Jag vill önska mina finaste tjejer ett gott nytt år! -faster älskar er mer än någonting annat. Många pussar och kramar!


Det gångna året i bilder.

Det nya året invigdes på Canarieöarna i Puerto Rico.
Där solades det massor, och förtärades alkohol i stora mängder från mitt å dagen till morgonens start. -Vi dansade på borden&vid stripsångar, njöt av happyhour, träffade massor av människor, spenderade varje dag på stranden i solen, shoppade allt från kläder och smycken till sprit och cigaretter, softade vid poolen och sov på stranden, middagar på restaurang och frukost på den enorma balkongen..
En helt underbar och oförglömlig resa! Bland det bästa jag gjort i hela mitt liv.
.
.
Jag hamnade i en djup ångest&depression som resulterade i allt från att inte kunna se med mina egna ögon (fick låna mammas läsglasögon för att över huvud taget kunna se något alls..) till att inte veta hur man rörde en arm.
Jag var mycket dålig och klarade inte av vardagliga saker. Det var väldigt väldigt tufft!
.
.
Jag klippte av mig håret till en riktigt snygg page! (dåliga bilder..)
.
.
Jag hade underbara stunder på lektionen tillsammans med b.la denna underbara killen Alexander -som nu har fått en mycket stor del i mitt hjärta. Jag älskar dig enormt min vän!
.
.
Jag bodde hemma hos min mamma pga mitt dåliga tillstånd. Behövde någon som tog hand om mig när jag inte klarade av någonting själv.
.
.
Jag hade mycket problem med mina bihålor. Gick på antibiotika av olika slag hela tiden, punkterade och spolade bihålorna, och till sist gjorde jag även en operation av bihålorna!
.
.
Jag flyttade ner till pappa i Stockholm.
.
.
Något förskräckligt hände.
.
.
Jagj gjorde om mitt rum till en ministudio, vilket resulterade att jag kom igång med musiken!
.
.
Jag åkte upp till Skellefteå och hälsade på min underbara Alexander, fina Linus och fantastiska Olov (Piteå)
.
.
Jag piercade tungan.
.
.
Jag gjorde 6 nya tatueringar! (Alla hemma hos Tobbe såklart!)
.
.
Jag lärde känna en underbar människa som för varje dag bara växte i mina ögon, och som har gjort en enorm skillnad i mitt liv. -Där öppnades ögonen!
.
.
Shoppingens år! -Aldrig tidigare har jag shoppat lika mycket saker som jag gjort under detta år! Ojojoj vad saker jag har kommit hem med. Tror garderoben måste ha 4dubblats haha;)
.
.
Jag firade en underbar julafton tillsammans med världens bäst syster och världens bästa pappa! Jag fick tom träffa tomten mitt i allt! Tyvärr hade pappa gått på toa precis när tomten kom... typiskt!
.
.
Jag har hunnit med att skaffa mig ett jobb!
.
.
Och nu, sist men absolut inte minst så firar jag en nyårsafton som kommer att bestå av:
1, Gå ut en promenad (om jag orkar..)
2, Baka efterrätten (kommer upp recept sen)
3, Duscha, sminka, fixa hår osv. +börja dricka
4, Äta en underbar middag med pappa +hans tjej
5, Möta upp Danne för att gå på fest
6, SKÅLA PÅ TOLVSLAGET!!!!

Idag är det nyårs, och jag funderar på att köra samma stuk som julafton på kläderna. Bara några finjusteringar:)


Fredagen spenderades med denna kille!

Åkte in till stan vid 4 tiden för att möta upp Daniel. -Hade inte träffat honom på ca 5 år, så kändes väldigt roligt att ses!
Vi stämde träff på Kicks så att jag skulle få börja med att köpa lite smink för morgondagen, sedan gick vi vidare på b.la Mediamarkt (ingenting för mig) där D köpte någonting till datorn, sedan vidare till bolaget och till sist ett avslut på ett fik innan vi åkte vidare hem till honom i Spånga.
Hemma visade han mig hur man gör för att DJa (Jaaapp, han kan dja!) och sedan slog vi på en film innan jag begav mig hemåt.
.
På hemvägen måste jag ju berätta att något hemskt hände!
En kille spydde rätt ut i gången! & nu pratar jag inte lite spya.. Det var som en drake som sprutade eld! Fuuuck vad rädd jag blev! ...Fyllon.... Jäkla tur man satt en lång bit bort!
Nu är jag iaf hemma igen och har bäddat ner mig i sängen med min nya morgonrock:) Upptäckte precis också att klockan redan slagit snart halv 4? Whaat(?) Vad hände med tiden?
Morgondagens planer får ni vänta med till imorgon, så håll utkik:)

Kärlek till er alla.


Även om perioden inte är den bästa nu, så vill jag ge kärlek till alla er där ute.
Jag vill förmedla att ni alla ska vara stolta över den ni är som personer, och att ni ska ta vara på det ni har i vardagen! Dröm, hoppas, våga tro och lev livet till fullo.
Låt inte saker vänta, är det något som fattas i era liv så ska ni med all säkerhet jobba för att fylla den platsen med vad ni mest av allt önskar.
Är det något ni vill göra, eller något ni vill ändra på? -Do it! Det är just du själv som har makten över ditt eget liv, och det är endas du själv som kan styra vad som kommer att hända och ske i din framtid.

Håll uppe glöden, älska dig själv så som du älskar dina nära och kära. Vad stolt över dig själv, och titta dig själv i spegeln samtidigt som du säger orden "Jag är en bra människa!"
-Ta åt dig!

Det viktigaste i livet är inte att leva perfek och leva efter andra, det viktiga är att vi lever livet på det sätt som vi själv önskar.
All kärlek till er!


Gårdagen i bilder

Outfit a la gårdagen
.
Kom hem med en massa shopping kassar! -igen..
.
Vad fanns då i kassarna? -Jo, där fanns:
.
En jeansskjorta + en myströja från gina tricot
.
En stickad tröja från Rut m.fl
.
En stickad tröja från H&M
.
Ett par boots från Din sko
Okej, här måste jag skämmas lite granna,, Gick in för att testa ett par skitsnygga high-heels som stod alldeles vid ingången, men efter att testad och både 36an och 37an var för stora så gick jag på barnavdelningen och hittade ett par skor i strlk 35 som passade perfekt!
¨
.
Ett par örhängen från Ur & penn
.
Jaappp, där hade ni all shopping som jag gjorde igår:)

"Om man tänker efter en stund kan det hända att man kommer fram till ett mycket viktigt beslut."

Taget ur Nalle Puh


Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år....

....ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år!!!!!!

Ett stort grattis till min finaste, bästa och absoluta närmsta, underbaraste syster!!!!!
34 hela år fyller du idag, och många många fler kommer det bli. Njut av livet till fullo, och se till att äta någonting riktigt gott idag (som inte är julmat!) för det förtjänar du!
Älskar dig och saknar dig redan.
Många grattiskramar från din syster!

Att våga släppa på tankarna.

Att kämpa sig fram just nu känns som att hålla en liter vatten i sina bara händer. -Det går inte att hålla kvar, utan rinner rätt genom fingrarna.

Det man så tydligt såg framför sig bara någon dag tillbaka, finns idag bara som ett suddigt minne från det förflutna.

Hur väl jag än vet att det inte finns någonting att oroa mig för, hur väl jag än vet att om bara några få dagar kommer allting förhoppningsvis vara normalt igen, så känns det ändå så hopplöst.

Tankarna strävar mot mig, självkänslan och självförtroendet står som en stor barriär för mina drömmar. Jag vågar inte hoppas, jag vågar inte tro. Jag vill veta, jag vill förstå.

Saker som ena dagen känns så lätta, kan nästa dag kännas som en stor omöjlighet. Bara för en liten sak som påverkar en liten del av det vardagliga livet.

Bara några få dagar, bara dygn, en sisådär 240 timmar, sedan kan jag återvända tillbaka till gårdagens lycka.

Ingen av er vet vad jag egentligen menar, men det viktiga är att jag förstår, och kanske även att du förstår.

Nu har jag släppt den första tunga klumpen, och jag lovar er alla, att ni kommer bara att behöva stå ut en sådär.. 14400 minuter till av en negativare Olivia. Men jag ska försöka dela med mig av all glädje jag kan ändå till er, för det förtjänar ni alla ♥

Det har jag gjort idag.


Tänk vad duktig jag varit idag!
Har hunnit med ett möte redan kl 9 på morgonen, varit ute en prommis på 7km, sett till så mitt rum är städat och hängt in alla mina nya fina kläder i garderoben. Kanske även ska sätta mig med lite skolarbete nu ikväll? Vore ju sjukt skönt om man började kunna avklara det.

