Fullt upp & tidsbrist.

Precis hemkommen efter en full dag med arbete.
Började dagen med ett 6 timmarspass på praktiken med underbara barn. Vi lekte, ritade, spelade gitarr och sedan ville de även ha min autograf haha;)
Därefter bar jag mig snabbt iväg till stationen för att ta bussen till jobbet. Första dagen hos den nya familjen idag och det kändes underbart! Blev 4 timmar där borta innan jag sedan tog bussen hem.
Nu när lugnet lagt sig ska jag se till att gosa ner mig i sängen med en bok (läxa) att somna till, och ladda upp för morgondagen som lär bestå av lika mycket åkande som idag.
Åhgud, kommer vara helt slutkörd när denna vecka är slut! Det finns knappt en lugn stund snart... Tur det är roliga saker jag sysselsätter mig med än så länge. Men var finns tiden till skolarbete?

Inför veckan.

Ikväll blir det en tidig kväll, likaså resten av veckan. Måste se till att friskna till nu,
Imorgon har jag min första jobbardag hos den nya familjen, och sedan på onsdag ska jag iväg och träffa en annan familj för ett tillfälligt jobb på lördag. Sedan har jag ju även praktiken som jag måste orka med på dagarna, och förhoppningsvis blir det även en resa att boka in, så nu måste jag hålla mig frisk & kry. +Att på fredag ska jag även göra klart min senaste tatuering (ni vet den på armen som jag ännu bara har gjort konturerna på), så den här veckan blir det att ligga i.

sjukling

Har gått och bkivit sjuk,, Vaknade igår med 38,2 graders feber, och valde därför att inte spendera en minut framför datorn. Det kändes bättre att vila upp mig under hela dagen inför denna veckan som startat idag.
.
Idag tog jag inte tempen, utan tryckte i mig 2 alvedon direkt pappa väckte mig, och sedan var det bara att bita ihop under dagens lopp för att inte missa en dag på praktiken. Kallt var det ute också! Termometern stod på -10 grader när jag skulle bege mig.. Fy och F säger jag bara.
.
Här är en vinderbild på sjuklingOlivia på g hem från praktiken.
Nu ska jag käka lite middag, och sedan placera mig i sängen för att vila upp mig inför morgondagen!

fyfan

Man säger att människor som lever i ett hemförhållanade där sambon misshandlar dem är starka. Man säger att dom har ett psyke av stål, bara för att dom kan så ut med våldet. -Det är fel!
Människor som står ut med ett förhållande av psykisk/fysisk misshandel är svaga. Det är de människorna som vågar ta steget att dra sig ur livssituationen som är starka.
.
Otrohet, ord, slag, lögner och svek. -Stannar man kvar är man feg, svag. Går man ur är man stark, då övervinner man sin egen rädsla och tar sig till en frihet.

310:- /Fynd eller vad?


Nu ska jag..

..fota alla kläderna jag kom hem med för en vecka sedan:) ,ni minns den där dagen när jag fick med mig ett antal tröjor, klänning å jacka för endast 310kr?
Snart kommer en bild upp:)

idiot

För 2 dagar sedan satt jag lugnt i köket och pratade med min vän Matte under tiden som jag satt och käkade middag som JAG hade lagat.
Efter några minuter kom * in och skrek, smällde i dörrar, gjorde förbannade grimager för att stå emot att det skulle gå ännu längre.
Jag sa med lugn ton "Snälla, sluta nu, snälla var tyst och lugna dig innan det går för långt!"
Det fortsatte, ännu värre denna gång.
Jag skämdes, Matte hörde och såg allt
Jag gick ut på balkongen för att ta en cigarett, vad hittar jag? -Jo, mina ytterkläder utslängda från balkongen..
.
Idag, 2 dagar senare, första orden som sades efter sista händelsen.
"Ska du följa med mig till heron city olivia?"
"aarå"
"gör dig klar ni då?"
"japp"
Jag gör mig klar, och i väntan på att * ska säga att vi ska fara börjar jag att städa mitt rum, hänger upp alla kläder, plockar ihop skräp, städar toaletten....
20 min senare börjar allting om.
Skrik, smällda dörrar, tomma hot.
.
Jag känner frustation, jag känner ilska, jag känner svek.
.
Nu ska vi åka, och lugnet har tagit sin plats.
"Vi kan väl fara till Täby istället då?"
"mm.."
.
Så, nu beger jag mig. Tjaråå!

förbannat så arg man kan bli!

Du har ju stora fruktansvärda problem. Sök hjälp!!!
Det funkar inte i längden att du var 4-5e dag ska få dina helvetets raseriutbrott, kasta grejer och smälla i saker. Stå och hålla emot för att du inte ska ta i mer ännu mer.
Blir så sjukt satans förbannad. Sök hjälp!

Crashy Internet : (,

Today I haven't been able to talk to Olivia because of my very crashy internet : (. Problems started yesterday around 21:00 I think and I have no clue what has caused it. I really don't know what to write about, so I will just post a picture of Olivia instead :p.
.
.
It took a while to figure out how to upload a picture when everything is in swedish, I don't speak any swedish after all. Maybe I will get better in it in a while : ).

bloggpaus(?)

Som ni redan märkt har jag totalt tappat tiden för bloggen.. jag vet, det tar inte mer än några minuter att skriva ett inlägg +posta upp en bild. Men, det finns verkligen inte ens 10 minuter över i min vardag!
Har påbörjat praktiken, varit på jobbgrej (ska börja jobba varje tidag -check!), är ute och går, har tentat av kurser i skolan ... aa denna listan går att göra hur lång som helst!
.
Som ni ser har jag Matte som är och gästbloggar! Han kommer från nederländerna, och har ändå ingenting spec för sig... Han börjar inte jobba förrän på alla hjärtans dag, och jaaappp, vi snackar i stort sett varje dag, så jag tänkte att han kunde få vara med lite i min blogg.
.
Jag tror att det handlar om rutiner.. så när jag vant mig vid att vara borta på praktik på dagarna, jobba, träna å allting på en och samma gång kommer jag att ha lika mycket tid till bloggen ändå som jag hade tidigare. Så snart så, Ni får under tiden roa er kring vad Matte skriver!
.
F*bannat så har jag ju inte ens en bild att lägga upp.. och jag som dessutom lovat er att visa upp alla mina kläder jag köpte för endast 319 kr? Meeen, i helgen! Då är det ingen praktik = jag har tid till att ta kort och blogga. Tills dess delar jag med mig denna gamla bilden... Hah, kul olivia.. mycket kul inlägg...
Gud jul eller något! (?)

Hello again

Olivia is making me write on her blog again, either because she is too lazy to or because I am doing pretty much nothing on my days anyways. The main problem that comes with that is that I have no clue on what I should write about : (. The only thing I do know is that it really is time for me to go on holidays, preferably to a place that has:
.
1. beach
2. sun
3. sea
4. loooots of good food
5. chicks
.
Fortunately, im going to egypt in 8 days, where there definitely is 1,2 and 3, maybe 4 and if I am really lucky, 5. Poor Olivia will have to sit home all day update her own blog that week, so I feel kind of bad about it.

"Om mamman tycker om pappan är det hon som friar. Annars är det pappan"

Ur barns tankar om kärlek

"Två flickor kan inte gifta sig om båda två har örhängen. För då ser ju prästen att det är två flickor."

Ur barns tankar om kärlek

Hello everybody

Olivia is really lazy lately, and therefore I (Matte) have to post on her blog, Today she has mainly been laying on her bed, commenting on how tired she is. Besides that she also ate dinner, which consists of the usual swedish puke.
Nah, im just kidding, wondering how long it is going to take till Olivia notices.

"Just när jag blivit ihop med någon tröttnar jag lite på mamma och pappa, för dom har jag ju varit tillsammans med så väldigt, väldigt länge. 19 år eller så.

- Jonas 7 år
Ur barns tankar om kärlek

ursäkta,,,

,, för en kass uppdatering idag.. men jag har precis börjat praktiken, hade min första dag idag och har bara varit fullt upp.
Imorogn ska jag försöka hålla igång bloggen igen ,och självklart framåt efter det.

"Om mannen går ut för att köpa något och har glömt det när han kommer hem är han otrogen."

Ur Barns tankar om kärlek

"Om tjejen bakar en kaka till mannen och mannen inte har lust att äta kakan så hittar hon en annan kille...

...Det beror nog på att han inte gillar kakan.
Ur barns tankar om kärlek

Nu har du nått botten Olivia, nu kan det bara bli bättre!

