måndag

Hej på er! Soligt idag, har faktiskt tagit mig någon timme ute i solen. Riktigt skönt, men dock inte så varmt +att det blåser rejält kalla vindar! Så var mest ansiktet som fick sol på sig. För övrigt har jag varit på jobbet idag tillsammans med barnen. Första lektionen var vi i lekparken, sedan hade vi matte och i slutet av dagen hade barnen idrott så det var inte alls så ansträngande dag. (Lika bra var nog det eftersom jag sov dåligt inatt och har världens magkatarr..)
Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet och hoppas på mycket sol så jag kan vara ute i det underbara vädret och få lite färg(!!!!!) Skulle verkligen behövas såhär innan skolavslutningen, men det går inte alltid riktigt som man tänkt sig.. men ska bli skönt att iaf få sova ut imorgon. Sedan på kvällen kommer älsklingen hit och sover med mig så det blir super.
Tänkte nu slå igång tvn och tillbringa resten av dagen där tills jag somnar. Hej på er!

morsdag

Hej hallå på er alla! Idag är det som sagt morsdag, så det blir att åka till mamma och käka god middag som kommer bestå av tacogratäng med massor av grönsaaker, såser och nachochips. Blir nog jättebra. Både jag matilda oscar anna filippa mormor och axel ska dit, alltid trevligt med hela familjen samlad måste jag säga.
Idag har jag inte gjort någonting! Är trött och seg och skulle nog hellst vilja att tiden gick lite snabbare så det blir kväll.. men bara att stå ut, ska ta mig en dusch och sedan göra mig klar att fara. Blir nog hämtad vid halv 4 skulle jag tro, men alltid bra med lite extra tid. Kanske finns något bra på tv man kan se om man har tur?
Slut på tompratet nu, ska ta mig min dusch. Skriver mer imorgon eller ikv beroende på när jag kommer hem. Tjing

ett bad

Hej hallå på er, lite uppdatering för dagen nu tänkte jag.
Blev en tur till ica även idag för att handla hem lite cola, mjölk och en glass till idag. Sedan när jag kom hem satte jag igång 3 tvättmaskiner, hängde tvätten och sedan var det dax för ett långt härligt varmt skumbad! Skulle såklart ha doftljus till, så jag letade och letade överallt efter en tändare men kunde inte hitta någon.. inte ens tändstickor! Men bestämd som jag var drog jag på mig kläderna igen och gick ner på jourlivs för att köpa mig en tändare. Och det var det värt, fodtade underbart, skummet tog upp hela badkaret och det kändes som man var i himmelriket!
Just nu sitter jag och kollar på filmen 28 dagar i väntan på att älsklingen ska komma hit. Vi hade bara tänkt att ta det lugnt med film ikv. Och imorgon blir det ju som sagt middag hemma hos mamma med mormor och massa fler.
Här kommer bilder från badet
detta bör alla unna sig någon gång!

klappat och klart

Idag är jag helnöjd. Har haft en fantastisk dag, och bättre kommer den att bli!
Började med att jag vaknade efter en fantastisk nattsömn. Tog mig då upp till duschen och gjorde mig klar för att ge mig iväg till jobbet för att hjälpa mamma med de nya barnen som skulle få träffa sin nya fröken och nya klass. Vi gjorde då fjärilar tillsammans med barnen som fick klippa och klistra massor. Det var mycket uppskattat! Lunchen var supergod, och sista lektionen var rätt lugn och skön tillsammans med de vanliga barnen i klassen.
Efter jobbet for jag iväg till skolan för att räkna matte tillsammans med min lärare. Jag tog då fram mina prov som jag hade fått med mig hem för att öva och visade upp dom för honom som rättade. Och då kom det, han berättade för mig att jag varit så pass duktig och har så bra kunskap att jag inte skulle behöva göra något slutprov nästa vecka, jag har gott och väl redan förtjänat mitt vg och därför sa han till mig att matten är nu över och jag ska vara helnöjd och har bara mig själv att tacka till ett VG i matte B som nu är avklarat!
Super super glad blev jag då och gav mig direkt iväg till ica för att fira med glass, bulle och naturgodis. Muuumsss! Blev också lite frukt och mjölk hemköpt förstås. Och nu sitter jag här i soffan i väntan på att älsklingen ska komma hem till mig och sova med mig inatt. En helt underbar dag är det alltså idag och mitt humör är just nu på top. Har också pratat med mormor och bestämt mig för att åka förbi och hälsa på henne imorgon och hon lovade mig att jag skulle få med mig några bullpåsar hem som hon har bakat endast till mig. Kan det bli bättre? knappast... Och på söndag blir det middag med syster bror mormor och många fler eftersom det är morsdag. +att sommarlovet närmar sig mer och mer. Så alla som nu vill känna lite glädje, gå och köp en glass, bulle och lite godis det förtjänar vi alla någon gång då och då;)
Nu ska jag ta och bädda sängen och ge kisse lite mat. Skriver mer imorgon förhoppningsvis, hej på er alla!