Låten ovan gör mig riktigt glad, och det är med älskade gruppen NoFx,så vem kan inte bara älska det?

Jag ger er en tankeställare.


VS

Här har vi 2 okända killar med helt olika stilar.

Vad säger ni, dömer man inte ofta människor bara för att dom har en annan stil än en själv, eller vad de man brukar umgås med har?

Varför är det ofta så "uppdelat"? ,möter man en punkare är han/hon oftast tillsammans meden annan punkare, eller tvärtom om vi tar modekillen som exempel.

Speglar sig verkligen personligheten i stilen?

Jag har min uppfattning kring dessa frågor, jag har mina svar. Tänker inte dela med mig av dem ännu, utan låter er tänka till lite och ser om ni har någonting klokt att säga kring detta! Ta er en tankeställare.

Skönheten sitter i betraktarens öga.


Alla tankemetoder är reaktionen på ett tvivel.

Krasch, bang, poff, blä.
Nu, precis nu, just i denna sekund, så startar allt det jobbiga.
Någon som har något bra tips på hur man fokuserar bort dåliga tankar och jobbiga saker för att kunna njuta och ha kul?

Skäms Olivia!

Ok, ska jag vara helt ärlig nu så blev träningen inte av idag... råkade sova till sisådär 18,30...... Skäms Olivia!
Meen, inget godisätande, utan bara nyttigt +inga kolhydrater! Och sedan imorgon lovar jag att köra igång med träningen till 100%!
Så, ska jag vara ännu mer ärlig har jag inte gjort något annat än att gå en sväng på affären med papsen idag. Och det känns väldigt slött gjort av mig.. Men imorgon kör vi!
.
Kan även meddela er att jag har stoppat in några tidsinställda inlägg på bloggen, just för att ni ska ha någoot att läsa.. Som jag sagt kommer jag ha några tuffa dagar framöver, och jag vet att jag inte kommer att kunna hålla bloggen lika aktiv då, men inlägg kommer kommma, precis som vanligt!

Nostalgi!

Någon mer än jag som älskade att lyssna på Fattaru när man var liten?
Jag älskade dem, eller rättare sagt avgudade dem! Var så kär i allihopa, och varje dag fick min mamma lida med att lyssna på denna grupp. Rap var ju inte riktigt hennes starkaste sida av musiksmak.
Minns så väl hur jag spelade in deras musikvideor på MTV och tittade på dem om och om igen.
.
Ett annat starkt minne jag har är av Skellefteåfestivalen när gruppen var där och spelade.
Självklart hade min mamma varit ute i god tid för att köpa biljetter så jag skulle få se dem spela! Och jag var överlycklig. Jag minns till och med att sista låten de spelade var den kändaste av dem alla, "Mina hundar"!
.
Där såldes T-shirtar med texten Fattaru i olika färger. Dock fanns bara storleken xL, men så kär som jag var så köpte mamma en sådan tröja till mig iaf som jag sprang runt i. Den var vit med röd text. (finns tyvärr inte kvar idag).
.
Var en gammal kompis Kim som påminde mig och visade en låt med D12 igår, och då kom fattaru flygandes över mig, så tänkte att jag måste ju dela med mig en utav favvislåtarna jag då hade!

Nu börjar allvaret om!


Idag är det slut på allt vad godisätande och småätande heter!
Hela julen går alltid ut (för alla) på att äta så mycket som möjligt, så ofta som möjligt. Jag menar, hur ofta går man egentligen och är hungrig kring jul?
Även jag har nu under lör-tis ätit massor av onyttiga saker, allt som bara går att tänka sig, som skumtomtar, godis, chips, sjulskinka, lamm, gröt, paj, kladdkaka, öl... u name it!
Sååå därför har jag nu bestämt mig att ta tag i de bra vanorna jag hade innan julen startade! 
TRÄNING & NYTTIG MAT = NO CANDY!
.
Nu kör vi hårt, någon som är med mig?
Själv börjar jag dagen med min 7km prommis och sedan en tur på stan! Underhåller er under dagen med tidsinställda inlägg. Tjao! 

information

Halvligger just nu i soffan tillsammans med pappa och syster. Pappas stubin är kort när han inte förstår något på virusskydd och bärbara datorer, jag och syster ligger mest och ignorerar.
Tvn står igång med en konsert av Lady Gaga, och snart är det dags för att gå i säng. Syster ska iväg med flyget redan kring 08,00 imorgon, och jag tror jag då ska satsa på en tur till Stockholm eller Väsby centrum.
Var egentligen inplanerat ett möte imorgon, men blev flyttat till på torsdag, vilket jag tror är mycket bra med tanke på omständigheterna som händer på torsdag och 10 dagar framöver.
Om dessa omständigheter kommer jag inte att prata just nu, utan det tar vi någon gång nästa år hihi!
.
Den närmaste tiden kommer min blogg fyllas med negativa inlägg om jag känner mig själv rätt, men jag försöka hålla mig uppåt trots detta, och försöka mig på att förmedla fram glädje ändå! Ni kan gärna få peppa mig igenom denna tid med positiva kommentarer, precis som du "girl" gjort idag. Det blir jag väldigt glad över:) 
.
Bjuder på en låt till er mina kära läsare!!


Denna låt har jag lyssnat på idag både akustiskt och på youtube. Därför väljer jag att dela med mig av den. Den får mig också på bra tankar! Riktigt skön att lyssna på, även om man inte riktigt har just punk som musiksmak!

shopping!

Från massagestället

Kapslar +te som ska vara bra för hälsan på olika sätt.
.
Monki

En grå stickad tröja
En svart transparant skjorta  med rosetter
En grå tröja med text
.
Bikbok

En grå tjocktröja
En brunaktig glansig skjorta
En svart glansig skjorta
.
Carlings

Ett blommigt linne
.
Gina tricot

En morgonrock

Konsten att slösa pengar....

...mellandagsrea i Stockholm!

Kassarna

Sushi till lunch!

Provhytt på monki

Visar upp senare ikväll vad som har köpts!

Svar på kommentarer


Jag och Niklas pratar inte med varandra för tillfället. Det har varit en hel del som hänt under tiden vi varit tillsammans (saker som hänt runt omkring oss), och jag har inte mått bra.
Jag har sagt till honom att jag inte kan ha med honom att göra för stunden, just för att jag behöver bygga upp mig själv och hitta mig själv. Mitt självförtroende och min självkänsla är på noll efter mycket som har sänkt mig genom de senaste åren. Så som familjen, sjukdomar och dåligt mående psykiskt.
.
Varför jag inte alltid skriver ut namn på bloggen just nu som tec "C" är för att den/dom personerna inte bör nämnas på bloggen av personliga skäl. Men jag lovar dig att dessa personer kommer att framkomma med sina riktiga namn så småning om! -så, som sagt. Finns personliga skäl bakom det hela från deras sida! Och vad det är är något som angår dem själva, så ni får vänta och se, för så småningom kommer jag dela med mig av vem dom är:)
.
Nej, det är inte någon vissen fjäder, det är en mycket vacker fjäder som Tobbe gjort åt mig, med konturer, mycket skuggning och även vit färg som ligger i, tyvärr har jag inte någon bild på det ännu.
Varför jag valde att göra den är för att jag tycker att fjädrar är mycket vackra. Tänk bara så fria dom ser ut när dom flyger runt med vinden, så lätta och så mjuka.
Vad just en fjäder står för tycker jag också stämmer in väldigt bra för mig, och det beskriver mitt liv just nu.
En förändring, en förlust av det gamla levnadssättet och ny tillväxt eller färdigheter.


Dagens "att göra"

Just nu befinner jag och bästa syster oss i Sollentuna på tunaimassage. Kommer pågå från 10.00-11.30, hur underbart? Perfekt start på dagen!
Efter detta tänker vi åka till Kista för att gå på mellandagsrean (=spendera pengar), och sedan även käka där. Blir kanon, eftersom man börjat lessna på julmaten! Känner inte ni andra likadant? Vi passade faktiskt på att äta upp det mesta igårkväll, så finns bara julskinka kvar i kylen nu, riktigt duktigt ätet av oss!
.
Slänger upp bilder senare idag på vad som kommit med hem efter vår shoppingrunda.

Nytt!



Som sagt, jag lovade er att visa något nytt på bild. Här har ni det!

