Valborgs

Idag har jag gjort något riktigt kul! Var nämligen på sminkning på make up store. Brukar i vanliga fall inte bli riktigt nöjd varken av grunden eller ögonskuggan, men denna gång blev allting super! Tänkte visa lite bilder
Självklart fick det följa med lite smink hem också, blev några ogonskuggor, rouge och sånnadära saker som man bara måsta ha hemma. Så idag kan jag känna mig fin! Enda problemet som kvarstår är vad man ska ha för kläder idag, men det ordnar sig nog.

+ och -

Orkade aldrig skriva något igår på bloggen, hade rätt fullt upp. Var först en heldag på mammas jobb för praktik, och sedan var det en sväng till skolan för evkmöte. Om det gick bra vet jag inte riktigt... är väl klart vad som ska göras och så, men att gå i samma klass som Axel nästa år(?) kul... vad ska man säga? måsta gå i samma klass som sin pojkvän är väl inte det man drömmer om. Nu blev det som det blev och finns inte så mycket att göra åt saken.
.
För övrigt blev det underbart god pizza till lunch idag med massor av pizzasallad och tzatsiki så stinker väl vitlök idag! Är rätt seg, axel kom sig tom upp före mig idag på morgonen, helt otroligt måste jag säga!
Tänkte glo lite på tvn nu, skriver nog mer senare om jag har tid. Hej så länge!

tisdag

Idag har jag varit på klockarberget för att utvärdera medicin, skaffa mer recept och prata lite. Gick faktiskt snabbt och var helt ok. Sedan blev det en sväng på stan och lunch på skolan tillsammans med axl. Efteråt var jag proppmätt efter både en bamsefrukost av havregrynsgröt och sedan lunch.. så jag tog mig en cykeltur till ica för att handla lite saker som kan behövas under veckan +saker till när älsklingen kommer och sover hos mig imorgon igen.
På ett tag bär det av till vårdcentralen, mamma ska hämta mig så jag slipper cykla! Haha lata olivia... Vet inte vad som ska göras, men hoppas på att slippa vägning eftersom det är extremt jobbigt med detta tjat om vikt.. jag äter och mår bra, det är det viktiga inte vad vågen visar(?)
Jassi, skriver mer senare helt enkelt är lite negg nu. Hej så länge

Ny vecka

Och så var det måndag. Ny vecka som är fullsmockad med olika planer och möten. Idag var jag på mammas jobb, alltid lika kul när barnen blir så glada av att man är där. Hjälpte till med lite matte och svenska. Lunchen var inte ok, men överlevde iaf. Har också gjort en mall på en groda som barnen ska jobba med senare i veckan. Nästa gång jag ska tillbaka blir det tjocktröja på, kan inte förstå hur kallt dom har det där inne, och varför så kallt? Gud höll på frysa ihjäl...
.
När jag kom hem  hade paketet från veckorevyn kommit med lite smink. Blev en mascara, ett läppglans och ögonskugga. Rätt kul! Hade nästan glömt bort att det skulle komma, ingen räkning hade jag betalat heller.. Måste vara pappa som fixat det åt mig. Tur där!

rubrik

Tvättat klart nu, skönt! Har också varit ute med soporna och diskat lite disk. Så nu är det bara kvar att slappa resten av kvällen. Har tagit på mig ett par av de nya skorna för att "gå in" dem lite eftersom dom var liiite trånga. Ska snart se svenska hollywoodfruar, top model sedan blir det wipeout och wallander så kvällen är som sagt planerad. Ska upp tidigt imorgon hade jag tänkt och komma mig iväg till mammas jobb igen för att hjälpa till. Var så pass kul att man nästan längtar tillbaka.
nyskorna på

duktigt av mig

Har varit ute på en powerwalk i detta soliga och varma skellefteå idag. Hade tänkt att gå en kortis runt sjungande bara eftersom jag inte hade någon jacka med mig, men det var otroligt varmt så jag tog en längre sväng och blev borta säkert 45 min. Jag som alltid brukar gå runt i min slitna vinterjacka, jag kom mig ut helt utan jacka och mössa och frös inte ens lite! Kanske sommaren är påväg ändå(?)
Känner mig lite hungrig nu så ska se om jag hittar några bullar och glass i frysen, vore gott. Till middag vet jag inte vad jag ska äta än, men blir väl något slag av pasta skulle jag tro.

tvättar

Har nu kommit mig upp ur sängen, käkat frukost, käkat godis, lämnat tillbaka filmen till morgan, bokat tvättid, och städat lite. Rättså bra saker jag har hunnit med idag faktiskt. Sitter nu och väntar på att tvättmaskingen ska bli klar så jag kan börja gå och hänga tvätten. Och eftersom torkskåpen är kassa här har jag bokat tid ända till kl 6 för att det ska hinna torka.
Ikväll blir det att slappa framför tvn alldeles själv med wallander och wipeout. Har kvar lite chips att mumsa på från igår så jag klarar mig nog helt ok. Måste också snart börja kolla om resor till sthlm, får se om man kanske måste ta bussen eller om det funkar med flyg(?) Nog om det. Ska ta och kolla lite bloggar nu för att fördriva tiden, vi hörs senare, tjing!

