2010

Eftersom jag åker iväg till utlandet imorgon på självaste julafton hinner jag inte kasta in något mer inlägg innan detta år tar slut. Tänkte därför att jag kunde berätta lite vad jag anser om det som varit...
.
Det första halvåret var ett rent helvete - Jag stred i en oändligt jobbig kamp mot sjukdom. Låg inne på sjukhus både i skellefteå och umeå flera månader bara innan man hade hittat vad det var för fel på mig. Många undersökningar gjordes och jag blev allt mer utsliten&förstörd. Som tur var hade jag en underbar pojkvän, mamma, pappa, syskon och kompisar som stöttade mig igenom detta vilket jag är enormt glad över.
.
Sommaren - Det var då jag blev singel, startade ett nytt liv. Började med en tur ner till Stockholm för att umgås med pappa och komma på andra tankar. Därefter bodde jag i stugan med min babe Stina och ganska snabbt började jag också träffa Nils väldigt mycket. Han och Erik flyttade in i min lägenhet och vi hade det enormt trevligt. Sommaren avslutades sedan med en resa till Stockholm med Stina. Var även då jag gjorde min första tatuering.
.
Höst&vinterhalvåret - Har inga speciella minnen.. Träffade Jimmy många gånger ute, lärde känna Markus. Men det bästa av allt är resorna ner till Stockholm, Upplands väsby. Lärde känna många underbara människor och beslutade mig för att flytta ner. Helt underbara och oförglömliga resor.
.
Bästa minnena från årets gång - JonasIdewallHagren. En kille med underbar personlighet, helt otrolig människa som man skulle vilja ägna all sin tid tillsammans med. Trodde helt ärligt att det inte fanns människor som honom.
Stockholmsresorna med alla människor man träffat.. en fantastisk JonasNordfors en otroligt nära vän som Peter, storebror Patrik och alla ni andra.. skulle kunna rabbla upp hur många namn som hells - Världens sötaste R/T, Hampus(rasmus), Dejan, Micke, Dennis.... Många fler men där sätter vi stopp, ni alla vet vem ni är och jag är otroligt glad för att jag har fått tillbringa tid tillsammans med er.
.
Med detta inlägg önskar jag er alla också en fantastisk god jul!
Vi ses den 7e januari igen.

julklappar

Idag har jag fått 4st julklappar av storasyster Sussi. Har inte öppnat dom ännu, har inte bestämt mig när det blir av än eftersom jag inte är hemma på julafton.

less

Börjar vara trött på allt det jobbiga nu... Skönt att man har slutat spy och iaf kan vara uppe lite på benen. Just nu är det mest tröttheten och huvudvärken som jäklas med mig. Stoppade i mig alvedon och ipren och hoppas nu på att jag ska kunna vara på benen idag, måste ju hinna krya på mig innan resan på fredag!

fyyyy

Mådde illa, föll ihop i stentrappan, svimmade på toan, spydde floder, däckade på toagolvet, feber.... jag mår inge bra

tillsammans med mamma

En hemmadag tillsammans med mamma idag.
Nu blir det iväg in till stan för att fixa mediciner, hämta tvätt och fixa lite med packningen.

stannar hemma hos mamma

Blir ingen skola för min del imorgon, får se hur det funkar de andra dagarna i veckan. Min kropp är helt ur skyr, vet knappt själv vem jag är eller vad det är som händer riktigt. Ska fixa medicin imorgon och sedan förhoppningsvis börjar jag snart hitta tillbaka till mig själv och verkligheten. Alldeles för mycket tankar som är spridda just nu.
.
Jag kommer att bo hemma hos mamma som ska ta hand om mig, så om någon vill höra av sig så går det att nå mig på mobilen för det mesta.

vad händer

något händer med mig, det här är inte jag och jag vill inte ha det så.

hahaha god...

dör, orkar inte ens berätta om allt kul som hänt ikv. Låg ungefär 1h i mammas knä och dog av skratt, ungefär detta har hänt senaste timmen. Godnatt!

tänker tillbaka

Sitter och kollar runt lite på gamla bilder och hittade precis 2 från när jag låg på sjukhuset ett antal månader.