Under mitt liv har jag många gånger fått höra uttrycket "Du har du nått botten Olivia, nu kan det bara bli bättre!" Frågan är ju ,har det blivit bättre?
-Nej, många av dessa gånger blev jag (trots att jag redan nått botten) ännu sämre. Jag tänkte nu som start berätta för er några fruktansvärda upplevelser jag varit med om när jag verkligen nådde botten.
.
Januari 2010 åkte jag in på Skellefteå lasarett. Jag var mycket sjuk och behövde akut hjälp. Symptomen var enormt hög feber, svårigheter att andas och en tung smärta över bröstet.
Läkarna bestämde sig för att lägga in mig på övervakning och undersökning, och jag förväntade mig att jag skulle behöva ligga inne ca 2-4 dagar.
Med tiden blev jag allt sämre och läkarna kunde inte hitta några fel. Jag genomförde många blodprover varje dag och jag fick bo i ett isoleringsrum där läkare och sjuksköterskor använde sig av plastdräckter de tog på sig för att komma in i mitt rum.
Efter att många prover tagits och mitt tillstånd blivit allt värre i form av svullen lever och njurar, smärta över bröst, svullna körtlar, huvudvärk och hög feber, skickades jag till umeå lasarett. -Där började man leta efter cancer och jag var väl förberedd på att jag skulle behöva gå igenom cellgiftsbehandlingar och tappa allt hår.
Cancer hitttades aldrig och efter att jag gått igenom många undersökningar skickades jag hem till Skellefteå igen.
Efter många om och men hittade läkarna till sist körtelfeber och "någonting mer" (vad "någonting mer" var kom de aldrig fram till).
Körtelfebern var så pass allvarlig att jag inte kunde äta, hade svårt att andas, inte kunde stå på mina egna ben och jag gick på morfin dagligen +många andra mediciner. Jag rasade i vikt och blev matad med sond.
För att ge er en bredare förklaring till hur illa det verkligen var kan jag också tillägga att jag gick igenom ingrepp vid vaket tillstånd som jag annars gjort när jag var sövd, jag blev fasthållen i sängen, jag blev illa behandlad av läkare och många misstag gjordes.
Under denna period fick jag många gånger höra "Nu har du nått botten Olivia, nu kan det bara bli bättre!"
.
När jag till sist lämnade sjukhuset var min magsäck så krympt att jag inte kunde äta utan att få enorma smärtor i magen. Därav lyckades även ätstörningen anorexia bildas.
När jag vägde som minst låg jag på 37kg och mina prover visade minus på värdena i kroppen. Jag svimmade många gånger om dagen och hade det väldigt svårt sova om nätterna. Jag tränade som en träningsnarkoman och åt inte mer än ca en knäckemacka fördelad på hela dagen.
Mina läkare hotade med att lägga in mig på psyket där jag inte skulle få röra mig en meter ur sängen och bli tvångsmatad varje dag om jag inte gick upp minst 0,5 kg/vecka.
Även under denna period fick jag många gånger höra "Nu har du nått botten, nu kan det bara bli bättre!"
.
Efter alla dessa omständigheter utvecklades en djup depression och ångeset som yttrade sig med att jag fick panikångestattacker varje dag. Jag fick även åka in akut just för att jag var i så dåligt skick under mina panikångestattacker. Undersökningar gjordes för att se om jag hade epelepsi, just för att mina attacker var så grova. -Ingen epelepsi fanns det hos mig.
Panikångestattackerna tog över min vardag, och jag blev till sist så djupt deprimerad att jag inte kunde göra annat än att ligga i sängen. Jag visste inte hur man gjorde för att röra ett finger. Synen fungerade inte heller, och jag försökte många gåner vid desperata tillfällen använda min mammas glasögon för att att se något över huvud taget när jag öppnade ögonen.
Min mamma fick bära mig för att jag skulle ta mig till toaletten, och hon matade mig för att jag skulle få i mig näring. Jag såg verkligen ut som om jag var döende.
"Nu har du nått botten Olivia, nu kan det bara bli bättre!" var vad jag fick höra.
.
När jag väl började kunna komma upp ur sängen igen och leva ett normalt liv vad jag fortfarande så djupt deorimerad och ångestfylld att jag började hallucinera. Jag såg sprindlar som anföll mig, en man som sköt mig i tinningen och en grupp av män som ständigt förföljde mig och jagade mig.
Detta var mycket obehagligt och det var svårt för mig att leva ett nogmalt liv när jag inte kunde se vardagen för vad den var. -Jag var ju stäntigt jagad, vilket gjorde mig väldigt rädd, och fick mig att göra väldigt dumma saker. (Ett exempel är att jag kunde springa rätt ut ur huset och springa tills någon fångade upp mig och fick mig lugn igen)
"Nu har du nått botten Olivia, nu kan det bara bli bättre!"
.
Den stora frågan är ju nu, hur långt ska det behöva gå innan man mår botten? Och hur många gånger kan man egenrligen nå botten innan det får ett slut? -Detta är en fråga som jag än idag inte kan svara på med tanke på att jag än idag inte mår 100% bra. Men så småning om kommer jag att finna mitt svar.
Vad jag däremot kan berätta för er är:
Det enda som gör mer ont än att få sitt hjärta krossat av någon annan är att krossa sig själv. Man måste våga tro på sig själv och sina möjligheter i livet, se svåritheterna som ett test och som nya erfarenheter. Det jag varit med om förändrar inte mig till något negativt, tvärtom kommer jag istället att ha många erfarenheter att ta med mig i resten av livet.

Tankeställare +nyheter

Satt här under sömnlösa natten och funderade över vad det är jag själv tycker är spännande att läsa på andras bloggar. Funderade också vad andra kan tänkas vilja läsa om, vilket resulterade i en tankeställare.
.
Som ni många redan vet har jag gått igenom ett mycket tufft liv med många händelserika sakar. Jag har kämpat mot döden dagligen, och varit genom många ansträngningar. Därför tänkte jag att jag skulle kunna dela med mig lite mer kring mina tankar jag har varje dag. -Det är trots allt många tankar till det förgångna som än finns kvar. Och än är jag inte heller frisk från mina sjukdomar, därav tänkte jag att det kan vara både spännande och pushande för er att läsa om sådand. Min blogg blir då också mer personlig!
,
Såå, nu testar att börja med sådant och ser vart det leder. Spännande, right?

Sitter och planerar

Mina sömnlösa nätter verkar bli något som komemr att stanna kvar.. Nu har det gått 2 nätter utan sömn, och jag är inte ens lite trött.
.
Minns ni att jag berättade om en resa som jag planerade att göra? Just den resan kommer inte att bli av pga olika skäl. Men istället har jag nu suttit och samtalat med en gamal god vän om en annan resa. Denna resan är något betydligt större, och något som faktsikt kommer att bli av!
Vart vi kommer att resa tänker jag inte att berätta för er eftersom det bara är till 99% bestämt vart vi kommer att bo. Men däemot kan jag ge er denna ledtråd
Sedan har jag även ägnat tid till att prata med en finsk kompis jag lärde känna när jag var utomlands förra året. Även vi funderar på att hitta på något kul ihop.
Man lever bara en gång, och ungdomen varar inte föralltid -därav är det viktigt att passa på att njuta av varje dag och ta varje tillfälle i akt att göra det men drömmer om!

Är det något jag verkligen uppskattar så är det äkta vänskap. -Jag älskar dig och vill tacka dig till 100% min vän för att du finns där för mig.


Cecilia Molin

Från ingenstans dök denna otroligt gamla bilden upp, och direkt ploppade massor av fantastiska minnen upp som jag känner att jag bara måste dela med mig av.
Och dessutom bjuder jag på att ni får skratta över bilden, jag vet.. Den får tala för sig själv!;)
Min älskade barndomsvän som jag delat så många fantastiska minnen med!
- Skräckfilmer
- Brönsttjärn med pappas band
- Jagade av *
- "1a på msn, 1a på fc!"
- Rymma iväg till MB
- Skjutsa på sadel
- Magnum vit på mackarna efter skolan
- Bråk och skratt, tårar och blod
.
Det finns så många minnen tillsammans med dig min kära vän, att man vet helt ärligt inte i vilken ände man ska börja. Du är fantastisk tjejen, och jag saknar dig massor. Kärlek till dig!

Finns det något bättre än att...

...Komma hem med massor av nya kläder efter en tur på stan. Och hur underbart är det inte om man dessutom hittat allting på kanonpris i rea? Me like.
Åkte iväg med papsen till Stinsen. Hade inga planer på att shoppa alls, men sedan på carlings upptäcker jag väääärdens priser!!! Oh god, var som en enda stor underbar dröm.
Fick med mig massor av saker hem.. närmare 10 tröjor, en festklänning och en jacka!
And guess what? -allting gick på 310kr sammanlagt! OTROLIGT(?)
.
Lägger upp bilder lite senare:)

"Man är kär tills man har skaffat ett barn. Och sedan är han alldeles för full."