onsdag

fyfasiken vilken natt jag hade inatt, var inte alls kul. Skulle inte ha ätit alla dessa bullar, godiset och kakorna igår... trodde allvarligt att jag skulle spy. Låg och vred och vände på mig i säkert en och en halv timme innan jag sedan lyckades ta mig upp ur sängen, in i städgarderoben och dra ut en hink att ha vid sängen ifall kräkan skulle komma. Sov sedan till och från hela natten utan att riktigt känna mig bra i magen. Även på morgonen mådde jag piss, så jag tog en tallrik med havregrynsgröt till frukost eftersom det är milt för magen och sedan for jag iväg till arbetet. Framåt lunch hade allting lugnat sig och jag kunde då äta som vanligt och efter det har jag inte haft något problem med magen efteråt.Var dock svinkallt på vägen hem, klädde på mig massor.. hade 2 tjocktröjor under jackan, luvan var åtdragen och vintertäckbyxor hade jag över jeansen +vantar. Fyfasen var kallt.. Hoppas på bättre väder imorgon.
.
Tänkte göra en tidig kväll ikväll så jag kan ta igen lite sömn. Blir bara att se tv ikv, satsar på 3an med 2 1/2 men, efterlyst, lyxfällan m.m +halv åtta hos mig på 4an förstås. Lär nog somna redan innan efterlyst men vi får se helt enkelt. Imorgon kommer älskii hit till mig och käkar middag, myser med mig och sedan sover han över resten av veckan så det blir myspys. Älskar sånt!


magont

Dagens vill ha: Pizza (från dallas med tzatsiki och pizzasallad)
Dagens klädsel: Jeans, klasströja
Dagens smink: inget alls
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens händelse: proppat i mig godis och bullar
Dagens planer: se tv, lite matte kanske och sen sova
Dagens dummaste: allt gott jag ätit som gett mig magont
Dagens sjuka: bara trött som vanligt efter gamla sjukan
Dagens drog: BULLAR&GODIS♥
Dagens roligaste: måste nog vara en av eleverna L****
Dagens favorit: mormors bullar
Dagens köp: inget alls
Dagens humör: seg och gottegris
Dagens ord: mätt!

25/5

Tisdagen har snart gått.
Idag har jag varit på tuböleskolan som vanligt. Blev att se film med barnen, räkna lite matte (10kompisarna)  och sedan lite svenska som sista lektion. Lunchen var fantastisk! Hamburgare, och som jag längtat! 2 av killarna tryckte i sig 4 st, var riktigt bra gjort måste jag säga. Imorgon är det dock fiskgratäng, brukar inte gillas av mig, men kanske smakar bättre på annan skola vad vet man?
Klarade mig hela vägen till jobbet, från jobbet till skolan i torrt väder, fick tom lite sol där på vägen till skolan... Men sedan när jag räknat klart matten och skulle ta mig hem så började det regna... massor.... inte mitt favvoväder måste jag säga, hoppas jag har mer lycka imorgon, men såg ut som det skulle regna och vara kallt då också, så satsar på mjukiskläder då precis som idag.
Har nu käkat middag, och inte nog med det... har lyckats få i mig en halv sån där dubbelchokladask, dvs en sån med 2 lager. Ett lager är tomt och även några bitar fattas från lager nr 2... var en gul alladinask som var kvar från i julas. Gudomligt gott, men ontontont i magen nu kan jag erkänna... ska försöka att inte käka mer choklad under denna veckan, idag fick bli som en lördag. kanske fuskar lite gran till helgen....
För övrigt tror jag inte det är något kul som händer, ska nog se tv och kanske räkna lite matte. Sedan blir det godnatt. På torsdag kommer baby och sover hos mig så det blir något att se fram emot. Hej så länge på er, får se om det kanske kommer ut ett till inlägg senare.

