UV-tatuering

Jag gjorde förresten en UV-tatuering i torsdags. Riktigt kul! Ni vet en sån där som lyser med en uvlampa.
Tobbe ringde och ville ha en person att "öva" på, eftersom han ganska nyligt börjat med uvfärger, och självklart ville jag ställa upp!
.
200 kr, och en skitsnygg tatuering av mitt stjärntecken. Slänger upp en bild när jag har inskaffat en speciallampa, och tills dess får ni nöja er med motivet.

Längtan.

På torsdag kommer en dag som jag så länge gått och väntat på. Som en dröm som plötsligt går i uppfyllelse. Åh, en gladare tjej än så här kan ni inte hitta. Just nu är jag så sjukt pepp, full av längtan och glad när jag tänker på det hela.
.
Denna fantastiska pojke ska komma upp och hälsa på mig från Skåne!
Hur bra kan inte det bli? Jamenar en hel helg tillsammans med en skåning, eller rättare sagt... 5-6 skåningar eftersom han även har med sig sina vänner!
Det kommer bli kanon, och hela kommande veckan kommer mitt humör att vara på top. Ojoj, mer längtan än vad jag har just nu är väldigt svår att hitta. Sa precis det här om dagen, "Det här är en större längtan än efter att åka iväg till utlandet!" Så, jag hoppas ni alla förstår hur glad jag är över att helgen snart är kommen!

Information

Jag har varit riktigt kääss på att blogga,, men detta är som vanligt pga en orsak. Jag har helt enkelt inte tid till bloggen nu för tillfället. Det är mycket som har pågått, och det har varit dåligt med fri tid.
Jag har dock några nyheter jag kan berätta för er!
.
Jag har börjat om i skolan. Vilket har varit riktigt kul, eftersom jag då får möjlighet att träffa folk på dagarna, jag får mer struktur över vardagen och jag behöver inte spendera så många timmar på hemmaplan till studier.
.
Jag har fått en hel del jobb som är insatt på senaste tiden. Bla nästa vecka ska jag vara under hela veckan och jobba på förskolan. Hur kul är inte det?
.
Och sist men inte minst, på söndag fyller jag 20!
.
Utönver detta är det okså en viktig sak som kommer att hända till veckan, men det kommer jag att skriva om senare. Så det är bara att hålla utkik:)

Tips!

Som jag redan berättat tidigare är jag medlem på buzzador, där man gratis får tillgång till att prova på olika saker +tjänster gratis.
Tidigare har jag ju bla fått hem en stor förbrukning av bonaqua, och nu har jag även kommit med i ett annat erbjudande. Denna gång är det från LoveFilm.
.
Jag har tillgång till att hyra filmer på nätet, som sedan skickas hem till mig i brevlådan så jag kan titta på dem under en viss tidsperiod gratis. Hur underbart är inte det?
Senaste filmerna jag fick hem var colombiana och Abduction. Har precis sett klart dem. Och därav tänkte jag slänga in 2 tips i detta inlägg.
.
Första tipset är att ni alla bör se filmen Abduction. Det är den bästa filmen jag sett i hela mitt liv!
Den innehöll verkligen allt från spänning till stressmoment och kärlek. Jag var som fastklistrad framför skärmen. Och i slutet kom även några tårar. En helt klar 10poängare!
Sedan kan jag också meddela att detta är en film för alla, oavsett kön eller ålder. Så bra var den! Så till er läsare, se filmen! Ni kommer inte att ångra er.
.
Sedan till mitt andra tips, som självklart är att ni ska gå med i denna sighten och få hem egna grymt bra erbjudanden helt gratis! Allt från erbjudanden om kryssningar till matlagning och film. Så kör hårt!
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=OliviaLarsson_

sömnlös

Jag hade alltså beslutat mig för att gå till skolan idag, med tanke på att det vore skönt att komma igång med allting +kul att träffa mina skolkamrater. Enda problemet är dock att jag inte har kunnat sova en blund ännu inatt.. försökt med allt!
Pratade med "E" till ca 12 för att få ett bra avslut på gårdagen, försökte lösa korsord för att somna, läste läxor, såg på serier, skrev ner skolsaker på datorn, låg och tänkte, körde mindfulnessövning, och allting utan resultat. Så nu ligger jag här sömnlös och håller på med musik på datorn, får se om jag lägga ut något år er lite senare.

Detta vore inte helt fel.



Test.


pic.