En trött tjej

Jobbade som sagt i stort sett hela natten. Började min vandring hemåt där kring 05:20. Tur att underbaraste "C" höll mig sällskap på vägen när jag är så rädd för att något ska hända mig på nätterna om jag är ute själv.
Låg sedan uooe vid datorn och telefonen till någon gång kring 7 tiden innan jag lyckades somna.
.
Idag ska jag pappa å syrran iväg på någon typ "konsert", kommer bli mycket kul! Sedan ikväll ska jag (som lovat) lägga ut bilder till er:)

Tjäna pengar på bloggen? -Då tipsar jag än en gång om detta!


Jobb!

Blev så att jag hamnade på jobbet idag, lite spontant sådär.
Slutar kl 4, så det lär bli en lång natt! Klagar dock inte, pengarna rullar ju in;)
Pga detta har uppdateringen varit dålig.. Men, för att göra er läsare glada tänker jag visa er något riktigt nytt å kul imorgon (idag, klockan är över 12..) så håll utkik;)

På G till Tobbe!

Hörs sen:)

Bästa och självklaraste jullåten någonsin!

Denna fantastiska låt har funnits med på julafton sedan många många år tillbaka.
Finns det något annat att säga än att den är riktigt jäkla grym?!
Helt klart julfavvisen.
Fokusera på texten, den gör låten ännu mer awsome!
.
Grandma got run over by a reindeer
walkin' home from our house Christmas eve. 
You can say there's no such thing as Santa. 
But as for me and Grandpa, we believe. 

She'd been drinkin' too much egg nog. 
And we'd begged her not to go. 
But she'd forgot her medication, 
and she staggered out the door into the snow. 

When we found her Christmas mornin,' 
at the scene of the attack. 
She had hoof prints on her forehead, 
And incriminatin' Claus marks on her back. 

Grandma got run over by a reindeer, 
walkin' home from our house Christmas eve. 
You can say there's no such thing as Santa, 
but as for me and Grandpa, we believe. 

Now were all so proud of Grandpa. 
He's been takin' this so well. 
See him in there watchin' football, 
drinkin' beer and playin' cards with cousin Belle. 

It's not Christmas without Grandma. 
All the family dressed in black. 
And we just can't help but wonder: 
Should we open up her gifts or send them back? 
(Send them back)

Grandma got run over by a reindeer, 
walkin' home from our house Christmas eve. 
You can say there's no such thing as Santa, 
But as for me and Grandpa, we believe. 

Now the goose is on the table. 
And the pudding made of fig. 
And a blue and silver candle, 
that would just have matched the hair in Grandma's wig. 

I've warned all my friends and neighbors. 
"Better watch out for yourselves." 
They should never give a license, 
to a man who drives a sleigh and plays with elves. 

Grandma got run over by a reindeer, 
walkin' home from our house, Christmas eve. 
You can say there's no such thing as Santa, 
but as for me and Grandpa, we believe.
(Sing it Grandpa)

Grandma got run over by a reindeer, 
walkin' home from our house, Christmas eve. 
You can say there's no such thing as Santa, 
but as for me and Grandpa, we believe.

Längtan och leende läppar!

Har precis lagt på ett helt fantastiskt samtal med underbaraste "C".
Mitt humör är just nu på topp och jag känner att livet är så ljust och underbart det bara kan vara så här dax på året.
Tänk vilka underbara människor det finns ute i världen, som bara kan få en att känna sig som om man svävar på moln! Så fantastiskt.
Känner att nästa år kommer att få en bra start, och att jag nu är på g till ett bättre liv, -något som jag faktiskt förtjänar!
2 glädjande dagar väntar, som sedan kommer följas av 8-9 dagar av längtan. -Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge:)
.
Varför bilden ser ut som den gör har sina skäl. Vågar inte lägga yoo någon annan bild med tanke på vissa saker, och på vem som är inne och läser detta inlägg. Så, ni får nöja er med denna så länge;)

Nu säger jag godnatt :)


God jul världen!

Gör mig klar..
Klar!
Mat!
Världens finaste och bästa syster!
Mys framför tvn med familjen

Hurtig dag!

Var uppe redan kl halv 8 å fixade med olja i håret, och sedan gick jag ut på en långprommis! När jag kom hem åkte jag Sussi å pappa iväg till steninge slott där jag bla fick en massage;), det köptes te och vi kollade på småsaker. Mysigt! Därefter åkte vi å handlade och till sist även systemet.
.
Nu står pappa å griljerar skinkan medan jag å syster sitter vid var sin laptop här i köket.
Senare ikväll blir det att baka julkola bla :)

Dan före dopparedan!



Kolla hit!

Här är något som jag lyckats gå med i nu idag på morgonen.. Tänkte försöka mig på det för att se hur det fungerar och om det funkar! Hittade det som tips på en annan blogg när jag kikade runt.
Testa ni också!

Slitit!

Fy & F vad jag har jobbat idag... Städat hela lägenheten +julpyntat. Tog säkert 4-5 timmar innan jag var klar.. Fuck vad jobbigt det var!
Trots att jag både gått med skurtrasa, damtrasa, diskat, damsugit och tagit toaletterna var det jobbigaste att bädda rent i sängen haha! Verkligen inget jobb för mig... Bara bökigt och jobbigt..
Nu är snart syrran här, pappa är på g till arlanda för att hämta upp henne. Blir kanon! En timme och sedan kliver dom in här hemma.
Får se om jag hinner uppdatera något mer idag, annars hörs vi imorgon! Tjaaaoo

Idag kommer denna -världens finaste syster på besök!


Rubrik

Världens bästa "A" skickade denna till mig inatt, och gud vad underbar den var!
Kände att jag var tvungen att dela med mig. Titta och njut!

Dålig idé

Nu har jag kommit på något som jag bara måååste göra... tack vare att käraste "A" visade mig något olämpligt igår... Och nu känner jag den där pressen ni vet när man bara måste göra något för att man är så sjukt sugen på det!
Får se om jag kanske kan få med mig R eller någon och göra detta... måstemåstemåstemåste!

Godnatt världen!


Och med denna bild säger jag godnatt!


Vad säger ni, ser ni någon skillnad på hårets längd efter att oljan påbörjades?


Svar på kommentar +mitt avslöjande!

Dropin kaffe är när någon anordnar en träff där man kan droppa in när man vill för att dricka en kopp kaffe och umgås tillsammans med andra, och vid detta tillfälle var det ang. jobbet.
Min arbetsgivare hade ordnat en dropin kaffe där alla anställda barnvakter var välkomna in för att dricka kaffe och umgås för att få lära känna varandra.
.
Japp, pappa har en bryggare:) Kanske inte den nyaste.. men den fungerar!
.
Om du menar vart jag köper kaffe hem så köper jag det från en vanlig affär, och om du menar att jag ska gå ut och dricka en kopp kaffe så satsar jag helst på Waynes coffee! Där finns alla möjliga olika sorters kaffe att välja bland, både med och utan smakessens! Dessutom har dom alltid någon god bakelse att ha till, hihi..
.
Jappp, där avslöjades också det jag gått och hållit hemligt för er alla... Jag har sökt jobb och fått en anställning på en barnvaktsfirma. Hur kul?? Kommer bli fantastiskt roligt!!

facelook

Just nu befinner jag mig i Solna på dropin-kaffe.
Kommer hem där kring 16 igen skulle jag tro.
.
Ska se till att svara på kaffefrågorna då lovar jag;)
Hörs sen!

Dagens outfit!

Jeans - Cheap monday
Linne - London(?)
Svart transparant tröja - Gina tricot

Dagens måsten!

1, morgonpromenad
Denna hjälper mig att piggna till, och jag får en bra motion för dagen!
.
2, gå några ärenden i skolsyfte.
Det är tid för att sätta igång lite med skolsaker känner jag.. så jag tar dagen i akt!
.
3, skolarbete
Jobba med instuderingsfrågor.
.
4, Dropin kaffe(?)


nattinatti


Nu ska denna lilla tös gå och borsta tänderna, och sedan krypa ner i sängen för att sova sin skönhetssömn.
Planerna är att slå igång ett avsnitt av Greek att somna till, jag bara älskar att somna till en bra serie som får en att drömma sig bort.
Dessutom lär jag inte sova bort hela dagen om jag somnar tidigt, vilket är perfekt med tanke på alla saker jag har att ta itu med;)
.
Hoppas ni andra haft en lika lugn och skön dag som jag idag.
.
Vi hörs igen imorgon.
Godnatt på er alla!

Dagens ord kunde inte ha passat bättre någon annan dag än idag -jag betyder mycket för andra.

