samma mamma och pappa, utan halvsyskon och låtsassyskon. Skulle jag räkna upp alla halvsyskon +låtsassyskon skulle det bli en hel radda, därför väljer jag att lista upp de som står mig närmast.
.
Bror Oscar 33 år
.
Syster Sussi 33 år
.
Syster Matilda, 29 år
.
Lillskiten Nath 18 år

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är något som man delar tillsammans med en annan person. Det kan vara kärlek till sina föräldrar, till sitt husdjur, mat och liknande.
All kärlek beskrivs på olika sätt.

Kärlek till saker skulle jag beskriva som att det är något som man tycker om väldigt mycket och inte skulle vilja klara sig utan.

Kärlek till föräldrar betyder att man tycker om sina föräldrar otroligt mycket.

Sedan finns det ju också kärlek till en pojk/flickvän. Där brukar man känna kärleken som ett pirr i magen, glädje, längtan och förväntan.

För att kunna känna kärlek till en annan person krävs många faktorer. Några av dessa som är viktiga är att till personer ska man kunna prata om allt, känna tillit och trygghet. Man ska aldrig besämma sig för att gå in i ett förhållande om man inte känner på detta sätt, då brukar det inte fungera. Med kärlek övervinner man allt, och det gäller att vara tålmodig innan man hittar den rätta.

När man väl hittat en person som man älskar och vill leva med spelar resten ingen roll. Ålder, kön, musikstil kvittar. Kärleken är blind, man ska aldrig vara rädd för att ge sig in i något om man verkligen vill det. Kärleken är starkare än något annat!


sommar sol och bruna ben

Idag hade vi riktig sommarvärme hemma i Skellefteå. Solen sken, värmen var på topp och sommarkläderna fick komma till användning. Tyvärr kommer det inte vara lika varmt under resten av veckan, och helgen ser ut som en riktig neråtgång. Inge kul, nu när vi fått känna på värmen vore det bra om den fick stanna också! Blir bara avis när jag får höra vilket fantastiskt väder de har hemma i Stockholm...

Jag och mamma var förresten iväg till södra Ersmark idag och hälsade på kisseungarna. Ojojoj så söta... Riktiga småttingar som klättrade upp på armarna. Goood, så svag för sådant!


en lektion i gamla klassrummet för att ta igen gamla saker som ligger släpandes...

Jag och lillsyrran sitter och jobbar på lektionen medan........
.
Alleballe sitter och säger till läraren "Vadå,, jag förstår inte, jag lyssnar på dig, jag ser och hör dig...." medan han sitter helt inne i speler på mobilen och inte hör ett ord av vad läraren har att säga.
Och ok, låter inte lika kul när man skriver det, men jag dör vad vi skrattade.

PRECIOUS MOMENTS TIME CAN NOT ERASE

Igår hade jag tänkt att lägga upp ett inlägg och skriva att jag varit och hälsat på de mest undernaraste tjejerna i världen. Filippa och Ines. Så otroligt söta tjejer, och jag är en så stolt faster till dom båda två.
Eftersom detta inlägg inte gick att publicera igår kan jag ju idag också berätta att jag hälsade på bror en gång till och fick se de små änglarna. Här kommer kort!

Dag 04 - Det här stärker mig

Något som stärker mig enormt när jag är nerkörd är att någon pushar mig. Inte sitter och säger "det är så synd om dig, vad kan jag göra för sig, den där personen var så dum mot dig..." Istället vill jag att man ska vara rak och säga som det är "Du klarar dig igenom det här, det kommer vara tufft men jag vet att du kan. Ge aldrig upp, ingentig blir klart förrän du avslutar arbetet" Det gäller alltså att ligga i, bita ihop och ta sig igenom även de svåraste sunderna. Ingen människa kan vara där och ta det ifrån en, man måste själv jobba sig igenom det. Med lite pushning på rätt sätt stärker det mig enormt!

Dag 03 - Mina föräldrar

Mina föräldrar är guld värda! Dom har stöttat mig igenom de allra tuffaste tiderna och ställer alltid upp för mig. Vi kan prata om allt och hittar ofta på saker tillsammans.
Bland det bästa som finns är att sitta hemma tillsammans med dom och umgås. Det är kärlek! Jag är sån, jag uppskattar tid med människor jag tycker om och anser att det är viktigare att göra saker tillsammans med dom man älskar än att bara vara ute och ränna..
Självklart har jag också varit ute mycket på helger och veckor, men man växer ifrån det!

