ansiktsmask av choklad

Sitter just nu med choklad kletat över hela ansikt. Luktar gott men ser förjäkligt ut.
Har traglat lite engelskaglosor nu men har mer än hälften kvar. Bara att kämpa vidare!

tisdag

Sov dåligt inatt.. hade inga sömntabletter kvar så det gick som det gick. Vaknade iaf före veckaren som skulle ringa redan kl 7, klev upp ur sängen, drog på mig träningskläder och stack ner till hälsostudion för ett gympass med lillsyrran. Gick bra! Därefter var det skolan som gällde, BF hela dagen. Fick också reda på att min lärare är storasyster till Brolle JR. Var rätt spännande.
Efter skolan sprang jag in på apoteket och sedan iväg till individuella -sång. Jäkla seg låt vi körde, men är det jul så är det... Hade tänkt köpa med mig en chokladkalender hem men det blev inget av. Får se till att fixa det imorgon ist.
Nu blir det en kopp kaffe och sedan lite plugg på engelskaglosor. Hörs sen!

ung och bortskämd

Har nött ung och bortskämd på svt. Riktigt bra program! Tänkte fortsätta se nu när jag lägger mig i sängen. Måste påpeka att denna kille är så sjukt snygg
.
Imorgon blir det upp tidigt för att hinna med gym innan skolan börjar. Har beordrat mamsen att ringa och väcka mig. Godnatt på er alla nu

måndag

Ny vecka, nya tag.
Började dagen med en lektion -naturkunskap. Därefter tog jag och Nath oss till gymmet för att köra en timmes pass, skööönt! Därefter blev det lunch +några lektioner till. Gick även in i nya inriktningarna idag i BF, får se hur det funkar. Har ju några dåliga gamla minnen från... jaa ingen komentar.
Efter skolan stack jag och syrran iväg till **** för att testa ****. Rääätt så nervöst måste jag säga, nu är det bara att hålla tummarna!! Peppapeppa...

kvällsmys

Sitter och kollar på en gammal beck. Den är riktigt bra faktiskt, har sett den några ggr tidigare men var ett tag sedan sist så jag minns inte hur den slutar.
Förövrigt har jag inte gjort spec mycket ikväll.. Packat inför morgondagen, plockat ihop lite i lägenheten och segat framför tv och dator. Tänkte att jag slänger in en bild på supersöta Ebbsii som jag fick träffa idag hos syrran.

så firar jag

Självvärmande ansiktsmask +julte. Detta blir mitt sätt att fira första advent! Skippar julgrejerna helt och hållet detta år. Får se till att skaffa hem en julkalender som får räcka -det måste man bara ha hemma.
Snart börjar ensam mamma söker på tv, senare är det Beck om jag inte har helt fel(?). Måste se till att fylla i några papper också inför skolan imorgon när vi går in i inriktningarna. Slänger in ett inlägg senare

julsaker?

Tydligen så är det då första advent idag, vilket innebär att man ska tända första ljuset på ljusstaken. Jojo visst visst, om man nu hade haft en sådan framme... Känns jobbigt att plocka fram julgrejer i min lägenhet om vi ändå ska resa bort över jul, så frågan är ju... Hur gör man? Fram eller inte fram? Och vem i fridens namn ska orka plocka bort dom om jag tar fram dom?! Jassi... vi får se om det där,

gormorgon

Har precis vaknat hemma hos syster. Enormt skön säng jag har sovit i måste jag säga! Inte sovit bättre än vad jag gjort här på jag vet inte hur länge.
Solen skiner te idag, men förmodligen är det minst lika kallt ute som det varit de andra dagarna. Blir att klä sig varmt för att gå upp till syster nr2 idag!
Nu tänkte jag ta mig en dusch så man piggnar till lite, hörs sen.

mat

Har precis käkat middag nr 2 hos syrran, blev tapasliknande. Riktigt gott!
blev ingen spelning idag, för dåligt väder för att gå ut! Istället sitter vi hemma och myser framför tvn ikväll.

hos syster

Hemma hos syster nu. Blev en sväng på stan där varken jag eller Matilda hittade något fynd.. Största höjdpunkten i Skellefteå stad kom vi fram till var 2 renat mitt på torget och en kille som var utklädd till stålmannen.
Efter stan begav vi oss till mormor som bjöd på middag och efterrätt. Just nu har vi precis landat, matilda har stoppat in tvätten medan jag tog hand om disken som var kvar från i onsdags då jag var här... bra jobbat där syrran;) Ikväll kommer nog Lena förbi en snabbis, sedan får vi se om vi bara degar här hemma eller om vi beger oss iväg till Alexanders spelning på E4an. Slänger in ett inlägg senare, heeeej
Bjuder på en modellbild på syster också

lördag

pratade just med syster i telefonen. Hon bor i andra änden i stan och påstod "ja det är ju inte så kul väder att gå ut idag..." jag svarade "vadådå, det är ju skinande sol?", "Neeej snöstorm har jag här.."
Tänk vilken skillnad det kan vara, hon bor 30 min gångväg bort och har snöstorm medan jag har skinande sol.
.
Själv har jag precis haft nagelmanikyr och tänkte nu börja packa grejerna jag ska ha med mig till syrran, tänkte sova över där även inatt eftersom vi ändå ska umgås hela dagen +ska till syster nr 2 imorgon på dagen. Det blir en sväng på stan, hem och käka, kanske på spelning? och mys. Skriver senare när jag har tid, hej så länge

ett stort grattis till dessa fantastiska grabbar som fyller år idag!

Jonas Nordfors -18

Jimmy Brännström -21



hos bror

sitter hemma hos bror ikväll tillsammans med han, anna, syster och lilla flippan. Blir nog att bara mysa framför idol ikväll. nu är det fikadax!

sammanfattning av dagen

Ingen sovmorgon idag, vilket gjorde att jag var otroligt trött på skolan... La mig och halvsov på Alles axel medan Nath pluggade på inför provet
Senare under dagen när provet var avklarat fick vi lyssna på föreläsningar av 3orna (några av mina gamla klasskompisar) som pratade om praktikplatser osv.
Under kvällen har jag varit hemma hos mamma och bakat lussekatter/bullar som hon ska ta med sig som fika på jobbet imorgon
.
Utöver detta vet jag inte riktigt vad jag ska säga... Vädret har varit förjäkligt, stor snöstorm och iskallt. Går inte att vara ute!
Imorgon har jag prov i naturkunskap som inte känns helt ok, känner att jag inte har pluggat tillräckligt... bara kollat igenom någon sida av ett antal sidor.

bakning

Ikväll har jag bakat lussekatter och saffranslängder tillsammans med mamma till hennes jobb. Blev en lång bakning på 4 hela timmar! Äntligen börjar det iaf bli klart, bara de sista bullarna kvar nu i ugnen. Slänger in en bild senare och visar resultat=)

du förtjänar ett eget.