Söndag

Godmorgon på er! Blev inget mer skrivet igår, kan bero på att jag hade det så bra. Lagade kyckling och klyftpotatis till middag vid 7 tiden, sedan gick vi över till morgan och  elin för att kolla in deras lägenhet. Fick också träffa lilla Tindra, och då menar jag verkligen LILLA Tindra. Söt var hon iaf. Sedan bar det hem för att se jakten på julia och sedan millennium. Så det var fram med chips, godis, dip, grönsaker osv riktigt gott!
Vid 12tiden hade jag sovit en timme men vaknade av ett eländigt oväsen från grannarna, de skrek, spelade HÖG musik, sprang upp och ner i trappen... Axel var över och sa till 3 ggr utan verkan, till sist drog han till med "bara så ni vet har vi ringt polisen så det är nog tid för er att tysta er...." Och då gav det effekt, musiken började då spelas mycket tystare och springet i trapporna slutade så man kunde sova. Jobbigt det här med grannar....

.
Och nu ligger jag här i sängen, funderar på att gå upp och göra någon frukost men det var så otroligt skönt i sängen. Axel sover fortf så vi får se vad det blir av. Skulle behöva tvätta idag också... hm, jobbigt!
internetbild, otroligt sugen.

Lördag

Var som sagt på bio igår tillsammans med älsklingen. Riktigt mysigt, var ett tag sedan sist. Blev att se filmen flickan från ovan. Själv tyckte jag att den var riktigt bra, men enligt Axel var den inte alls lika bra. Beror nog på att man fick tänka efter rätt mycket under filmens gång. Men nu har man iaf använt en till födelsedagspresent och den kom verkligen passande.
.
Idag vaknade vi rätt sent, vaknade av att Samme skickade meddelande om att det stod i tidningen om boxningen, och var en stor bild på honom (tror jag?) Rätt kul, iaf enligt Axel. Sedan blev det upp och ta någonting att käka, blev plättar även idag eftersom det fanns kvar. Riktigt bra start på dagen! Sedan for Axel iväg på träning, och jag satt igång med städning. Så har varit rätt duktig idag känner jag. Ska snart ta och hoppa in i duschen, och sedan välja ut några kläder för dagen. Skriver mer senare, hej så länge

helg

Hemma igen efter en lång dag på stan. Blev först lunch på skolan som inte alls smakade spec bra, sedan begav jag och älsklingen oss till stan för att kolla lite kläder och sådär. Hittade en tröja på bikbok som fick följa med hem. Sedan mötte jag upp Oscar mamma och Filippa, Oscar gick och fikade medan jag och mamma gick på ica för att handla hem saker såhär inför helgen till jag och axl. Blev mest onyttigheter men det är ju helg som sagt. Fick med mig en full godispåse, chips och lite dipp +lite mjölk och annat trist. Sedan var Filippa helt slut och fick feber så då var det bara att gå hem med henne.. och nu väntar jag på att klockan ska gå så jag kan ta och göra mig lite käk. Blir piroger idag för mig och älsklingen innan bion. Skriver mer senare, hej så länge.
Bikbok strlk S ca 200:-
mums

Godmorgon

Godmorgon på er alla! Nu har jag vaknat till liv. Har dock inte fått mig upp ur sängen än, men idag är det ingen stress. Ska inte vara på skolan förrän halv 12 så bara att ta det lugnt nu på morgonen helt enkelt. Solen skiner iag ute, och det ser ut ett vara riktigt skönt väder. Ett +på det måste jag säga!
Idag hade jag tänkt käka lunch på skolan, sedan gå och träffa Filippa med mamma och förhoppningsvis sedan gå på bio ikv med älsklingen. Har dock inte bestämt vilken film vi ska se än så får se hur det ser ut med biljetter inför kvällen.. Väljer mellan flickan från ovan och en galen natt, någon som kan tipsa om vilken man ska se?


Vad jag pysslat med

Det här är var jag precis har pysslat med..
Just precis, lagat plättar! Så ni kan ju bara gissa vilken middag det blir idag när älsklingen snart kommer? Ska bli supergott med massor av socker, smör och sylt till. Äääälskar plättar! Får bli piroger imorgon istället, kunde inte hålla mig från dessa underbara plättarna helt enkelt. Skriver mer senare om jag orkar, om inte annars hörs vi imorgon igen på bloggen.

Onsdag

Idag klev jag upp tidigt eftersom älsklingen sov hos mig inatt och skulle upp i skolan. Själv skulle jag ändå och hälsa på mamma på jobbet igen, så tänkte att det ändå var lika bra att kliva upp kl 8. Solen sken ute, och det var hyfsat ok väder så blev nya kläderna som jag hade planerat! Dagen var jättekul på skolan med barnen, fick göra massor och fick dessutom massor av kramar av barnen både när jag kom och när de slutade. Riktigt söta är dom! Ska tillbaka nästa vecka hade jag tänkt.
Ikväll blir det att se tv och vänta på att älsklingen kommer så vi ska hitta på något. Middagen har jag inte bestämt vad det blir än, var tänkt piroger men kände mig sugen på plättar så vi får se vad det blir helt enkelt. Skriver mer senare, tänkte kolla runt på lite bloggar nu och käka nachochips. Tjing

fördriver tiden

Sitter och slappar i sängen nu i väntan på att klockan ska bli 6 så jag kan börja med middagen till mig och min älskling. Blir pasta med bullens korv och bacon, hoppas att det smakar:) Är dock inte så hungrig än efter allt godisätande, men det är ju ett tag kvar till middag så det hinner nog komma. Tänkte slå på tvn och se om det är något bra man kan fördriva tiden med, har redan läst igenom massvis av bloggar flera gånger om, sett andra avenyn och pratat i telefonen. Så inte så mycket kvar att göra mer än att se tv helt enkelt. Imorgon peppar vi iaf på att det ska vara hyfsat varmt ute så jag kan använda mina nya jeans och converse som jag köpt. Skulle vara kul! Har inget mer att berätta, så slår igång tvn nu, tjing på er!

