puuuhhh....

Äntligen måste jag säga! Äntligen har jag fått 10 min att bara sitta och göra ingenting... Har haft fullt upp precis hela dagen. Började med att jag hade en jobbig natt, hade glömt att ta sömntablett, så jag sov knappt en blund. Kl ca 6 klev jag därför upp ur sängen och gjorde mig en rejäl frukost som bestod av fil och flingor. Riktigt gott var det, och hungrig var jag! Sedan la jag mig i solariumet för att koppla av och i hopp om att kunna somna om lite där, men nejdå varken någon färg fick jag eller somnade... När klockan blev 7 var det bara att kliva upp, in i duschen, skynda på med kläderna och iväg till sista dagen på jobbet. Där var det som vanligt också full fart på alla barnen, det skulle skrivas, räknas, bakas och även hinnas med att äta lunch och fika fikat jag hade med mig till dem. Kul var det iaf och många kramar fick jag efteråt.
Efter jobbet bar det snabbt iväg hem för att lasta av grejerna och sedan skynda in till stan för att träffa min älskling. Vi gick då där i någon timme, sedan på hemvägen stötte jag först på Ludde som stannade och pratade, och sedan syster Sussi. Riktigt trevligt! Men när jag sedan väl kommit hem var klockan redan halv 5 och jag fick då skynda ut med soporna och iväg på ica för helghandligen (dvs cola, godis och annat gott som man bara måste ha...) Och nu när jag kom hem är klockan redan över halv 6! Och jag som ska hinna in till stan, hämta ut pengar och sedan möta upp Axel på hälso innan kvart över 6 för att sedan gå på Dallas och käka underbar hot pepper pizza. Min mage mår dock inte så bra efter all bakning (slickade ju alla skålar...), fikat, godiset +alla provsmakerna på ica. Men en pizza känner jag att jag ändå ska försöka få i mig, är så sugen helt enkelt... Sedan bär det av till bio för att se kommissarie späck filmen med älsklingen. Så det lär nog bli en massa dricka och godis där också men det är ju trots allt helg. Jag är värd det!
Nä nu måste jag skynda iväg för att hinna!! Skriver mer imorgon när jag har tid för det, ska ju på atorpdagen imorgon också förhoppningsvis, om vädret vill med sig dvs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0