Idag var det otroligt kallt och snöigt,, Vi hade idrott på eddahallen eftersom vi skulle bada. Självklart kändes det förjäkla jobbigt att gå upp dit enligt både jag och lillsyrran så vi bestämde oss för att kirra skjuts:) Jag slängde iväg ett sms till Markus som direkt sa att det gick bra, han kunde köra oss. Precis så blev det! Enoooormt tack till denna underbara kille som ställer upp!

krama kudden

då var det dax att krama kudden denna kväll också. Ligger hemma hos syrran i vardagsrummet och har precis slagit igång tvn för att ha något att somna till, linus har lovar mig att smitta av sig med sin trötthet så vi får hoppas att det funkar;) Slänger iväg ett inlägg någon gång under morgondagen, godnatt :)

kakorna är klara

.
Glömde förresten berätta att jag var på mentorsamtal idag. Det gick riktigt bra och jag låg till i ämnena ungefär som jag hade förväntat mig och hoppats på. Denna veckan ska vi avsluta kurserna hälsopedagogik och fritidskunskap och nästa vecka går vi in i inriktningarna. Förhoppningsvis blir det till det positiva!

hos syster

Just nu sitter jag hemma hos syster Matilda. Mitt yngsta syskon som är 10 år äldre, jajamen jag är ett riktigt sladdbarn. Vi har käkat middag, bakat 2 kakor och nu sitter vi och kollar bonde söker fru +lite pluggande där emellan. Blir så att jag sover över här inatt så jag slipper ta mig hem. Är ju ändå en bit att gå, men det passar bra eftersom att jag inte har någon sovmorgon imorgon. Slänger in en bild på våra kakor senare när dom kommit ut ur ungen.

Det här gjorde jag idag efter skolan.

Nu ska jag iväg för att vara barnvakt. Morsan segar och vägrar hämta mig så blir väl på med täckbyxor, dunjacka, mössa och vantar då... tack för det.

tisdag

Så fbannat trött idag.... höll inte ens på ta mig upp ur sängen trots att jag somnade redan kl 11 igår. Sov även riktigt bra inatt. Vaken är jag iaf, men håret ser ut som jag vet inte vad i sitt ruffs, orkar inte fixa det idag. Snart ska jag börja bege mig till skolan, men först frukost och kaffe tack!
Idag har jag fullt upp efter skolan +barnvakt ikväll så vi får se när jag hinner med att blogga igen, men finns som vanligt på mobilen (slut gratis sms...)

krama kudden

Nu tror jag bestämt att det börjar vara dax att krama kudden. Känner att det vore skönt med en full natts sömn så man orkar med även morgondagen som är späckad med saker att göra.
Tänkte också hinna med att läsa lite inför proven innan jag somnar, så nu säger vi godnatt!

rekomenderas

Måndagar är helt klart tvkvällen. Massor av bra program att kolla på under hela kvällen och man har helt enkelt varken tid eller lust att göra annat. Detta program -våra vänners liv som börjar om 10 min kan jag starkt rekomendera! Det finns att kolla på i svtplay om man är intresserad. En timmes långt program helt utan reklam. Humor och allvar i ett, riktigt roligt och bra tidsfördriv!

en vecka

Sitter för mig själv i min lägenhet och funderar.. Insåg precis att idag är det precis en vecka sedan jag lämnade Upplands väsby. En vecka sedan jag träffade människorna där nere, en vecka sedan jag sa hejdå till pappa, en vecka sedan jag satte mig på ett flyg hem gråtandes i förtvivlan... En vecka av längtan, en vecka av tankespriddhet, en vecka av hopp om att tiden ska gå fort. Det hela känns som en evighet och jag önskar mer än allt annat att jag befann mig på samma ställe som då. Jag saknar det, saknar pappa, saknar dom, saknar det. Dom, du, det. Finner inte ens ord som kan förklara känslan. Vill vara där, vill vara med dig, vill vara med dom, uppleva, känna. Trygghet.

gym

Idag har jag varit med lillsyrran på gymmet. Blev ca 10 min gång, 20 min löpning, 40 min styrka om jag inte räknade helt fel. Känner att benen kommer värka imorgon... Lite väl otränad kanske? Men det ska det bli ändring på, känner redan peppen inför nästa träningspass.

handens fem fingrar

"Om du tänker dej den skogsväg vi vandrade.
En vik vid stigen, ner till vattnet, 
din hand är i min.
Så stor och stark på dagen, 
men så liten mitt i natten. 
När ingen ser, när ingen vet
kommer gråten mitt i skratten"

med lite hjälp

Har suttit med skolarbete i stort sett hela kvällen. Första arbetet fick jag hjälp av Jonas som kom med jättebra tips. Andra arbetet hade jag min fantastiska syster till hjälp.
Insåg just att jag har redovisning imorgon av ett stort arbete som har stor betydelse i hela hälsopedagogikkursen. Ni får hålla tummarna för mig att jag fixar det, jag som är så blyg. 10 min redovisning själv inför en klass.. ojoj säger jag bara,

syskonkärlek

Sussi fattas.

söndag

Hej hallå! Idag har jag inte hunnit med att lägga in något inläg. Började dagen med att mamma kom och väckte mig kl halv2-2. Sedan gick jag ner i källaren för att köa 30 min konditionsträning och sedan bar det av till stan för att lämna lillsyrran och hämta några skolgrejer. Middagen/frukosten blev crepes, och nu är jag så mätt man bara kan bli. Tänkte kolla igenom lite bilder på datorn så får vi se om jag har några att bjuda på senare. Hej så länge

Läskigt värre

Kan verkligen inte släppa den här bilden. Människan på bilden ser ut precis som jag? Titta bara, vem är jag, vem är hon? Så sjukt, Berätta skillnaderna någon -vänster är inte jag, höger är jag.
Nu är dock bilden tagen i 9an, samma sak med bilden på pers nr2. Var som sagt i 9an jag fick den skickad till mig.

lycka är att...

