rubrik


torsdag

Har som sagt haft en liten bloggpaus under tiden jag varit i Stockholm, men tänkte uppdatera lite nu om vad vi har gjort, hur jag har haft det och med några bilder nu innan jag åker. Kommer som sagt inte hinna med någon blogg när jag kommer hem eftersom det blir inte förrän sent ikväll, och sedan bär det ut till stugan så bloggen får vänta.
.
I alla fall har jag haft det underbart här på dagarna, har blivit en sväng på ikea, uppsala, har varit på badstrand, träffat nya människor och även varit inne i stan i själv stockholm. Allting har varit perfekt bortsett från EN sak, och det är detta jäkla sötsug som kommit nu efter sjukdomen. Bara trycker i min kakor, godis, nötter och gud vet allt som gör att jag mår riktigt dåligt och inte kan sova på nätterna, så jag vet inte hur många nätter jag fått sitta sömnlös. -Minst 5iaf! Ingen har väl riktigt trott att det var så illa fram till idag, alldeles nyss faktiskt när pappa vaknade och kom in och såg mig sitta vaken med datorn igång. Så jo, detta är allvar och måste få ett stop!
.
Nog med minus, nu kommer jag till något mycket mer kul att berätta. Åker som sagt hem med bilen ikväll skulle jag tro eftersom vi har så underbart väder här idag. Blir nog bara hem och sova då skulle jag tro, sedan på fredag är det midsommar. Då följer Stina med ut till stugan där vi börjar med att fira midsommar tillsammans med pappa och Sussi, sedan kommer massor av kul folk och är med oss under kvällen:) Blir bla Nils, Matte, Kvirre, Linus, Mackan och Lopin. Ska bli riktigt kul med musik, prat, bastu, bad för de som vill och självklart godisätande och tomprat! Längtar enormt! Massor av bilder ska också tas. Så nu peppar vi inför detta allihopa:) Ni får gärna ringa eller smsa mig under kvällen, blir en lång bilresa hem.
Och så till sist kommer några bilder från resan här i huvudstaden.
Broken door



bortrest av vissa skäl

Jag har åkt hem till pappa i huvudstaden för att hälsa på i några dagar. Mesta dels för att komma bort ett tag, men självklart också för att få träffa papsen, kommer därför nu att vara uppehåll från bloggen ett tag. Kanske slänger in något inlägg ifall det finns tid eller om det är något som jag bara måste berätta men försöker hålla mig undan allting lite, behöver tid för mig själv och tillsammans med pappa. Går att nå mig på mobilen, kommer hem strax innan midsommar till skellefteå igen.
.
Måste också tillägga att jag kommer sakna världens bästa Stina Lindberg när jag är här borta. Men vi får massor av tid när jag kommer hem att ta igen eftersom vi planerat att bo hela sommaren tillsammans och ska ha det helt underbart!

Dagens inlägg nr2

Ett riktigt helvete måste jag säga.. Mår bara skit, finner inga ord och orkar ingenting. Klarar inte av att äta, kan inte sova och vill bara försvinna ner under jorden just nu. Har pratat med mamma och pappa om vad som hänt (vill inte skriva ut här i bloggen, ni får ta kontakt själva med mig om ni funderar över något) och vi har nu gjort upp en plan att jag åker iväg och bor hos mamma nu fram till på måndag då jag sätter mig på flyget ner till pappa och hälsar på honom. Kommer vara där till midsommar ungefär, sedan får vi se hur midsommar spenderas. Men just nu kan allt och alla bara... jag vet inte vad jag ska säga, åt helvete med allt iaf!
.
.
För att bryta på all skit tänker jag nu lägga ut en liten bildbomb från igår eftermiddag och visa hur trevligt vi hade tillsammans (till en början)


skolavslutning

börjar med att lägga ut lite bilder från hur jag såg ut igår på skolanvslutningen. Tänkte det är bäst att ta detta inlägg för sig, varför förstår ni när ni läst det övre inlägget.
Blev iaf en kort stund i kyrkan där jag satt tillsammans med axel och fritidsklassen, sedan sa vi hejdå till varandra och önskade klassen +lärarna glad sommar. Efteråt blev det fika på ainas tillsammans med felix och axel innan vi skulle dra igång med firandet senare. Här kommer outfiten iaf
Klänningen fick jag av syster när jag fyllde år
Skorna är från din sko -förra årets
Jeansjackan är gammal och välanvänd
Armbandet kommer från New yorker
Örhängerna har jag också fått av syster

godmorgon på er

Idag när jag  vaknade hade jag fått ett meddelande från min kära pappa. Oj vad jaag saknar hhonom nu kände jag direkt jag öppnade meddelandet. Vill bara att han ska komma hem så foer som möjligt så vi kan fllytta ut till stugan tillsammans! Pappsiii skynda dig hem nu så vi kan ses!!! Saknar dig enooooormt mycket.
Idag väljer jag att lägga ut denna bild på min fantastiska pappa för  han är så saknad, och även filippa får vara med på ett hörn eftersom jag snart ska cykla hem till bror och hälsa på dom. Solen skineer och jag hoppas det är lika varmt som det set ut, då blir det att sola på oscars altan!
Nä nu ska jag ta och göra mig klar, skriver nog mer senare, hej på er så länge!