Och så har det hänt igen!

Olivia har fyndat kläder igen! Haha ovanligt? Men också denna gång blev det saker som jag verkligen behöver. Var inte tänkt att shoppa loss, men efter att jag varit på skolan och ätit lunch tänkte jag att jag skulle ta mig en tur på stan. Och där fanns det massor av saker, vet inte hur många tröjor jag provade... Tillslut hittade jag iaf en tröja som jag fastnade för på bik bok. Perfekt till mina nya leggings! Och självklart blev det också en tur ner på cubus där jag hittade ett par jeansleggings och tänkte "dom här bara mååååste jag ha!!!" Så det blev fram med plånboken igen:) Nöjd är jag iaf, tänkte ha de nya byxorna imorgon när jag ska tillbaka på "praktik" på mammas jobb i några timmar.
På hemvägen tog jag en tur förbi ica för att handla in tråkiga saker som man bara måsta ha hemma, som smör, mjölk, frukt osv. Där fastnade jag vig godisavdelningen, så blev att plocka en full godispåse med choklad som jag nu sitter och smaskar i mig medan jag försöker läsa solotidningen som också hängde med på ett hörn. Middagen blir lite senare idag eftersom jag ska vänta på älsklingen som kommer vid halv 7, så passar bra med lite godisätande heh:) Skriver mer senare! Hej så länge

Lite om igår

Var riktigt trött när jag kom hem igår, så blev aldrig att uppdatera något på bloggen. Iaf så hade vi riktigt trevligt igårkväll. Började som sagt med att jag gick ner för att träffa syster på stan vid 17.00 tiden, hittade några saker där som jag tänkte gå tillbaka till idag och kika på. Sedan gick vi till Christer för att fira att kusin Emil gått klart skolan nu, det bjöds på champagne, snacks och massor av tilltugg. Sedan gick vi upp till Kriti där jag åt en fantastisk middag som bestod av räksallad! Mums säger jag bara. De andra som valt plankstek var inte alls nöjda, så jag tror jag drog vinstlotten helt enkelt. Kusin bella var också med, fantastiskt kul att träffa henne igen, blond hade hon blivit också. Jassi, trevligt var det iaf som ni kan förstå! Tyvärr tog jag inga bilder själv som jag kan visa, men tänkte be mamma skicka bilder ikv som jag sedan kan lägga ut på bloggen och visa.

.
Nu eftersom jag vaknade så tidigt idag så tänkte jag ligga kvar och slappa i sängen ett tag. Kanske kolla lite på tv undertiden som jag äter frukost -varma mackor med iskall oboy! Måste se till att äta rejäl frukost idag eftersom skolmaten inte lät som någon höjdare, soppa.... Tur man får mjukbröd med ost till! Nä, nu är det slutpratat här blir alldeles för långt inlägg annars. Skriver mer senare helt enkelt!

Tisdag

Idag ringde väckaren redan halv 9 så jag skulle hinna göra mig klar och sedan cykla iväg till mammas jobb till kl 10 för att hjälpa till på lektionerna eftersom hon jobbar som lärare i klass 1 på tuböleskolan. Och jajamen, jag han i tid. Det första jag fick göra var att snurra hopprep tillsammans med några av skolbarnen, sedan var det dax för matte. Lite kul att se hur svårt det kan vara att förstå saker som 11-8 eller 10+3. Söta var dom iaf! Blev fiskpinnar till lunch, mums, det gillade dom flesta. Spec jag, med massor av remouladsås;)
.
Syrran ringde just och bad mig gå en stund på stan med henne innan vi ska iväg till kriti och käka middag, så blir väl att ta en tur till stan också vid 5 tiden skulle jag tro! Och vad man sen ska beställa för mat, det har jag ingen aning om, men lutar åt pastahållet!
Slänger in en gammal bild på dagens outfit här nedan, orkar inte ta en ny!

Rubrik

Har suttit och kollat på mtv och käkat frukt med ksella till, riktigt gott mellanmål faktiskt! Får se vad det blir för middag, har massor av bullens korv så blir väl bullens korv med pasta eller något. Funkar alltid!
.
För övrigt läste jag på någon blogg om allt prat om övervikt och undervikt. Denna människa skrev massor av vettiga saker som jag verkligen tog åt mig som andra också borde göra. -Spela roll om man väger några kilo för mycket, eller några kg för lite. Vågen är ändå inte det som spelar roll, det viktiga är att man mår bra och är nöjd med sig själv! Jag vet själv hur jobbigt det är med allt detta tjat om vikt hit och dit, har fått lida i veckor av prat om mat, vikt och ja ni förstår. Så vill bara få ut här att det viktiga är inte vad som står på vågen, det viktiga är hur man mår!
Tjock, smal, liten, stor -det kvittar bara du själv är nöjd.