Spännande värre.

Vad heter du: Olivia Karolina Larsson
Ålder: Snart 20!
Vad längtar du till? Hemlis om 2 veckor:)
Favoritmaträtt? Våfflor på våffeldagen a la Olivia
Vad har du på dig: Svarta mjukisar + vitt linne
Vem saknar du mest just nu? "E"
Vem fick du senast sms av? "E"
Nämn en person du ser upp till: Syster Sussi
Har du någon gång önskat att du vore kille? Japp
Pratar du med någon just nu? Msn -Björn, Fb -Anton
Vad gör du om 30 min? Kollar serier på nätet!
.
5 saker om dig själv:
Jag har väldigt dåligt självförtroende & självkänsla
Jag är väldigt stark (psykiskt)
Jag älskar att baka och laga mat
Jag föreställer mig alltid (oftast) det värsta som saker
Jag har en tuff och jävlig bakgrund

word.

"I will always be with you
Makes no difference where your road takes you to
Even if we’re apart
Now we’re joined at the heart
Though our moment may be gone
You and I will still live on

I will always be with you
I’ll be by your side whatever you do
Other memories may fade
But the ones that we made
Are eternal as a star
Now I’m part of who you are

And I’ll be there with you in the sound of your laughter
I’ll be in the tears you cry
'Cause the way you and I have touched one another
Doesn’t end with goodbye

I will always be with you
Like a guardian angel constant and true
When you’re lost in the night
(Lost in the night)
And you can’t see the light
(Can't see the light)
My love will see you through
I will always be there
You’ll have me there
I will always be with you"

Längtan.

Igår satt jag och kollade bilder från stugan och drömde mig bort. Längtar så enormt efter sommaren, och att bara få koppla av på gräset, eller varför inte åka båt och ha det mysigt tillsammans med familjen?
Längtar så enormt efter sommaren så ni anar inte! Hade som planer att inte åka upp så pass länge till sommaren, men efter dessa underbara minnen kan jag inte undvika det, det blir helt klart en sommar på Burön även i år!
.
Och vad kunde då inte nu vara mer passande än att kika in på facebook och hitta denna sommarbilden från min syster! Ååh vad jag längtar.. Det är tur tiden går snabbt!

Godmorgon världen.

Idag lyckades jag för en gång skull ta mig upp innan väckaren ringt över 2 timmar. Mycket imponerande Olivia! Så nu hade jag tänkt att ge mig ut på en promenad, +gå förbi här någonstans i väsby där det ska vara 50% på allt. Får flytta över lite pengar, jag är så sugen på att köpa något:) Framförallt träningsgrejer, men det kan ju vara lite tungt att bära hem utan bil, eller vad tror ni?
.
Kallt är det ute också, så jag har dubbla byxor +3 tröjor på mig. Termometern stod på 0,7... hur kallt är inte det när man är van vid +12? Ursch.. Får stanna och ta mig en solning på vägen helt enkelt!
.
För övrigt har jag ett möte idag mellan 13-16, och några studier jag måste ta tag i. Sedan ska jag även kolla runt efter vart jag ska ******* ***. Hihi, ni får veta senare vad jag menar:)
.
Hoppas ni alla får en fantastisk dag! Hörs senare.

Ett mycket tråkigt inlägg.

Idag har dagen varit igång för fulla muggar.
Började med en promenad (en kort idag eftersom jag hade ont om tid), och därefter gick jag hem för att föra över pengar +göra mig klar.
Senare hade jag ett möte inbokat på skolan, men eftersom min mentor aldrig dök upp gick jag istället iväg och hade engelska tillsammans med min engelskalärare. Riktigt kul faktiskt!
Därefter bar det iväg till jobbet, och till sist kom pappa och hämtade mig kring 21 i vallentuna.
.
Nu är jag riktigt trött och seg, och tänker lägga mig i sängen för att invänta morgondagen som är minst lika fylld av saker, om inte mer. Så, vi lär väl inte höras av förrän imorgonkväll då.
Men jag har en nyhet att berätta, så håll utkik!

Borttappat.