Ur Barns tankar om kärlek

Så det kan gå!

Efter att ha tragglat mig igenom 200 sidor av spännande läsning inser jag plötsligt att boken jag läser är precis samma bok som jag läste för ett år sedan, bara ett annat omslag.. Det är tur att sådanna böcker inspirerar mig och mitt tänkande och att jag uppskattar dem.
Same shit, different look.
.
När jag idag fick boken tänkte jag "å herregud, det här kommer jag aldrig att komma mig igenom..".
Den var tjockare än tjockast som en faktabok till ett arbete, och stor som jag vet inte vad.
Nu har jag pluggat sedan förra inlägget och redan kommit mig igenom 200 sidor +skrivit ner massor av fakta från boken. Detta kommer att gå suveränt, och innan denna natt är slut ska vi se till att jag har kommit mig igenom hela boken:) Det går verkligen undan!
.
Nu ska jag återgå till mitt läsande innan jag tappar "studerarandan". Riktigt spännande just nu! Får se om jag kanske hittar någon intressant fakta jag kan dela med mig av till er här i bloggen sedan;) Spännande!

Skolarbete v.s serier?

Känner mig riktigt seg... samtidigt känner jag mig riktigt sugen på att börja plugga på folkhälsokunskapen... Frågan är bara vad som överväger mest, att slappa med en serie eller att plugga? -Helt ärligt vet jag faktsikt inte. Tror nästan att jag ska börja med plugget.
Har fått låna med mig en bok hem som handlar mycket om matvanor kring ätstörningar, vilket jag tror är väldigt bra för mig att läsa med tanke på att jag har varit igenom det.
Har läst en sådan bok förut, och den tyckte jag var mycket intressant!
.
Så, nu satsar vi på lite skolarbete helt enkelt! Keep up the good work girl.

På skolan

Sitter nu på skolan, eller rättare sagt så sitter jag just nu på pappas jobb.
Har som sagt tentat kursen pedagogiskt ledarskap idag som jag var så otroligt nervös över... and guess what! Jag fick MVG i hela kursen!
Otroligt stolt Olivia idag, jag är mycket nöjd över min insats och det är skönt att ha det överstökat!

Nu har jag fått hem uppgifter att jobba med folkhälsokunskap. Denna kurs ska jag arbeta med hemma under tiden som jag har praktik (dvs vecka 4-8) och därefter kommer jag även att tenta denna kurs. Kommer bli suveränt!
Fick välja själv ett ämne att fördjupa mig inom i folkhälsokunskapen, och vad kunde inte passa mig bättre än att att arbeta med just kost? Så, jag satsar på det, och det kommer att gå superbra hoppas jag på. Är faktiskt riktigt taggad på att starta upp detta. Tummen upp!

Dagens budskap.


"Jag tror att jag är ihop med någon. För min mamma har en moster som har sagt att de har hittat någon till mig"

Ur Barns tankar om kärlek

Plugg, plugg, plugg och mera plugg!

Här är tentan har jag framför mig till imorgon.. Fy och F säger jag bara!

Recept biscotti -saffran

100 gram smör
1 gram saffran (2 påsar)
5 dl vetemjöl
1,5 dl socker
1,5 tsk bakpulver
1/2 dl sötmandel
2 ägg
.
Smält smöret och tillsätt saffranet. -Häll ner i en bunke
Kläck 2 ägg och tillsätt i smörblandningen.
Blanda alla torra ingredienser inkl. sötmandeln som är hackad i mindre bitar. -Häll ner i bunken.
Dega ihop och dela massan i 3 delar.
Gör till längder på ett bakplåtspapper och stoppa i mitten av ugnen i 175 grader ca 25 min.
Ta ut plåten och skär längderna i "snittar" som du sedan stoppar in i mitten av ugnen i 125 grader ca 15-18 minuter.
Låt svalna, ät & njut!
.
Eftersom jag (som vanligt) ska vara lite "nyttig" av mig så använde jag mig av fullkornsvetemjöl. Fungerade perfekt och smakade precis som vanliga biscotti.

Svar till kära syster

Yes käraste sis, jag slänger upp receptet jag använde när jag kommit hem från min prommis jag ska försöka orka mig ut på nu,,, Kan förresten redan nu berätta att de var superdupergoda, och världigt enkla att göra! Blev shockad att det var så enkelt. Tänkte precis som du "skitjobbigt att dom ska först gräddas en gång och sedan en gång till för att torka...."
Vet inte om jag hittade något superrecept eller vad det var riktigt, lätt som en plätt var det iaf, och knappt någon disk:)

Äntligen kommer bilderna..

En nagelfil som är gjord av glas. -Ska hjälpa naglarna så att de ej spricker och går av. Perfekt, nu ska jag försöka mig på att spara ut naglarna igen! Har alltid haft problem med att de spricker.. Ni ser ju själva hur "snygga" mina naglar är nu, haha!
.

En supersnygg nyckelring i Oliviastyle!
.
Supersnygga tights med små detaljer som piffar upp dem!
.
Och till sist ett parfymprov!

Såhär på morgonkvisten..

..fick jag precis för mig att jag skulle ställa mig och baka.
Hur gott vore det inte med biscotti och en kopp kaffe? Underbart!
Nu kör vi!

Sömnlöshet.

Nu har lilla Olivia haft en hel natt utan sömn.
Snart ringer pappas väckarklocka, och då ska jag gå och skriva ut några papper, sedan är det plugg som startar.
Lär förmodligen somna, men har tänkt att ställa klockan på ringning så jag inte sover bort hela dagen. Måste ju hinna med en prommis +att somna i tid för att gå upp å skriva prov imorgon!
.
Har ju som sagt lovat er också att lägga ut bilderna på grejerna jag fick i paketet var för sig under en lång tid nu utan att göra det... men idag! Jag lovar!

"Att fria betyder att man slipper handklovar" -Ditte 6 år


Just because you know my name, it doesnt mean that you know me.

Du heter:
Olivia Karolina Larsson

Smeknamn:
Inte något speciellt, isf Olva

Beroende av:
Snus och omtanke

Vad tror folk om dig?
Bra fråga, vore kul att veta!

Vad får du oftast komplimanger för?
Utseendemässigt är det väl kroppen +söt
Insida är nog att jag är stark, klok och duktig

Hur imponerar man på dig?
Man är sig själv och står för sina åsikter! -Öppenhet

Brukar du skratta för dig själv?
Haha det händer..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Jo vet det=P annars får vi dra till banken!

Har du haft sex idag:
Nej

Hur svarar du i mobilen:
"Hallå?"

Vem ringde du senast?:
Tobias Sahlberg

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:
Hittar inte bankkortet, men jag springer till bussen nu!

Antal timmar sömn inatt:
Inatt sover jag inte, natten innan sov jag ca 12 timmar

Sov du ensam:
Helt ensam!

Brukar du komma i tid:
Absolut! -Lite tidsoptimist bara..

Hur känner du dig nu:
Seg, uttråkad och stressad

Vanligaste färg på dina kläder:

Svart och vitt

Vad tycker du om fötter:
Ursch å fy!

Vad saknar du:
Någon att ha nära som ger mig trygghet.

Hade du en bra kväll igår:
Vanlig hemmakväll med för lite gjort

Favorit dryck på morgonen:
Citronvatten och kaffe

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Alldeles för sent

Är du blyg?:
Mot nya människor -Ja

Mot folk jag känner -Absolut inte!

Sysslar du med någon idrott:
Nej, tar min dagliga prommis bara..

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja

Har du spytt offentligt:
Jaaoo

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Sex och testa smärttröskeln

Är du nöjd med ditt liv:
Kunde varit värre

Är du bortskämd:
Absolut inte

Vad gör du i morgon:
Pluggar stenhårt! (i wish)
Avslutar en kurs med en tenta!

Vad är det värsta du vet?:
Svek, spindlar och år 2010-11

Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Utan tvekan!

Vad är det finaste du fått?:
Den var svår.. Jag skulle nog säga stunderna tillsammans med min mamma när hon hjälpt mig. -När vi varit ensamma!

En speciell dag du minns:
När jag var som mest sjuk, och knappt tog mig upp ur sängen lyckades min mamma ändå sätta mig i bilen och körde hela vägen till flygplatsen medan jag förtvivlat satt och berättade vem som skulle få vad av mina ägodelar eftersom jag var säker på att jag skulle dö.
På flyglatsen hämtade flygvärdinnorna mig och ledde mig in i föygplanet.
En timme senare befann jag mig i Stockholm där min pappa stod och väntade på mig för att ta emot mig.
Jag hade klarat av att lämna min säng och åkt hela vägen ner till Stockholm. Det var slutet på mitt sängliggande, och efter denna dagen har jag klarat av att stå på mina fötter!