klögjdkj

ungefär såhär förbannad och lurad känner jag mig nu ösirghölghösrgh!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Finner inga ord på vad jag ska skriva ens,,, detta var den sämsta dagen på länge, och nu finns det inget som kan gå sämre helt enkelt, allting kan bara gå uppåt, för nu är det slut på att ses, höras och ja du kan lista ut resten själv, du får sköta ditt så sköter jag mitt. För övrigt kommer det också nu vara slut på psykmöterna och telefontider på vårdcentralen. Jag förklarar mig själv som frisk, kommer äta det jag skälv känner för och bara ta hela saken i egna händer så kan alla andra också sköta sitt.
För övrigt kan jag berätta att sommaren kommer att spenderas tillsammans med min älskling i Bureå och här hemma i stan för er som har funderingar kring det. Midsommar är än inte planerad, men förhoppningsvis kanske man kan vara i pappas stuga, kanske dra ihop någon grillfest eller något?
.
Planerna för imorgon är också ändrade pga det som hände idag. Blir en sväng över till min bror till att börja med för att umgås med honom och Filippa. Sedan ger jag mig av till stan för att träffa min älskling. Vi ska då fixa saker inför fredagen, får se om vi träffar på viktor? Sedan blir det hem och göra i ordning hamburgerköttet inför fredagen.
Så där har ni planer för ett tag framöver. Nu är det bara skolavslutningen som kan komma tycker jag så blir nog allt bra. Har också förresten tänkt att sluta med dessa antidepptabletter, de gör bara så jag inte kan skratta. Och håller undan gråten? Nä skulle inte tro det. Klarar mig bättre utan!
Hej på er så länge, nu ska jag slå på tvn för att muntras upp.

onsdag

idag vaknade jag rätt tidigt, vid 9 skulle jag tro. Gick då upp och käkade frukost, men återvände snabbt tillbaka till sängen igen för att titta på tv och dega. Sedan ringde min älskling och var superglad för att han nu fått sommarlov, vi pratade också en stund eftersom vi inte ses något idag och har 16 månader tillsammans idag. Han ska dock självklart vara ute och parta med klasskompisar m.m ikväll och jag tänkte bara vara hemma och ta det lugnt, laddar inför fredag istället när jag har min skolavslutning!
Det jag har gjort idag är då att städa lägenheten, diska, rensa kattlådan och samla ihop skräp. Har tom bytt lakan i sängen! Så ni ser, jag har varit riktigt duktig. Nu sitter jag bara och väntar på mamma så ska vi åka upp till solbacken och handla hem saker som behövs till fredag. Tror hon borde komma snart, skulle tro att hon slutar vid 4.
.
Hoppas på att det är något kul på tv ikv som jag kan roa mig med. Sedan imorgon blir det att hälsa på bror och lilla Filippa. Sedan kommer älsklingen och sover över hos mig, vi ska då också förbereda lite saker inför middagen på fredag med kompisarna. Nu ska jag ta och klä på mig och kolla tvtablån, skriver mer ikväll eller imorgon. Hej på er!

tisdag

idag spenderade jag första delen av dagen med klassen. Vi spelade brännboll, fikade massor av fika och körde burträskbingo. Sedan var det av till skolan för att käka lunch, det var isiga kycklingklubbor med potatissallad.. inte alls så gott men jag fick ner det mesta. Efter ett tag ringde älsklingen och skulle gå till maten, jag följde då med honom och testade käka vårrullar som defenitivt var mycket godare! Blev också en sväng på frasses senare tillsammans med axel och isak. Sedan var det inte mycket alls som hände, jag satt mest och slappade i solen för mig själv i väntan på att klockan skulle bli halv 5 och jag skulle möta upp älsklingen igen. Vi gick då på H&M och provade lite kläder till honom, sedan gick vi ner till balen för att kolla på de söta paren i stadsparken. Riktigt fina klänningar de hade på sig, nu längtar man tills man själv får gå där! Blir ju dock ett extra år kvar, men bara att hålla ut!! Blev också lite godisätande även idag... +kakor.......... fyfy Olivia, får ta tag i det här nu!
Ikväll har jag nog bara tänkt att ta det lugnt, sedan imorgon blir det städning. Och om vädret håller i sig tänkte jag ta en prommis in till stan för att sola lite inför avslutningen på fredag.
Sedan har jag L O V A T min kära syster att lägga upp en länk här på sidan som hon så gärna vill att alla mina söta läsare ska kolla på, så kika in på denhär sidan, den är riktigt bra faktiskt!
http://www.halsa2020.se/ <-startsidan
http://www.halsa2020.se/default.aspx?id=2646&cid=36&type=U <- direktlänk till det mer "ungdomliga"