Ännu ett brev har ramlat ner i brevlådan. Denna gång av min käraste kusinvitamin.
Detta öppnade jag direkt och läste med iver att höra av henne, min käraste.
Ett mycket glädjande brev som jag ska se till att skicka svar på redan imorgon!

Ett kuvert.

Detta ramlade ner genom brevinkastet idag. -Ett brev till mig.
Var nära på att öppna det, men bestämde mig snabbt för att det skulle sparas till julaftom!
Tittar jag på stilen kan jag ana vem det är som skickat det, och det gör denna dagen väldigt intressant... Nog om det! Detta sparas till julafton, då har jag något att vänta på.

En serie jag fastnat för...

Supersize VS superskinny

prommisoutfit.

Nu har jag varit ut på en prommis!
Tog lite tid att orka ta sig ut, men till sist så!
Riktigt skönt nu när det av avklarat, då har man iaf gjort någon nytta idag.. Förutom det har skolarbetet gått hyfsat bra, men fastnade på kap 3, därav lyckades jag med prommisen,.. valet var "antingen fortsätter jag med det här, eller också går jag ut och går!"
Ska väl fortsätta nu snart med skolgrejerna då..

Trött

Idag ringde det på mobilen redan kl halv 8 på morgonen! Fy vad arg jag blev.
Först 2 ggr på haleboptelefonen som jag undvek, och sedan började det på comviqnumret.. Dolt nummer, så till sist plockade jag upp telefonen för att se vem som ringde för att störa mig.
Det var från väsby****, mötet hade blivit inställt idag.
Efter samtalet tänkte jag "gud vad skönt, nu får jag somna om". Det dröjde dock inte mer än 20 min innan de ringde och väckte mig igen för att boka in en ny tid.. Sedan dess har jag inte kunnat somna om.
.
Nu tänkte jag försöka ta tag i lite skolarbeten innan jag går ut på prommis. Fryser gör jag också, så jag ska bädda ner mig riktigt ordentligt här i sängen.
Hörs sen!

Frustration

Jag är på så fruktansvärt dåligt humör just nu.. Humöret pendlar mellan berg och dalar.
Fuck allting.
Orkar inte.

2011-12-19

Satt uppe inatt och snackade med fantastiska "C", och vips så var klockan redan morgon.
Där vid 5-6 tiden påbörjade jag skolarbeten som jag nu skickat in, och sedan vid halv 9 begav jag mig för att göra klart det sista hos tandis.
Sedan hann jag även med en prommis, köpa 2 julklappar å en sväng på stan innan jag var hemma igen för att göra klart ännu ett skolarbete att skicka in.

Nu håller ögonen på falla ihop, men jag ska kämpa för att hålla mig vaken. Kan inte sova nu, då kan jag inte sova ikväll.

Det var allt för nu, ska se vad jag ska hitta på i väntan på att en dokumentär ska laddas hem (ännu ett skolarbete) så att jag kan påbörja nästa uppgift.

Sitter uppe.....

...och skriver på en novell som ska lämnas in på skolan till veckan.
Måste faktiskt säga att jag är riktigt stolt över mig själv!
Nu fattas bara att få ihop ett slut:)
.
....sen en ressension på en annan novell......

Det absolut finaste som finns!


om en flicka

Det var en gång en flicka.
Hon var så vacker, människor beundrade hennes utseende&beteende.
Många drömde om att få vara precis som henne.
.
Hennes egna spegelbild sa henne något annat.
Hon såg sig själv som ful, äcklig, mindre värd och oälskbar.
.
Hon kämpade om och om igen med att gå ner i vikt.
Hon tränade stenhårt.
"Om jag bara går ner i vikt kommer jag bli vacker och älskad" Tänkte hon.
.
Hon träffade en person att älska.
En person som gav henne allt.
Hon kunde visa upp honom,
nu var det minnsan hon som fått det bästa.
.
De bra stunderna blev allt värre.
Han gjorde henne illa.
Flickan blev rädd, vågade inte längre säga ifrån.
Hon gav upp allting för honom.
Han bedrog henne, skadade henne både fysiskt och psykiskt.
Hon fick ursäkter i roser, choklad och prylar.
Hon var ledsen, tom, sårad.
Hon hade allting man kunde önska sig från, pengar till sex.
-Ändå fattades något. Lyckan var inte fullbordad.
.
Den stora frågan: Är det värt det?
All den smärtan, mot alla dom sakerna?
.
.
Jag tänker på dig tjejen.

så vackert, men ändå så fult.

Tänk, att det som under hela ens liv alltid betytt mer än någonting annat en dag inte finns där mer.
Att det man älskat över allt annat på jorden, bara försvinner ur ens händer.
Det är mitt liv, det är jag.

uppdatering om ricinolja...

När jag klev upp ur sängen idag, gick jag till spegeln, kollade frisyren och sedan gick jag till pappa som stod och tog på sig kläder i sovrummet.
"Pappa, titta.. Visst har mitt hår blivit långt?"
"Jaa, det har faktsikt blivit längre måste jag säga!"
"Hih det är tack vare den där oljan.."
.
Sååå stor skillnad äre inte, men har ju bara använt den i en vecka också.. Men det märks att något händer med håret, helt klart!
Mycket nöjd, och ska fortsätta lika flitigt :)
Nu blire duuusch, å sen hoppas på hjälp av "A" med novellen. Tja!

6 dagar kvar till kalleanka!

En smugtitt på julklänningen.

Dagens inköp

Uggs från New Yorker
Mössa från Carlings

En dag i uppsala

Dagen började med en premiärvisning på bio.
.
Och fortsatte sedan med en sväng i uppsala stad.
Där, mitt i köpcentret hittade vi dessa tomtar som höll på med strejk.. Budskapet var att vi människor inte ska köpa saker i affärerna, för att tillverkringen av olika saker påverkar miljön.
Detta slutade med att poliserna kom in och tog hand om dessa människor..
.
Julbord med massor av god mat!!!

En dag i uppsala

Dagen började med en premiärvisning på bio.
.
Och fortsatte sedan med en sväng i uppsala stad.
Där, mitt i köpcentret hittade vi dessa tomtar som höll på med strejk.. Budskapet var att vi människor inte ska köpa saker i affärerna, för att tillverkringen av olika saker påverkar miljön.
Detta slutade med att poliserna kom in och tog hand om dessa människor..
.
Julbord med massor av god mat!!!

mobilbloggar

Har varit en heldag med papsen i uppsala. Planerna för ikv blev ändrade, så det blir en lugn hemmakväll med studion skulle jag tro! Slänger upp bilder när jag kommer hem på nya inköpen.

uppdatering

Sitter å lyssnar på när "A" sitter å läser dikter för mig i telefonen :]

utgångggggggg

Hemmakvällen blev till en utgång med papsen som slutade med mycket socialt umgänge och sedan ett mycket intressant möte med "R", men nu är jag hemma igen-
Ska visst upp redan kl 8 imorgon... vilket blir mycket spännande......
Det värsta med att vara onykter är att man blir så förbannat sugen på fyllekäk!!!!! Skulle kunna ringa efter en pizza nu bara för att det vore så fruktansvärt gott! Men istället får jag nöja mig med nå rostade mackor... får ta någon snabbmat imorgon istället!
Eller.... "äta vad jag vill dagen" var ju iofs idag eftersom jag drack alkohol... så vi får se hur det blir imorgon med snabbmat...
Nu har jag delat allt för mycket tankar och bör lägga mig i sängen, innan jag skriver för mycket på bloggen.
hörs imorgon. Tjaaaoooo!

Regn

Jag hör hur regnet droppar på fönsterbrädan, hur det skvätter om bilarna där dom kör förbi huset.
Känns förjäkla jobbigt att gå ut på prommis..
Regnjacka, keps och gympaskor.
1 2 3 -Nu kör vi!

2011-12-16

Är otroligt trött idag.. Sov ca 15 behövliga timmar inatt, men ändåd finns ingen ork i kroppen..
Har en hel del skolarbeten jag skulle behöva ta tag i, och en prommis vore inte helt fel.
Ska kolla dagens väder, och sedan se i vilken ordning man ska börja!
Ge mig lite energi tack.

Årets julkalender

Årets julkalender är verklige grym! -Måste vara den bästa på mångna år.
Den är fylld med både spänning, glädje och romantik.
En perfekt handling, man har aldrig någon aning om vad som kan hända i nästa avsnitt, och inte heller någon aning om hur dom ska lyckas för att få ett lyckligt slut på det hela.
.
Alla karaktärer har sin egna personlighet som de glänser med. Det är så otroligt bra gjort allting, och handlingen beskriver mycket (som inte bara behöver ha med just julen att göra).
Man kan lätt återkoppla beteenden till sin egen vardag, och hela sagan blir som magisk.
.
Ni som inte sett denna julkalender i år har verkligen missat något! Det är helt klart en höjdpunkt på dagen!