Rätt sick, detta hände altså i år, snart precis ett år sedan. Åkte in på akuten någon vecka efter nyårsafton. Kommer ihåg att jag höll på bryta ihop mitt andra gympass tisdag den 12 januari. Bror fick komma och hämta upp mig eftersom jag knappt kunde stå på egna ben. Därefter tog det bara några dagar, tror det var på torsdagen som vi åkte in till akuten jag och mamma. Vi räknade med att behöva stanna någon natt, men eftersom det tog en evighet att bara hitta något fel blev det istället månader på sjukhus! Låg både på umeå och skellefteå lasarett, blev matad via dropp(som ni ser på första bilden) och via sond(som ni ser på andra bilden.) Detta var en fruktansväd tid och man trodde nästan aldrig att man skulle bli frisk igen. Nu lever jag, har tagit mig ur det hela och kommer inte ens ihåg de stunderna jag låg där. Några månader som är borta ur mitt minne, men det kan man nästan säga är lika skönt!

värsta jag varit med om på länge

Inatt vaknade jag upp ur sängen vid 01.00, gick upp på toa och plötsligt får jag syn på att lägenheten är fullt med människor.. 2st stod och kollade på mig, några var vid fönstret. Gnuggade ögonen många gånger för att kolla att jag inte såg i syne -alla människorna var kvar. Plötsligt började det krypa myror i armen också... Kunde inte bli värre tänkte jag tills människorna började jaga mig runt, jag skrek och gömde mig under täcket. Där försökte jag smsa J för hjälp men knapparna på telefonen gick inte att hitta av rätt. Tillslut lyckades jag somna ifrån hvetet.
.
Idag på skolan när dagen började leda mot sitt slut mådde jag piss, spyfärdig, kroppen skakade, kokade&frös i hela jag och jag klarade inte av att stå upp. Mamma fick komma till skolan och hämta upp mig, leda ut mig från skolan och sedan sätta mig i bilen.
.
Detta var min dag, tror jag är lite ur kontroll just nu.......

vad hände...

Jag vet inte vad jag ska säga eller skriva längre, finns bara tomhet. Är meningen att man ska vara glad över en utlandsresa nästa vecka men det funkar inte. Tomhet, försvinn....

klockan börjar närma sig 06.00

Klockan är nu 6 och jag har än inte lyckats somna.. tur man har en sambo som ska flytta in hos mig imorgon, eller hur var det;)? Sover bättre med sällskap, och varför inte då bo tillsammans med en musikkille som klinkar för mig på kvällen innan jag ska sova och ligger kvar i sängen när man ska åka? -Aja vi får se hur det blir med det där.
.
Ligger just nu och funderar på om man kanske dra dra sig iväg en sväng till gymmet och träna innan skolan ändå eftersom jag inte kan sova och inte är ett dugg trött. Vore rätt skönt, är dock lite trött i kroppen, men knoppen är pigg. En kopp kaffe, packa grejer och sen sticka.. Borde funka? Tänkte också slänga in en bild på vår underbara middag idag(igår) i Väsby.
Sushi ♥

idag känns siffran 12 som ett helt ok nummer.

.

snart halv 4 på morgonen

Nope, kan inte sova.
Nope, inte trött.
Nope, inte glad över att vara hemma.
Jajamen, Markus hämtade upp mig och följde med hem som planerat.
Jajamen, längtar hem till Väsby.

rubrik

Har precis sett på paradise och nu är det strax dax att bege sig till flygplatsen. Ett helvete att åka hem men tur har man som har markus som kommer för att hämta upp mig. +pådet

godmorgon

vaknade precis.. skönt att sova länge men förjäkligt att vakna och veta att man inte ska stanna kvar här i väsby nå mer utan istället åka hem till kalla tråkiga skellefteå.
Tänkte ta mig nå frukost nu innan man bestämmer vad man ska göra av dagen, måste även se till att packa ner de sista sakerna.........

söt!

Jag har typ sett världens sötaste människa.
Du har ingen aning om vem du är, har varit med dig någon enstaka gång, träffat på dig ett antal gånger och vet gott&väl vem du är. Du är så otroligt söt att man vet inte vad!
Du kommer inte att läsa det här, men måste ändå berätta.
Du är ungefär det sötaste som finns.

min dag

Har varit med Peter mest hela dagen idag. Blev även ett långt samtal med lillsyrran i telefonen. Stötte på några bekanta och försökte vara glad även fast jag vet att ikväll är sista kvällen i väsby eftersom det är hemgång imorgon.. vad mer ska man säga,
.
Försökte laga mat åt pappa nu i eftermiddag, kan väl inte påstå att det blev något suveränt resultat men mat blev det iaf! Efter många om och men, nu väntar bara att se pappas min på brändheter och kryddiga saker...