Vara med världens bästa mamma
Sjunga på scen
Leka med brorsdotter
Träffa lillsasyster
Tatuera sig
Gå ut en kväll
Umgås med dom som står en nära
Vara liten och bygga sandslott
-
UPPLANDS VÄSBY
Förråd
Hälsa på skolan
Träffa med Jonas Idewall Hagren
Träffa Jonas Nordfors
Gå ut på krogen
Uppleva Väsby
+Träffa pappa

kortspel

Sitter och spelar kort med familjen nu. Blev riktig familjekväll ikväll, rätt skönt måste jag erkänna. Jag vann omgången i spelet ersmark och nu har de andra begärt att spela en omgång till. Men är man bra så är man, får se till att vinna ännu en gång!

efterrätt

är vi bra eller är vi?

efterrätt

jag och syrran har nu hållit på med efterrätten. Blir frukt med aftereight och marrängtäcke;) just nu är den i ugnen och väntar på att bli klar, slänger in en bild senare och visar hur den bilr=)
.
Ett stort problem har också dykt upp, har kommit på att jag måste gå på balen i år med de i samma ålder som mig eftersom jag sedan flyttar till Stockholm och mamma inte kan vara med. Hon som ska sy min fina klänning och göra sin dotter fin. Detta måste fixas!

vår fantastiska middag


always on my mind

Tell me that your sweet love hasn't died,
give me one more chance to keep you satisfied.
Little things I should have said and done,
I just never took the time

godmorgon

Känns konstigt att sova så länge en helg när man är van vid att vara i väsby där folk istället satsar på att kliva upp tidigt och göra något av dagen. Senaste natten på helgen tex när jag hade sällskap av jonas var det upp och hoppa för att hitta på något att göra av dagen. Här hemma sover man istället bort dagen och har helgen som seeega dagar.
Iaf så väckte mamma mig någon gång på dagen, jag hoppade in i duschen och sedan iväg på ica för att handla, nu har jag precis kommit hem och käkat min frulle. Om någon timme ska jag och lillsyrran börja med middagen. Skriver mer senare, heeej

inte helt ok

Hörde av min käraste älskade pappa idag. Kan inte säga mer än att jag saknar honom och alla de andra där nere. Vill komma hem, vill dit. Tiden har gått så fruktansvärt segt och just nu känns det bara tungt. Vill tillbaka.
.
För att muntra upp detta inlägg slänger jag in en bild på blivande idolvinnaren som gjorde succsé  i dagens avsnitt. Jay Smith

jag saknar dig

.

En helg i ersmark

Sitter hemma hos mamma nu. Blir att spendera helgen tillsammans med familjen, även lillsyrran är här med hennes pojkvän. Just nu lagas det mat för fulla muggar, det är fyllda lövbiffar med ugnsbakad potatis som står på schemat. Mums! Har även planer på att se idol ikväll, kan inte minnas när jag såg det sist. Blev som så när man varit i Stockholm och roat sig ett tag. Blir kul att se Jay som är favvisen. Hörde förrsten att han åkt fast för narkotika, men det stoppar inte mig. Han är lika bra ändå!
Hörs senare på bloggen, tjing!

vad ska man säga

shit alltså, inte en lugn kväll... vad händer med världen, vad händer med Skellefteå? Heeelt sick bara, nästan så man måste skratta faktiskt! Något mer tror jag inte jag har att säga ikväll, vi försöker oss på ett gott skratt och ta det som en klackspark så får resten sköta sitt. Godnatt för ikväll

det älskar jag

Jag älskar att jag kan prata med min mamma om allting. Oavsett vad det handlar om och hur pinsamma sakerna än är så älskar jag att jag kan säga det till henne.

inte min dag

Jag som lovade Jonas att övervinna min rädsla idag med höjder... vilken besvikelse!
Sitter här nu med massor av problem, ska skriva en svenskauppsatts och har inte en aning om hur man skriver sånt, denna ska in imorgon... Ska kontakta gymmet, har ingen aning om hur det går till, ska fixa käk till helgen och har slut på fantasier... Massor just nu som inte går som det ska. Förövrigt är det jättemörkt ute, var bäcksvart när jag skulle gå hem från skolan och jag som är så fruktansvärt mörkrädd halvsprang hela vägen. Inte min dag idag riktigt känner jag!

torsdag

Veckan börjar närma sig sitt slut och jag är heeelt slutkörd... kan inte ha sovit mer än 6 timmar sammanlagt sedan jag kom hem från sthlm:S Har testat med allt, och efter 3 sömntabletter borde man sova tycker man. Bara att bita ihop helt enkelt, snart helg!
Ikväll blir det att jobba med skolarbete för fulla muggar, svenskan ska tydligen in redan imorgon. Inte jättepeppande!

+

Tänk vad små saker kan göra en på bättre humör.
Att skriva med Olov om allt möjligt i vardagen, att våga tänka på morgondagen trots att man är på helt fel ställe, att prata om känslor, att ligga i en skön säng och veta att man inte är ensam, att tänka på framtiden -inse att snart är jag tillbaka där jag hör hemma, att diskutera rädslor med någon som är raka motsatsen.
.
Jag - Trampets på idrotten imorgon, är det svårt?
Jonas - Nej, och du flyger inte alls högt.
Jag - Vad är det för skillnad på trampets och trampolin?
Jonas - Trampets är skitliten och trampolin är stor
Jag - Då behöver jag inte vara livrädd när jag är så höjdrädd?
Jonas - Nej du flyger max 1 meter
Jag - Ja, men det är väl en bra början iaf?
Jonas - aaa!
Jag - Men tänk om det händer något? Man kanske flyger åt helt fel håll än vad som var tänkt... Bara att stå på en stol är ju skitläskigt,,,, man kan ju ramla ner?
Jonas - hahaahah
Jag - jag ska övervinna rädslan för höjder! Imorgon.....

meen, tänk om det händer något!
man kanske far åt helt fel håll och hamnar på något annat ställe än vad det var meningen
som bara att stå på en stol, skitläskigt  man kan ju ramla ner

Klockrent, kunde aldrig sagt det bättre själv


hos mamma

Sitter hemma hos mamma ikväll. Orkade inte med att vara själv i lägenheten efter hemresan från Stockholm, alldeles för mycket tankar. Just nu håller vi på att laga mat, det blir paj av något slag. Suveränt! Har också tagit beslutet och diskuterat med mamma om min träning, och äntligen, äntligen ska jag få börja!