Ny vecka, ny start

Har idag varit på mammas jobb igen tillsammans med de söta små eleverna. Idag var det en lugn dag, vi tog cyklarna till nordanå för att kolla på en jättetrevlig dansuppvisning. Var riktigt kul med blandade danser. Det bästa av allt var att vi också fick se 2 av våra elever dansa.
När jag slutade blev det att räkna lite matte och sedan ta cykeln hem till kissen som stod vid dörren och väntade på mig när jag kom hem. Har nu käkat middag och ser på tv. Blir nog tv tittande hela kvällen hade jag tänkt, behövs att ta det lugnt på kvällarna när man varit igång sen redan kl 7 på morgonen. Måndagar brukar också vara en riktigt bra tv kväll med mycket komedi på tvn. Tänkte också plocka fram lite choklad, är otrooligt sötsugen idag, helt obeskrivligt. Skulle kunna sätta i mig hela chokladasken som ligger i skafferiet.
Imorgon blir det hamburgare till lunch, det passar bra. Det gillar jag och även barnen, så man slipper sitta och tjata på att dom ska stoppa i sig något.
Tänkte slänga ut en bild på min sötnos som ligger och latar sig här på golvet innan jag stänger ner datorn. Mer bloggning kommer imorgon. Hej på er!

söndag

och så var det söndag igen, alltså är helgen snart slut. Vad ska man hitta på idag då? Känner mig rätt slut i kroppen idag, kan bero på långpromenaden jag tog igår kanske(?) I alla fall så var ju jag och syster matilda och hämtade hem min kisse igår. Gick riktigt bra, hon skrek inte allt för mycket i bilen och fungerade bra här hemma ganska direkt. Tror hon kände igen sig. Hon har dock börjat skrika nu så tror hon är i löpen.. ska försöka få i henne ett p-piller så hon tystas ner lite om sådär någon dag. Står inte ut om hon kommer i löpen. Men söt är hon som alltid, och pigg är hon också!
Och för att byta samtalsämne kan jag ju berätta att jag gick ut och la mig i solen ett tag idag för att få lite färg, blev dock inte så länge så tror inte att det gav spec mycket men skönt var det iaf! I värsta fall får man väl ta och sola lite på solarium innan skolavslutningen om vädret blir kasst framöver. Måste ju ha lite bruna ben iaf? Inte vill man gå med nylonstrumpbyxor inte..
Nä nu ska jag försöka göra något vettigt.. kanske se tv eller något annat skönt, behövs nog. Ska också ta och ringa min älskling för att höra hur han hade det igår på klubbfesten. Men vi hörs förmodligen senare. Hej så länge!

dagens outfit

Hej igen. Blir ett till inlägg innan jag ger mig av till stan för att träffa syrran för käk. Tänkte att jag skulle slänga in lite dagens outfit här bara för att det var så pass länge sen sist, och det skulle sitta bra med lite färger här i bloggen av bilder känner jag. Kanske du också kan få lite shoppingtips av sakerna? här kommer bilderna iaf.
Tröja med "puff" ärmar - bikbok
Jeansleggings - cubus
Armband - New yorker
Skor - din sko

lördag

Hej på er alla! Idag har jag varit duktig och tagit mig en timmes promenad trots att vädret är grått och jag är helt slut idag. Men skönt var det, i alla fall efteråt. Känner nu att jag skulle behöva gå och ta en dusch innan jag ställer mig och lagar middag. Tror det får bli köttfärsbiffar med macaroner idag, vore gott. Pasta funkar alltid helt enkelt!
Senare vid 17 tiden ska jag möta upp syster matilda på stan, tror hon ska käka något där, sedan blir det för oss att cykla hem, sedan låna en bil och kvällen spenderas sedan hos syster sussi eftersom vi ska hämta hem min kisse. Tänkte att det vore trevligt att umgås, därför stannar vi också där ett tag.
Nä nu ska jag ta och sätta igång med mitt, kanske också hinner räkna lite matte? vore bra. Skriver mer senare eller imorgon. Hej så länge.