Mamma Susanne


Pappa Pelle
Var tvungen välja den här söta bilden på pappa just för att det är så typiskt honom -skoja till det hela!

En dag i solen

Underbar dag idag. Vaknade på morgonen och fick direkt ett samtal av finaste. Sedan tog jag mig upp, gick in i duchen och gjorde mig klar för att åka till stugan med mamsen och Stefan.
I stugan blev det solning, krattning och liknande. Nägra pic-
Nu har lillsyrran och Stoffe kommit förbi, mamma har vaknat upp ur dvalan och det börjar höras röster utanför min dörr. Kanske dax att kliva upp ur sägen då igen, hej så länge!

Dag 02 – Min första kärlek

Min första riktiga kärlek var när jag träffade E. Den 10 september blev vi tillsammans. Under denna period var jag rätt strulig, trotsade allt och alla, så därför kommer jag (som tur är) bara ihåg de bra stunderna. Jag har blivit påminnd om att vi bråkade mycket, men jag kan inte komma ihåg det själv.
Ett bråk minns jag, det slutade med att am* fick komma körandes, och det är jag inte alls stolt över.
Jag och E var tillsammans länge och vi kunde varandra in och utantill. Han är en bra kille som nu är förlovad och lever sitt egna liv.
.
Sedan måste man ju kanske också tillägga att det trots allt inte var "mannen i mitt liv" eftersom det tog slut och vi bråkade väldigt ofta. Jag är glad över att vi klarade av att hålla ihop så länge i ung ålder, och även glad att vi båda kunnat gå vidare på så bra sätt!

Dag 01 – 10 fakta om mig själv

 
Hittade en sånhära dagsgrej som syrran börjat med så jag kollade runt själv för att hitta något som passade mig.
Börjar idag och kommer fortsätta i 30 dagar framöver. Enjoy


1. Jag har min naturliga hårfärg -färgar aldrig längre.

2. Jag älskar att sjunga och lyssna på musik.

3. Jag har en katt som heter Ebba.

4. Mina föräldrar är som mina bästa vänner.

5. Jag har ett ärr vid sidan av näsan.

6. Jag är rädd för vatten och eld.

7. Jag älskar att vara riktigt kär, och vill ha någon att dela livet med.

8. Jag  har varit rädd för hundar, men efter att ha träffas Rs älskar jag dom.

9. Jag står för det jag tycker.

10. Jag är känslomässig person.

im just a girl

Ok, idag har det hänt mycket.. tänker inte ens dra upp hälften. Känner bara att det jag varit med om är inte jag, jag passar inte in här uppe och vill bara åka ner till mitt rätta jag.
.
Jag tycker om lugn och trygghet. Att vara med någon som man känner sig trygg med och verkligen tycker om. Familjen är också viktig. Hemmakvällar med mys är bland det bästa som finns!
Ibland känner man "gud så skönt att vara singel", men efter att man levt det livet ett bra tag, hunnit med många saker som man drömt om dyker viktigare saker upp. När man minst anar det träffar man på någon som man ser värde i. Någon som får en att skratta, ger en pirr i magen och man börjar längta. Längtar efter att hålla om den personen och bara kunna spendera resten av sin tid tillsammans med den personen.
Där står jag nu, jag vill åka hem. Hem till stockholm och tillbringa min  tid med det jag tycker är viktigt för mig. U only live once -ta vara på tiden, allt kan hända. när man minst anar det händer det.
.
Jag trodde inte det fanns någon där ute som kunde vara på så sätt som du är. Jag är glad och stolt över dig att du verkligen är dig själv. Jag lovar dig att klara mig igenom det här och bevisa för dig hur stark jag är och att min envishet är grym! Jag ska kämpa, för att sedan komma ner och visa vad jag klarat av. Du är viktig för mig, jag vill inte sabba något. Du är unik

HOPE FOR THE BEST BUT PREPARE FOR THE WORST

Här ligger jag i sängen med täcket över mig och myser. Tänker massor över dagen, hur livssituationen just nu ner ut och vad jag ska ta mig till.
Idag var jag på riktigt dåligt humör, jag gav upp. Kände bara att jag ville hoppa av plugget och inte återvända igen till den platsen med dom lärarna!
.
Och nu ligger jag och tänker på att min största önskan nu är att jag skulle få ett samtal, idag, en annan dag eller rätt snart där samtalet lyder: "Hej! Jag undrar bara hur man kör för att komma in där du bor just nu, jag är typ i skellefteå."
Ett sådant samtal, utan förberedelse och utan förväntningar. Milen är många, avståndet är långt. Trots att jag vet att det inte kommer hända måste man ändå få drömma..