Nu snackar vi kyla....


Sick så kallt det är här. Lååångt ifrån hur man hade det hemma i Väsby, och redan där klagade man. Tänk nu också på att detta är bara bland den första snön som kommit... Första kylan och jag döööör så kallt det är.

dagens outfit

Vi kör en dagens outfit eftersom det var ett bra tag sedan sist.
Svart kavaj - H&M¨
Svart linne - H&M
Jeans - NOW
Armband - New Yorker
Ringar - H&M, glitter
Blått nagellack - H&M

gamla godingar

Igår pratade jag gamla minnen med världens bästa kusin Bella. Kusin och kusin vet jag dock inte om det är rätt ord att använda eftersom hon alltid varit mer som en syster för mig. Detta har gjort mig på bättre humör och därför tänkte jag dela med mig av detta...
.
Mackorna med senap och smör på båda sidorna
Vi kastade all mat vi bara kunde hitta i "vår" myrstack för att ta död på dom
Lastade hinkar fulla med myror och cyklade ner till havet för att se dom simma
Cyklade iväg med myror till andra stackar för att se dom kriga
Badade med isflaken i smyg och trodde att mamma inte skulle hitta de blöta kläderna
Midsommar då vi alltid styrde och ställde över allt och alla
Barbietävlingen då man skulle klä av och på barbiedockor (självklar hade vårt lag de lättaste kläderna)
När vi var ute alldeles för sent och blev jagade av föräldrarna
Hur vi gick vilse i pappas stuga
Danserna till "fame factory"
När frysen gick sönder och vi bara kastade i oss massa glass och annat gott
Utedasset

ett +

måste bara påpeka, kollade fel i kalendern. Redan den 4e mars kommer jag ner igen:)

inte mer

klarar inte av att blogga idag... vi skiter i det och inväntar en bättre dag. Just nu kommer bara negativa sidan fram som vi inte vill veta av. Det var allt för mig
.
Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This town's too small for me to stay
The time is now
I'm heading out

på skolan

Sitter på skolan och längtar tillbaka till Väsby. Snart är det dax för möte med syv, håll tummarna!!!!

tisdag

har knappt sovit en blund inatt... först kunde jag inte somna pga all tankespridhet, sedan vaknade jag om och om under natten, kl 6 gav jag upp. Gick inte att sova, gick inte att slappna av. Har därför tagit det rätt lugnt denna morgon och gjort mig klas för en dag i skolan hemma i Skellefteå.
Efter skolan blir det sång och därefter fixa pass inför utlandsresan. Det var allt för mig, här kommer en bild utanför mitt fönster -snö...

Skellefteå

Då var man hemma igen... Flygresan var inte alls kul, försökte sova bort allting men funkade dock inte så bra. Man bara kom länge och längre bort. Första man möts av när man kliver ut är snö och iskallt... Allt eftersom vi närmade oss stan från flygplatsen såg man bara mer och mer snöhögar och vita träd. Fruktansvärt, måste ha varit över -10 iaf. Sedan öppnar man dörren och hittar räkningar på 600kr, jippie............. Vafan gör man här?

det är skit

Allting packat nu hoppas jag.. Bara datorn kvar och sedan begär jag mig mot arlanda för en trist och nedlåtande flygresa till kalla skellefteå. Kommer landa med planet ca 22.15, där hämtar bror upp mig och sedan åker jag hem till min lägenhet. Slänger in ett inlägg när jag kommit hem igen om jag orkar, inte sådär pepp just nu.

sista dagen

Somnade i soffan igårkväll när jag skulle kolla Beck, sedan försov jag mig idag till kl 10 istället för 8. Hade planerat att åka in till skolan för att vara med på pappas första lektion han har med bla Jonas Nordfors. Men snabb som jag var hann jag göra mig klar och gå iväg till skolan och sedan vara med på lektionen, träffa Jonas och ja, ungefär det jag hade planerat.
Annars har jag inte hunnit med så mycket, mest varit på Vilunda och träffat folk. Fick förresten även idag se en del av Jonas gitarr när han skulle börja måla den.
Nu är det dax för lite mer packning eftersom jag somnade ifrån allt som skulle göras igår... Hörs senare innan jag åker.
.
Lite av vad man hunnit med idag då:
Jonas Nordfors skriver prov
Jonas Idewall och pappa fixar

packningsproblem

Kanske man skulle ägna lite tid till att packa väskan... känns bara så nedlåtande. Känns omöjligt, kommer inte igång, vill inte men måste. Förstår inte heller hur jag ska kunna rymma allting. Har inte alls shoppat mycket, men den är redan nu proppfull och det är massor som fattas. Någon som kan ta över?

flytt

Många hör av sig och undrar vad jag menar med flytt, vart jag ska flytta och varför. Svaret är att jag kommer flytta ner till min pappa i Stockholm till sommaren. Jag har varit här på besök många gånger och har nu även lärt känna massor av underbara människor.
Stockholm är en fin stad med massor av möjligheter medan lilla Skellefteå känns som en håla där folk varken utvecklas eller gör förändringar. Samma sak dag in och dag ut. I ett liv krävs förändringar, nya saker och något att se fram emot. Var på tal att jag skulle flytta ner tidigare men pga pojkvän och rädsla för att komma till ett ställe där man inte känner någon blev jag kvar. Just nu känns det som att ingenting hindrar mig, jag har ett boende här och trivs framförallt mycket bättre här.
Utöver det kommer jag under december resa iväg utomlands, sedan blir jag i Skellefteå januari-februari och sedan åker jag ner till Stockholm mars-maj för att göra praktik och ha ledigt. Därefter kommer jag hem, går på skolavslutning och börjar min packning inför att åka ner.

