skellefteå lasarett

som ni säkert förstått har jag legat i umeå på lasarettet, det var riktigt jobbigt eftersom jag bara blev sämre och sämre.
till sist hittade de iaf hjälpmedel mot mina smärtor, så nu går jag på kortison och morfin för att klara dagarna  och nätterna.
Har dock inte mycket energi att skriva, ligger bara i sängen här på skellefteå lasarett som jag hamnade på igår. Skriver mer sen när jag orkar, tack för alla som hör av sig och bryr sig :) puss och kram


uppdatering från sjukhuset

Gårkvällen var riktigt illa.. Vet inte riktigt vad som hände, hade mått riktigt bra under dagen men när kvällen kom och det var dax för kvällsfika svängde allting om. Febern steg, värken kom, magontet var förskräckligt och likaså illamåendet. Jag fick då hjälp till sängen av sjuksyster +doktor, sedan fick älsklingen ligga och trösta mig.
Eftersom jag var så pass dålig var även mamma tvungen att komma hit och sova. Var förmodligen värsta kvällen jag varit med om i hela mitt liv! hamnade i chocktillstånd

idag vaknade jag vid halv 9, då var det dax för frukost. Det är riktigt bra mat här måste jag säga! Var även tvungen att ta lite medicin för magen. Sedan blev det sängen igen för att vila, kände mig så otroligt trött och sliten på morgonen.
Efter lunchen där jag också fick mediciner + att jag fått 2alvedon kände jag mig mycket piggare och gick då upp för att röra lite på mig:)
och nu ligger jag här, i väntan på svar om det blir någon sväng till umeå för prover. Min doktor säger att han vill ha mig dit, så väntar bara på ett godkännande. Får se vad som händer riktigt, huvudsaken är att de kan hitta något fel och att jag blir frisk! skriver mer sen och bara att höra av er om ni undrar om något:)



i sjuksängen

idag är en seg dag,,, don har tagit massa mer prover, stuckit in mer saker i armarna och gett mig saker att äta..
tur att mamsen har varit här med mig och stöttat mig igenom allt! <3
jag älskar dig mamma


Nu har jag min älskling här, han sitter och ser på en film och tar hand om mig samtidigt eftersom jag är lite handikappad när jag bara kan använda en arm lite, sen fingrarna.. i övrigt är det helt omöjligt att röra armar, det tar ontontontontont pga alla saker som sitter i armväcket.
Imorgon blir det ny dag, ny start. Hoppas på att jag kommer att må bättre då än idag och alla andra dagar!
Som tur är så är det en bra film på kvällen som jag tänkte se, blir så ensamt här annars.
skriver mer någon annan gång när jag har ork och aa.. när jag har ork helt enkelt!
ha det bra, ta vara på er tid som frisk. Är enormt avundsjuk!

axel på hal is

har precis käkat lunch, blev köttbullar och potatis. Axel kom under lunchen, nu sitter vi och roar oss vid datorn.
hittade ett riktigt roligt klipp på axel som försöker stå med målvaktsutrustning på isen
riktigt kul att se! Han ramlar mest helatiden


fredag på sjukhuset

jag trodde att jag skulle få åka hem idag, men där hade jag fel..
min natt var inte rolig, hade feber, ont i magen, ont i ryggen och mådde illa.. tur axl sov här! Men efter vad dom sett att jag inte blivit bättre så håller dom mig kvar här och undersöker mer vad det kan vara för fel. Tog precis en tbcspruta för att se om jag har det eftersom jag har så svårt med andningen.

Ikväll ska vi fråga om man kan få ta en permisnatt, så jag kan få komma hem och sova en natt hos mamma. Det tror jag skulle behövas, annars får jag se om kanske axel kan vara här med mig en natt till.
Eftersom mamsen nu tagit hit en sladd från mobilen så tänkte jag lägga upp några bilder och visa på den goda maten man får +frukost på sängen:)


på sjukhuset

dax att blogga lite!
ligger inlagd på sjukhus på barnavdelningen just nu, har varit rätt trist här tills idag då jag först fick syn på elin sittandes med sin och mogges lillbebbe :) såg jättemysigt ut! Och inte nog med det, minuten efter kom lektanten in med en bärbar dator till mig med internet!!
rättså lyx för att vara sjukhus måste jag säga.