Idag begav jag mig ut vid 10 tiden för att gå min 1,5 mils promenad. Var riktigt härligt väder ute, ca 12 + i skuggan, så jag njöt hela vägen av värmen.
Efter prommisen tog jag mig en sväng förbi solariet, och precis när jag kommit hem till ytterdörren inser jag att jag tappat mina hemnycklar. Fuck it!
Bara att vända om, 1,5 mil tillbaka utan någon lycka. Nycklarna var borta.. Nu ber jag till gud att någon hittat dem och lämnat in dem på polisstationen. Får se till att gå förbi där imorgon!
.
Nästa problem började då när jag väl kom mig hem, och började leta efter min andra nyckelknippa, som jag självklart kommer att behöva nu när jag tappat bort dessa nycklar. Problemet är bara att jag inte kan hitta de nycklarna heller.. Riktigt käääst! Har letat i precis hela lägenheten utan något resultat. Vet inte hur jag ska lösa detta problem.. Har kollat alla fickor, köket, vardagsrummt, sovrummet, u name it!
Behöver ju verkligen mina nycklar!
.
Får spendera kvällen åt letande då, vilket blir förbannat tufft efter att ha varit ute och gått hela 3 mil idag. Men vad ska man göra? Bara att leta.

Tips!

När jag köper snus beställer jag det ofta på nätet. Dels för att det är bekvämt, det finns fler sorter att välja mellan och priser är bättre. Dessutom räcker det längre, och man måste springa och köpa nya dosor hela tiden om man har ett lager hemma. Så det tycker jag att ni borde testa å om ni inte gjort det tidigare!
Här är de senaste som jag beställde, som nu håller på att ta slut, så om någon vecka måste jag beställa nytt.
.
Denna snus smakar snus. Inte mycket mer att säga, fyllig smak och riktigt god! Nikotinhalten är hög, och jaa.. Den är helt klart mycket godkänd, och jag kommer helt klart att beställa den även nästa gång jag beställer hem snus.
Kan även tillägga att priset är mycket bra!
Riktig "godissnus" som smakar en blandning av kaffe och choklad. Mycket smaskigt och den passar mycket bra när man blir sötsugen! Nikotinhalten är dock inte så hög, men det kombinerades väl tillsammans med dosan ovan.
Kommer beställas hem fler gånger helt klart!

Min söndag

Idag när jag vaknade (vilket var alldeles för sent.. kring 12) fick jag en mycket bra start på dagen till att börja med. Fick ett långt samtal med finaste "E" om allt från himel till jord.
När hungern närmade sig bestämde jag mig för att göra varma mackor till frukost,, Jag hann dock inte längre än att böja mig ner för att plocka fram mackjärnet innan hela kroppen svällde upp som en ballong, och jag fick en allergick reaktion. Mycket obehagligt! Jag kan bara tacka "E" för att han fanns närvarande, eftersom när något sådant händer blir jag väldigt rädd och har lätt för att stressa upp mig själv, vilket bara gör det värre. Men underbaraste fanns där vid min sida under hela tiden. Stort tack! ♥
.
Pappa kom hem från Haninge, och när det sedan hade börjat "lägga sig" lite med allergin tog vi oss en liten promenad ner mot station för att käka pizza. Riktigt gott! Därefter la jag mig i soffan för att kolla på 2 av filmerna jag har lånat hem. Dock somnade jag där kring 18 tiden och sov fram till 21, så det var väl inte det mest lyckade. Men skönt var det!
.
Nu ska jag lägga mig och se Big broter, så vi får höras senare!
Ha en fortsatt trevlig söndag allesammans.

Just the way you are.

"Her Eyes, Make The Stars Look Like They're Not Shining
Her Hair, Falls Perfectly Without Her Trying
She's So Beautiful, And I Tell Her Every Day
I Know, When I Compliment Her She Won't Believe Me
It's So, Sad To Think That She Don't See What I See
But Every Time She Asks Me Do I Look Ok, I Say
When I See Your Face, There's Not A Thing That I Would Change
Cause You're Amazing, Just The Way You Are
And When You Smile, The Whole World Stops And Stares For A While"


Du gör mig besviken.

Jag tycker inte om när folk besämmer en sak, och sedan går de motsatta hållet när det väl kommer till kritan. Hur liten saken än är, så tycker jag att om man har sagt en sak ska man stå fast vid den. Inga svek och raka ord är det som håller i längden, punkt.

Outfit pics.