vilunda

Sitter vid datorn nu på vilundaskolan med peter, han har lektion och jag vet inte riktigt vad andra håller på  med... Jonas är hos nå gon jacob och dom andra vet jag inte. Hade tänkt att gå iväg och träffa på appa en snabbis snart, slänger in ett inlägg senare

avslut på dagen

Denna dag avslutades hemma hos Karin och Patrik på fika&såpor. På hemvägen fick jag se ett underbart stjärnfall&en önskan på köpet. Bara att se om den går i uppfyllelse:)

min dag i ett inlägg

Gick ner till cigma centrum där jonas hämtade upp mig på morgonen. Vi körde ner till centrum för att parkera. När vi kom mot skolan var det massor av människor som sörjde, det var ljus tända lite överallt och stod grev uppsatta för denne fritidslärare som dog i fredags på gymmet. Tragiskt!
Iaf så väntade vi in Tedeblad och sedan gick vi in mot bygg för lektion. 3 pers på en lektion, inte mycket att hurra för? Förjäkla kul iaf att se hur lektionerna går till, själv skulle jag inte kalla det lektion men. Kul!
Efter detta gick vi en sväng till centrum, Jonas shoppade och därefter körde vi ner till burger king. Grymt med ställen som finns här nere och inte där uppe. Mc donalds tex gick i konkurs hemma när det ändå låg mitt i centrala Skellefteå. Sick!
Efter detta återvände vi till skolan, Jonas gick på lektion och jag hängde med pappa för att hämta virke. Sedan stötte jag på Peter, vi letade efter någon Anton och hann även med att hälsa på Idewall.
Detta var alltså min dag i ett inlägg, och självklart. Bilder!
.
Höll förresten på glömma,,, Peter sprang runt och raggade upp en brud inne i skolan, lämnade nummer å allt! Själv höll jag på garva ihjäl mig....

lucia

idag är det då tydligen lucia, jäklar vad tiden går fort! Sitter just nu och väntar på att Jonas ska komma hit och hämta upp mig så jag kan följa med han till vilunda gymnasium:) The voice är igång på tvn och jag är klar.
Kan passa på att skriva grattis till mitt ex axel söderlund som äntligen fyller 18 år.

så börjar morgondagen

Imorgon är det lucia, ny vecka och ny dag. Min dag ska jag börja med att göra mig i ordning, för sedan kommer Jonas Nordfors och hämtar upp mig och tar med mig till skolan. Tänkte följa med honom på lektionen imorgon&umgås med honom. Passar bra när han har farsan som lärare också!

rubrik


så ser det ut

Har suttit och räknat lite på dagarna... riktigt skönt, när man kommer hem är man hemma i drygt en vecka innan man åker iväg till utlandet i 2 veckor. Kommer då hem 7e Januari, går skola i nästan 2 månader och sticker sedan ner till Väsby igen den 4e Mars till 9e Maj. Hem för skolavslutning och sedan flyttar man ner. Inte mycket tid kvar där hemma nu känns det som! Sköönt.
Ännu bättre är det också att syrran flyttar ner till Sundsvall så man kan åka och hälsa på henne, har även en innestående resa till henne som jag sedan något år tillbaka.

så går det

Läskigt, ena dagen dör en man på gymmet här i väsby, nästa dag spränger en man sig själv i centrala Stockholm..

söndag

så var det söndag.... Inge kul alls!
Började med att vaknade 07.30 och kunde nästan inte somna om, men till slut så. Och nu är man vaken, pigg och mår kanoners!
Igår var Karin här, vi pratade, spelade musik&hade kul. Sedan gick vi ner på Ullis, hela vägen var det prat om "Jonas måste ju komma Olivia, säg till Jonas nu, jag ringer Jonas..." Så yeep, både pappa och Karin ringde Jonas under kvällen. Till sist lämnade jag iaf Ullis och gick iväg för att träffa Jonas.
Hemgång blev det vid 12 kanske(?) och när jag kom hem slocknade jag rätt snabbt i sängen.

ooops, löftet bröts

.