Imorgon hoppas jag på att få komma hem, är lite jobbigt med alla prover och sånt dom tar,, fast dom släpper mig nog inte om dom inte hittat felet till 100% óch jag mår bättre.
Tänkte vara lite med mamsen som är här nu, sen kommer axl förbi=)
skriver kanske mer sen, puss

sjuk igen

har varit riktigt dålig på att skriva på bloggen,,, men det kan bero på att jag har blivit sjuk igen.... mått riktigt illa, haft rättså hög feber, snuva, halsont, huvudvärk.. det mesta har som varit fel.
är iaf i ersmark nu i helgen, hoppas på att vara frisk innan måndag när vi har praktik.
tyckte det kändes bättre när jag vaknade idag, men nu känner jag igen att det börjar värka och dunka i magen, och nu på höger sida, bara det inte börjar något med blindtarmen,,men det tror jag inte
tänkte sätta mig och se lets dance nu i repris, inte alls min smak men skönt att koppla av till.

inte igen

är så sjukt less på denhär sjukan... varför ska det alltid drabba mig? och just nu såhär när skolan har börjat och jag har styrt upp gymmet,,, det kommer alltid precis när man som minst vill ha det!
ont i halsen, frossa och mår illa +snuva kan det blir värre?
jag har inte tänkt att ligga hemma och vara sjuk, så nu äter jag så bra jag kan och har även tänkt att sova massor inatt så får vi sen se hur jag mår imorgon.
har iaf hört ett rykte att många på balder har fått vinterkräksjukan..? bara man nu inte har fått det!
aja, ska nog ta och hämta snus och sedan försöka skriva iaf en start till hemprovet vi har. Det måste in i tid!
orkar nog inte blogga något mer ikv, får bli imorgon om jag är vid liv heh,,, puss!
.
.
måste bara komma ihåg att berätta att jag fick tillbaka mitt svenska och matteprov idag som vi gjorde innan jul, VG!

första skoldagen

höll verkligen inte på ta mig upp imorse! kan bara tacka världens bästa oskar som ringde och väckte mig vid 20 över 7?;D riktigt bussigt:) tror dock jag svamlade en del, fick för mig att klockan var 3 på natten eftersom det var riktigt kolsvart ute och kändes inte som om jag sovit en blund.. Fick iaf en bra start på morgonen med ett samtal!
Skitkul att träffa sissi igen på skolan:) var riktigt riktigt jobbigt med lektionerna, men jag överlevde. Tog några bilder på sissi, med ciggen i munnen också som vanligt.. bara för jag var tvungen att lida:)
nu ska jag göra mig klar för träningen eftersom dom börjat sätta igång nya gymmet nu!
skriver mer ikv om jag orkar, pusss

hemma igen

Nu är jag äntligen hemma.. Eller vad säger man? tyvärr kom jag hem idag, hade gärna stannat längre i sthlm, det är aldrig kul att lämna ett ställe där man trivs så bra, och inte minst lämna Oskar och papsen.. Blir nog att åka tillbaka snart igen ska du se:)
Har iaf packat upp det mesta nu, städade garderoberna lite också. Blev 3 stora kassar med gamla kläder som jag ska slänga, märks knappt att något är borta;S trodde det skulle bli lite mer plats men näe.
Innan jag går och fixar någon middag tänkte jag lägga upp ett antal bilder från sthlm, nyårs. Riktigt mysigt att kolla på dom!


Börjar med nyårs då..

 


Sedan fortsätter vi med den underbara sthlms resan som inte kunde blivit bättre!




tänkte gå och ta mig något att käka nu, blir nog majskolvar=) pusss


söndag

sista dagen hemma hos pappa i sthlm.. Känns inte alls kul att åka hem till skellefteå, eftersom jag trivs riktigt bra här!
inge kul att lämna oskar här heller,,,, men förmodligen kommer jag tillbaka på något lov snart igen:)
planet går alldeles strax, så det är nog dax att börja fara nu. Skriver mer ikv, lägger ut bilder då också=)

fredag

Idag vaknade jag av en otrolig väckare, var oskars mobil som ringde.... klockan var väl ca halv 10. Orkade dock inte kliva upp, så låg kvar i sängen och drog mig ett tag, snackade lite och sådär..
När vi väl fått oss upp och jag gjort mig klar gick jag axl och oskar till burger king och käkade "frukost" klockan var väl vid  tiden när vi kom fram.
Senare gick vi in till centrum för att säga hejdå till oskar, men eftersom det var jobbigt så gullade jag in mig hos honom och fick honom att komma tillbaka och sova över en natt till:) myspys!

Till middag käkade jag pappa och axl i kista, det är ett riktigt mysigt ställe med massa olika matställen där man beställer mat och sedan är platserna i mitten av alla stånden så man väljer mat från vilket ställe man vill men ändå sitter tillsammans och äter. Blev iaf sushi för mig, riktigt gott!

Nu tänkte vi ta och sätta igång en film och slappa i sängen. Skriver mer imorgon eller någon annan dag,,, Har fortf inte hunnit ta så många bilder ,
Till sist kan jag berätta att jag idag har köpt en stor blå-svart-rosa rutig killskjorta att ha till tight, fanns på rea på new yorker. Riktigt bra köp!!
pusss,

rättså kul!