Jeans - Cheap monday
Tröja - Gina Tricot
Scarf - Gina Tricot
Jacka - New Yorker

Torsdag

Godmorgon allesammans!
Idag är Olivia riktigt trött... skulle ha sett till att kliva up lite tidigare så hade jag hunnit med förskolan idag, men eftersom det inte fungerade får jag åka dit senare idag istället.... typiskt! så, 13,30 blir det som gäller!
.
Nu har jag tänkt att gå en långpromenad, och sedan se om jag kanske ska gå förbi och köpa ett solkort.. känner att jag börjar bli så otroligt blek! Det är ju ändå typ vär ute nästan, så då kan man ju inte se ut såhär? +att efter alla mina promenader jag gått på har jag faktiskt fått en hel del färg i ansiktet, vilket sucks, eftersom det blir världens skillnad på ansikte & kropp så det måste fixas till!
.
Vi hörs senare när jag är tillbaka, ha en så bra dag som möjligt ni alla.

Tips!

Idag har det börjat en ny tvserie på tv som jag hörde om på radion för någon vecka sedan.
Den handlar om Kjell som är på besök i Asien för att prova på olika smakupplevelser, i form av myror, krokodil och andra saker. Inte nog med detta, man kommer också senare i programmet få se hur han hjälper barn på ett fattigt barnhem på olika sätt.
Jag har nu kollat i 40 min, och av dessa minuter har jag nog hamnat i skratt minst 12 gånger! Åhgud vad roligt det är, helt fantastiskt program! Detta är något som jag verkligen rekommenderar till er alla, oavsett ålder.
Kjelles smakresa i Asien

Tankar kring min födelsedag.

För mig har alltid födelsedagen varit något väldigt viktigt. Jag har alltid velat fira den med hela släkten, stort kalas med våfflor (eftersom jag fyller år på våffeldagen), tårta och hela köret. I år känns det dock inte alls som någon speciell dag. Som vilken dag som helst. Och jag fyller ju ändå 20, vilket betyder att jag kommer få gå på systemet därefter, så det borde ju finnas en stor längtan men ack så fel!
.
Men när jag ändå sitter här och tänker på att det faktiskt är mindre än 3 veckor kvar, och att jag borde önska mig något finns det bara en enda sak som kommer upp i mitt huvud.
Denna sak kan varken jag eller någon annan påverka, vilket betyder att ingen kan ge mig det i födelsedagspresent. Men det viktigaste är väl ändå att önska sig, och inte att få? Eller  hur är det riktigt..
Vad min önskan är kan jag inte skriva ut i bloggen, eftersom den är.. privat. Men jag önskar, och drömmer, och om denna går i uppfyllelse kommer jag fira detta med champagne och raketer en hel lång natt. Detta kan jag lova, eftersom jag med 99% säkerhet vet att det aldrig kommer att hända.

Trött!

Här ligger jag nergosad i sängen och kämpar för livet för att hålla ögonen öppna! Är så trött idag att jag varken vet in eller ut.
Kunde inte somna förrän 03,30 och behövde kliva upp i tid idag för att hinna med promenad (för att vakna till liv) innan jag ska iväg och jobba.
Atm känns det otroligt jobbigt att gå iväg och jobba idag igen när jag är så trött, men jag vet att när jag väl fått mig iväg kommer vi att ha en fantastisk tid tillsammans jag och barnen. Så, jag försöker just nu bara bita ihop för att orka. Lär behövas ett antal koppar kaffe dock!
Nu ska jag försöka klä på mig, och sedan bege mig. Vi hörs senare!

Vad är det för dag idag..

...Är det ingen vanlig dag?
-Nej det är ingen vanlig dag, för det är Olovs födelsedag
Hurra, hurra, hurra!!


Krångliga tankebanor.

Nu är det såhär.. att Olivia har ett stort problem, och det är verkligen komplicerat.
Jag önskar att jag kunde lätta på hjärtat på denna blogg, bara för att få skriva ut alla de underbara men samtidigt skrämmande känslorna jag känner just nu. Jag är så glad och så lycklig, men ändå så rädd och osäker.
.
Tänk om det är min framtid som nu står på denna chansning.. Tänk om det är det här valet som kan avgöra vart jag står om 20 år. Hur ska jag veta? Allt jag kan göra är ju att drömma. Satsa allt och chansa, eller kasta i sjön och försöka gå vidare? Om man ändå kunde se in i framtiden, så mycket enklare det då skulle vara.

Veckoplanering


sömnlös.