En glad Olivia

Med ett fantastiskt avslut på denna kväll (tack vare "C") så säger jag godnatt till bloggen.
Nu ska jag lägga mig och se på serier, vi hörs imorgon igen!
Hej så länge.

Outfit!

Tubsjal - Gina Tricot
Vitt linne - Gina Tricot
Svart glittertröja - Veromoda
Svarta leggings - Gina Tricot
Vita strumpor m knappar - Lindex

Paket nr2

En provsmakningskartong på bonaquas nya smak jordgubb&rabarber.
-
Minns ni att jag berättade att jag blivit medlem på en sida som beter Buzzador?
En sida där man hade möjlighet att delta i olika kampanjer, för att sedan få olika provapåpaket hemskickade helt utan kostnad!!
Hur bra är inte det?
Är man bloggare och gillar få paket, samt prova nya produkter, GÅ MED! Det är helt gratis!
.
För att bli medlem klickar ni på denna länk:
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=OliviaLarsson_
.
Jag kommer senare att meddela en utvärdering om vad jag tyckte om denna nya smaken.




Olivia tipsar..

Te med smak av choklad och whiskey.
Whiskey är ungefär det värsta jag vet att dricka. Det är inte gott någonstans och det bränner hela vägen ner till magen efter man tagit en klunk.
Däremot tycker jag om snusen med whiskeysmak, så jag tänkte "varför inte?" när jag såg detta te, och plockade därför en påse med lösviktste. -Dessutom luktade det fruktansvärt gott!!!
.
Precis som jag trodde var det riktigt riktigt gott. Helt utan honung eller socker, bara naturligt med mycket smak.
Helt klart att rekomendera till er som tycker om att dricka te!

Paket nr1

Ricinolja - Den oljan jag ancänder i håret för att det ska bli starkare och växa snabbare.
Såg att priserna var billigare på nätet, så passade på att beställa hem 2st!
.
Silicia - Här är naturläkemedel(?) som ska hjälpa håret och att stärkas.
Det innehåller många vitaminer som är viktiga för kroppen, så jag tänkte att jag skulle testa på det.
.
Nu blir det huskurer här hemma för fulla muggar;)
Lovar att utvärdera om några veckor!

Har hämtat ut 2 paket!

Vad som finns där i får ni strax veta;)

Där har ni mig just nu!


Tiden rusar iväg

Fredag redan imorgon, vilket innebär snart lördag!
På lördag ska jag göra något som jag länge väntat efter, och vad det är får ni se då:)
.
Fredag innebär också att det snart är ny vecka igen, och den veckan består av massor av godsaker!
1, Fixa med portan och ljudprogram så att jag kan spara låtar på datan som ljudfiler.
2, Syster kommer
3, De sista julklapparna är handlade
4, Julmaten är lagad
5, Julgodis, pepparkakor och lussekatter
6, JULAFTON!!!!!!


Detta har jag hunnit med idag..

Morgonpromenaden
Som ni ser är gräset fortfarande grönt, och det finns ingen snö så lånt ögat kan nå!
Gick mina 6,8km och stannade vid slutet för att köpa jäst+kanel.
.
Bullbak
Här om dagen när appa letade igenom frysen efter korvböd så hittade han en påse bullar. Han sken upp som en sol och plockade genast fram den för upptining.
Det tog nog inte mer än 1,5-2 dagar innan påsen var slut, och nej.. jag är inte skyldig;)
Sååå, bara för pappas skull bakade jag ett gäng bullar idag som vi kan fylla frysen med.

Klockan är efter 00, -redan ny dag?

Tittar på klockan och ser att den redan är över 12. Oj vad tiden gått fort!
Har suttit uppe och pratat med världens bästa "A" på skype, för att hjälpa till med lite skolarbeten. -Mycket bra jobbat gubben!!!
.
Tror jag ska försöka ta itu med mina egna skoluppgifter imorgon då? Vore väl smart. Har en hel hög med saker som borde göras, bl.a så ska jag skriva min egen novell till svenskan, blir spännande...(?)
.
Imorgon blir dagen upplagd som så att jag ska:
-Sova ut!!!
-Gå ut och gå min prommis (som jag inte gjort på 2 dagar)
-Duscha
-Skolarbeten
-Borra......tandis.....
-Hem och tycka synd om mig själv
+julkalendern såklart;)
Någon mer än jag som upptäckt att det faktsikt bara är 9 dagar kvar till julafton!
(Om vi räknar det här inlägget som torsdagsinlägg)

slutkörd efter en hård dag..

Idag har jag gjort de värsta sakerna som finns i världen...
1, Gick till vårdcentralen för att träffa en läkare. Fick vänta 15 min längre än tänkt (hon var försenad), och sedan när hon väl släpper in mig i rummet är hon det mest uppkäftige och otrevligaste jag någonsin träffat!?
Det första hon gör är att klaga på mig för att jag fått en läkartid hos henne, och inte hos den läkaren jag en gång träffat tidigare (som om jag kan bestämma det själv?), och sedan börjar hon säga till mig att jag ska få skäll och förtjänar det. Riktigt jävla kaxig kärring, med 0 respekt för andra. Hon kan väl för F inte jobba som läkare om hon inte ens kan bemöta patienter?
.
2, Gick till tandläkaren för att borra i en tand.
Fy och F vad ont det tog.. bedövningen tog ingenting alls, så jag avbröt hela senariet och får gå dit imorgon istället.. Höll på få panik, så det var bara att avbryta. ONTONTONT. Ilar fortfarande så extremt mycket..
.
3, Gick till lappet för att lämna prover... Tjejen fick sticka i mig 5ggr på ena armen, och 4 ggr på andra för att över huvudtaget få ut något blod alls....känner hur blåmärkena är påväg.....
.
När jag kom hem la jag mig i sängen och sov. Var helt slutkörd, så 5 timmars sömn behövdes... Lika trött fortfarande, så efter att jag ätit upp min tomtegröt och pluggat med alleballe har jag tänkt att sova vidare.

Har ännu inte somnat...

...och imorgon ska jag upp för att gå på vårdcentralen, och sedan till tandis för att laga en gamal lagning... Fy och F vad jag är nervös inför detta. Kan garantera att det blir värktabletter både före och efter!
-byt plats med mig någon.
.
Frågan är ju, finns det någon i världen som tycker om att borra?
Jag tror jag gjort den en, 2 gånger kanske? Och då har det bara varit små påbörjanhål, och bara efter det har jag varit helt död och förstörd av smärtan -TROTS bedövningen.
Fuck no att jag ska klara morgondagen lindrigt.
.
Min tandläkare visade sig förresten vara en kille från skellefteå, han hade jobbat där i alla år, och flyttade ner till Upplands Väsby för bara någon månad sedan. Mycket lustigt att jag fick just honom!
.
Nu ska jag slänga i mig nå melatonin, och sedan försöka somna till greek.
Morgondagen kommer att bli en lång dag..

Pepparkakshus!

Första gången i mitt liv som jag bakar ett pepparkakshus!
Vanligtvis gjorde jag å pappa det tillsammans när jag var liten, men nu körde jag på på helt egen hand! Mycket stolt;)

Tisdag

Befinner mig just nu på skolan och har ett möte med min metor. Samlar på mig uppgifter att jobba med hemma, och ska även se till att träffa teknikern för att fixa med skolhemsidan så att jag får tillgång till materialet hemma och slipper komma till skolan för att hämta saker.
Har även hunnit med att vara på möte nere i Väsby idag. Mötet gick bra, men oj vad nervös jag blev när jag hörde vad som ska påbörjas i januari.. Ingenting att se fram emot!
.
Har fått ett meddelande om att jag har ett paket att hämta ut från buzzador, så ska se till att gå förbi och hämta ut det. Vet dock inte hur stort det är, så kanske måste pappa köra mig med bilen för att hämta det?
Berättar mer om detta senare.
.
Annars har jag planer under dagen  på att baka pepparkakshus!
Lucia idag, så varför inte sätta igång med lite julstämning? Julmusik och pepparkakshus, det blir perfekt!
.
Hörs senare!

Look into my eyes, you will see what you mean to me..


Kollat runt och hittat bilder på....