åååååh

tobias mår inte bra. Måste vila sig för att se till att tatueringen blir bra sen, ingen bra idé att köra om han är skakig....

på g


packning +tatuering

Idag har jag börjat packningen inför hemresan imorgonkväll. Känns konstigt att säga hemresan nu, det här är mitt hem, det är här jag ska bo. Hem är inte Skellefteå längre, det känns inte så. Ett hem är något där man trivs till fullo och känner att man vill bo.
I alla fall så är det trist att måsta packa ihop allt, men samtidigt kul att gå runt att tänka på när jag kommer packa ihop hela lägenheten för att ta med hit. Funderar på vilka saker man kan ta med, vad som ryms och hur det kommer att se ut när jag flyttat hit allt. Allt ont för väl med sig något gott eller något? Ska fortsätta packa nu innan pappa kommer hem.
.
FICK JUST MEDDELANDE AV TOBIAS, IDAG BLIR TATUERING AV!

godmorgon

Äntligen har man då vaknat till liv igen. Vet inte riktigt vad jag ska säga, ingen kommentar funkar nog bäst. Tack hampus, tack jonas.

segt

måste göra något, kan inte bara sitta här. Seeeegt en lördagkväll, farsan är borta och man sitter hemma själv. D är ute på krogen och försöker få ut mig, får se vad det blir av helt enkelt. Någonting måste göras!

rubrik

Lördag -2 dagar kvar. Måste se till att göra något kul & vettigt dessa dagar, vill verkligen inte åka hem. Nu blir det då att försöka passa på medan man har chansen.
.
Kul att man är helt död,,,, går väl över snart får vi hoppas på. Känns bättre efter lite käk som jag äntligen fått i mig. Något mer kul har jag inte att berätta. Pappa är borta hela helgen nu hos tjejen antar jag. Låter iaf så, fick följa om jag ville men kändes mer lockande att stanna i Väsby. Det var allt för nu, hej på er!

ja, jag kommer att sakna min lägenhet. den är ändå rätt mysig


funkar inte

alltså, 3 cider igår och jag mår piss idag... får inte i mig mat, illamående och trött som... jag vet inte vad! Funkar inte, socialdrack ju bara 3 cider med farsan och hans brud. Aaah, lite energi vore inte helt fel. Får ladda med lite kaffe +kronan.

rubrik

Hade just ett vettigt samtal med världens bästa Olov hemma i Skellefteå. Det behövdes kan  jag säga! Förjäkla bra stöd alltså. Måååste säga att jag är otroligt glad att han finns där, kan prata om allt och han ställer alltid upp. Dessutom har jag någon att stötta mig mot ang flytten eftersom  han flyttar samtidigt till en annan stad för att flytta ihop med sin brud. +++++++ På denna kille säger jag.

funkar inte

shiiiiit alltså, det här funkar inte. Aldrig i hela mitt liv varit såhär trött.... vaknade upp på hallgolvet inkurad i täcket. Det var nog för ett tag, måste försöka komma över att jag snart ska hem.

inte länge kvar nu

Fredag redan... Detta innebär 3 dagar till sedan åker jag. Förjäkligt, fattar inte att man kan hitta ett sånt ställe där man trivs så bra att man bara känner ånger över att åka hem.
Ikväll ska papsen vara med Karin. Just nu håller han på att städa och dona här hemma medan jag lyssnar på musik och funderar på att ringa min mor ang flytten.

på vilunda

Sitter på vilunda gymnasium vid pappas dator. Hade precis ett möte tillsammans med först bf lärare och sedan syv för att planera inför nästa år. Vi kollade upp så det går att flytta hit, börja i en klass här och jaaa, precis allt det där jag hade fungerungar kring. Känns riktigt skönt, enda som fattas nu är då att sälja lägenheten hemma och sedan skicka över min studieplan till denna skola så man kan bygga upp vad som behövs.
Klappat och klart, snart flyttar jag. Tiden går fort, snart är det utlandet, sedan sthlm 9 veckor, efter blir det hem för skolavslutning och sedan är jag här. Bor här, lever här, träffar folk här och mår bra här. KANONERS?!

fredag

Har fått mig upp ur sängen, gjort mig klar och ska nu iväg för att snacka med rektorn här i Väsby. Nu håller vi alla tummarna att det ska gå bra! Hörs senare.

this is the start of something good, Don't you agree? I haven't felt like this in so many moons, You know what I mean. we can build through this destruction, As we are standing on our feet.


The words you say to me are unlike anything
That's ever been said
oh what you do to me is unlike anything
That's ever been

godnatt

Orkar nog inte skriva något mer inlägg innan jag går och lägger mig. Tänkte snacka lite mer med Olov tills han går och lägger sig, sedan slå på någon serie att kolla på. Imorgon ska jag till vilunda och snacka med rektor ang flytt, sedare på kvällen ska jag ut med jonas som det ser ut nu på en spelning i stan.
Till sist måste jag påpeka, Olov är klart bästa vännen hemma alltså. Och vilket stöd man fått ang allt. Att stärka självförtroendet, fått någon att prata ut med och framförallt stött inför flytten eftersom han flyttar samtidigt som jag fast till Piteå till sin tjej. Tack Olov.

hemma efter en kväll med bla denna kille:)

Gick ut för att möta upp jonas +hans vänner ikväll. Vi var ute och gick runt här i väsby, hem till jonas en sväng, upp på 2 berg -kollade ut över väsby, följde ramus(hampus) till bussen, gick ner till en åker/äng, kollade på ett slott, sa följde alex och fanny en bit hem och sedan fick jag sällskap hem till dörren av denna kille. Så små saker kan göra så mycket, bara att få uppleva något annat, komma till ett ställe med så trevliga människor och.. kan inte ens förklara.

tomhänt

Var alltså ner en sväng till stan idag för att shoppa lite kläder +annat, men vad händer. Man kommer hem tomhänt även idag.... Funkar inte, allt för mycket tankar just nu och kan inte bara slappna av. Skulle nog behöva prata av mig lite känns det som. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer och sker, pappa ska ut och springa så han lär väl bli borta ett bra tag, annars är inget planerat.

godmorgon

ska nu ta och bege mig till vilundaskolan för att möta upp P, ska låna hans kort så jag kan ta mig till stan och tillbaka utan att behöva köpa en rämsa. Bara besvärligt! Men först ska håret göras något åt, svans blirbra. Orkar inte anstränga mig idag,