måndag

nu är det snart dax för skolavslutning! I stor sett har jag ju som sagt redan fått sommarlov, i fredags rättare sagt när jag sa hejdå till alla söta småttingar på tuböleskolan. Men skolavslutningen har jag tänkt att delta på och det ska bli skoj att få säja hejdå till klassen. Imorgon ska vi också träffas, hade tänkt att delta i klassdagen som ska vara då. Blir väl att spela olika utespel och umgås skulle jag tro?
Idag har jag inte gjort mycket alls.. sov rätt länge, och sedan var det tänkt att ta en nyttig vecka fram till fredag men det gick inte alls bra.. ställde mig i köket nästan direkt på morgonen och rörde ihop en chokladbollsmet som snabbt blev uppäten. Hela alltet! Måste sluta med detta.. kan inte ha såhär stort sockerbehov, måste bort bort bort. Gör ett nytt försök imorgon! Har faktiskt gjort en bra sak idag också, nämligen ringt och bokat om mitt möte på psyk. Känns jobbigt att gå dit, men lika bra att göra bort det så mamma blir nöjd. Blev ändrat till den 22 istället för imorgon. Ville ju hellre umgås med klassen.
Ikväll blir det lugnt med tvtittande, såg att det inte skulle vara något halv åtta hos mig? Inge bra det. Blir att se på biggest loser istället då. +2 1/2 men förståss
Ska försöka ta lite bilder imorgon så jag har något att lägga upp. Nu hade jag tänkt att fixa lite saker på älsklingens facebook som jag lovat honom. Hej på er!

söndag

godmorgon på er alla!
själv har jag varit uppe sedan halv 9. somnade rätt tidigt igår till någon film min älskling hade igång. Klev iaf upp och käkade frukost när jag vaknade, och sedan har jag bara slappat i sängen med olika bloggar osv. Tänkte snart ta mig något käk i form av lunch, sedan får vi se vad dagen har att bjuda på helt enkelt!
.
Igår var vi som sagt på atorpdagen. Eleverna var fantastiskt duktiga på att uppträda!! Stort +för det. Dock var det fruktansvärt kallt så jag och baby stannade unte längre än till 12. Till middag blev det käk på kungsgrillen där yvery och leo gjorde oss sällskap. Sedan på vägen hem träffade vi axel r som ville att vi skulle göra honom sällskap på dallas, och så fick det bli! Annars är det nog inget spännande som hänt... kan berätta att bion var riktigt kul i fredags och att vi bla träffade olov andersson +några fler där.
Nu ska jag fixa käk och se om älsklingen har lust att kliva upp. Mer uppdatering kommer nog senare, tjing.

puuuhhh....

Äntligen måste jag säga! Äntligen har jag fått 10 min att bara sitta och göra ingenting... Har haft fullt upp precis hela dagen. Började med att jag hade en jobbig natt, hade glömt att ta sömntablett, så jag sov knappt en blund. Kl ca 6 klev jag därför upp ur sängen och gjorde mig en rejäl frukost som bestod av fil och flingor. Riktigt gott var det, och hungrig var jag! Sedan la jag mig i solariumet för att koppla av och i hopp om att kunna somna om lite där, men nejdå varken någon färg fick jag eller somnade... När klockan blev 7 var det bara att kliva upp, in i duschen, skynda på med kläderna och iväg till sista dagen på jobbet. Där var det som vanligt också full fart på alla barnen, det skulle skrivas, räknas, bakas och även hinnas med att äta lunch och fika fikat jag hade med mig till dem. Kul var det iaf och många kramar fick jag efteråt.
Efter jobbet bar det snabbt iväg hem för att lasta av grejerna och sedan skynda in till stan för att träffa min älskling. Vi gick då där i någon timme, sedan på hemvägen stötte jag först på Ludde som stannade och pratade, och sedan syster Sussi. Riktigt trevligt! Men när jag sedan väl kommit hem var klockan redan halv 5 och jag fick då skynda ut med soporna och iväg på ica för helghandligen (dvs cola, godis och annat gott som man bara måste ha...) Och nu när jag kom hem är klockan redan över halv 6! Och jag som ska hinna in till stan, hämta ut pengar och sedan möta upp Axel på hälso innan kvart över 6 för att sedan gå på Dallas och käka underbar hot pepper pizza. Min mage mår dock inte så bra efter all bakning (slickade ju alla skålar...), fikat, godiset +alla provsmakerna på ica. Men en pizza känner jag att jag ändå ska försöka få i mig, är så sugen helt enkelt... Sedan bär det av till bio för att se kommissarie späck filmen med älsklingen. Så det lär nog bli en massa dricka och godis där också men det är ju trots allt helg. Jag är värd det!
Nä nu måste jag skynda iväg för att hinna!! Skriver mer imorgon när jag har tid för det, ska ju på atorpdagen imorgon också förhoppningsvis, om vädret vill med sig dvs.