....gamla Olivia!
Oj så man sett ut genom tiderna!
Olivia som mökhårig.
.
FjortisOlivia som blond.
Även här.
.
Kattögon
.
Rödhårig
Även här.
.
Liten å tuff!
.
SuperfjortisOlivia.
.
Många år har gått sedan dessa bilder är tagna, och nog fan ser man skillnad!
Gick in på min gamla bilddagbok och hittade dessa, alltid lika kul att hitta sådant, inte sant?

Dagen börjar lida mot sitt slut..

Måndagen har för en gång skull varit en riktigt bra måndag! (Måndagar brukar i vanliga fall vara väldigt sega och trista eftersom helgen är slut.)
Kan inte påstå att jag hunnit med det som var tänkt, men ändå har dagen varit som fullspäckad!
.
Träffade på en gammal elev när jag var ute på prommisen, vilket var väldigt kul! Var en utav mina favvisar, och vi stod i säkert en timme och pratade om allt mellan himel och jord. Käraste lilla "J" som blivit så stor! Dessutom har han fått hoppa upp till klass 5 istället för 4. Imponerande! Jag visste att han hade en riktig talang;)
.
Jag har gjort min fantastiska guaccamole -som bara jag kan få till så att den blir sådär perfekt!
Jag har sett på Greek
Jag har varit och handlat med papsen
Jag har ätit 2 cheeseburgare på mcdonalds
Jag har spelat in en låt på portan
Jag har suttit vid datorn och pratat med världens bästa "A" ♥
Jag har gjort planer för morgondagen
Och massor av mer, som jag bara inte kommer ihåg;)

2011-12-12

Jag är så fruktansvärt trött idag.. Hade ställt klockan på ringning redan kl 10 för att kolla upp vilka olika tider jag har inbokat denna vecka just för att inte missa någon ifall att det var idag.
Självklart klev jag upp i onödan, första inbokade tiden är imorgon.
.
Hur som hellst, jag har hunnit betala en räkning och klickat hem några saker från internet som jag tror på. Så snart kommer förhoppningsvis några paket hem till Väsby att hämta ut.
Inget kul som kläder eller skor.. Men, något som jag tror på i längden.
Bl.a 2st sånnahär!
Är det någon mer än jag som gått på tricket med ricinolja? Att det ska få håret att växa massor och bli tjockare? -Jag tror stenhårt på det! Har redan en flaska här hemma som jag kör med, så nu hoppas vi på resultat!
Lovar att meddela inom några veckor om jag ser någon skillnad eller inte.
-
Nu tänkte jag gosa ner mig i sängen med serien Greek innan jag börjar ta tag i dagens ärenden.
På dagens "att göra" lista finns:
-Plugga
-Gå ut en prommis (har inte gjort det sedan i fredags..)
-Jobba med portan(!!!!!)
-Handla med papsen
-Plocka fram riktiga ljudanläggningen att ha till portan
-Jobba ännu mer med portan;)
.
Måste också gå förbi skolan, men det tror jag att jag satsar på imorgon istället.. Då hinner jag göra några fler skolarbeten som jag kan lämna in.

sömn

Somade där vid 07,00 och vaknade 20,30.. inte okej!
Hur ska jag nu kunna sova inatt? Hoppas någon håller mig social,

2011-12-11

11 december idag, vilket innebär att halva tiden till julafton gått för denna månad! Ojoj, snart dags att börja räkna ner hihi;)
Söndag kalls ju även denna dagen, vilket innebär att ännu en vecka har rusat förbi! Helt sjukt vad tiden går snabbt,,, och nästa vecka, oj vilka planer! En hel del "måsten"! Bara att lägga upp en plan för hur jag ska hinna med allting.
För övrigt har ju julkalendern gått hälften nu också.. Trist! Jag är verkligen fast i den, och tycker den är riktigt bra! Helt klart bästa på några år iaf -men självklart klår den ju inte Mysteriet på greveholm eller Pelle Svanslös.
.
Planerna för dagen ser ut som så att jag hade tänkt ägna en hel del tid tillsammans med min lilla inspelningshörna här hemma. Den lockar enormt! Får se om man kan lyckas med nå låtar snart så jag kan visa upp resultat:)

06:05

Ingen sömn inatt heller... en väldans tur att "C" offrade sig att sitta uppe med mig:)
Hade tänkte försöka lägga mig en och blunda lite nu för att se om något händer,, nu håller vi tummarna!

Nytt i rummet

Soffan har bytt plats
.
Sminkbordet blev kvar
.
Inte bäddat och fint...
.
Min absoluta favorithörna! ♥

Duktig tjej!

Idag har jag:
-Gått en långprommmis med pappa
-Handlat mat
-Lyckats få igång portastudion med fantastisk hjälp av "C"
-Lyckats spela in gitarrkomp på test
-Pratat serioustalk med bästa "A"
-Gjort om hela rummet!
.
Så nu tycker jag att jag förtjänar någon middag att stoppa i magen!
Senare kommer bilder upp på rummet:)


Julen är räddad.

Käraste underbaraste syster kommer ner till jul!
Julen kommer bli fantastisk. En heldag med familjen där vi bakar julkola, äter fantastiskt god mat, KALLE ANKA, umgås... Vad mer behöver sägas? Kommer bli helt fantastiskt.

En sån väldans tur...

...att jag bestämde mig för att inte gå ut igår!
Har haft en fantastisk natt, med ett fantastiskt samtal, med en fantastisk "C"!
Idag är en bra dag, med en fantastisk start, på en dag som aldrig riktigt tog slut igår!
En lycklig Oliva, vilet innebär att idag händer massor av skoj på bloggen! Håll utkik!
.
Tack "C" för den underbara pratstunden inatt, det var fantastiskt!

Det fanns i paketen

3 piercingar till tungan.
.
2 st underbara parfymer!
.
Har också fått hem en bunt med skolpapper.. Inte lika kul dock som de sakerna som kom med paketen, men lika bra att hålla igång så man inte tappar greppet helt om skolan.

2 paket till mig uthämtade till mig idag... Alltid lika kul!


Rubrik

Hade funderingar på om man kanske skulle gå ut till magget iväll(?), Björn Rosenström är där och spelar, och Tobbe taggade till mig lite... Dock tror jag inte att det blir något av, tror jag ska ta mig någonting att käka till middag och sedan kanske försöka mig på portastudion?
Hemmakväll kan väl också vara helt ok, var ju faktiskt uta förra helgen:)

Idag var jag hemma hos Tobbe, som planerat. Fotade lite.. Vem är det som tatuerade sig?


Göra tidig kväll?

Somnade vid 10tiden idag på morgonen.. Detta visade sig inte vara något smart drag, eftersom jag då inte vaknade till liv igen förrän pappa kom hem vid 19tiden.. Bad choise!
Har iaf hunnit med en prommis idag, och sett en riktigt mysig film på tv.
Nu har jag placerat mig i sängen igen, och tänkte försöka mig på en tidig sömn -trots mina tidigare sovtider!
.
Imorgon ska jag till Tooooobbe vid 12 tiden, blir kanon!
Förutom detta har helgen ingenting inplanerat alls.. Funderade på Björn Rosenström imorgon, men blir nog inte så. Har inte köpt några förköpsbiljetter..

sömnlöshet

Trots min trötthet igår kunde jag inte sova en blund inatt..
Har suttit hemma och beställt hem mina parfymer, kollat på greek, pluggat och även julkalendern & the voice har hunnits med nu på morgonen.
Nu tänkte jag fortsätta med Greek och försöka sova en stund. Blir så fruktansvärt jobbigt att göra något under dagen om man inte sovit en blund...

Olivia tipsar..

Jag är en sån där typisk "tjejtjej" som bara älskar parfymer, dem går aldrig att få för många av! Det spelar ingen roll hur många man än har, så blir man alltid lika glad av att få en parfym, eller att köpa en parfym.
.
Jag hittade hemsidan http://www.nordicfeel.se/ som säljer alla möjliga skönhetsprodukter till jättebra priser. Så självklart såg jag till att klicka hem 2st från parfymavdelningen.
.
Perfekt för er som inte har hittat någon julklapp att ge bort till någon tex?
Bara att klicka in på sidan, och är det en parfym ni letar efter så står det precis vad den doftar, så att ni hittar något som ni tycker passar bra.
.
Här är parfymerna jag klickade hem. Och som ni ser är den en väldigt stor prisskillad om man jämför med att gå på affären och köpa dessa parfymer!

En trött tjej.