Godnatt

Godnatt säger jag med detta inlägg. Tänkte sätta mig och kollat på paradise som jag missat och sedan krypa ner i sängen. Imorgon bär det av in till sthlm centrum, får låna ett kort att åka på:) Slänger in ett inlägg om jag hinner innan jag sticker iväg. Hej på er
.
Ska försöka sova utan mardrömmar denna natt..

hemma igen

kom precis hem efter en sväng på ikea och några andra affärer. Just nu sitter papsen och käkar sen middag medan jag kollar runt på datorn. När vi svängde förbi gamla skolan sa han "du kanske skulle ta och gå sista året på gymnasiet här i väsby istället.. Det är en helt ny skola och du får en egen dator" dator hit och dit, datorn är väl inte det som har stor betydelse, snarare att komma bort från hem. Så mycket bättre kan man inte ha det än när man är här, visst... ni där hemma är helt fantastiska också, men finns så sjukt mycket bättre saker här. Tål att tänkas på alltså.

nästa


Nej, det finns inte hemma i Skellefteå, därför är det nästan ett måste att besöka det när man kommer ner hit. Hemma igen på någon timme eller två. Hör av er på mobilen om det är något eller om man ska hitta på något ikväll. Hej så länge.


Praktikplats fixad, väsby 9 veckor under vårterminen.

Blev inte alls så många turer som var tänkt. Gick ner till centrum för att möta upp pappa så han kunde köpa medicinen till mig. Sedan blev det in på skolan en snabbis, och till sist över till Vittraskolan för att kolla om praktikplats. Eftersom det gick så bra redan där och dom var trevliga så bestämde jag mig för att skippa de andra ställena och ändå vara på Vittra. Nära centrum, nära skolan och nära att gå till. Skönt att ha det klart så man vet att man kan bo här de 9 veckorna under vårterminen. Ännu skönare är det dessutom att jag bara behöver praktisera 5 veckor och sedan får vara ledig 4. Kanoners.

Utöver detta har jag gått en svänt på centrum och fick denna gång med mig lite saker hem. Städat pappas lägenhet är också fixat medan han varit på jobbet och kämpat på för att fixa praktikplats till eleverna som blivit utskickade från tidigare ställen. Snart blir det käk och sedan får vi se vad kvällen +eftermiddagen har att bjuda på.


- Snus
- Tugummi
- Halstabletter
- Bh
- Tidning
- Läppglans
- Nagellack

onsdag

Godmorgon! Har fått mig upp ur sängen efter en fruktansvärd natt... vet inte hur många ggr jag vaknade av att jag antingen skrek i sömnen, eller också pratade i sömnen. Får hoppas pappa kunde sova iaf.. Drömde massor av mardrömmar, minns inte alls vad dom handlade om bara att jag vaknade upp av att ha gett ifrån mig ljud.
.
Nog om det, nu har jag tänkt att bege mig till vittra, vik och hasselskolan. Har iaf för mig att det var så dom hette(?)  för att göra klart om praktikplats. Tummen upp på det! Bjuder på en vinterbild från sthlm också innan jag stänger ner. Hörs senare

bara tvungen att släppa lite på tankarna

Har precis lagt mig i sängen och ligger och nojar mig för dehär med Stockholm. Om en vecka  är jag hemma igen och det känns rent ut sagt förjäkligt. Borde vara så att man längtar hem till familj +vänner men jag kan inte påstå att jag gör det. Människorna som finns här fullbordar allt och lite till ändå. Här nere finns pappa, massa trevligt folk och en förjäkla bra stad. Jag har dock fått lära mig att Väsby inte är stad utan "landet" vilket jag själv inte håller med om.. Men iaf så ja, vet inte riktigt vad jag ska säga. Folket här nere, socialt, ställer upp, skittrevliga, lätt att få kontakt med. Helt underbart. Nu är det nedräkning för min del, nedräkning inför när jag kommer ner på våren i 9veckor sedan nedräkning inför att flytta ner efter skolan. Klart, punkt slut.

planer för morgondagen

Imorgon har jag tänkt att antingen bege mig till stan för lite shopping, eller också ta tag i det här med praktikplatsen eftersom jag inte fixat den helt klart ännu. Fått hjälp av Jonas också med tips på att det finns ännu fler grundskolor. Fantastiskt:)!! Stort + på det.
Tar jag mig till stan blir det att låna kort så jag slipper remsa och dendär skiten.

I will not forsake the colors that you bring, the night you filled with firework

I wasn't jumping, for me it was a fall
It's a long way down to nothing at all
It's just a moment,
this time will pass.

vad är felet

mjälthugg
börs
parisare
palt
.
Finn 4 fel!
sthlmare har ingen aning om vad dessa ord betyder.. helt sjukt!

snö

hemma, mätt, ingenting att göra, diskuterar kryssning och  inget mer kul att berätta.
.
var tänkt att vi skulle hälsa på hos patrik, karin och de andra idag men blir nog inget av eftersom farsan inte satt på vinterdäck på bilen. vad ska man då hitta på? jäkla snö och skit, inte ok

godmorgon

Vaken,duschad,fixat håret och jaa... Tänkte nu bege mig till Vilunda gymnasium och för att fixa några saker +träffa människor. Blev inte så att jag hängde med Dejan dit, var för trött helt enkelt och bestämde mig för att sova en timme extra. Skriver mera när jag kommer hem och har tid, schemat är ännu inte späckat men man vet aldrig hur det slutar. Håll nu tummarna för mig också att jag antingen stöter på jonas på vägen eller hittar någon utanför skolan som kan öppna dörren!

godnatt

Ääääntligen kan man somna med gott samvete efter att ha gett en förklaring till alltihopa. Känns fantastiskt! Nu väntar snart sängen och sedan upp till bevis imorgon då. Godnatt på er alla, imorgon ska jag se till att ta lite bilder som jag lägger in.
.
Till sist, väsbybor helt fantastiskt.

dumdumdum

Så dumdumdumdumdum man kan vara, nu har jag lärt mig av ett misstag.
Detta ska gengäldas imorgon

inte ok

var och hälsade på vilunda gymnasium idag.
Träffade folk, hälsade på papsen och aa... det enda lilla problemet var unge mannen som man inte fått tag på under hela förra veckan. Vågade ju inte springa fram och hälsa glatt där eftersom man ändå inte fått tag på honom på jag vet inte hur länge? slutade iaf med ett sms nu i eftermiddag "Totalignorerad idag eller?;)" Skrev då något sms som svar, vad hände. Diiisssen igen! Gubben du kommer inte undan, imorgon ska du se att jag våldgästar dig när du minst anar det;)

sovdax

krama kudden nu då.
bjuder på dessa nyktra bilder jag hittade på mobilen, puss ♥

Jonas

Rasmus (Hampus)