Hej hallå

Var ett tag sedan jag skrev här ser jag. Var absolut inte meningen med så pass dålig uppdatering. Men vi har haft så underbart väder här hemma, jag har jobbat och även hållit på med mattearbeten efter som jag studerar lite h emifrån nu med matte för att få något ämne klart. Har inte heller varit så mycket fotande, så har inte varit lika peppande till att blogga, vill ju inte lägga ut supertråkiga inlägg.
Nu har jag lite att berätta om här iaf. Som sagt har vi haft fantastiskt väder hela veckan, så det känns rätt surt att det ska bli kallare redan imorgon nu när man vant sig vid att sitta ute och käka klass, och bara gå i klänning. Riktigt sommarväder har vi haft, och enda gången det är godkänt att säga så är faktiskt just när jag Olivia Larsson har klarat av att gå i linne ute eftersom jag är så frusen av mig, och det är precis vad jag har gjort. Så jag har även lyckats få lite färg på armarna, hoppas nu bara på att det håller sig ända till skolavslutningen så man kan komma med lite färg på huden. Benen är dock kritvita...
Idag satt jag tillsammans med älsklingen ute i parken och käkade glass i solen efter jobbet. Var riktigt skönt. Sedan blev det lite handling (helgsaker) på ica, och nu har jag kommit hem. Imorgon blir det förmodligen att åka till syster sussi och hämta hem min kisse ebba som jag saknar till 1000! Syster matilda har fått låna hennes pappas bil, så tänkte att det skulle passa bra, ska bara kolla så det är ok med sussi också. Tänkte ta myskväll med älsklingen ikväll, och imorgon en kväll med syster. Får se om det blir att hyra någon film, gå på bio eller bara att se på tv. Time will tell. Innan jag går och gör något annat nu tänkte jag slänga ut en liten bild bara för att visa att jag faktiskt fått lite färg!

hemma i skellefteå

Nu har vi kommit hem till kära skellefteå igen. Resan hem gick riktigt bra, och det har varit strålande sol hela dagen. Men jag måste erkänna att jag redan längtar tillbaka till sthlm, var lite trist att åka där ifrån. Upplands väsby är en så sjukt mysig stad, perfekt avstånd överallt dit man ska, lagom köpcenter och pappas lägenhet är fantastisk! Blir förmodligen en tur tillbaka i sensommaren. Tur att det snart är sommarlov så papsen kommer upp:) ska bli kul.
Dagarna i sthlm bjöd iaf på massor av fint väder, varma dagar och shopping. Vi åt ute, besökte massor av roliga platser och inte minst så var vi i hagaparken där man kunde gå runt och kolla på allt möjligt mysigt. Där fanns stora växthus som de hade gjort exotiskt klimat med fjärilar som flög, stora fiskar, sköldpaddor och gud vet allt vad det var som man kunde gå och kika på. Vi såg även prinsessans slott, satt på stora stenar vid vattnet och bara hade det allmänt mysigt.
Sista dagen, eller sista kvällen rättare sagt han vi också med att träffa oskar en snabbis, han tog pendeln upp till väsby och kom till donken där vi satt och käkade.
Som ni säkert förstår har vi haft en toppenvecka i sthlm med massor av roliga saker att göra och längtar redan efter att åka tillbaka. Hoppas ni andra haft det bra också! Skriver mer senare, tänkte dega lite i sängen nu, är rätt slut idag eftersom vi klev upp så tidigt idag och nu har jag precis också packat upp väskan och lagt fram sakerna jag behöver för morgondagen. Vi hörs när jag har tid igen, tjing!