Olivia ute i väsby


lördag

okej, jag lovar och svär i detta inlägg -ingen alkoholhaltig dryck på ett bra tag!
Jag lovar också att nästa gång jag använder mig av alkohol skriver jag det här så vi alla kan se hur länge detta löfte håller.

en glad flicka

Jajamen, idag är jag glad. Idag har jag varit med om något klockrent!
Vandrade iväg till vilunda gymnasium för att hälsa på peter, där fick jag följa med på lektionen. Det var "fikastund", en av grabbarna skulle fixa fika till hela klassen och kom tillbaka efter en sväng till centrum med en kasse fylld av öl&rulltåtra. Jajamen, klassen knäppte sina öl, började dricka innan läraren kom in i klassrummet. Efter en stund vandrade läraren in, helt stum och visste knappt vad han skulle säga. Ölen dracks upp, rulltårtorna var dock inte lika populära. Klockren lektion!

hej då alla

ha det så bra, vi ses om en vecka.

så går det om man lämnar lillsyrran ensam i lägenheten

älskar dig sis&grattis till dig också måste jag komma ihåg att skriva!


På älvsbacka

Nu har jag kommit hem till syrran. Detta inlägg kastar jag in för att säga ett stort grattis till dig vännen!!!! (du vet vem du är&vad det gäller) Fyfasen så kul, vilken underbar händelse:) grattisgrattisgrattis!

Kan även passa på att säga grattis till Jonas som fixat körkortet=)


borta

På skolan nu, slutade för snart en timme sedan men har fixat med lite skolgrejer så att jag slipper hålla på med det sedan där hemma. Ska iväg och träffa Olov på stan strax, vi ska fixa lite julklappar och sedan ska jag hem till syrran för att käka middag och baka! Blir kladdkaka med saltlaktitsbitar i. Mums!
Vet inte när jag kommer hem, har inte fått svar från syrran än om jag ska sova över eller om man ska försöka fixa skjuts hem. Åker jag hem har jag tillgång till dator redan ikväll, sover jag över så kommer jag inte hem förrän sent på torsdag. Ska nämligen iväg till mormor på middag imorgon eftersom jag ska hjälpa henne att plocka upp lite saker från källaren osv. Sen ska jag försöka hinna med att vara med Markus någon gång innan veckans slut.
Nä, nu ska jag pallra mig in till stan tror jag,,, måste hinna in en sväng på ica för att fixa lite saker innan Olov kommer. Heej på er alla, ser när vi hörs igen.

.

Var ju som sagt hos tandläkaren igår. Det negativa som kom fram var att snusandet börjat fräta på tandköttet eftersom jag nu för tiden snusar på "fel" sida. Började på vänster sida där det då bildades en snusgrop, därefter valde jag att byta till höger sida. Detta resulterade sig vid att med snusen där snusgropen inte finns hamnar snusen mot tandköttet och fräter sönder. Bara att byta tillbaka till den "rätta" sidan alltså. Förjäkla jobbigt att vänja om sig, mycket svårare än man tror! Kommer på mig själv helatiden "oj nu ligger den fel igen!" Tål att tänkas på.

snälla, inte sjuk nu igen....

Fruktansvärt ont i halsen, har levt på alvedon idag och vaknade flera ggr inattt av att jag hade ont i halsen. Mamma kom precis förbi med halstabletter och nu blir det snart att bädda ner dig med en varm filt för att se alla dessa program jag missat under veckan. Måste också se till att börja plugga på provet snart som är till på måndag så att jag inte glömmer bort det till sista sekund.

@school

Sitter här på skolan nu och gör i stort sett ingenting. Grupparbete på G men eftersom min grupp tydligen är klara(?) så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Lillsyrran visar turkar på fb och markus roar mig vis sms.
Senare idag blir det sång&sedan slappande ikväll, börjar känna mig förkyld.. inte konstigt alls eftersom andra i familjen ligger i magsjuka, jag däremot är immun mot magsjuka och blir då istället förkyld.

på tuböleskolan

Sitter just nu på Tuböleskolan tillsammans med mamma. Orkade inte gå hem efter besöket hos tandläkaren så jag gick till mammas jobb istället för att fixa skjuts hem.
Idag började jag dagen med ett träningspass på 1timme. Riktigt skönt! Enda problemet var att jag inte hade någon tröja med mig att ha på mig efteråt, bara en kavaj i kortare stuk... Blev att springa hem för att hämta en tröja och sedan stressa iväg till skolan. På skolan diskuterade jag och lillsyrran om samtalet från ungdomsmottagningen som snart borde komma och strax därefter ringde dom. KANONBESKED! Denna dagen har varit ovanligt bra trots att det är måndag. Även tandläkarbesöket gick jättebra, ingenteing som behöver lagas :) Slänger in ett inlägg senare, väntar på att mamma ska sluta skolan, sedan ska vi svänga förbi mormor och hämta saker och till sist hem till mig.