Ny vecka igen

Hej på er! Har precis kommit hem efter en lunch på skolan och en tur på stan med axl. Träffade även Maria som hade massor att berätta. Helt ok dag hittills, bättre än jag trodde när jag vaknade och var helt död och inte tänkte kliva upp ur sängen trots nästan 12 timmars sömn.. Skolmaten var också helt ok idag, var pasta med skinksås +massor av ketchup förståss! Mums:)
Vet inte vad jag ska ta och hitta på nu, kanske ladda ner några gossip girl avsnitt på den stora datorn om jag inte hittar något kul att se på tvn. Blir nog slappar kväll ikväll skulle jag tro, brukar vara massor av bra på tv på måndagar. Dessutom måste jag orka med några timmar imorgon när jag ska och hälsa på mamma på jobbet för att få vara med hennes småttingar och hjälpa till.

nu får du ta och komma sommaren

Nu har jag städat och donat här hemma bland mina kläder och skor -IGEN. Säkert 5e gången sedan jag lämnade sjukhuset som jag har samlat ihop flera kassar av kläder som jag antingen inte kan ha eller som jag bara inte använder. Och nu har det hänt igen, står 2 kassar proppade med kläder i hallen av saker som jag inte ska ha kvar längre som mamma ska få komma och hämta. Trots detta känns det inte alls som mindre kläder i garderoberna och skohyllorna... Vad jag också har gjort är att flytta över sommarkläderna från ena garderoben till den mer "aktuella" garderoben. Dvs garderoben som jag använder mest. Sommarskor har också fått komma fram från ena stället till det andra, så nu är det bara vädret som saknas! Värmen och solen, sedan blir allting perfa.
Nu känner jag att det är dax att gå och laga mig någon middag, magen kurrar efter allt slit. Skriver mer senare, hej så länge

godmorgon på er

Godmorgon på er. Jag ligger i sängen än och tittar på tv, är helt slut idag efter gårdagen, men det var det värt! Ser solen skina utanför, fönstret står på glänt och det verkar vara en riktigt fin dag idag.
Vet inte vad jag ska göra idag riktigt, men blir nog mest att ta det lugnt och vila ut kroppen. Ska snart ta och göra mig någon lunch, kanske korv med bröd eller något annat enkelt. Kanske det blir någon cykeltur om jag får ork, annars städar jag väl bara ihop lite här inne.
Älsklingen kommer hem idag också från sundsvall, låter som dom har haft det riktigt bra med massor av god mat. Men vi ses nog inte förrän imorgon tror jag. Skriver mer senare, hej så länge

presenten av mamma

Nu har jag då haft en heldag tillsammans med mamma i umeå. Det blev att kliva upp tidigt för att göra sig klar och sedan he sig iväg. Men gud vad kul vi hade, massor av timmar gick vi runt och provade kläder båda två. Fyndade massor! Och maten vi åt, helt underbar. Vi gick på en sushibar, ojojoj säger jag bara. Helt lyckad dag. Kom hem precis nyss, har börjat lite med maten men tänkte bara snabb slänga in ett inlägg om hur otroligt trevligt jag haft det idag. Roligaste jag har gjort på länge!
-Rosa ballerinaskor
-Svarta ballerinaskor med nitar
-Lila converse
-Rutiga skor
-Jeansshorts
-Svarta "håliga" tights
-Svarta tights med "mönster" av nylontyg
-Rosa lång trekvartströja med rosett bak
-Blommig tröja med puffaxlar
-Nätstrumpbyxor

godis är gott

sitter här med en full skål godis och tuggar i mig -eller i alla fall så var den full innan jag började... börjar se lite tomt ut i den nu. Dom godaste är redan uppätna, nu är det bara några bär och segisar kvar. Gott var det iaf, samma med nachochipsskålen jag hade, den var också riktigt god;) Som ni förstår är jag väldigt sötsugen idag, och någon gång måste man ju få passa på!
Imorgon bär det iaf iväg på en shoppingresa med mamma till umeå där vi även ska hitta någonstans att käka. Får se vad det blir, men hoppas på sol och massor av kläder till jag kommer hem igen. Startar nog rätt tidigt, sådär halv 10 eller något. Blir super! Tänkte smaska i mig lite med godis nu, skriver mer senare om jag orkar pussar

har hunnit med massor

Idag har jag i stort sett varit uppe hela dagen fram till nu! Kämpat och kämpat med stora framsteg. Har dock inte gjort så värst ansträngande saker, men bättre än inget iaf.
Började med en cykeltur till skolan där jag åt pizza till lunch, var riktigt gott med massor av tzatziki och pizzasallad till! Sedan blev det ca en timmes tur till stan med älsklingen som provade massa kläder, och sedan bar det hemåt igen där jag började kolla runt i frysen om vad som riktigt fanns, städade lite och la saker på rätt plats, plockade fram saker till middagen och gick ut med soporna! Var tänkt att även ta en tur till ica och köpa gobullar, men det får räcka med cheez ballsen från igår och glassen i frysen. Och nu då? Jo nu har jag landat i soffan med nya veckorevyn som kom i postlådan igår som jag tänkte bläddra igenom och sedan titta på tv tills älsklingen kommer hit även idag och äter middag +sover här.


grattis olivia

Idag har jag namnsdag, tänka sig. Brukar alltid komma ihåg att det är den 15, men nu hade jag glömt bort det totalt! Men tack vare sms från syster sussi så kom jag på det, så grattis på mig:)!
Ligger fortf i sängen och degar, är fortf trött.. blev ingen 12,5 timmars sömn inatt, bara 11 och då blir det såhär segt och jävligt... Ska iaf snart försöka he mig upp och dra på mig några kläder. Frukost kanske också vore ett + för att piggna till?

uppdatering

Har käkat lite frukt och knaprat nachochips i väntan på att älsklingen ska komma så jag kan börja med middagen. Dröjer dock 2 timmar, så tänkte det var lika bra att stoppa i mig något innan! Blev också lite mer inhandlat än bara snus på ica, hamnade vid fruktdisken där jag fick med mig kiwi, och även vid gottehyllan där jag fick med mig en  cheez ballzpåse, så ikväll blir det nyskväll med bejbii:)
Just nu slappar jag framför tvn med scrubs, och sedan h.i.m.y.m. Blev inte heller något möte med skolan idag som det var tänkt (minns inte om jag berättat om det) men var tänkt att vi skulle ha en evk, men mamsen ligger hemma med magsjuka så det får bli en annan gång helt enkelt.
Har nog inget mer att berätta nu, skriver mer senare om jag kommer på något och inte är allt för upptagen med andra avenyn. Hej så länge!