Du samlar på:
Kroppskonst och saker som får mig att känna mig stark

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Jag ringer inte någon

När grät du senast:
Onsdag den 5 januari tror jag, när jag var så sjuk

Vad skulle du göra om du vann en miljon:
Massor av tatueringar, shopping och boka in en resa med en vän

Vill du gifta dig:
Absolut, om det blir i en kyrka vet jag dock inte

Vill du ha barn:
Absolut, en vacker dag

Är du musikalisk?:
Det kan jag skryta om att jag är!

Vad dricker du helst när du är törstig:
Iskallt vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:
Nej

Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Jajamen, kors i taket!


Tips!

För er som bara älskar framkallande spel på telefonen, här har ni Drago pet!
Vi alla minns väl tiderna när man använde tamagucci? -don där små djuren som man skulle ta hand om genom att mata, leka och städa upp efter dom.
Nu har drago  pet kommit för att laddas hem gratis till våra telefoner. Jag hittade det för några dagar sedan och är helt fast i det. Man kollar flera gånger om dagen om lilla djuret är vid liv och vad man kan göra för att få honom att må bra.
.
Första dygnet handlar om att ta hand om ett ägg. Det viktiga då är att hålla koll på temperaturen. -Inte så svårt tänker många av er nu. Men jodå, jag tror jag fick starta om säkert 14 gånger innan jag lyckades komma under fund med det där!
.
Sedan när ägget kläckts kommer en drake fram. Olika färg på olika drakar. Min är lila, vilket betyder att jag fick precis den jag ville ha! -ni ser den där uppe på bilden till vänster.
På displayen i spelet ser man där uppe på vilket sätt draken behöver tillfredsställas, och där nere finns en meny av olika slags saker att göra.
Självklart är inte så enkelt som så, utan maten tar slut, och därav måste man spela spel och vinna tillbaka mat för att kunna mata honom! Det spelet går till ungefär som snake, vilket gör (som ni säkert förstår) att det är otroligt beroendeframkallande!).
Jag rekomenderar er alla att ladda hem detta, jag älskar det!

Tråkigt

Startade dagen med en långprommis på nästan en mil. Riktigt skönt!
Därefter blev det en dusch och matlagning.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag.. det är inte mycket alls som har hänt. Och jag måste sätta igång med plugg eftersom jag har en tenta på fredag igen! Crap..
Ska lägga upp bilderna på sakerna var för sig som jag fick igår också lite senare, måste bara få koppla av lite först med att prata med "C". Så, vi hörs senare, och förhoppningsvis har jag något kul att berätta.


tjuvkika


Långt ifrån klar. Men en tjuvtitt får ni er allt!

Min familj har aldrig riktigt tyckt det varit någon hit med tatueringar, och jag har många gånger fått höra "Men nu räcker det väl olivia.. Du har redan gjort tatuering.." Det fick jag höra sedan den 2a tatueringen jag gjorde. Därav har jag nu valt att leva mitt liv på mitt sätt. Jag berättar inte innan jag gör en tatuering, och om någon märker det på min kropp eller på min blogg så fine. Mitt liv mina val!
Jag tycker tatueringar är grymt snyggt, och jag trivs väldigt bra med det. Dessutom tänker jag noga efter innan jag sätter något på min kropp +att jag går till min trogna tatuerare som jag vet gör bra jobb!

Det viktigaste för mig är iaf att göra något som jag själv uppskattar och trivs med. Något som jag tycker är snyggt. Därav har jag valt att göra mina tatueringar. Jag tycker om det, och det är jag, det får folk bara acceptera. -Älska mig för den jag är, eller gå någon annan stans.


I paketet fanns:



Ett par grymt coola leggings! (Eller som mamma säger "pantalonger" hihi)
En mycket fin&söt nyckelring i rosa
En nagelfil gjord av glas
En liten parfym

Lovar er att lägga upp en bättre bild imorgon på var sag för sig, har bara inte riktigt hunnit med det idag.. (igår? klockan är över 12) Har varit så otroligt fullt upp! Sorry kära läsare.

Men jag vill tacka min mamma så hjärtligt för dessa saker! Blev superglad, och det gjorde verkligen min dag!

dålig uptate

Först sov jag till kl halv 1 idag, och sedan gick jag ut på långprommis! Typ en mil skulle jag tro. Hann inte mer än att komma hem och kasta mig i duschen innan jag skulle iväg igen.
Blev att åka till Tobbe idag istället för imorgon, berättar mer senare om vad som hände där.
Har också fått ett paket hemskickat som jag ska visa upp för er!

Nu ska jag ta något att käka, sen bloggar jag mer. Inte ens hunnit med frukost idag..

I MADE IT!

JAG KLARADE PROVET GALLANT, FICK MVG I HELA HURSEN!!!
WIIIIEEEE, JAG ÄR SÅ GLAD, SÅ STOLT OCH SÅ AWWWW:) GLAD TJEJ!



Snart är det dags..

..för tentan! Oj, hur ska detta gå... känns inte alls bra! Dessutom hittar jag inte läroboken, vilket innebär att jag inte heller kan plugga...... Hoppas att det kommer vara logiska frågor, och att det inte är allt för svårt, jag menar... ingen kan väl en hel  kurs utantill?
Nu ska jag vila lite innan jag börjar göra mig klar för att gå till skolan.. Måste vara helt ärlig också och erkänna att jag har nog inte lagt ner mer än 30 min på att studera till tentan.. men det ska nog gå bra!

Denna skönheten...


...ska bli min en vacker dag!:)
.
Ska till Tobbiish på onsdag å fylla i 2st gamla tatueringar.. Bla lägga i skugga +lite bläck på fjädern, och sedan fylla i svalorna bak på ryggen. Därefter kan man påbörja en ny skönhet:)
Har 3st nya tatueringar jag vill göra. Och ni som känner mig vet såklart att det inte är några stora saker jag placerar på kroppen, utan bara små tatueringar:) -Supertaggad!

uppe med tuppen!

Uppe redan nu, i språng till ett möte jag har nere vid Väsby station. Ska träffa någon Maria eftersom min personliga Elin är borta. För er som undrar är det läkaraktigt besök.
.
Efter detta kommer jag bege mig på en prommis, som alltid. Och sedan gå hem för att hoppa in i duschen och plugga jävel för tentan som blir kl halv 3 idag. Fy och F vad jag är nervös.. Tenta en hel kurs? Nu är det bara att ni håller tummarna för mig så uppdaterar jag er senare hur det gått.

kan inte sova..

Funderar på att ta några melatonin snart för att iaf få några timmars sömn innan man ska upp.. Har suttit och blivit inspirerade av 2 goda vänner.

Den första är Alle, som har visat upp sina låtar som är grymt bra skrivna +musiken som är gjord till. Jäklar säger jag bara, vilken talang killen har! -Jag är stolt över dig gubben!

Den andra väljer jag att hålla anonym, eftersom,, ja. Jag vet inte varför. Men titta bara,,, hur grym är inte killen? Denna stora förändringen på bara en kort tid! Ojojoj, starkt jobbat!!! -Jag är stolt över dig!

Diss!

Jag vill dissa denna fruktansvärt dåliga, skumma och uttråkande film som bara gjorde mig irriterad.
Den hade verkligen inte någon röd tråd att följa, och den tog ner "Cappie" totalt i den dåliga rollen (alla roller var dåliga) som han fick spela.
Jag rekommenderar inte att ni ser denna film, så om ni stöter på den, undvik att se den!

"Om man är ihop med någon som inte vill skiljas är det bara att man börjar gräla. För då blir man skild."

Ur barns tankar om kärlek


Dilemma

Min fantastiska serie Greek är ju som sagt slut nu, och nu står jag i ett dilemma att jag inte hittar någon serie som jag vill se... känner att jag inte kan ladda hem en ny "collageserie" eftersom ingenting ändå skulle kunna nå upp till nivån på förra serien.. Måste hitta något helt annat.
Dessutom blev jag ju sådär jättefäst vid Cappie från serien, så nu har jag sökt runt massor på nätet, och till slut hittat en film som han är med i! Så den ska jag nu bädda ner mig i sängen för att kolla på. Måste bara se mer av honom.. han är fantastisk!
.
Lovar er att slänga upp ett omdöme av filmen senare också! -men förmodar redan nu att den är bra eftersom cappie har en roll hihi;)

Dåligt jobb men flitigt arbete.