Natten till idag blev utan sömn.. Kunde inte sova en blund, så satt uppe och åt frukost redan innan pappa fått sig iväg till jobbet, och därefter la jag mig i sängen för att titta på julkalendern.
Vid 8 tiden somnade jag, äntligen! Och sov fram till kl halv 2, då jag klev upp för den dagliga prommisen innan jag skulle iväg på möte.
Mötet gick bra, var lite segdraget men mycket intressant!!!
Efteråt fick pappa i uppdrag att hämta mig, och på vägen passade vi på att köpa en kebabtalltik till mig som inte hunnit äta någon middag. Perfekt!
.
Nu sitter jag i sängen med gitarren i högsta hugg.. Var ett bra tag sedan jag orkade plocka upp den faktiskt, men nu idag, kändes det som en bra dag!
Spinner vidare på min 2a låt, och övar även in "Angels on the moon".
.
På freeeedag har jag så otroligt roliga planer att, jag vet inte vad. Kortvarigt, men mycket efterlängtat! Älskade ***** hörde av sig idag, och nu kör vi! Varför inte köra all in när man redan påbörjat? Jaaapppp, så håll utkik så kanske någon utvärdering kommer om vad det är jag egentligen har tänkt mig;)
.
Mina nedräkningar ligger just nu på:
2 dagar kvar
10 dagar kvar
Något annat finns helt enkelt inte att längta och räkna ner för vid tillfället..

På möte/kurs.

Just nu befinner jag mig inne i Stockholm på ett möte tillsammans med ******
Vad det är för möte tänker jag inte berätta nu, utan det kommer så småning om! Spännande..
Hoppas ni andra har haft en bra dag, och har något roligare för er än att spendera en "lillördag på kurs en hel kväll.." Själv missar jag ett julbord pappa ville vi skulle gå på. Får bli en annan gång.

Kroppskonst

Lovade jag inte er något kul att titta på?
-Här har ni bilder på mina tatueringar +förklaring till dem.
.

Min 1a tatuering
Denna tatuering var inte lika självklar som alla andra. -Jag visste precis var på kroppen jag ville sätta något, visste på ett ungefär hur jag ville att den skulle se ut, men kunde inte riktigt bestämma mig.
Så, jag gick hem till Tobbe, bad honom att rita upp något, och efter första "ritningen" var det självklart, det var den jag skulle ha!
Alltså, här är något som Tobbe ritat upp åt mig, vilket betyder att det är något som ingen annan har och det känns unikt.
Beskrivning: Fjäril betyder själ, den symboliserar kärlek och lycka.
.

Min 2a tatuering
Tatueringen var lätt att välja ut, lätt att välja placering på och typsnittet var en självklarhet. -Texten talar för sig själv:
"Don´t stop dreaming
even if you wake up"
.

Min 3e tatuering
Även denna tatuering fanns det ingenting att fundera kring.
Efter allting som jag gått igenom så finns det inte någon bättre mening som beskriver mig, "Ingenting är omöjligt".
Folk frågar "Men ska det inte stå Nothing is impossible?"
Nope, det ska stå precis som det står, jag vill ha något unikt, något som sticker ut. Det är jag.
.
Min 4e tatuering
Denna tatuering tog inte alls lång tid att boka in efter att jag bestämt mig. Satt och kikade runt på internet efter olika symboler som hade en vacker betydelse som passade in på mig. -Därav blev det 3 svalor!
Beydelse: Svala/svalor står för tur & frihet. Vilket jag tyckte passade mycket bra in på mig, även här av den anledningen att jag klarat av att gå igenom så pass mycket. Jag har alltid haft en enorm tur med mig som klarat allt, och vad jag alltid strävat efter är just friheten.
.

Min 5e tatuering
Som ni ser är det ett "mörkt område" alldeles runt noterna, detta är av det skälet att tatueringen är precis nygjord.
Denna tatuering har jag länge velat göra, och har bara gått och väntat på "rätta tillfället", och nu äntligen är den gjord! Fantastiskt glad är jag över det.
Betydelse: Noter = musik = Olivia. -Jag sjunger, spelar gitarr, spelar piano, skriver låtar, lever dagen igenom med att lyssna på musik. Musik är mitt liv, och därav ska det även finnas med på min kropp!
Musiken är något jag vekrligen står för, och musiken är något som faktiskt hjälpt mig en hel del i livet. -Älska musik!!!!

och det händer igen..

"En kvinna i 20-årsåldern våldtogs i Upplands Väsby, norr om Stockholm, natten till lördagen. Kvinnan var på väg hem när hon överfölls på Nils Olins väg strax efter klockan 03. Enligt länsvakthavande befäl vid Stockholmspolisen rörde det sig om en fullbordad våldtäkt. Kvinnan fördes till sjukhus."
Taget från SVD.
.
"Två kvinnor i 20-årsåldern utsattes för våldtäktsförsök i centrala Väsby natten till lördags. De var på väg hem från krogen när en okänd man förljde efter dem. Gan tog tag i ena kvinnans hår och drog ner henne på marken. Han sparkade henne och försökte dra av hennes byxor, enligt anmälan. Han ska också ha slagit den andra kvinnan.
Kvinnorna försökte få hjälp av en granne, då sprang mannen som är i 25-årsålden sin väg. Han är ännu inte gripen."
Taget ur Lokaltidningen Upplands Väsby
.
Det är ju helt sjukt att det ska hålla på såhär... Att män kan överfalla tjejer/kvinnor på detta sätt? Kommer det aldrig något slut?
Människor som är påväg hem från krogen, hinner inte ens komma från centrala Väsby utan att de ska bli anfallna? Fuck, helt sjukt.
Dessa män borde inte ha rätten till att leva ett fritt normalt liv, något står ju helt fel i huvudet om man gör något sådant.
Ska man inte kunna gå hem sent en kväll utan att bli anfallen? Stackars tjejer...

Dagens planer.


Tips på serier!

How to make it in America -En serie som en kompis till Niklas tipsade mig om.
Denna serie handlar om 2 killar som försöker att på bästa sätt skaffa sig mycket pengar.
Högsta drömmen är att göra jeans att sälja, men jeansproduktionen går inte riktigt som planerat, och det kommer många hinder å vägen.
En serie som man blir glad av, och som man helt klart bara måste se nästa avsnitt av när man väl påbörjat det första. Helt klart att rekommendera!
.
Californication - En serire Niklas tipsade mig om.
Den här serien hade jag faktsikt inte alls höga förväntningar på.. Varför vet jag inte, men jag hade fått för mig att det inte var något att se.
Serien handlar om Hank Moody och hans vardag, nära och kära.
Hank är en författare som ligger runt med alla och alla, han är fortfarande djupt förälskad i sin föredetta fru och har en dotter som precis är påväg in i tonåren.
Hans sätt att ligga runt sätter honom i många knepiga situationer, och även hans vänner lyckas med både det ena och det andra som leder till ett stort kaos i vardagen.
Droger, sex, alkohol. Vad mer kan man säga?
En klockren serie som rekommenderas starkt! Är helt klart ett måste att se!
.
Greek
Denna serie har jag ännu inte att säga så mycket om.. Har bara sett 2 avsnitt, men är redan fast!
Verkar vara en klockren ungdomsserie som handlar om vardagsproblem, populäritet, alkohol och skola. En serie som man blir riktigt glad i, och bara måste se mer av för att veta vad som kommer att hända.
Rekommenderas starkt till er som tycker om typiska ungdomsserier!
En bättre beskrivning om denna serie kommer när jag sett klart den.


Ännu en dag som snart passerat.

Tandis gick väl helt ok. Överlevde! Men, måste tillbaka den 14e december och fixa en gammal lagning... fy säger jag bara, det blir så mycket bedövning som går att få, och sedan högsta volym i hörlurarna samtidigt.
.
Denna dag måste jag nästan påstå att den är förstörd?.. Tog min dagliga prommenad efter tandis, och sedan när jag kom hem var jag så fruktansvärt trött (efter bara 1-2 timmars sömn inatt) så jag slocknade i sängen.
Hade tänkt mig ta en powernap på en timme eller två, men sov ända fram till halv 7 ikväll. Inte ok!
Som tur är, så är jag fortfarande väldigt trött, vilket innebär att jag ändå ska försöka mig på att göra en tidig natt!
.
Imorgon är det möte kl 10 här i väsby, och sedan kl 18 har jag bokat in att åka över till Tobias. Kommer bli kanon!!!! Älskar besöken hos Tobbe, är alltid lika glad när man kommer hem sen;)
Imorgon kommer det upp bilder, spännande bilder! Så håll utkik.