datorn sammarbetar inte

Hade tänkt att slänga in en bild på vad jag och älsklingen har gjort idag, men det sket sig totalt... datorn vill inte alls sammarbeta så det får bli en annan gång. I alla fall var vi på donken idag och testade nya cbo som visas på reklamen. Och gud vad lycklig axel blev efter första tuggan måste jag säga! Så det blir ett återbesök på söndag för lite mer käk:) som jag sa, åker till sthlm för att äta. Onyttigt men riktigt gott!
Solen sken hela dagen även idag, vi gick i tshirt och svettades ändå. Så känn er avunsjuka där hemma.
Vi tog en sväng in till upplandsväsby centrum för lite shopping, blev några tröjor för mig och axl och sedan ett par flipflops åt mig. Så är rätt nöjd efter denna dag. Imorgon blir det käk på burger king, fredag middag med jossan och aina +(uppsala?), lördag shopping +mat i kista, söndag donken +packning, måndag hemresa så då vet ni. Nu kallar tvn, skriver när jag får tid, och lägger upp bilder så fort datorn vill börja sammarbeta!


hemma hos pappa i sthlm

Nu har jag tid att uppdatera lite härifrån sthlm. Vi har det helt underbart, solen skiner och det har varit riktigt varmt ute. Har burit vårjackan och älsklingen tog ingen jacka alls. Gräset är grönt, träden är gröna och det finns blommor och plommonträd lite här och var.
Kan börja med att berätta att vi åkte på burger king det första vi gjorde när vi kom fram. Kändes som ett måste med lite kvällsfika därifrån så jag bjuder på en bild från det redan här.
Sedan idag vaknade vi upp, käkade frulle och gjorde oss klara för att sedan ta en tur in till sthlm stad. Tog pendeln dit och gick i några timmar. Sedan var det dax för käk, så vi lunchade på ett ställe mitt i sthlm där de har massor av olika restauranger. Riktigt gott, man kan välja att äta vad man vill och ändå sitta tillsammans, riktigt bra! Här kommer en bild från det
Sedan bar det av till jabb, axels favvoaffär. Där blev det fightingkläder shoppat för fulla muggar. Dyrt var det också men axel var helnöjd. Jag satt dock mest och latade mig på en stol undertiden... inte riktigt min grej dedär. Sedan åkte vi iaf till gamla stan för att käka glass på ben & jerrys. Och herregud säger jag bara, nog minns jag att det var gott... men dedär klår allt! Verkligen allt! Valde en specialstrut med choklad och strössel på, sedan 2 kulor. En cocosglass med chokladbitar och nötter, och sedan en chokladglass med browniebitar i. Mammamia gud i himmelen, aldrig aldrig aldrig tidigare i hela mitt liv har jag någonsin smakat något i den stilen, fyfasen så underbart. Som ett pirr i hela kroppen när man tog första tuggan och inte gick det att bestämma sig vilken av glassarna som var godast heller. Det bör alla testa! Absolut värt priset.
För övrigt blev det också lite shopping för mig, köpte en "klänning" och en kofta +ett navelsmycke så jag är rätt nöjd. Men ta och spana in glassen här nedan!

godmorgon

nu har jag vaknat till liv igen. Ser ut att vara en riktigt härlig dag ute idag, såg att det är ca 10 grader i skuggan så det känns riktigt skönt! Har precis käkat frukost och tagit mig en dusch +smort in mig med något som ska vara bra för huden. Resväskan står på köksbordet och väntar på att det allra sista ska packas ner. Snart hade jag tänkt bege mig till skolan för att möta upp älsklingen och käka lunch, är något slags pitabröd idag så det kändes riktigt gott! Sedan blir det nog en tur till stan för att fixa lite med matpengar och sådär så jag kan käka ute lite extra i sthlm. Egentligen är den här dagen bara till för att hitta på saker att fördriva tiden med tills det roliga ska börja. Riktigt skönt ska det blir att åka iväg idag, har längtat så länge efter dethär så det kommer bli toppen!
Slänger in en bild på resväskan innan jag stänger datorn.