Vaknade där kring 14 tiden idag, blev rätt sent igår eftersom jag satt uppe och pratade med fantastiska "C" på datorn.
Gick direkt ut på en långprommis. Hann dock inte längre än halvvägs innan pappa ringde och frågade om vi skulle åka å käka pizza, och självklart svarade jag ja. Så han plockade upp mig, vi åkte till pizzerian och jag beställde en kebabrulle. Inte bra Olivia!
.
Nu är jag hemma och har plockat fram skolarbeten. Ska tenta av en kurs imorgon, kommunikation, vilket blir väldigt spännande eftersom jag inte fick veta denna informationen förrän i fredageftermiddags. Dessutom har jag aldrig tentat av en kurs tidigare, så jag har ingen aning om hur det fungerar.. Så, lär väl skita sig totalt!
Nu ska jag återgå till plugg, vi hörs senare. Hej så länge!

Måste bra ses!


HJÄLP!

Mitt greek är slut... min älskade serie som jag var så fäst vid....
Behöver verkligen en ny serie att börja titta på nu, så nu ber jag er om hjälp!
Tipsa mig om bra serier att ladda hem är ni supergulliga!

"Om man är kär i någon snurrar hans eller hennes huvud runt i huvudet på en."

Ur barnens tankar om kärlek

Glömde berätta..

1, Jag fick ett underbart avslut på gårdagen, låg och pratade med "C" till ca 05,30.
2, Jag fick en underbar start på denna dag, vaknade med ett samtal från "C".
Hur fantastiskt är inte detta?
.
Nu ska jag bädda ner mig i sängen med sista Greekavsnitten.
Hörs sen!

I paketet fanns..

En 14-dagarskur som ska vara bra för hälsan.
Ett ansiktsvatten som ska fungera som någon detox för huden.
En kräm som ska återfukta ögonen +andra saker för ögonen.
En mascara.
.
Jag har ju som sagt bestämt mig för att köra några veckor av "ta hand om mig själv", genom att bla minska på sockerintag, minska på kolhydrater, träna och ta hand om hår +hud med olika krämer, oljer och u name it. Så, ni kommer få höra om vad jag tycker om de olika sakerna eftersom. Blir kul tycker jag:)

Paket!

Har precis varit iväg på affären för att hämta ut ett paket som kom igår. Har verkligen inget minne av vad jag beställt för något, så detta blir spännande! Lägger upp bilder senare.

Bilder på vad jag köpt.

Denna boken är helt fantastisk.
Den består av citat från barn, hur de beskriver kärlek på olika sätt. Jag har tänkt att varje dag (under en tid) få in ett citat som jag tycker mycket om, för att dela med mig till er!
.
2 par spetstrosor
2 par myssockar
Tofflor
.
Sammanlagt med kläderna och boken gick detta köp på 77kr. Hur bra är inte det?
Jag är supernöjd!

So far so good

Ingenting ont har hänt mig ännu denna fredag den 13, hur har det gått för er?
.
Åkte iväg med pappa till Sollentuna för att kolla på tvättmaskiner, blev dock inget köp denna gång. Men sedan åkte vi vidare till väsby, och där fick jag med mig en hel massa småkrams för endast 77kr! Helt sjukt vad grejer jag fick för pengarna måste jag säga. Slänger upp en bild senare eller imorgon.
.
När vi var på g hem och jag som mest längtade efter att äta en efterlängtad middag hörde * av sig, och det var bara att ge sig iväg till jobbet lite sådär spontant. Endast 2 timmar, så jag tänkte att självklart skulle jag ställa upp.
Och nu till sist är jag äntligen hemkommen, och har fått i mig middag. Blev en snabb ihopkastad omelett med korv, räkor och lök. +bearnesesås till. Hör och häpna!
.
Lite kul faktiskt.. För några dagar sedan slängde jag ju upp ett inlägg om att jag käkat allt som jag inte tycker om, och samma kväll pratade jag med Olov som käkade bearnesesås. "Urs vad äcklig du är" sa jag. Fick då som svar "Om några dagar kommer du lägga upp på bloggen att du ätit det! Det kan jag nästan garantera!"
Hahah, och vad hände? Jo, jag käkade det och var tvungen att blogga om det. The guy knows me well!

Hunnit med duktiga saker.

Idag lyckades jag slita mig ur sängen där kring 08,00 -var riktigt segt eftersom jag knappt kunde sova en blund natten som var. Men måste man så måste man.
Tog mig en dusch, slängde på lite smink +träningskläder (jag vet, inte bästa kombinationen), och sedan begav jag mig till skolan för att lämna nå papper och planera upp inför praktiken som kommer. -Planerades även in att jag ska tenta av en kurs på måndag, vilket blir spännande eftersom jag bara har en helg på mig att studera kursen.
.
Efter mötet på skolan tog jag en långprommis på ca 1,5-2 timmar. Stannade halvvägs på rusta för att värma mig lite.
Försökte mig även på att filma för att slänga upp på bloggen och visa.. dock var ljuset kasst och likaså var jag på att filma! Men bara för att jag ansträngde mig känner jag att jag måste lägga upp den. Så här har ni lite från Väsby!
-Och ja,,, ni får vrida skallen lite som ni ser...


Hemkommen efter en 2 timmars prommis! -Bra jobbat tjejen.


Ta åt er.

Nu kommer jag lägga upp ett inlägg som förmodligen är väldigt dumt att lägga ut... men jag känner att jag måste släppa bomben!
,
Jag är så sjukt less på killar. Japp, ni läste rätt! Olivia är less på killar.
Man kan inte träffa/prata/skriva med någon utan att det ska leda vidare till något annat.. Fine om det är någon som man hittar ett intresse hos, som man vill engagera sig i och som man själv skulle vilja tänka sig något mer med.
Jag tycker att man är ju väldigt tydlig med saker och ting, både på sättet man beter sig och sätter man skriver om man är intresserad av den andra eller inte. Visar man inget intresse så ska inte killen heller hålla på.
.
Visst är det kul att få uppskattning, att killar sitter och berömmer en för ens utseende och sin personlighet, men fine,, det räcker där. Ni behöver inte sätta er och planera en hel framtid eller skriva alla dirty stuff ni har i era hjärnor om ni inte ser att tjejen är intresserad!
.
Tjejer är väldigt tydliga, och man ser på deras beteende om dom är intresserade eller inte... Får ni inte "rätt" svar tillbaka, lägg ner! Snälla.
Det är förmodligen inte bara jag som ser detta som ett irritationsmoment, så ta åt er!

Fredag den 13

Idag är det fredag den 13, för alla er som tror på skrock!
Själv vet jag inte riktigt vad jag tror på.. Tänker ta dagen som den kommer och avgöra i efterhand om jag har råkat ut för något eller inte, därefter ta mitt beslut om fredag den 13.
Jag måste dock erkänna att jag hoppas på att något riktigt illa kommer att hänta (så länge det inte har något med * att göra), för det vore helt underbart om det verkligen fanns något som bevisade på att fredag den 13 verkligen är en dålig dag!

Tips!

Okej, så  jag var in badrummet och tvättade bort mitt smink, tog av mig alla kläder och sedan tog jag på mig morgonrocken. Gick till sovrummet, flyttade datorn upp mot huvudkudden och började knyta upp morgonrocken (japp jag var naken under) och plötsligt hörde jag ett ljud från datorn.
"Crap jag är i ett samtal med webbkameran på!!!!"
.
Klä aldrig av er era kläder innan ni kollat om webben är igång! Tänk ett steg längre!

Borttappade telefoner och en Lars?

Snackade med Olov tidigare idag på msn, fick höra att han hade tappat bort sin telefon.. Typiskt!
Klickade för en stund sedan runt på facebook och fick syn på att någon hade skrivit "Lars svarade i din telefon när jag försökte ringa.." ,Så jag tänkte att jag skulle ringa och prata med den där Lars!
Tog upp telefonen, letade upp Olovs nummer och tryckte på ring.
"Hallå?"
"Heeej, men vafan... jag trodde jag skulle få prata med någon Lars och nu är det du som svarar?"
.
Visade sig alltså att Olov hittat sin telefon, och jag fick inte någon pratstund med denna Lars.
Bra humör blev jag iaf på, och tänker nu avsluta denna kväll med Greek!
Godnatt på er alla.

Facelook

Sitter och pratar med Matte på skype, helt underbart att man kan komma in i engelskan så snabbt! (Han kommer från nederländerna, så engelska är enda språket som funkar oss emellan.)
Perfekt för mig, som egentligen hatar att snacka på engelska, det är en fantastisk träning! Och jag känner verkligen att jag lär mig massor varje dag:)
För övrigt var middagen supergod, och jag tror faktiskt att pappa tyckte detsamma!
.
Ska nog göra en tidig kväll ikväll, måste förbi skolan imorgon också för att lämna nå papper å shit till min kära mentor.
Får se om jag har något intressant att publicera senare, annars hörs vi imorgon. Tjaaoo!