Jag kan inte sova, och imorgon ska jag orka med att jobba.. detta blir tufft!
Valde att skriva ett inlägg på bloggen för att sysselsätta mig lite. Det värsta jag vet är att bara ligga i sängen och vrida och vända på sig, så därav måste jag ju göra något emellanåt.
.
Tänkte lägga upp veckans planering här på bloggen, har en hel del som ska göras så det är ju bra att få lite struktur över det hela så jag själv får en inblick, så det ska jag fixa och trixa med nu.
Hoppas ni andra sover gott och har det bra i era sängar! Vi hörs imorgon igen, hej så länge:)

E.J


Lyrics

When I dream about you,
That’s when everything’s all right.
You're in my arms
Here next to me, forever.
When I dream about you,
Boy you never go away,
Just close my eyes
Wait for my dreams,

Döda mig långsamt

Jag orkar verkligen inte någonting idag. Mår piss. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv på alla sätt, och jag känner bara hur illamåendet och huvudvärken håller på att ta kål på mig.
Frågan är om jag kommer överleva denna dag, och även hur jag ska orka jobba imorgon? Fuck alltså. Man mår som man förtjänar såhär dagen efter..

Nu är jag förmodligen ute och går en långprommis, om inte pappa har dragit med mig på något äventyr. Därav bjuder jag er på denna låt under tiden. Sista jag lyckats ladda in än så länge!


Free fallin


Number two

Jag minns inte om jag skrev det i inlägget tidigare eller ej.. Men jag har fått tips om ett program man kan använda för att fixa till med låtarna på datorn så att dom låter mycket bättre. Blir perfekt ju! Ska sätta mig med det någon dag framöver. Fram till dess delar jag eftersom med mig av de låtar jag fått över på datorn=) Ni får helt enkelt leva med det ett tag, är så lycklig för att jag kommit på hur man gör! Eller rättare sagt, att Matte kommit på hur man gör. Vilken ängel:)
.
As u know.. inte lärt mig att redigera ,menvi kör! Käääss i gitarren dock..

Nedgångar leder till glädje.

Denna dag var inte ett öre värt. Kände mig riktigt dålig när jag vaknade, kraften i kroppen var som bortblåst och jag orkade knappt ställa mig upp. Förjäkligt! Några timmar senare lyckades jag ändå få mig ut på en liten promenad, tyckte att friskluften skulle kunna hjälpa lite, vilket den också gjorde.
.
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Gått omkring i min morgonrock och spelat in 2 nya låtar +kollat på tv. Självklart hann jag med skype också med Matte och Erik, wonderful:)
.
Nu hade jag tänkt att spela in en sista låt innan jag lägger mig ner i sängen för dagen, så ska vi se om jag kanske hinner publicera min andra egenskrivna låt redan ikväll. Håll utkik=)

First cut is the deepest

Ännu inget "finjusterat",men fbannat kul att ha lärt sig detta med att göra ljudfiler +filmer av det som länge legat på studion och bara väntat:)

Min första egenskrivna låt.


Har ej lärt mig hur man "finjusterar" låtarna ännu, så ni får leva med detta så länge. Inspelat på min studio, och jag är så otroligt glad att min egen ängel Matthijs kunde hjälpa mig med att äntligen få låtarna in på datorn! Därav med glädjande besked lägger jag ut denna låt. Men kom ihåg, ingen finjustering ännu! Det kommer..

Alla samlade


Fairytale

Detta ser ut att bli ännu en natt med lite sömn, men det har jag faktiskt ingenting att säga emot om idag. Jag har fått ett fantastiskt slut på denna dag (precis som igår) med ett långt samtal med ****. Och just nu känner jag ett stort leende på läpparna, och en glädje och längtan efter att få påbörja även morgondagen med ett leende.
.
För övrigt kan jag berätta för er att jag även idag var ute och gick en långpromenad eftersom vi hade så otroligt vackert väder! Dum som jag var gick jag dock i converse (vilket inte är bästa skovalet om man ska gå 1,5 mil) så jag fick otroligt ont i fötterna.. Typiskt! Men helt klart sommarkänsla fick jag. Tänker dock satsa på gympadojjorna imorgon!
.
Mötet gick kanon, och för övrigt har dagen flytit på. Imorgon ska jag ta mig en sväng förbi Lidl för att köpa något som pappa skulle ha, måste ju ställa upp för käraste papsen!
.
Nu ska jag lägga mig och fylla i några papper, och därefter läsa min bok tills jag somnar. Vi hörs mer imorgon! Har gjort ett tidsinställt som är samlat med alla mina tatueringar för er som inte sett dom ännu. Godnatt världen!

RSS 2.0