fyfasen för regn

fyfasen för regn säger jag bara... man läser på bloggar runt om i landet om hur underbart väder de har, ser hur de kan klä sig i korta shorts och ett linne medan man själv vandrar runt i vinterjacka och regnbyxor och fryser här hemma i skellefteå. Riktigt tragiskt måste jag säga! Det är ju trots allt juni, så var är sommaren? Hade ju tänkt vara brun till skolavslutningen och allt. +att jag har min sista jobbardag imorgon, men vad spelar det för roll nu när det ändå bara är pissväder! Hade även tänkt att gå på anderstorpsdagen på lördag tillsammans med min älskling, men frågan är ju om det ens blir av nu när det ser ut som det kommer ösa ner regn.. samma sak med grillkvällen vi tänkte ha i helgen, blir nog inte heller av.
För övrigt så bakade vi tillsammans med klassen idag, var riktigt kul. Och direkt efter var det supergod lunch! Pannkaka som är min älsklingsrätt! Så det satt bra måste jag säga. Nu tänkte jag ta och göra mig någon middag innan älsklingen hämtar upp mig för att åka till ersmark och baka inför imorgon när jag ska bjuda småglina på fika. Blir bra, skriver mer imorgon. Tjing!

jobbigt

Dagen började fantastiskt med älsklingen sovandes i soffan (jag tar alltid upp hela sängen när jag sover.) Gjorde mig då klar för att ge mig iväg till jobbet. Solen sken, var riktigt varmt och gick ovanligt snabbt att ta sig fram. Kom i tid (som alltid) och lektionerna flöt på. Andra lektionen fick jag hålla i. Hade då ordnat vattenfärger och stora konturer av fjärilar på papper som barnen skulle få måla som de ville i olika mönster. Var väldigt uppskattat av barnen!
Under lunchen satt jag mig ute för att sola ansiktet lite. När jag sedan kom tillbaka och vi hade avslutat med barnen kände jag mig illamående, satte mig då ner på en stol för att vila. Då kom det lock för öronen, det började svartna av mer och mer för ögonen och jag var sedan tvungen att lägga mig ner på golvet för att inte svimma. Mamma blev mycket orolig, men förhoppningsvis beror det endast på att jag varit en hel del i solen bara. Blir kanske att ta lite tester om det fortsätter, eller rättare sagt upprepas. Just nu mår jag iaf bra och sitter i pyamas med tvn igång med "halv åtta hos mig." Tänkte göra en tidig kväll ikväll med endast tvtittande. Imorgon blir det däremot att ge sig av tillsammans med älsklingen till mamma i ersmark för att baka till min sista dag tillsammans med barnen (fredag) måste ju ha något att bjuda dem på eftersom dom varit så underbara. Vi ska även baka tillsammans med barnen imorgon på skolan, så det blir helt enkelt en bakdag.
Nu ska jag ta och se vidare på tv, skriver mer imorgon. Hej på er!

min lediga dag

Idag hade jag som sagt min lediga dag. Var meningen att det skulle vara soligt och varmt så jag skulle kunna ligga ute och sola hela dagen.. Planerna gick inte riktigt som tänkt. Började med lite sol +massor av moln så jag tog det rätt lugnt hela morgonen med dusch, frukost, lunch osv. Till sist försvann alla molnen och jag gick då ut för att sola, men kan ni tänka er? Då kom blåsten... och inte lite och sköna varma vindar, utan massor av iskall blåst som bara ville förstöra! Så blev inte alls lång stund ute i solen, får kanske helt enkelt satsa på en solning på solarium innan skolavslutningen om jag ska hinna få någon färg(?) Verkar inte riktigt gå som jag planerar iaf.
Tänkte dega framför tvn ikv till älsklingen kommer. Ska fixa ett riktigt gott kvällsfika till honom när han kommer efter träningen, riktigt nöjd och stolt ska han bli. Sedan sover han över, och imorgon blir det jobb igen för mig.
.
Fick förresten kallelse på besök för utvärdering av medicin, göra koller och sådär till veckan. Dock hamnade besöket just under klassdagen som jag tänkt att gå på, så blir att ringa och skjuta upp mötet till en annan gång.
Måste också till sist påpeka att jag har föbenat ont i halsen idag....... jag lever på halstabletter just nu!!

RSS 2.0