Vad har hänt?

Lax till middag... Hm, har det blivit nåt fel på mig?
Först oxfile till nyårs, sedan kyckling helgen därpå.. På handlingen i måndags bad jag pappa köpa med fläskytterfilé, och nu står jag och lagar lax till middag. What???
.
Kan dock inte påstå att kyckling är gott ännu, men resten.. Love it!♥
Nu kvarstår bara bacon..

Under my umbrella-ella-ella eyeyey....

Regnet bara öste ner idag när jag gick mot skolan för att skriva prov. Blev att plocka fram paraplyet och de nya (strlk35) rejäla skorna för att inte bli blöt! Inge kul alls... Därav skippade jag även dagens prommis. Får se till att gå extra långt imorgon kanske?
Somnade till ett Greekavsnitt där kring 13tiden idag, och vaknade upp när klockan ringde (hade ställt den på ringning för att inte sova bort hela dagen). Och även idag drömde jag en sån fantastisk dröm om greekmänniskorna. Idag var det tom om Cappie mest, awiiii♥ Olivia har verkligen hittat sig sin idol!
.
Nu ska jag se till å fixa nå käk tills pappa kommer hem. Hörs sen!

Sitter just nu och skriver ett prov på skolan.. Håll tummarna för att det här ska gå bra!


Skitprat.

Nuuuu är det snart sängdax för min del... Har suttit och snackat engelska hela kvällen med Matte, sedan har jag även hunnit med att spela in en låt på portan och kollat på tv.
Har prov imorgon i skolan, ett som är kvar från förra året... Så är bara att kliva upp tidigt och gå dit för att göra sitt bästa!
Problemet är inte själva provet... Det jobbiga blir att jag måste göra mig i ordning imorgon för att gå till skolan(!!!), har inte varit där på evigheter, och trots att jag bara ska skriva ett prov så känner jag att jag kan inte gå dit och se ut hur som helst, så jag ska ta mig en dusch, använda lite makeup, borsta igenom håret och sedan traska ner. -Pappa har fått i uppgift att väcka mig..
.
Just nu har jag precis smort in ansiktet i tandkräm (don´t ask why), och ska borsta tänderna innan jag lägger mig ner för att fortsätta kolla på min fantastiska serie. Och ju mer jag tänker på det så mmm......Cappie........
Och bara för det så tänkte jag att jag måste slänga upp några bilder på honom... för det var länge sedan jag hade någon riktig "idol", men den här killen har jag fastnat för helt och hållet! Grym skådespelare, och jag bara älskar hans personlighet i serien!

Vaknade precis upp ur den mest sjuka drömmen...

Somnade där kring 14 tiden... Jag vet, inte bra gjort av mig, men jag var faktsikt uppe redan kl halv 7 idag, och när jag slog igång min serie var det bara att säga godnatt Olivia.
Såå, först somnade jag en liten sväng, och vaknade sedan upp efter bara några minuter av att jag drömde att jag var i själva serien.. Kändes helskumt! Somnade snabbt om igen när nästa avsnitt slogs igång, och vaknade nu i någon slags "panik".
.
Min nuvarande (och faktiskt favvoserie just nu) är Greek som ni kanske redan vet. Och för att kunna berätta denna dröm mer verkligt tänkte jag visa er bilder på skådisarna som var med i den.
Och ja,, jag måste erkänna att jag har en liten crush på cappie.. han är så...awww! Och beaver? så söt!

Beaver                                                Cappie
.
Jag drömde alltså att jag var i dessa personers hus och festade under Mardi Gra (precis som det handlade om i sista avsnittet...), sedan kom något upp och jag blev pisst. Drack massor av alkohol. Svart. -Sedan vaknade jag upp i sängen. Brevid mig låg Cappie med sin tjej Cassie, och i soffan brevid låg Beaver med Rebecca. Jag reste mig upp för att säga något till Beaver, och snabbt där efter hade han hamnat i sängen -ovanpå mig-. (sen får ni gissa en bit själva)
Därefter skulle jag kliva upp ur sängen och insåg att jag hade på mig hans skjorta, sedan tänkte jag för mig själv "vafan hände igår?", och pang så plockade Cappie upp sin telefon för att visa videor från gårdagen. "Inte så farligt alls" tänkte jag. Seeen vaknade jag upp!
Obehagligt.. Var så sjuuuuukt verkligt! Shiit, vet inte vad jag ska säga. Kan knappt föreställa mig att det var en dröm, just för att det var så verkligt.
.
Nu ska jag ställa mig å laga middag! Hörs sen.

mobilbloggar

Sitter just nu på tåget på g hem. Funderar på att påbörja. Min prommis direkt jag kliver av.. är så sjukt trött dock, men det vore skönt att få det bortgjort.. Ska ta mig en powernap nu tills jag är framme. Hörs sen!

Just nu sitter jag på tåget påväg till Danderyd. -Ska träffa läkare på en efterkoll på operationen,, Ni vet den som gjordes i augusti/september för bihålorna(?)


3 pics -facelook.


En tur på affären med papsi.

Hemkommen efter en handling med pappa. -Jag väljer att följa med honom, för att om jag inte gör det så vet man aldrig vad han kommer hem med.. vanligtvis mest "nödvändigheter" istället för mat.
Denna gång lyckades vi få med oss,, ja vad ska jag tro? Kanske 6 olika förpackningar av korv! Och ja.. jag måste erkänna att det var mitt fel... Men hallå, hur gott är det inte med julkorv och chorizo? +annan korv som har hela 78% kötthalt.... Och dessutom extrapris. Jaaapp, det är jag som är skyldig, och nu lär jag väl få stå mitt kast med att käka korv resten av veckan!
Sen fick vi även med oss andra onödiga saker som jag bara "var tvungen" att stoppa med.. Typ som ravioli.. Snackade med Olov på MSN idag, och han skulle värma på det. Det lät jättegott, och eftersom jag inte hade smakat det tidigare så var jag ju bara tvungen att köpa med det hem...
.
Sedan middagen, eller om man ens kan kalla det middag... bestod av 3 knäckemackor (sportbröd) med hamburgekött, keso och lite avacado. -Pappa åt några fler mackor, med julskicka å senap..
Och ja käraste syster, du har nog rätt i att det inte räcker med att käka bara några få mackor... men nu har jag faktsikt köpt hem riktig frukost, Citronfil och russin +massa frukt å gott pålägg att ha på mackorna!
.
Till er alla kan jag också tipsa om att Citronfil är ungefär det godaste filet som bara går att tänka sig! Love it♥

Jag har en vilja av stål.

Idag har jag varit superduktig.
Började dagen med ett engelskt samtal med en kille från nederländerna. Sen tog jag min kopp te, innan jag begav mig ut på min  7km prommis!
Efter promenaden väntade en dusch, skolarbete (pluggade inför ett prov jag har i veckan), och till sist slank det ner 2 mackor.
.
Nu ligger jag och vilar mig lite i sängen tills pappa kommer hem, då ska vi iväg å handla:)
Hörs sen!

En trött tjej.

Jag gick och la mig hyfsat tidigt igår.. Pratade lite med "C" och skypade med en holländsk kille,,, Sedan där vid 22,00 somnade jag som en stock. Sov jättebra, och vaknade inte förrän 11.
Ändå är jag kanontrött! Wooaah, skulle gärna lägga mig och sova några timmar till..... men har tänkt att satsa på en prommis, och sedan försöka mig på lite pluggande.
Har ett prov om 2 dagar, och jag har en samhällsuppgift som måste in. Såå, det är bara att köra hårt!
Vi hörs sen.

Imperfection is beauty!


En gladare tjej får ni leta efter!

Just nu håller planerna på att smidas.. Tankarna styr just nu mot en resa, en resa som kommer vara mer än guld värd! Något jag så länge drömt om, och plötsligt går det i uppfyllelse!
"Follow your dreams"
"Don´t stop dreaming, even if you wake up"
-Är precis vad jag lever efter. Två citat som stämmer in väldigt bra på mig. Så varför inte ta chansen när man har den?
Here i come! ,Snart så!
.
Mina drömmar om denna dag har gått i uppfyllelse, och mer än vad jag någonsin hade kunnat förvänta mig har stått på schemat. 
Jag har en underbar vän som heter Olov, som alltid ställer upp för mig (även idag), och det har gjort stora framsteg. -Det lönar sig att lägga ner tid och energi på sina vänner!
Sedan har jag också fått prata med käraste "C" idag! Awwiii, minns ni att jag skrivit om "C" tidigare? -nu är han äntligen tillbaka i bilden igen, och jag är så tacksam och glad för det!
(Varför han inte varit med i bilden under några dagar nu finns det skäl till, och det har ingenting att göra med att vi har slutat prata eller så, han har bara varit på andra håll ett tag! Men nu är det back om track!)
.
Tackar för denna dag, och känner mig mycket lycklig för vad denna dag har bjudit mig på!