måste bara berätta att vi har världens gulligaste oskar här i sthlm!
först smsar han och skriver att han inte kan komma pga några saker, någon timme senare ringer axel för att kolla om oskar ska med på bio imorgon eller om vi ska ses i stan. Vad tror ni oskar svarar då?
"Jag går på eran fucking väg, JAG GÅR PÅ ERAN FUCKING VÄG"
och nu kommer han här, in genom ytterdörren med en stadiumpåse i handen.
blir att se film nu förmodligen, skriver mer imorgon. puss

onsdag

idag var jag och älsklingen på ikea tillsammans med pappa och aina, blev lite käk på mcdonalds också.
har inte mycket tid att skriva eftersom axl har datorn, och oskar förmodligen kommer senare..?
tänkte iaf lägga ut denhär sjukt bra låten med lady gaga

tisdag

sitter hemma nu hos pappa i upplandsväsby med axl oskar josse aina och pappa. Vi har precis ätit tacos till middag och sedan stekta bananer och glass till middag. Tidigare på dagen gick skulle vi in till stationen för att möta upp oskar, men eftersom allt gick åt helvette för mig med sminket och håret fick han först komma hit. När jag sedan tillslut gjort mig klar efter 3 omsminkningar och gav upp med allt gick vi in till väsby centrum för att jag ville shoppa, det lev ett par jeans från gina tricot.
.
nu tänkte jag sätta mig framför tvn och dega med någon drink pappa gjort.
längtar efter att kunna lägga in bilder, har dock inte tagit så många än, men det kommer väl.

en dag i sthlmstad

idag har jag och min älskling varit inne i sthlm stad och shoppat lite kläder. Vi var även på johanneshov för att kolla någon fightingbutik som axl ville se. Blev lite shopping där också. Kan dock inte lägga ut några bilder eftersom jag inte trodde vi skulle ha någon dator, så lämnade kabeln till kameran där hemma.
Ikväll blir det iaf att se paradise som börjar om:) och vi ska även se beck, och jag själv ska sova medans axl ser på ingloriusbastards, tror inte det är någon film för mig....
imorgon tänkte vi kanske träffa oskar, om han orkar pallra sig hit det vill säga... men blir iaf i upplandsväsby på centrumet. kanske lite shopping även där? senare vid middagen kommer jossan och aina hit på middag:)
orkar inte skriva mer, har massa annat roligt för mig här.. du når mig på mobilen!
.
kan avsluta med vad jag shoppat
- grått ginalinne
- grönt ginalinne
- lila lång tröja med svarta ringar från monky
- aprikost linne från bikbok
- parfym (christina aguilera)
- smink
+ mat från mcdonalds
.
axls inköp är
- tshirt från jabb (tapout)
- fightshorts från jabb (sprawl)
- röd tshirt från now
- svart tshirt från now
- filmen ingloriusbastards
- fightertidning
+ massa mat!!

hemma hos pappa

jag sitter i sthlm nu tillsammans med pappa och älsklingen. blir här hos pappa till den 10 januari
pappas nya lägenhet var otroligt fin och stor, vi har det otroligt bra här och man känner sig verkligen som hemma! Axel är också väldigt nöjd över att vara här:)
idag har vi varit i upplandsväsby centrum och provat kläder. För mig blev det inte mycket shopping idag, bara ett långt grått ginalinne för 100 kr. Axel däremot hittade 2 tshirtar, förmodligen märkes.. och en film:)
igår han vi också förbi på burgerking och käka, idag blir det istället pizza till middag.
en sak som jag tänkte säga åt er alla är att INTE käka på subway här, mackorna var hårda och det kostade mycke mer pengar här än hemma....
vet inte om jag kommer kunna skriva så mycket mer under denhär resan, blir att lägga upp bilder och uppdatera när jag kommer hem pga krongel med internetkablar och gud vet allt vad det var fel på..
.
på torsdag kan jag iaf berätta att vi ska in till stan i sthlm och förmodligen ska oskar med?
puss på er, ring på mobilen om ni vill nå mig! ska fylla på den snart också så jag också kan höra av mig
.
bjuder på en bild på papsen också

2010

har varit lite dålig på att skriva i bloggen pga mycket att göra..
igår firade vi iaf nyårsafton tillsammans några kompisar hemma hos axel:) började med god middag hemma hos syster sussi, sedan mötte vi upp några kompisar på statoil som följde med hem.
hade riktigt trevligt hemma hos axl, till en början kom några tjejer, en av dom (nämner inga namn) var jäkla uppkäftig och fjortis. Tur hon accepterade att hon inte var välkommen in iaf!
på 12 slaget tänkte vi höra på tvn när dom ringde ut det gamla året och in det nya, tyvärr fick vi inte in kanalen.. så jag stod och pussades med min älskling, och sedan satt jag med linnea och firade nyåret!
.
idag var det riktigt segt att få sig upp pga att jag blivit lite sjuk igen,,, ingen baksmälla som tur var, men näsan bara rann och halsontet blev bara värre och värre... så blev lugn dag i soffan med makkan och axl.
Nu sitter jag hemma med pappa och axl, håller på att packa det sista till imorgon när vi åker iväg till sthlm! Tror inte pappa har någon dator, så blir dåligt med bloggandet... men ska iaf ta med kameran så jag kan visa några bilder senare.
tänkte lägga upp några bilder från kvällen igår också, men gör det på ett tag.

RSS 2.0