.

Har sett klar alla avsnitten av serien nu, så får se vad det blir att följa för något senare.
slänger ut en bild på dagens outfit innan jag tar min cykeltur och köper ny snus.

vårtecken

idag har jag faktiskt tagit fram ett av mina par converseskor. För mig är det ett vårtecken eftersom man helst har gått i tjocka fodrade skor fram till nu. -Okej, jag måste erkänna att jag frös lite... men det kändes lite mer somrigt! Använde även vårjackan när jag var ut idag. Riktigt glad blir man av såna saker. Hade nog dock passat bättre igår då det var lite varmare, men whatever..
Tänkte nu se lite 90210 och sedan ta mig en cykeltur igen i det härliga vädret!

90210

Har käkat min middag, sett tv och bara allmänt tagit det lugnt nu. De ringde från klockarberget och frågade hur nya medicinen går, och blev inget nytt möte inbokat, vi ska istället höras av om 2 veckor och se om dosen räcker eller om den ska måsta höjas.
Ikväll blir det inte mycket alls som händer eftersom älsklingen inte kommer hit förrän imorgon -ändrade planer. Så blir väl att slappa framför tvn och sova tidigt helt enkelt. Just nu börjar cops, men det är jag inte något stort fan av. Tänkte slå på 90210 istället!

godmorgon

Godmorgon på er!
Själv så ligger jag fortfarande i sängen med nyheterna igång på tvn. Axel åkte iväg till skolan vid halv 10, så ett litet tag har jag iaf varit vaken. Solen skiner ute, har fönstret öppet och man hör hur fåglarna kvittrar. Känns som vår nu!
På ett tag ska jag börja göra mig klar för att cykla till skolan och äta lunch, då får jag lite motion och mat. Blir bra. Skriver mer senare

Måndag

Idag ringde väckaren rätt tidigt för att jag skulle hinna in till stan på min älsklings lunch. Var tänkt att vi skulle äta köttbullar på skolan, men eftersom vi ändå skulle en tur in till stan blev det istället en lunch på subway. På vägen hem träffade jag bror som var ute och gick med lilla filippa, han var pappaledig idag.
Nu när jag kommit hem har jag inte gjort mycket alls, tagit mig ett mellanmål som bestod av frukt och ksella och sett på lite 90210 medan jag knaprat i mig nachochips. Gott gott!
Ikväll kommer älsklingen hit och sover hos mig, får se vad det blir att laga för middag. Skriver mer senare, hejhej

nya favoriten

Ligger i sängen nu med tvn igång. Har precis ätit middag och väntar bara på att det ska bli kväll så man kan krypa ner under täcket och slå på wallanderfilmen. Ska bli skönt. Har hittat en ny favorit att gå runt och tugga på! Vanliga saltade tacochips, muuums säger jag bara. Perfekt saltade och smakar underbart! Testa säger jag bara, dom är helt beroendeframkallande:)

städar

Pappa åkte iväg tidigt på morgonen medan jag låg och sov, så lägenheten var helt tom när jag vaknade. Slog då på tvn och degade i någon timme innan jag tog sats och började städa! Kan ni tänka er? jag städar just nu hela lägenheten. Damtorkar, damsuger, torkar golv. Riktigt bra gjort av mig, känner mig stolt idag!
Senare blir det att ta en cykeltur ner till ica kvantum för att köpa skinkost, men mest för att få lite dagsmotion. Nu ska jag fortsätta med städningen som snart är klar, skriver mer senare.

rubrik

Idag blev det en tur till sussi där vi fick fika! Blev snickerskladdkaka igen för min del:) Proppmätt blev man av den också. Sedan tog vi en tur till ica för att handla hem lite frukt och godis såhär innan pappa åker hem. Blir så att han åker imorgon. Sedan på måndag kommer älsklingen och bor med mig, det blir kul:)
Ikväll ska vi nog bara dega framför tvn och se millennium tror jag, blir skönt! Skriver mer senare, måste vila maten nu:) Hej så länge

muuuuuums!

igår var vi hos sussi och åt middag. Det blev tacopaj +grönsaker riktigt riktigt gott måste jag säga! Och efterrätten går inte att beskriva med ord hur fantastisk den var. -Snickerskladdkaka, muuuums!!
Tänkte att jag skulle visa lite bilder från detta.
.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, beror på om pappa åker hem idag eller imorgon. Men det blir väl iaf någon sväng till sussi (tror hon skulle klippa pappa) och sedan ikväll ska jag se på millennium på tv. Går ju inte att missa! Och snart kommer älsklingen hem, bara 2 dagar kvar tills vi ses igen:)
Det var allt kul jag hade att berätta om idag på morgonen, skriver mer senare

2009-02-09

Idag är det våran dag älskling, 14 hela månader tillsammans
Älskar dig bejbiii vad som än händer, du är allt!

dagens outfit

ett tag sedan sist, så det är väl dax?
Här har vi då nya kläder som jag fått av pappa!
- lackleggings -New yorker
- Rutig skjorta - New yorker
+ Vanligt rosa H&M linne och skor från din sko

suddigt värre.. använd fantasin!