Min åttonde!


Idag....

..Har jag avslutat den påbörjade tatueringen och ska förhoppningsvis få upp en grymt snygg bild till er alla!
.
..Ska jag leva upp denna dagen och njuta till max! -För idag är äntligen dagen kommen, då jag ska bli den lyckliga, glädjespridande Olivia som äntligen har stått ut i 10 hela dagar!!)
-------
Nu hoppas och ber vi alla att detta ska leva upp till mina förväntningar!

Jag vet att jag sagt det många gånger..

..men jag säger det ändå igen.
Olov Andersson - Det finns ingen som kan vara mer tacksam eller lyckligt lottad än jag som har dig så nära mig. Min kära vän, som alltid ställer upp, och som förstår precis allt.
Mittt bevis på äkta vänskap, -och för att beskriva ordet äkta vänskap finns inget bättre ordval än just Olov Andersson.

Detaljer.

Vid denna Marilyntavla har jag just nu 2 viktiga saker för mig.
1, Ett fotoalbum jag själv skapat och skrivit saker i. Det är väldigt betydelsefullt och innehåller många vackra minnen!
2, Ett brev som kom från min mamma strax innan jul.
.
.


Denna vackra talva som jag fick av min älskade syster har fått ta plats ovanför min säng, alldeles ovenför huvudkudden.
Tavlan är mycket vacker och har ett fantastiskt budskap som verkligen beskriver mig till 110%! Jag är superglad att jag fick denna, och tackar dig därför än en gång kära Syster!

Nytt i garderoben.

Först och främst vill jag skryta om mina sjukt snygga nya jenas som pappa köpte hem till mig i måndags! Goood vad jag älskar dem! ♥ Kärlek vid första ögonkastet ♥
Gina Tricot, strlk 24   /499:-
.
.
Stadium,   strlk 34    /halva reapriset= 37:-
.
.
Och nu kommer vi till sommarkläderna...
Som jag tidigare sagt, jul och nyår är förbi, och vad är då inte bättre än att börja inspireras av att sommaren snart är här och därför köpa hem någit i bevis på det haha;)?

Stadium -träningsshorts ala Oliviastyle!  Strlk 34    /  50:-
.
.
Stadium -Träningskläder ala Oliviastyle!  Strlk 34     / 75:-
.
Hur snyggt (och roligt!!) blir det inte att fara ut å springa i helrosa outfit en solig sommardag? Jag menar,,, Sportbh och dedär shortsen, eller de större&slappare där uppe -inte ens ord behövs! +mina rosa träningsskor till det! ♥
.
.
Stadium   Strlk 36          / 50:-
.
Tänk er denna bikini på en gyllengrun solbränd kropp! Huuur bra häver den inte fram färgerna?
-Nu taggar vi sommar!

Idag har jag..

...faktsikt varit ute på en prommis med papsen!
Han väckte mig där vid 11tiden och fick med mig ut, vilket var bra gjort måste jag erkänna. Mycket stolt över mig själv som klev upp för det.
Självklart blev det inte bara en vanlig promenad, utan även en sväng förbi centrum där Olivia gick igång på shopping än en gång! Haha rätt komiskt.. Undvek helt och hållet att gå in i affärer jag älskar bara för att inte slösa pengar, så pappa valde Stadium. Jag hann inte mer än att sätta min fot i affären innan jag hade plockat på mig kläder som fyllde en hel kasse! En satans tur att vi inte hann med att gå på skoavdelningen också innan "L" ringde honom! Med mig vet man visst aldrig.. Storshopping på intersport igår, och idag på stadium.. Vad händer riktigt? Jag handlar ju aldrig där i vanliga fall....
Hur som  helst så slänger jag ut bilderna från dagens shopping lite senare!:)
+ de nya skorna som invigdes på mina fötter!

Målen för 2012!


Jag ger er alla en bra start på denna dag med månadens bästa låt!

Och ja, man behöver höra den en 3-4 gånger innan man inser hur sjukt grym den faktiskt är!
Loooove it!!! ♥

Det kallar jag fynd, halva reapriset!


Vinterjacka från intersport 225:-
.
Träningsskor från intersport 245:-
.
Sommarskor från skopunkten 49:-
För visst F är det meningen vi ska börja blicka mot vår och sommar nu när jul och nyår är över? Det går ju mot ljusare dagar och innan vi ens vet ordet av det så är det plötslogt sommar, right?;)

Funderingar..

Sitter och funderar över vad man kan sätta för mål på saker man vill ha gjorda detta år... Kommer dock inte på någonting sådär spec, så får fundera ett tag till!

dålig update även idag.. Men här kommer iaf intressanta saker ni vill läsa om!

Idag har jag (trots att jag är sjuk) haft fullt upp hela dagen!
.
Åkte iväg med pappa till outlet i barkaby där jag fyndade massor!!! Och nu snackar vi inte att slösa pengar, snarare  SPARA pengar på de köpen jag gjorde!
Kort där efter kastade jag i mig middagen, för att sedan åka iväg till käraste Tobbe för att påbörja min nya tatuering! (Vad och var den har hamnat får ni se när den är klar.) Ska dit å skugga +lite extra *hemlis* någon dag här framöver.. typ imorgon eller söndag(?)

Någon som vågar sig på att gissa redan nu vad det ska bli och var?


.
Slänger in en bild på vad jag köpt snart, ska bara ta något gott att äta på före.
Håll utkik!
.
Förresten… BARA 2 DAGAR KVAR NU!!!


Så sjuk som man bara kan bli..

Natten till idag har varit fruktansvärd! Jag frossade i hela kroppen, och sippade efter luft för att över huvud taget kunna andas. Tårarna bara sprutade och jag orkade inte ens ta upp telefonen för att ringa till pappa (som låg och sov i andra änden av hemmet.)
.
Trots att jag redan proppat i mig allt vad värktabletter, sömntabletter och mediciner har att erbjuda låg febern nästan på 40 grader, och jag var säker på att jag skulle dö!
.
Till sist lyckades jag iaf somna, och tacka gudarna för det. Därefter sov jag hela natten, och vaknade under dagen lite till och från innan klockan slog 16 och jag steg upp för att försöka ta mig en dusch.
.
Nu känns det redan mycket bättre! Har duschat, bytt lakan och ätit en otroligt god middag med pappa!
.
Sen måste jag erkänna, att det finns inte på kartan att jag skulle ha klarat av en tatuering idag *mycket ledsen*, men min käraste underbaraste Tobias har lovat mig att vi ska köra imorgon istället! Wiiiieeee, fantastisk han är!!!!
.
Tyvärr kan jag inte garantera någon mer uppdatering idag.. jag är alldeles för sjuk, och jag måste verkligen se till att jag är bättre imorgon så att jag kan köra min tatuering. Längtar så fruktansvärt! –Därför säger jag redan nu god natt till er:)

 


klockan ringer

Idag har jag ställt min klocka på ringning... Trots att febern inte gick ner igår, så känner jag ändå att jag måste vakna i tid för att fixa tattooo:) Kommer bli superb!!
Klockan är iaf inte ställd före halv 11, man måste ju få lite lugn å ro! En jäkla tur att bussen stannar bara här utanför så att det inte behöver gås någon långprommis till Tobbe.
Ni får en bild senare. Tjaaoo.

TIPS!

Jag har gått med på en hemsida som heter buzzador.
Genom att vara medlem där får man testa på olika saker och vara med i olika kampanjer, tex som jag.. Jag fick hemskickat en hel låda med bonaquaflaskor som jag visade er tidigare i bloggen!
.
Genom att vara en buzzador väljer man att vara med och sprida "reklam" om dessa produkter genom att man får dom hemskickade, och sedan berättar man för sina vänner, nära&kära om denna produkt.
Du väljer helt själv vilka kampanjer du vill vara med i, och du väljer själv hur många du vill buzza för.
Detta är alltså helt gratis! Så om ni känner för att bli en buzzador tycker jag att ni ska klicka in på denna länk!
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=OliviaLarsson_

En glad tjej!