lite info

Sitter och glor på tv nu, har inte så mycket annat att göra här hemma. Det mesta är väl färdigpackat tror jag, jag har käkat min middag och diskat +plockat undan disken så väntar mest på att det ska bli kväll så man kan vakna upp imorgon med en toppendag eftersom det både är fantastisk lunch på skolan, och sedan bär det av till pappa i sthlm. Bloggandet kommer att vara otroligt dåligt hemma i sthlm skulle jag tro eftersom jag lär ha fullt upp med annat.. men ska försöka hålla bloggen aktiv så gott som går, och ska även packa ner sladden till datorn så jag kan ladda upp lite bilder som kommer tas där borta. Hoppas ni andra har det bra med vad ni gör. Skriver mer när jag har tid hej så länge.

Hejhej på er

Fick brottom igår när jag skulle iväg till syrran för käk så han aldrig slänga ut någon dagens outfit. Så jag tänkte att jag slänger in gårdagens outfitnu istället!
Leggingsarna kommer från monki sen jag och mamma var i umeå. Linnet kommer från syrran, fick det någon födelsedag tror jag(?)
.
För övrigt fick vi supergod mat hos sussi igår, och dessutom hade hon gjort en fantastisk kaka till efterrätt, någon slags chokladkaka med chokladkola på toppen +grädde till. Jag var tvungen att ta 3 bitar, så god var den! Sen åkte jag och älsklingen hem och degade med filmen avatar, eller rättare sagt degade han med den och cheez ballz medan jag låg och sov... kunde inte hålla uppe ögonen längre än till halv 11.
Idag har jag dock inte gjort mycket roliga saker.. Vaknade, jag och älsklingen käkade, jag tog en dusch och sedan har jag packat inför flygresan till stockholm imorgon! Hoppas jag fått med allting för resväskan är proppfull som alltid. Sen till sist måste jag också påpeka att jag och älsklingen faktiskt har 15 hela månader tillsammans idag, puss på det.

tvättar

Godmorgon på er alla glada! Idag vaknade jag tidigt, redan kring 8 tror jag.. Beror nog dock på att jag inte kan hålla mig uppe på kvällarna, somnade redan innan 10 igår på en fredagkväll. Ajaj inte bra Olivia!
Nu har jag iaf satt igång och tvätta efter att jag och älsklingen åt frukost. Känns skönt att göra bort tvättningen redan idag innan jag ska iväg på middag till syster. Hade också tänkt ta mig en sväng till ica för att panta flaskor, får se om jag tar cykeln eller om jag går, är rätt mycket att bära men kanske vore bra med en promenad? Om man tar cykeln dit och sedan går med cykeln hem? Då slipper jag dessutom bära på de tunga drickorna jag ska ha med mig hem! Smart idé där Olivia. Kanske följer med lite godis hem också eftersom det vi har här börjar ta slut efter gårkvällen.. Sen måste jag också hinna med en dusch innan jag ska iväg. Om allt går som tänkt lämnar jag lägenheten för middag redan kl 4. Det är nog helt enkelt dax att sätta fart nu! Hej så länge på er, slänger ut en dagens outfit senare när jag gjort mig klar för kvällen.

fredagsmys

Har precis kommit mig hem efter denna fredag på mammas jobb, och sedan en tur på stan tillsammans med älsklingen. Blev en tur förbi ica för att fixa hem gosaker såhär inför helgen och så det kan bli något fredagsmys ikv! Köpte hem den nya pollysmaken som jag inte testat tidigare, den både såg god ut och luktade fantastiskt så det blir att testa den nu. Har precis hällt upp cheez ballz och pollyn i skålar i vardagsrummet så nu är det bara älsklingen som saknas, men  han kommer inte förrän halv 7.
Idag hade jag tänkt att laga wook med räkor till middag. Egentligen skulle vi äta det imorgon, men eftersom jag ska få komma på middag hos min syster sussi imorgon (lyx) så blir det wook idag istället:) Nu tänkte jag sätta mig och kolla lite bloggar, sedan se om jag kanske orkar sätta mig med matten ett litet tag... Har faktiskt också bokat tvättid nu också, så imorgon blir det att tvätta på dagen! Pepp... någon som vill göra det åt mig?