Tänkte lägga ut några (suddiga) bilder här på några av sakerna jag har fått som jag än inte har hunnit visa.
Det här ska föreställa 2 silverhalsband med jag och älsklingens namn på, så jag använder den där det står axel, och han använder den där det står olivia
Det här ska föreställa ett guldhalsband med mitt stjärntecken på -väduren
och till sist ett par supersnygga skor!

morgnmorgonmorgn godmorgon

Godmorgon! Ännu en lång natt med 12 timmars sömn har jag precis vaknat upp från. Idag blir det en tur in till stan där jag ska lösa in mina ca 3000 kr på banken, och sedan ska jag hämta ut halsbanden som jag fått av min älskling. Suveränt! En dag där man får hålla igång lite.
Ikväll ska vi vill sussi och äta, eller rättare sagt i eftermiddag. Ska bli jättekul! Sista kvällen som pappa är här också eftersom han åker imorgon, så det passar bra att vi ska till sussi idag och umgås!
.
Nä nu tänkte jag börja göra mig klar, hör av mig senare på bloggen.

90210

nu har jag suttit och sett på först 2 avsnitt av 90210 på datorn, och sedan halv 8 hos mig på tvn. Snart kommer pappa hem, han var sugen på att gå på bio, men jag kände att det skulle bli alldeles för sent. Blir helt enkelt för trött att vara borta ända till kl 11. Synd där, men det får bli en annan gång. Måste ju se till att vara pigg inför imorgon också då vi ska till sussi på middag. Blir säkert något supergott kan jag tänka mig, brukar bli det!
Älsklingen skrev just precis också att aik ligger under med 2-0 så där ser man, vem hade rätt? -Jo jag som sa att vi skulle åka ut och att allting var kört! Synd, men ingen nyhet, bättre lycka nästa år!
Nä, nu ska jag ta och slå igång 90210 igen, ett avsnitt till hinner jag nog se innan pappa är hemma. Ha det så bra så länge.

ännu ett tips

Har precis kommit hem från tanterna. Blev ett rätt lyckat besök ändå! Fick tårta, cider, ett halsband och även pengar eftersom jag har fyllt år. Riktigt snällt av dom! Pappa har åkt iväg för att öva på revyn igen, och jag ska snart ta och påbörja någon slags middag. Får se vad det blir.
Tänkte eftersom jag redan tipsat om den fantastiska glassen i inlägget nedan så ska jag och passa på och tipsa om en fantastisk cider! Brukar inte gilla cider, men den här går att dricka som läsk. Den är suverän!
Peach melba - innehåller både peach och vanilj i smaken!
sen den där xide mint-melon och breezer är ju också fantastiska.

tips!

I lördags var vi som sagt ute och åt, och efteråt åkte vi till sussi för att äta glass. Och ända sedan dess har jag funderat på att köpa denna glassen. Den var fantastisk och mmmmmm finner helt enkelt inga ord!
- strawberry cheescake<3
Tycker inte alls om dessa smaker i vanliga fall, men denhär glassen var helt underbar! Älsklingen köpte den i fjällen för att prova, och han sa detsamma. Så köpköpköp och testa, ni kommer inte att ångra er!

trrrröött

Godmorgon alla bloggläsare! Nu har jag äntligen fått mig upp ur sängen efter en underbar natt, sov nästan 12 timmar. Trots det känner jag mig inte helt utvilad,,, men sånt man får ta när man varit sjuk så länge.
Iaf så hade jag ungefär,, ja vad kan det varit, kanske 13 missade samtal +några meddelanden när jag vaknade. Tur man hade stängt av både ljud och vibrator.
Idag blir det iaf att åka till "skaften" (h&a) för att hälsa på, brukar väl inte vara höjdpunkten men dom blir säkert glada iaf. Dom mutade med att dom köpt cider till mig, och det går väl alltid ner heh... För övrigt har jag inget kul att berätta än, kanske kommer på något under dagen.

tråk

Har nu först sett en helt ok film på tv (presidentens dotter) och sedan ätit en middag som bestod av sill, potatis, ägg, avacado, kiwi och ja som ni förstår massor av gosaker helt enkelt. Är nu proppmätt och önskar att jag hade humör för att leta upp kläder som jag kan köpa, men nejnej är verkligen inte på shopping humör!
Vill så gärna berätta om något kul, men det händer verkligen ingenting när man inte är helt frisk. Finns inte mycket alls att skriva om. Ska bli bättring.. såfort älsklingen kommer hem igen har vi planer för middag ute, bio och sånt kul.
bjuder väl på en bild för att få lite färg i det hela

helt ok

gick rätt bra idag på sjukhuset måste jag säga! Blev ett snabbt besök där vi pratade med läkaren, tog vikten (fick inte veta vad den var på) och det skrevs ut ett recept på ny medicin. Sedan bestämde vi också att jag inte behöver komma tillbaka dit något mer, utan istället vända mig till vårdcentralen om det är något. Superbra!
Efter det åkte jag och pappa först till farmors grav som var helt översnöad, och sedan till ica kvantum där vi tog oss en fika och handlade lite toalettpapper och snus. Strax börjar en film på tv som vi ska se, annars är det inget kul alls som händer. Blir väl att se andra avenyn ikv, och prata med älsklingen som nu är i norge och fiskar.