Plötsligt kom något slags rus genom mig.. Sprang upp å gjorde middag (!!!), gjorde 2 varma mackor i ugnen med massor av ost på, bara för att jag varit sugen på det sedan jag vet inte när.
Sedan hittade jag äntligen mitt kuvert med pengar som jag letat efter i säkert 1 timme nu. +alla sms som jag fått idag:) Awwiii, en glad Olivia för en gångs skull:)
.
Tagga till 1000 på att göra tattoo imorgon alltså. Skiter fullständigt om jag ligger i 40graders feber, denna ska göras, och det förtjänar jag efter en period av plågande.
Hihi, nuuu ska ni allt få se att Olivia kaaan faktiskt visa en bra sida trots att hon är i en tuff period;)

Dagens look, i ett försök att gå på stan med 38,7 graders feber....


Ops,,, där försvann en massa pengar igen!

Jag är dundersjuk... vet varken in eller ut.. halsen tar ont, huvudet värker, kroppen värker,,, ont överalllt!!! Ändå känner jag att jag måste göra massa saker:(
Idag var jag på möte (vilket jag bara inte kunde ringa och avboka), det gick väl ok. Men sedan efteråt fick jag för mig att jag bara var tvungen att gå och prova dom där jeansen jag la upp tidigare... och dom var så sjukt snygga....... sååååå jag bad pappa köpa dom på vägen hem!-
.
Och alldeles nyss hörde min tatuerare Tobbe av sig, bara sådär--
"Tjaaa, sugen på en tatuering? :)"
Självklart kunde jag inte neka detta, och bokade snabbt in en tid redan imorgon!
.
Ok, jag vet att det kommer att gå endel pengar nu... men jag är ju sjuk, och jag känner att jag måste få en bra start på detta år... så jag bara måste se till att beta av några saker på listan!
.
Förutom dessa saker som redan nu gör mig så glad har jag faktiskt smsat med "C" idag också! typ första gången på en veckas tid! (bortsett från nyårs då när vi pratade lite i teleonen och skrev sms..)
Och det gör mig sådär superduperglad som man ett litet barn som precis fått träffa tomten!
Awwwiiiii, kommer ni ihåg räkningen? Bara 4 dagar kvar nu;)

dålig update för att...

...jag har gått och blivit dundersjuk!!!
ÅHnej.... inte okej! Hela halsen å grejer är uppsvullet, och jag kan inte göra annat än att sova bort det här:(
.
Har precis skickat iväg ett sms till min mamma (vaknade upp och såg att jag hade missat samtal +meddelande, så självklart var jag tvungen att svara!) Berättar mer om detta sen...
.
Nu ska jag försöka sova vidare! Vi hörs imorgon igen.
Önska mig lycka till på mötet imorgon, ska iväg redan kl 8!

Planer och funderingar(?)

Jag har stora planer just nu på vad jag vill göra för något den närmsta tiden i mitt liv. Problemet är väl dock hur pengarna ska räcka till.... Har en hel del, men vill inte spendera massa pengar som jag kan behöva senare detta år? Men, man måste väl passa på att göra roliga saker när man är ung, right?
.
Mina planer ser iaf ut som så att jag:
.
1, Vill ta en resa upp till norr för att hälsa på nära och kära.
I denna resa skulle det inkludera att jag bor hemma hos "K", jag träffar på min underbaraste Alle♥, och njuter i Skellefteå i ca 1 vecka.
Därefter skulle resan gå vidare till bästa Olov♥, där jag skulle träffa på honom, och i mina drömmar finns också något mer där.
Problemet med denna resa är dock att jag inte pratat med Olov ännu haha;) jag har inte heller kollat upp om "det där lilla extra", så vi får se! Man måste ju få drömma right?

.
.
2, Jag är förbannat sugen på 3st nya tatueringar.
Jag skulle vilja göra en "söt" döskalle, som ska sitta där vid byxkanten på vänster sida, sedan en drömfångare som ska sitta på höger arm, och till sist en pistol +en ros (?) som ska sitta på vänster arm.
Har hittat perfekta bilderna på dessa saker, så vi får se.. Döskallen ska dock Tobbiiii få rita upp till mig, så att den blir personlig.
OBSERVERA att det bara är döskallen som är bestämd hittills att den faktiskt blir av, och vart den ska placeras är inte 100% ännu.
.
.
3, Jag skulle vilja köpa dessa grymt snygga jeans.
Ser ni inte bara hur de skriker efter mig? Som om mitt namn står skrivet med stora bokstäver...
Har sett dem sedan de var nya i affären.. Såg dem när de hängdes upp på kroken för första gången... Och jag är så förbannat sugen på att köpa dem!!!

Hittade en gammal bild!

Satt och pratade med världens bästa Olov♥ på msn.
Han visade mig sin bilddagbok, där det fanns massor av gamla bilder! Hihi vilket gott skratt jag fick mig. Finns nog inte någon härligare människare i världen än honom. -En kille som verkligen vet hur man gör för att bjuda på sig själv!
.
Hittade dessutom denna bilden, som är från valborgs år 2008, dvs många år sedan! Spännande. Där var man minnsan inte stor!

Dålig kvalla ännu en gång!

Nä, nu ska jag se till att prata med pappa om att fixa hur man för över låtar från portastudion.. Vill ju kunna visa er alla vad det är jag gör för något! Men, till dess får ni helt enkelt nöja er med sånnahär;)

Nattens vardagsfunderingar.

Känner mig sjuk idag... som om något bara vällde över mig, en känsla av feber och magsjuka på samma gång.. Förmodligen är jag inte sjuk, utan det är bara alla tankarna som äter upp mig.
.
Ligger just nu och äter tomater.. Jag som inte ens tål tomater...Men eftersom jag hört att jag har brist på något ämne och måste äta röda saker trycker ändå i mig det! Tomatfrossa haha..
Har även mitt underbara te här på sida av sängen:)
.
Imorgon funderar jag på att dra en shopingrunda? Bara en liten sådär för att se om det finns något kul att hitta.. Vore något! Och utöver det hade jag även funderat på en tattooo, men måste se med tobbe.. Han behövde visst beställa hem nå nålar!
Har blivit som besatt i tatueringar. Oj vad snyggt det är!
.
Den 4/1 ska jag på läkarbesök för att greja med sjukskrivning å grejer, vilket behövs med tanke på att jag inte varit i skolan å evigheters evigheter. Den stora frågan är om man ska försöka sig på att börja om eller om man ska skita i det totalt? Just nu orkar jag inte.. För mycket som händer i mitt liv...
.
Sådärja, nu har ni fått ta del av nattens vardagsfunderingar! Ingenting sådär jättespännande men.... Enjoy!

ilska

Idag är jag ärg. Riktigt arg.
Blir så frustrerad när folk inte kan förstå sig på små enkla signaler, utan iställer ska röra ihop allting till en enda röra som jag inte klarar av.
.
Och mitt i all denna röran saknar jag dig.

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck.


Kärlek till en vän.

Jag sitter och pratar med finaste Olov på msn sedan några (många) timmar tillbaka.
Kärleksproblem, låtar och livet. Vad mer kan vara lämligt att prata om med en så nära fantastisk vän? Awwii, ibland är man överlycklig att man har de människor man har i sitt liv.
.
Vissa människor kommer och går, andra består.
Olov visste jag redan från första början när jag lärde känna honom att han är en vän för livet. Han är någon som alltid kommer finnas kvar, och vi kommer att ha delat både glädje, ilska och tårar livet emellan. Självklart hade jag också rätt i dessa tankar.
.
Jag är lyckligt lottad, som har en sån vacker vän som Olov i mitt liv.

Dålig kvalla.

Har suttit och kollat igenom låtar jag spelat in på portan. Hittade upprepade gånger denna favvislåten haha;)
Denna var en av de första låtarna jag spelade in. Tyvärr har jag inte kommit underfund med hur man gör för att föra över låtarna på datan ännu.... men det kommer!
I väntan på det kan ni få ta del av denna låten, som är inspelad via mikrofonen på datan hihi, så ursäkta kvallan! Men snart så ska jag komma igång med det hela :)

Välkommen år 2012!

Lovad ju som sagt att jag skulle visa upp bilder idag som jag tog igårkväll.. Dock följde visst inte kameran med på alla tillfällen, och jag hittade istället en videoinlägg som jag gjort haha!
Fick mig ett gott skratt när jag slog igång den, så ja. Ingen kommentar!
Här har ni iaf vad jag lyckades få med på kort/film!
.
Middagen bestod av hummer till förrätt och oxfile till huvudrätt!
Den goda efterrätten som jag själv gjort lyckades jag totalt missa att äta av..
.
Frukost på donken vid 08,00 när vi var påväg hem!
.
Och till sist, denna filmen som jag hittade på mobilen! Hahaha,,, känsliga tittare varnas!

RSS 2.0