Tandis nu

Finns det något man är mer nervös inför än att gå till tandläkaren? -Tveksamt!
Jag är livrädd för tandläkaren.. Varje gång är det lika obehagligt, och när man väl ligger där i stolen går det inte alls att koppla av.
Hur dom kan stå och titta ner i ens mun, och gräva runt med olika verktyg.. Aj!
Jag hoppas ni alla håller tummarna för att jag överlever detta tandläkarbesök.. Det är tveksamt, eftersom jag nu tom ska till en ny tandläkare här nere i Stockholm..
Måste passa på nu eftersom tandvården inte är gratis längre när detta år är över. Lilla Olivia har blivit för gammal;)

Nytt

Örhängen - Ur & Penn
Hårsnoddar - H&M
Volympuder - H&M
Här kan jag ju även tilläga till kommentaren om varför jag satte puder i håret, att det är detta volymuder jag använder för att få volym i håret! Perfekt, ett hett tips till alla. Helt klart lika bra som dust-it som man köper hos frisören! Mer prisvärt bara.

Titta vad papsen har kommit hem med!


Fjärde december

En helt gryyyyyyym natt!!!!!!!
.
Gick ut och mötte upp David nere vid centrum vid 12tiden.
Vi satte oss ner och tog var sin öl och snackade lite, (en hel del faktiskt). Var riktigt trevligt!
Sedan gick vi in på Olive House här i väsby, där det var massor av trevligt folk och glada miner.
Drack några öl, dansade tills fötterna värkte och pratade så att tungan värker idag!
.
Vilka träffade jag då?
Jo, massor av nytt folk, även några gamla.
Stötte på N som jag hade skrivit lite med på datorn med tidigare, stötte på Reza som jag inte träffat på evigheter.. och det är bara två av alla trevliga människor!
.
Toppenkväll, och jag är så otroligt glad över att jag faktsikt till sist tog mig i kragen och gick ut.
Tack David för övertalningen;)

tidsinställt. -hemmakväll eller utekväll?


det får vi se imorgon vad som blev av!

Olivia idag.


lördag

Lördag idag, vilket innebär,,,,, ja vadå?
Ingen aning faktsikt. Ingen aning vad jag ska göra idag, kanske ut en sväng? Får se. Skulle vara kul, men känns konstigt. Så ovanligt efter ****.
.
Hur som helst, jag syrran, micke å pappa var på stinsen idag, fick med mig lite saker hem. Lägger upp en bild på det senare!
Tacos till middag, thats all!
word.

Jobbat på i köket.

Idag började dagen med ett möte på skolan. -Gick hyfsat bra & jag tycker jag fick ut det som behövdes.
Därefter begav jag mig på min dagliga promenad, och sedan hem för att jobba med skolarbete. Eller, rättare sagt var det tänkt att jobba med skolarbeten, men jag somnade... sov från kl 13-14 till 20. Ajaj!
.
När jag lyckades vakna upp ur djupsömnen fick jag för mig att jag skulle baka, så tog mig en sväng ner till affären. Därefter var det bara att köra hårt, All in!
Saffranskakor med choklad och saffranskakor med marsipan.
Chokladfudge och julkola.
Jajamen, nu är julen räddad och frysen fylld! Mums.

Nytt i garderoben!

Stickad tröja från Gina Tricot, 299:-

word.

"Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna
Att vara stark är inte att alltid skratta, alltid hoppa högst, att vilja mest
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, alltid komma längst,
eller att alltid lyckas

Att vara stark är att se livet som det är,
acceptera dess kraft och ta del av den
Att falla till botten, att slå sig hårt, att alltid komma igen
Att vara stark är att våga hoppas när din tro är som svagast,
att be om hjälp när du inte orkar
Att vara stark är att se ljus i mörkret och att kämpa för att nå dit"

Det är lustigt..

Som sagt, tidigare idag skrev jag om mina "tecken" som dykt upp bara sådär för mig idag.
Och bara för att avsluta kvällen så fick jag mig ännu ett tecken.
Klickade mig in på käraste Alexanders "poesiblogg". Han hade skrivit den mest fantastiska påhittade sagan med allt från flodhästar till magiska tofflor och sjökor. Hihi, ett gott skratt gav det mig.
Slutet var skrivet som något komiskt i stil med att ens dregglande hund kunde vara frun i sitt liv, och lite där till.. Jag däremot kunde inte koppla denna saga till något komiskt, de sista raderna i slutet fick mig verkligen att tänka efter. Och där kom det, ett tecken till!
Vilken fantastisk dag måste jag erkänna.
.
Och som pricken över i fick jag även träffa mina underbara elever nere på julnatta i väsby ♥
Underbart!

destiny

Inatt låg jag uppe och pratade i telefonen med käraste kusinen Bella.
Vi pratade om hur otroligt det faktsikt är, att när man som mest behöver ett "tecken" händer det. Något händer i vardagen som påverkar tillvaron till att man vågar hoppas och tro. Man inser att det faktiskt finns godhet i världen.
Sååå vad har då hänt, eftersom jag väljer att dela med mig av dessa tankar i bloggen?
.
Dagen började med en springtur.
Efter att ha kommit igång i mitt tempo blir jag plötsligt stoppad av 2 tjejer.
"Hej, ursäkta.. Hur gammal är du?"
"19 år är jag."
"Jaha okej, vi ville bara säga att vi tycker du är jättefin!"
"Oj, tack så hemskt mycket!"
.
Efter min springtur hann jag bara så mycket som att komma in genom ytterdörren och placera mig i sängen, då det ringer på dörren.
Självklart öppnar jag, och vem står där? -Jo, granntanten som bor i dörren mitt emot.
"Hej! Jag har bakat ett saffransbröd och undrar om ni skulle vilja ha en bit."
"Åh vad gott!!!!"
Så hon räcker över ett fat med det godaste saffransbrödet jag någonsin smakat!
.
När jag sedan efter att ha ätit en bit av kakan, och tagit mig en dusch placerar jag mig i sängen för att se påp en ny serie.
Det hinner inte gå mer än 10 minuter innan det ringer på mobilen. -Gamla mobilen också för den delen, alltså innebar detta att det måste vara någon från Skellefteå.
Jag plockar upp telefonen och läser "Oscar Ersson".
"Detta kan inte stämma" tänker jag, men svarar självklart.
Där i telefonen är min älskade bror, som jag inte pratats vid med på veckor, månader. -Ett samtal som verkligen var behövligt. Ett samtal som faktiskt betydde mycket.
Några tårar blandade med ett leende på läpparna.
Som ni vet, så efter den stora händelsen så har jag undvikit att prata med min famlilj på den sidan av släkten. Och nu idag, så pratade jag faktsikt med min bror. Han som alltid har funnits där för att hjälpa mig.
Jag tycker det var väldigt starkt och modigt gjort av honom att han ringde mig. Och jag är glad att han tog det steget. Han har alltid varit någon av de viktigaste människorna i mitt liv.
.
Såå, tecken. Precis vad jag behövde, precis det jag längtade efter.
Jag är tacksam för alla de smså sakerna i vardagen, som faktiskt förgyller min vardag.
Jag fick vad jag behövde, ocj det kom precis vid rätt tillfälle!

julmys

Bilderna visar ingen rättvisa på hur fint det faktiskt är i rummet.. men med lite fantasi kan man alltid försöka föreställa sig.
Självklart har jag också pyntat tvn och keyboarden.. men det fick inte plats på kort, så ni får nöja er med detta som inspiration till julkänsla!

DECEMBER!

Wiiiiiieeeee! Äntligen är december här!! Efter en gå och trist höst/vinter har äntligen december (som är den enda bra månaden på året bortsett från sommaren) kommit! December = JULKALENDER! Finns det någon annan än jag som är i min ålder och fortfarande är lika exalterad av varenda avsnitt? Och blir lika irriterad varje år för att den inte pågår ända fram till nyårsafton?
Visst är det väl typiskt att det roliga ska sluta bara för att julaftonen är kommen? Varför inte fortsätta ända tills årets slut? Vad ska man annars ersätta tidiga decembermornar med? Helt fel tänk där av svt.
Hur som helst, är det någon annan än jag som tänker se första avsnittet direkt på morgonen? Jag är iaf på helspänn. Trots att jag vet att de bara blir sämre och sämre för varje år, så tror jag ändå att det just precis den här julen kommer vara en fantastisk julkalender! (precis som jag tänker varje år..) Men någon gång måste det ju faktiskt ta och slå in.
SVT:s julkalender 2011 heter Tjuvarnas jul och är en julsaga i Charles Dickens anda. Historien utspelar sig i Stockholm, i det förra seklet, där julen står för dörren. Stadens barn längtar efter julklappar, det stora varuhuset längtar efter att tjäna pengar - och stans tjuvliga längtar efter att stjäla!

RSS 2.0