NOTHING MORE THAN JUST A GIRL

Det känns som att allting jag byggt upp bara rasar.

en stolt faster till världens finaste tjejer


.

 


Bara för att jag hittade så söta gamla bilder här på skoldatorn..



skola

Sitter på skolan just nu för att skriva lite skolarbeten. Hade en lite dålig kväll/natt igår som ni ser... Inte meningen att någon ska ta åt sig, var bara för mycket tankar och jobbiga dagar.
Nu har jag kommit igång igen och har slitit mig iväg till skolan för att jobba på trots att jag är sjuk. Just nu skriver jag om barn med problem. Har fått lite tips av bästa R som jag smsar med.

Pappa ringde också för en stund sedan och var orolig över mig pga det som står på bloggen här nedan.. ignorera bara! Dålig dag som sagt. Nu ska jag fortsätta mitt smsande och skrivande:)

för att skriva av mig lite

Just nu måste jag bara skriva av mig. Det är mycket som händer i mitt huvud, jag är sjuk och jag klarar inte av att tänka just nu. Det är press att gå i skolan och klara av saker trots att man har feber, jag har lämnat mitt älskade Väsby, jag saknar att hålla om dig och känna glädjen av din närhet.
Just nu befinner jag mig... jag vet inte hur många mil bort, men det känns bara jobbigt. Den här natten är jobbig och det känns just nu som att jag inte kommer kunna sova en blund. Något blev till ett missförstånd igårkväll och just nu försöker jag bara koppla av och tänka att det är bara en månad kvar, en månad att kämpa sig igenom och hålla sig på fötter, men trots detta är allt jag just nu kan tänka på att jag måste tillbaka.. Jag vet inte vad jag ska säga. Natten är jobbig och just nu är det bara för mycket tankar. Jag ska ta mig en snus, läsa lite och sedan lägga mig ner och kolla på min älskade serie.
Till sist, jag tänker på dig.

lite bilder på det jag gjort senaste tiden, Sthlm +Skellefteå

Låg ute och solade i väsby
Var i kungsträdgården och kollade när körsbärsträden blommade
Var på Rugbymatch som R spelade
Fotade i taket när jag och mamma låg i sängen och såg tv
Sjukling påväg till skolan
.
Pratade precis med R i telefonen också. Blir så glad av att höra alla kloka saker han kommer med. Riktigt fin grabb, kan inte hitta bättre!

Skellefteå

Jag är hemma i skellefteå och ligger nedbäddad under ett täcke. Febern har kommit och jag är riktigt illamående.. ska försöka ta mig upp imorgon och ta en sväng in till stan för att plugga. Blir att sätta upp några timmar under den här veckan för att ta igen lite.
Sen måste jag bara få ut lite känslor genom att berätta att jag har fått en sån otrolig stöttning, har fått sån otrolig hjälp att komma upp på fötter och just nu känns allting som en dans på rosor. Jag är glad och längtar, blickar framåt och kan se vad jag verkligen har framför mig. Det känns bra! Riktigt bra

drama

Sista dagen här nere i upplands väsby, sitter just nu och pratar med världens bästa pappa. Blev pizza till frukost. Gårdagen behöver vi inte ens prata om. Men jag vet att jag har världens bästa familj som står vid min sida, mamma pappa syster. +R såklart! Mina änglar som gjort min dag, som tagit mig upp ur allt det jobbiga och alltid stöttar mig. Ni är allt för mig.
Det jag försöker komma fram till med detta inlägg är iaf att trots alla tårar, allt som varit så mår jag riktigt bra. Det gör jag. Tack vare alla underbara som står vid min sida.
Hörs sen!

RSS 2.0