Hampus & Jonas


det är jag

Vem hade du senast sex med? hemlis
Vem vill du bli full med? dom här nere
Vem pratade du senast i telefon med? nath
Vem är snällast i världen? bra fråga
Vem sov du senast med? hemlis, samma som första frågan
Vem såg dig full senast? dennis
Vem vet allt om dig? ingen utom jag då
Vem kramade du senast? dennis
Senast bästa händelsen? helgen

rubrik

jasssi, kanske dax att lägga sig om man ska få sig upp imorgon då? Nja, tveksamt... har så trevliga människor som håller mig social på datorn, Dejan och Peter. Sängen får vänta helt enkelt! Träffar på båda två imorgon (hoppas jag?) och förhoppningsvis fler kul människor där också. Kanoners!

överlycklig

Resan är nu ombokad,
Väsby en vecka till.

rubrik

Har varit iväg en sväng till centrum idag, fick med mig lite smink +en tröja till syrran hem. Papsen bjöd på middag på en av alla rastauranger. Supergott! Håller just nu på med en viktig grej jag uppdaterar om senare.

bättre än bäst


lite sent, eller kanske tidigt?

kom alltså hem nu efter utekvällen igår. Träffade skittrevliga människor och framförallt Dennis då.

Vad ska man nu göra idag då? blir väl att börja packa kanske och sedan bege sig ner mot centrum. Får se vad dagen bjuder på helt enkelt, måste ju njuta av sista tiden åker ju faktiskt hem imorgon....

kröök

sitter och dricker öl med papsen:) får se om man får sig ut sen då eller hur kvällen slutar riktigt. Ha så kul alla ni andra.


bara så ni vet...

.. är det sjukt kul att man träffat jonas och jonas.

lördag

jäkla dålig uppdatering, jag vet. Var iaf ute med nå folk igår, fick träffa jonas och jonas som var ritkigt kul:) lite sådär halvbakis idag då kan man lugnt säga.... var inte hemma förrän 2 idag på dagen efter att ha somnat hemma hos jonas. Tänkte kasta in några bilder iaf



trååk

Sitter här i min ensamhet och väntar på att någon av dessa människor ska höra av sig.... så seeegt när tiden inte går framåt för att man väntar på något. Måste komma igång snart känns det som, faaast egentligen är ju bara klockan inte ens 5 så det är ingen brådska.... Jaasi, får väl sitta här i min ensamhet ett tag till då.

dålig uppdatering idag.

åkte iväg med pappa till kista idag på en shoppingrunda. Fick med mig en tshirt från gina hem. Hittade dock också en väldigt fin tröja från H&M som jag fastnade för, får se om vi kanske ska tillbaka åt det hållet någon sväng innan jag åker hem så kan jag köpa den. Kunde helt enkelt inte bestämma mig.
Ikväll blir det antingen att åka in till sthlm och träffa på victor eller också kröök med jonas. Får se hur det slutar, väntar på att jonas ska komma in på datorn så man kan få lite kontakt eftersom han har slut pengar på nallen. Kan kasta in en bild senare på tröjan, just nu tänkte jag kolla runt lite bloggar och höra av mig till victor också för den delen. Hörs senare

allt för tidigt

Vad gör jag vaken nu? Helt sjukt.. uppe kl 9 en fredag på ett lov när man kan ligga kvar och sova. Eller uppe och uppe, det var väl att ta i eftersom jag ligger fortf nerbäddad i sängen men.

Var faktiskt så att jag skulle ringa vårdcentralen idag hemma i Skellefteå, därför hade kroppen ställt in sig på att vakna tidigt och aa.. så blev det. Nu har jag förståss inte en chans att somna om när kroppen är pigg, så får väl kliva upp och sätta igång en kopp kaffe då?


tips

Sitter nu och degar i soffan med papsen. Hoppas på att det blir kista imorgon då! Är shoppingsugen till 1000!
Ansiktsmasken sitter på och jag känner att det snart är dax att gå och lägga sig i sängen för att somna om ett litet tag. Har hittat ett skitbra program som verkligen rekomenderas. Suveränt att somna till sådär på kvällarna. Riktigt bra, goda saker finns med och självklart också favvisen rabi från idol. Så jag bjuder på denna länk så ni kan kolla in det
http://www.tv4play.se/barn/godare_an_glass?title=godare_an_glass_del_6&videoid=951774

Jo, jag vet att det är ett barnprogram... Men många + får det

sådärja

Nu har karin, wille, patrik och simon precik åkt. Dom kom hit och käkade tacos med oss ikväll:) Pizza igår, tacos idag. Kan det bli mycket bättre? Massor av rester har vi också av allting så det är ju kanoners.

Just nu händer inget spännande alls, pappa håller på med disken och jag käkar nötter. Det var ungefär allt jag hade att berätta, hej så länge

vart är vattnet

Vi har alltså inget vatten i lägenheten förrän kl 5 idag? Shiit, hur ska det gå... tur vi tänkte ta oss till vilundabadet och träningssimma så man får duscha där...... knas

trött & nyvaken

Så förjäkla trött man man vara alltså.. somnade vid 1 tiden igår skulle jag tro, sov hela natten och vaknade upp nu av att solen sken upp hela rummet trots att marsianerna var för fönstret... Funderar på att ta mig en kaffe så man vaknar till, skulle nog behövas i detta läge.