andra advent

Idag är det andra advent, julen närmar sig och det blir allt mörkare ute. Det känns skönt med tanke på att vi åker iväg på julafton till sommaren och blir borta i 2 veckor. Nedräkningen har börjat och det känns inte alls långt borta, ännu mindre med tanke på att jag har planer för varje helg framöver.
Det bästa med resan blir att man för det första kommer bort till sommar och sol, och sedan att när man kommer hem är det ny start, nytt år och färre dagar kvar till Stockholm!

godmorgon

Vaknade precis av att mamma kom och väckte mig. Sov över 12 timmar och har aldrig varit lika trött som jag är nu...

krama kudden

Tänkte börja göra mig klar för natten nu, börjar bli lite trött nu sådär efter en tidigare natt på någon timmes sömn +sömntablett som är tagen nu. Satsar på att sova ut länge imorgon och sedan starta dagen med en halvtimmes konditionspass.
Hörs imorgon igen, godnatt.

världens finaste brorsdotter


lördagsmys

Uppdate om gårdagen till att börja med:
Vaknade rätt sent efter en skön sovmorgon. Gav mig sedan iväg till skolan där vi bara hade bflektioner, därefter drog jag och lillsyrran iväg på gymmet en timme. Senare blev det en sväng på stan innan jag gick vidare till mormor för att käka middag. Kring 8 tiden gick jag över till moster Lena&kusin Linn där vi såg idol +drack alkohol.
Kring 10tiden ringde Danne, gick då över till hans lägenhet och umgicks med honom +Sebbe ett tag. Senare gick vi iväg på korgen där det var massor av roligt folk ute. Mamma ringde vid halv2 och var påväg med taxi för att hämta upp mig, precis när jag gick ut stötte jag på Markus som stod utanför med bilen. Ringde då mamma på återbud för taxin och åkte snålskjuts med Markus hem till Ersmark. Han hängde med in ett tag, och blev kvar till kanske 6 på morgonen (?)

.
Lördag, idag - Vaknade tidigt av att jag låg och sjöng "ja må han leva" i sömnen. Rätt  kul! Sånt händer ibland, bara något man får ta. Låg kvar i sängen till kanske 11, sedan tog jag ett "seriöst snack" med lillsyrran för att visa hur duktig jag varit under gårdagen. Hon var stolt! Senare åkte vi och handlade, tog en sväng till stan och nu har vi lagat käk +umgåtts med familj&skött lillgumman medan bror och de andra är på hockey. Snart blir det käk, och utöver det blir det nog bara att mysa ikväll och ta det så lugnt som möjligt.

bilder

Ungefär dom bilderna jag fick med mig från gårdagen


zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Detta inlägg borde inte publiceras, är alldeles för trött och sliten.
Hemma i ersmark, toppenkväll, skjuts hem av en fantastisk markus och nu är det sängen som väntar... problemet är bara att jag inte tkr om att sova själv när jag är onykter, så vi får se hur det går med detta.
Nu tkr jag att vi avslutar detta inlägg innan allt för mycket struntprat kommer igång.
Sista jag säger är att det var FANTASTISKT ROLIGT ATT TRÄFFA DANNE IDAG! +MARKUS OCH SEBBE. godnatt

sista för idag

Slänger in ett inlägg där jag säger godnatt. Har tänkt packa ihop lite inför helgen eftersom jag inte vet om jag kommer hem något innan jag åker iväg imorgon. Vet därför inte när jag slänger in nästa inlägg heller! Får se hur jag gör imorgon om jag går hem efter stan eller om jag våldgästar någon? Har iaf tänkt ut att jag kan lämna mina saker antingen hos bror eller syster som kan ta med dom på lördag när det är kalas för mamma.
Nä, nu ska jag sluta prata onödiga saker och sätta fart! Får se när det blir skrivet nästa gång, godnatt!