nervöst

Helvetes dag idag säger jag bara... ska på lassa för vägning, säkert provtagning och massor av mer. Rättså nervös måste jag säga! Spec nu när jag ska ha nina som läkare, hon är inte min favvis...
Vägningen skrämmer mig. De senaste gångerna har jag hunnit äta massor innan, men inte idag, idag har jag bara vaknat och vem som hellst vet att jag inte kan äta direkt jag vaknar. Jassi, hoppas det går bra...
-
För övrigt har jag inget kul planerat för idag, måste köpa snus! Men det är nog enda måstet för idag.
Skriver mer senare. Hejhej

middag

har precis käkat middag, superdupergott! Blev räktallrik med massor av tillbehör. Brukar satsa på den när pappa kommer hem och hälsar på. han är bra på det! Min älskling ringde också för ett litet tag sedan och berättade om vad han sysslat med idag i fjällen, hade varit hyfsat väder, de hade fått 0,5kg fiskar och hade precis kommit in till stugan igen.
Ikväll blir det nog mest slappande, sussi kanske ringer och då åker vi väl dit ett tag. Får se helt enkelt! Men nu hade jag tänkt kika runt efter lite kläder på nätet och sedan slå på 90210 serien som jag har fastnat i. Pappa ska ut och springa ett tag.
skriver mer senare, hej så länge

sliten

idag vaknade jag pigg och utvilad. Hade sovit nästan 12 timmar och kände att jag verkligen var tvungen upp och göra något, så jag tog mig en dusch, lite frukost och sedan åkte jag och pappa iväg en tur till stan. Blev inte alls länge, efter mindre än en timme var jag trött, slut i kroppen och hade gått igenom alla affärer utan att hitta en enda sak som jag ville ha.
Så går det när man fyllt år, fått massa saker och bara är helt slut efter allt. Finns verkligen ingenting som peppar en till att köpa saker. Lika bra kanske? Har ju ändå massa nytt i garderoben. Men ändå saknar man dendär känslan av att hitta något som man bara mååste köpa. -Får bli en annan gång helt enkelt, nu har jag mina pengar sparade, och lika bra är väl det när jag inte tänker söka något sommarjobb till sommaren.
.
pluset idag är den underart goda kiwin jag åt idag, den var saftig, söt och superdupergod! absolut nya favvofrukten måste jag säga

förlust

Har precis sett på hockeyn nu, och lika positiv som jag alltid är så förstod jag att vi skulle förlora. Och jajamensan, det gjorde vi. Jag hade rätt, vi kommer aldrig att klå hv.
Pappa har iaf kommit hem nu från revyn, och vi -eller jag hade tänkt slappa resten av kvällen med johan falk, och sedan imorgon se till att hitta på något där jag får röra på mig mer! Kanske någon sväng till stan eller liknande. Älsklingen har det bra i fjällen låter det som, han umgås med familjen och bara har kul.
Skriver mer imorgon någon gång. Godnatt

kan ni gissa vad jag precis gjort?

Just precis, ätit pizza!
Fanns kvar rester från gårdagens underbara pizza. Problemet denna gång var att jag värmde på allting som fanns kvar, och självklart blev det alldeles för mycket som jag bara var tvuuungen att äta! Men magontet får man stå ut med, var nog värt det denna gång måste jag säga.
Pizzan bestod av räkor, skinka, annanas, svamp och massor av ost. (tror inte jag glömde något) +den självklara thai såsen att doppa i -sötsur. Helt fantastiskt gott!
.
Förutom att äta pizza har jag faktiskt också varit ut och provat cykeln idag. Den fungerade riktigt bra och var riktigt skön att cykla på. Just nu har jag igång how i met your mother på tvn och ska (tro det eller ej) slå över på hockeyn senare... kaaanske, får se.
Skriver mer senare om jag är vaken och har ork. Hejhej

rubrik

jag och pappa har varit på xoop idag, och nu har jag precis fått i mig lunch medan pappa fixade med cykeln. Så blir väl att provcykla idag eller imorgon hade jag tänkt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att slå på 90210 efterson greys inte fungerade...
Pappa har åkt iväg till kalvträsk (tror jag det heter), så nu är jag själv hemma. Vet inte vad jag ska skriva mer riktigt, har tråkit och proppmätt... sugen på att shoppa, men vet inte vad för kläder eller skor jag vill ha. Får ta och kolla runt lite på nätet, skulle också behöva göra en sminkning på make up store.
Jajaa, slutskrivet för att tag nu. hej så länge

favvisen har åkt nu

Nu har min favviiss lämnat skellhell för att åka iväg till the fjällen med familjen och kompisen samme. Hoppas han fåår det jättekul! men blir nog inte så mycket skidåkning och liknande eftersom han alltid har sån otur och är skadad.. eller rättare sagt att läkarna aldrig fixar till problemen=)
Själv ligger jag i sängen nu, skulle egentligen ha sett greys, men det funkade inge vidare.. får se om det kanske är något bra på tv! Annars blir det nog bara slapp dag idag skulle jag tro, pappa ska åka iväg för att träna på revyn, och ikväll ska jag se johan falk. Pizza har jag iaf kvar från igår som jag kan ligga och smaska på. Ser ut att vara rätt trist väder idag också, så kanske lika bra att stanna hemma och vila en dag när jag varit uppe så mycket de andra dagarna, kanske inte behöver ta lika mycket värktabletter heller om jag bara ligger hemma. Det är ju en fördel!
Skriver mer senare, kommer nog att ha mer tid till det nu också när bejbiii har åkt iväg till stugan sin. Hej så länge

checka länken

idag har jag och pappa varit på solbacken medan min älskling var och tränade samme och var hemma. Tiden har gått rätt snabbt, och det är redan snart dax att börja med pizzabaket! Älsklingen kommer också snart, så det blir myyyys. Lugn kväll blir det också som det ser ut eftersom min axl åker iväg till fjällen imorgon och blir borta ett bra tag. Blir tomt när han åker, men jag har ju pappa här så det kommer nog att gå bra:)
tänkte skriva ner en hemsida som ni bara måste checka;)
Olov har börjat fjoritablogga! http://olovmarksen.blogg.se/

Rubrik saknas

måste erkänna att jag har varit riktigt dålig på att blogga... men har verkligen inte haft tid! Har haft massor med roliga saker att göra nu när pappa varit här.
Kan iaf börja med att berätta lite  om helgen.
Fredag- Var vi hos sussi och micke på dagen, satt mest och umgicks, träffade ebba och sådär. Bara allmänt trevligt. Något mer hade vi också gjort tidigare,, (vad det nu var) Justja! Vi var på coop och handlade och åt mjukglass, sedan for vi till sussi och micke:) På kvällen däremot åt vi supergod middag på vikingrestaurangen i stan, blev pasta för mig +att jag beställde min första öl ute! Killen som jobbade bara skrattade när han kollade på legitimationen, han trodde nog knappt att det var jag.