och så var det helg -långhelg eftersom det blir sthlm på måndag tom

Godmorgon på er alla där ute. Har precis fått mig upp ur sängen, käkat frukost och klätt på mig så nu är jag redo för ännu en dag på mammas jobb. Blir dock inte lika länge idag för barnen haft idrott och annat för sig, så ska bara vara där i 2 timmar. Sedan blir det stan tillsammans med älsklingen ett tag innan jag åker hem för att boka in en tvättid. Är nog dax att fixa det nu känner jag eftersom jag måste ha rena kläder inför sthlmsresan som blir av på måndag! Men nu är det ju som sagt helg och man har massor av tid på sig eftersom älsklingen ändå tränar på dagarna.
Nä nu måste jag sticka iväg, ska försöka ta någon rolig bild eller så, var ett tag sen jag fotade känner att det blir så tråkigt utan bilder här i bloggen.
bjuder på denhär iaf för att det är helg nu och kommer bli massa godisätande idag, är otroooligt sugen känner jag!!

onsdag

Ska väl försöka skriva lite här idag också då innan  jag somnar. Är rätt trött idag faktiskt så lär nog slockna redan vid 9. Idag har jag iaf som vanligt varit på mammas jobb där vi har forskat om dinosaurier med barnen. Oj så söta dom är när man berättar om hur stora dom är och vilka enorma tänder de hade.. haha man sitter och småler mest helatiden. Efter detta träffade jag upp älsklingen på hälsostudion för att skjuta upp gymkortet, blev kvar ett tag småpratandes med anton innan jag cyklade hem för att jobba med matte och laga middag. Sen har jag också sett ALLRA SISTA avsnittet av andra avenyn. Allting har känts tråkigt och utdraget sista tiden, men ändå trist nu att det tar slut när man är så van vid att slå på serien. Jaja, får hitta något annat att följa kanske helt enkelt?
Nu hade jag tänkt slå på tvn och dega lite, men vi hörs väl här på bloggen imorgon igen förmodar jag. Godnatt på er

Massor av uppdatering +grattis syster!

Nu har jag missat att skriva på ett tag. Har helt enkelt haft annat för mig! Vet inte riktigt vad som hänt, jag som alltid brukar vara så duktig på att skriva.. I alla fall så har jag ganska precis kommit hem efter en lång dag som började på mammas jobb, sedan bar det av till stan och sedan till skolan för att träffa älsklingen och för att prata med min mattelärare och lägga upp en plan för hur jag ska kunna slutföra matte b kursen. Känns rätt ok! Har hunnit ta mig ett mellanmål av macka och nyponsoppa här hemma och även kämpat med att slå in ett paket till min syster som fyller 28 år idag. Grattis kära syster Matilda Ersson! Och som vissa redan känner till är det inte riktigt min grej att köpa presenter och allra minst att slå ihop dom... så jag har kämpat och kämpat, men det är ju tanken som räknas, ellerhur? Så ikväll blir det kalas hemma hos mamma i ersmark. Dom bjuder på bakad potatis, grekisk sallad och kött (för dom som äter kött.. själv ska jag få hamburgare) Så det blir super! Har också snart bokat resan till stockholm. Blir att flyga ner på måndag eftermiddag och sedan kommer vi hem måndagen därpå på morgonen så det kommer att bli en toppenvecka bara tillsammans med min älskling och min kära pappsiii. Lääängtar massor!!
Här kommer en bild på mitt mästerverk.


godmorgon

Godmorgon på er alla hoppas ni haft en kul valborgs. Själv somnade jag kl 9 och fick alltså inte uppleva mycket alls.. drack bara ca 4 cider, sedan kände jag mig helt död. Jättetrött gick jag till sängen och tänkte vila en timme men sov istället hela natten lång. Skönt var det iaf hehe..
Nu på morgonen har jag och älsklingen fixat med frukost, degat vid tvn och städat lite så nu är det fint här hemma. Tänkte ta mig ett bad senare när älsklingen ska iväg på träning, kanske ansiktsmask också skulle nog behövas. Något som skulle sitta riktigt bra idag är detta..... som blev lunchen igår...... dregglar nästan efter det

RSS 2.0