Väntar också på att papsen ska komma hem, han har varit iväg och tagit blodprover och nu är han ute och springer hade han skrivit på sms till mig. Planerna för idag ser ut som så att vi ska iväg och träna (förmodligen) på vilundabadet, sedan kommer Karin&C.o hit och käkar tacos till middag :) Skriver senare, hej så länge.

ungefär såhär känner jag mig just nu


Har suttit med plugg till och från de senaste 3 kvällarna och även dagarna rättare sagt... Känns riktigt tungt, men det märks att det kommer någon vart nu måste jag säga. Har kommit en bra bit på vägen. Dock är det kanske inte det viktigaste som jag har börjat närma mig slutet med men. Det kommer!!!
Vad har jag då gjort? Svarat på frågor, skrivit referat, skrivit ihop sammanfattning+analyser och ja, snart så. Behöver bara finslipas lite innan det lämnas in :) +++ på mig


ansiktsmask på g


proppmätt

Rubriken säger sitt. Middagen var förjäkla god, tyvärr är inte magen så stor som man ibland önskar, alltså långt ifrån hela pizzan jag fick i mig. Men då finns det iofs kvar till imorgon;) Vad gör jag just nu då? Jo jag kollar på paradise och sitter med väsbys skolkatalog framför mig som pappa tagit hem för min skull:) Treevligt värre! Kolla in dehär bara, papsens klass. Lite suddig, jag vet.


pizza

Har precis bakat mig en pizza på eget vis. Den ligger nu i ugnen och väntar på att blir klar. Var alltså meningen att jag och pappa skulle käka pizza till middag, men han fastnade vid tvn och har ännu inte ens kommit igång med själva pizzadegen... vad ska man säga, typiskt pappa?

hemma i väsby

har precis nu kommit hem från en runda ute i väsby letandes efter praktikplats. Första stället gick bra, bortsätt från att chefen inte var där, så måste ringa något telefonsamtal. Andra stället gick ännu bättre där de mer än gärna tog emot mig men problemet var att det endast var förberedelseklasser vilket innebär att barnen inte kan svenska..... tredje stället hade också chefen borta på möte men eftersom det fanns 6 olika avdelningar på detta ställe sa hon att det nog fixar sig. Har alltså några val att välja mellan nu. Känns bra!

Nu är det lunchdax, och till middag ska vi käka pizza ♥
Pappa tänkte ge sig ut ock springa, vi får se vad jag hittar på. Kanske plugg?

morning

Godmorgon på mig!
Idag blev jag väckt av vittraskolan här i väsby som ringde ang praktikplats. Låter väldigt positivt men får besked först på måndag om det bli av.

När jag vaknade hade jag ETT ANTAL sms på mobilen, 7st från en och samma människa +några till.. kan inte folk förstå att man inte svarar snabbare bara för att man får många sms när man ligger och sover.... aja, sånt är livet. Nu har jag iaf fått i mig en superfrukost med allt möjligt gott, funderar på om jag ska ta mig en tur ner på dagiset här nedanför och höra med dom om praktikplats. Går väl alltid att ringa återbud om man får på andra stället? Känns bättre att vara på säkra sidan iaf.

Pappsen spelar gitarr och sjunger, väntar på att han också ska dra sig till köket och käka någon frukost så vi sedan kan få oss iväg och göra något. Själv är jag sugen på att åka en sväng till kista och kolla in affärerna. Dom har ju massor av mina favvisar som tex monki:) Skriver mer senare hörrni, puss

i rymden finns inga känslor

Blev så att jag och papsen gick på bio i kistad idag iaf. Filmen vi såg var riktigt bra och blev mycket skratt. Rekomenderas verkligen att se!!! Just nu sitter jag och försöker bråka om kontrollen med pappa, han vill se hockeyn som han redan vet resultatet på och jag vill se bartenderskolan. Inte ok

rekomenderas starkt för alla

vad blir det av

Käkat middag tillsammans med pappa som nu kommit hem och nu hade vi tänkt att komma oss iväg att göra något. Kanske blir det bio? får se vad det blir av :) När man är i sthlm finns det så otroligt mycket saker att välja mellan så vi får se vad det blir av. Men bio vore trevligt.


grönt och kallt

Idag har vi det lite kallare här nere än tidigare. Bara 8+ ute just nu, det kändes. Mössan var på och sitter fortf kvar på huvet. Tänkte ta och plugga lite nu, men först slänger jag in några bilder så ni där uppe ser skillnad mellan gröna träd här nere och snö där uppe.


shopping

Shoppingrundan idag på stan blev kort. Hann bara ta mig in, gå en sväng på new yorker och sedan även i en skoaffär tills det var dax att ta medicinen. Dum som jag var hade jag bara stoppat ner en plastkopp +sked att blanda ut medicinen i, men medicinen låg hemma. Så jag traskade hem. Fick ju faktiskt ändå med mig ett par skor hem, så jag känner mig rätt mätt på shopping för idag. Skor var det dock inte medningen att jag skulle komma hem med, men snygga var dom och jag blev fast direkt.


godmorgon....

.... sovit gott? Det har iaf jag, mesta dels. Här på morgonen vaknade jag dock av att jag drömde en mardröm om några gamla klasskompisar ifrån högstadiet. Börjar hända rätt ofta att jag drömmer mardrömmar nu för tiden, undra vad det kan bero på.
Nu har jag iaf fått mig upp ur sängen, tagit en dusch och klätt på mig. Blev ett av de nya paren jeans idag. Riktigt sköna är dom!! Snart är det dax för frulle, tänkte bara kolla hur mycket pengar som finns kvar på kortet först. Hade nämligen tänkt ta mig en sväng in till väsby centrum även idag, och denna gång är det tröjor jag letar. Får se om jag slänger iväg ett inlägg innan jag beger mig, annars skriver jag senare.

i anneli

såg just det som tydligen var sista avsnittet av i anneli. Riktigt trist att det var sista delen, och ännu värre är det att det nog inte blir någon andra sässong. Den serien gjorde helt klart måndagkvällar älskvärda.
Nu har jag igång någon film som går på svt. Får se om den är bra eller om man ska börja dra sig mot sängen på ett tag istället. Med detta inlägg säger jag nog även godnatt

tvkväll

Ikväll blir det att ta det lugnt i min ensamhet med tvtittande. Känns som det bästa nu när jag har fått mig någon slags magkatarr som stör... får se om pappa kanske kan handla hem lite medicin mot det imorgon.
På scemat står biggest loser sverige, våra vänners liv, i anneli älskar måndagskvällar just för att det är massor av bra på tv.

en sväng på stan

750kr fattigare, men fick med mig 2 par jeans, en tröja och ett paket cotton pads. Känns helt ok! Inte ofta jag lyckas hitta jeans, men nu känner jag att det börjar bättra sig. Gällde helt enkelt bara att komma upp i normalvikten.

Ok, jeansen är lite mer spacade än sådär, men orkade inte vika upp dom för att fota.


RSS 2.0