Lördag- var vi i stugan på burön, det var fullt med snö! En stor snöhög på infarten, och någon meter på gården. Men vi tog oss fram! Där satt vi då på bron och fikade mackor och godis +kaffe såklart. Solen sken och det var riktigt mysigt. Senare åkte vi hem där jag och axel gjorde fläskpannkaka (eftersom det är min favoritmat), blev supergott. Sen ville älsklingen såklart inte missa hockeyn, så vi åkte till sussi för att se den. Jag som trodde vi skulle förlora hade felfel, aik vann med 5-3! Heh, helt otroligt att jag sitter här och skriver om hockey...
.
Idag däremot har jag tänkt att få iväg pappa och göra något på dagen medan axl är på hälso, sedan på kvällen har vi tänkt att baka pizza! Ska bli gott. Ska också testa nya cykeln hade jag tänkt och se så att inget är fel på den. Men nu tänkte jag börja dagen med lite greys säsong 5 som micke fixat till mig. Skriver mer senare!

morgonmorgonmorgonmorgon -godmorgon

haha, som svar på tidigare anonyma kommentaren "nej det är inte benzo, finns många olika sorters antidepressiva tabletter man kan få utskrivna från läkare om man får olika slags utbrott, om man känner oro, är deppig eller helt enkelt inte bara orkar med saker som pågått länge (som nu att jag legat på sjukhus i månaders tid, man blir helt slutkörd och kroppen är död..) Själv har jag fått något som heter Cipralex nu, tidigare provade jag en annan som inte alls fungerade, så man får helt enkelt prova sig fram vad som fungerar bäst!"

.
Blev inget mer inlägg igår, men aik förlorade, precis som jag trodde.. Varken pappa eller axl blev som många andra inte spec glada över det. Själv så måste jag säga att det spelar inte så stor roll, är inte något hockeyfan. Jag gjorde en tidig kväll, somnade nog före både pappa och axl tror jag(?) Och nu ligger jag vaken alldeles för tidigt och väntar på att någon ska ge mig sällskap. Finns inte så mycket att roa sig med den här tiden. Grått är det ute också,, hör hur det droppar från taket, vet inte om det regnar eller bara töar, men kul ser det inte ut iaf.
Idag hoppas jag på god mat från viking, skulle sitta bra! Och gärna firande från pappa, eller så tar vi det imorgon. Får se hur planen läggs upp!
Tror jag ska ta och lösa lite sudoku eller starta ett avsnitt av greys, börjar bli lite rastlös.. måste också ta värktabletterna, känner mig konstig i kroppen, får hoppas att det går över snart! Lägger in en morgonbild också
älsklingen sover så sött, med gnislande tänder och en filt för han inte ville väcka mig när jag somnat:) Pappa ligger också här brevid (i bäddsoffan) och snarkar på!

nördis provar kläder

har rätt trist nu när både pappa och axel är helt tagna av hockeyn, och själv har jag förätit mig på både cheez ballz, chips och godis... så vad ska man nu sysselsätta sig med?
Tänkte berätta att vi ska nog gå ut och äta imorgon eller på lördag jag pappa och axl, sen vore det jättekul om sussi, eller kanske tom sussi och micke följer med. Det lutar åt viking i stan, skulle vara fantastiskt gott med en pasta där i från! Eller var säger ni?
Bara för att inte göra dehär inlägget trist och färglöst tänkte jag lägga upp en bild på när axl provade kläder på hansens, dessa jeans ska nu köpas till honom på lördag. Greeaaaaaat, nu ska jag se till att få några kramar av nördisen här bredvid. puss på er skriver sennnn

matvrak

Har varit dålig på att skriva idag, men det kan bero på att jag sov hyfsat länge, ville inte alls kliva upp när väckaren ringde och sedan var jag helt trött och slut hela dagen. Fick iaf ett positivt samtal från psyk idag där dom berättade att jag skulle få prova en antidepp medicin, det känns riktigt skönt!
.
Åt lunch på skolan idag tillsammans med min älskling och izac. Var helt ok mat där! Och efteråt blev det efterrätt som bestod av mjukglass på godisvågen. Riktigt gott! Favoriten är en strut med dopping och körtkross.
Pappa kom hem till skellefteå vid 3 tiden, vi åkte då iväg för att handla, själv var jag inte så brydd om utseendet, så jag åkte med rosa mjukisbyxor.. Blev handling på 4 olika ställen, och på 3 av dom fanns det massor av smakprover så när man sedan skulle komma hem och käka middag fanns ingen matlust överhuvudtaget! Har iaf fått i mig middag nu tillslut, och sitter här och slappar med hockey på tvn och massor av gosaker! Tänkte visa lite på en bild.
Skriver mer senare om hur hockeyn gick och hur förbannad axl kommer vara när vi förlorar:) hej så länge

RSS 2.0