+

att en sån liten sak kan göra en så glad. Denna kväll är räddad och jag känner mig mycket gladare! Planerna för helgen är rätt spikade nu också.
Fredag - Skola, träning, stan, utgång
Lördag - Barnvakt med mamma till Flippan, fira mamma, familj ♥
Söndag - Familj +förbereda sig inför veckan därpå.
Ungefär något i den stilen. Tänka sig, Olivia funderar på att ge sig ut på krogen i Skellefteå, nu händer det grejer!

monster

I’m trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I’ve got no place to hide,
God knows the times that I tried
.
I want to be normal, I want to feel safe
waking up screaming, it’s always the same.
I don’t want to turn off the light
hope someone hears me tonight.
.
Hold me, tell me everything’s ok.
Show me there’s a way to beat the monster
save me, make it go away.

rubrik

ibland tar fel sida av jag över och ställer till det... bara att bita ihop nu, har kommit så långt på vägen.

torsdag

känns som denna vecka gått rätt snabbt.. Skönt! Detta måste betyda att jag kunnat slappna av nu efter jag kom hem från Sthlmsresan. Tom idrotten idag tyckte jag var kul! Vi  hade dans, var skitnervös eftersom pardans inte riktigt är min starkaste sida, men det var riktigt kul! Fick även sluta tidigare idag vilket var skönt efter att ha skrivit prov. Kändes nästan som att vi inte hade några lektioner eftersom vi bara skrev prov, gym och sedan dans som gick jättesnabbt.
Kom hem för ca en timme sedan och nu funderar jag på om man kanske ska börja fundera på något käk, ett litet tag kvar men det tar ju tid att laga maten också när man bor själv. Annars har jag inga planer för dagen, bara ta det så lugnt som möjligt. Slänger in ett inlägg senare, hej så länge
kan tillägga att proven var inte kul alls..........

ETT STORT GRATTIS TILL EN UNDERBAR MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG


godnatt

Pluggat lite engelskaglosor, sett kenza&tyra show och nu känner jag att det är dax att lägga sig i sängen för att ägna sista tiden av denna kväll till religionen.
Imorgon blir det tidig morgon eftersom jag håller på med engelskaB, vilket innebär att jag ska upp redan kvart över 7! Egentligen halv 8, men eftersom julkalendern börjar kvart över 7 tänkte jag att det var lika bra att kliva upp till den så man hinner med att kolla. Imorgon är det även gympass som gäller med lillsyrran där vid 10tiden. Blir skönt! Dessutom fyller världens underbaraste bästa mamma år då, det får man inte missa! Godnatt på er alla

slut på ork

Känns segt med 2 prov imorgon när jag vet att det inte kommer att bli bra resultat och jag inte har någon ork att sätta mig ner och plugga.. hur mycket jag än har försökt funkar det inte, det fastnar helt enkelt inte i huvudet. Glosorna i engelskan är hopplösa och Jehovas vitten är jag inte ens lite intresserad av. Tur det är ämnen jag inte satsat sådär jättehögt på.. är nöjd om jag får G i slutbetyg.
Språk är min svagaste punkt och religion har jag aldrig varit intresserad på. Måste ändå försöka lägga ner lite tid ikväll känner jag för att fixa proven till ett godkänt, skönt att få det bortgjort. En timme till sedan ger jag upp!

komiskt

hahaha måste nästan berätta om vad som hände på skolan idag... Var föredrag i midgård om droger+alkohol. Man fick mentometerknappar att svara med så allt blev anonymt och sedan gick Ulf (fritidsledaren) runt och ställde frågor kring vad man ansåg om vissa saker. Något som störde enoooormt mycket var dessa människor som påstod "anledningen till att man dricker alkohol är för att det är spännande att bli jagad av polisen, och när det är fältare +poliser ute blir man bara mer sugen på att dricka så man blir jagad och kan springa ifrån dom eller bli tagen." Måste säga att det är det dummaste jag hört.. man dricker väl för guds skull inte alkohol för att bli tagen av snuten?! Vad händer med samhället... Det som var mest chockerande var att folk höll med om detta, även de som var 19 år gamla. Herregud, skärp till er!

onsdag

Första december idag, vilket innebär att julkalendern börjar och man får öppna första luckan i chokladkalendern. Jajamen, jag har kvar dessa traditioner och äter inte upp alla chokladbitar första dagen, en i taget, en var dag.
Mamma berättade att julkalendern var riktigt bra i år dessutom så nu har man något att se fram emot!
.
Just nu sitter jag med plugg... Prov imorgon som sagt i 2 av de värsta ämnena i skolan, engelskaB och religion. Kan det bli värre? Nja, skulle inte tro det.. Dessutom är proven på morgonen vilket innebär att man är både trött och sliten! Dessutom gjorde läraren en tabbe som precis har lämnat tillbaka arbetena vi skulle plugga inför provet med vilket innebär att man inte haft tillgång till materialet tidigare. Och Jehovas vittnen, nja inte riktigt min grej!

RSS 2.0