Svar på kommentarer

Svar på kommentar till inlägget kloka ord förstår jag att det kommer från Matilda eller Susanne. Förmodligen Matilda. Och då tycker jag att du ska tänka efter.
Man ska tacka sig själv för sina misstag, för det är dom som man lär sig av. Men det finns ingen anledning att gå runt och ångra saker som redan är gjorda, det går ändå inte att får dom ogjorda.
Bara för att man inte går runt och slösar energi på att ångra saker så betyder det inte att man inte har lärt sig något. Alla människor gör misstag. Men man är inte sina misstag pga det. Det är ett handlande.
Man kan inte se ner på en människa bara för att den har gjort ett misstag, för alla människor gör misstag. Man kan inte heller se en människas misstag som att den personen är en dålig person.
Det finns ingen människa som är dålig på något, i så fall är den MINDRE BRA.
Så du/ni borde lära dig/er att se ett helhetsperspektiv på det hela.
.
Dessutom kan jag ju tipsa dig om att ifall man håller på på ett sådant sätt att man tar en person för dens handlande och inte för dens personlighet sänker man den totalt. Och om en person utvecklar ångest eller depression så handlar det om förhållandet till omgivningen.
Anorexi tex kommer från att ett barn har vuxit upp med att någon/båda föreldern-na bantar.
.
Man kan heller inte uppfostra någon genom att bara säga till den att den gör bra saker när den gör bra ifrån sig, man måste kunna se den personen för den personligheten den har. Vilket du borde tänka på M.
.
Svar på kommentar om keyboard eller liknande:
Tack så jättemycket för tipset! Ska titta runt på detta. Att ha en sådan vore perfekt, exakt vad jag behöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0