Torsdag?

Natten var fruktansvärd.. vaknade i omgångar av att jag låg och vrålade på pappa. Mardrömmar som var förskräckliga, går inte beskriva. Detta var nog värsta natten på länge! När jag vaknade ännu en gång av rädsla och panik på morgonen kände jag att jag inte vågade sova något mer. Jag klev upp ur sängen, gjorde mig klar och begav mig iväg till jobbet. Gick riktigt bra där borta idag!
På vägen hem fick jag sällskap av lilla hjärtat. Så söt man kan vara.
.
Nu ska jag iväg på IKEA med papsen. Blir att käka middag, kolla på saker och allt som man brukar göra. Sedan hem och förhoppningsvis se sak vinna matchen ikväll och ta hem segern från luleå. Vore så skönt, då kan man komma tillbaka till jobbet imorgon och vara stolt!

glömde att berätta....

När jag var inne i Stockholm i helgen stötte jag på en "kändis", eller ska man kalla henne för kändis? Iaf, för att komma till saken så kan jag berätta att jag stötte på ingen annan än Kissie. Inte alls svårt att känna igen henne! Första detaljen jag la märke till var hennes opererade haka!
.
Sen för att fortsätta det här inlägget kan jag ju skriva ner att * och * är så otroligt söta:)
Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande, hej så länge

söndag

Söndagar är lika sega som alltid... aldrig något kul som händer. Idag är det också väldigt kallt ute, termometern står på 3+ i skuggan just nu. Har ingen aning om vad man ska hitta på idag. Antingen gå ut och gå, eller också blir det att åka till Sollentuna för att lyssna på Tove Styrke. Ingen aning vad det blir av, får se när papsen får sig upp ur sängen. Han har väldigt problem med ryggen...

Igår var vi förresten på en GRYM föreställning på Grönan. Går inte att beskriva med ord all man fick se. Muskulära killar som låg i badkar, hängde sig upp för linor, använde en lyktstolpe att dansa runt medan han klädde av sig, en tjej som trollade, klädde av sig naken och ja, helt enkelt en otrolig show!! Inte bara nakenheter, även sångare, en tjej som rockade med ringar, en tjej/kille som sjöng, en annan som var grymt rolig med alla olika tokigheter och ja.





Den här bloggen tycker jag ni absolut ska klicka in på. Helt fantastiskt inlägg av finaste Stina! Älskar dig vännen

http://stinalindberg.blogg.se/2011/march/grattis-finaste-olivia.html#comment

kanske dax att fortsätta med paketöppningen:)


vad är det för dag idag, det är ingen vanlig dag, nä det är olivias födelsedag hurra hurra hurra!!


hoppas alla håller koll på vad det är för dag imorgon!


idag är det blå som gäller


tisdag

ont i halsen, trött.. Ska snart bege mig till skolan och ta hand om barnen. Hoppas för guds skull att man inte ska behöva skrika på dem lika mycket idag som tidigare. Hoppas också på att jag får vara inne i m8, dom har jag hunnit lära känna rätt väl.
Håll nu tummarna för mig att denna dag blir bra!

Hittade detta på syrrans blogg, någon som har en aning om vem detta handlar om?

Länk till bloggen: http://www.matmonstret.blogspot.com


dagens inköp

2st nagellack från depend, 2 ringar

En skjorta från New yorker, en tröja från Gina tricot

& sist men inte minst.....

Ett par massageskor som jag fick av pappa. Otroligt sköna och fötterna får massage både om man håller sig stilla eller går. Känns riktigt efter att man tagit av sig dom i hela fötterna! Mmm.. Ett hett tips! Dock inte de billigaste skorna...


nu är det dåligt igen

Rubriken berättar allt. Jag mår dåligt igen, riktigt riktigt dåligt! Igår på praktiken fick pappa köra hem och hämta min medicin för jag var så dålig. Inatt vaknade jag vid halv 2 och mådde sämre än någonsin tidigare! Hela kroppen skakade, huden var öm, jag var så nära på spy, hela kroppen kokade och jag kunde inte öppna ögonen för hela världen snurrade runt runt runt väldigt snabbt! Lyckades somna om någon timme, men nu är jag vaken igen och mår piss. Vilken lördag.. jag som hade tänkt hitta på massa kul idag

Barnen spelar fotboll

Denna dag har varit riktigt körig, men samtidigt väldigt lärelserik och spännande.
Barnen i min arbetsgrupp ville inte alls sammarbeta och var överallt på samma gång, använde sig av fula ord, skrek högt och tydligt och mobbade varandra. Det här är dock inte det värsta.. Det värsta är att jag SJÄLV skulle ta hand om detta eftersom läraren var borta. Jäklar säger jag bara, har aldrig varit med om dess like!
.
Positivt med dagen är att jag har fått bättre och bättre kontakt med barnen. Dom kommer framspringandes och kramar mig på mornarna och ber mig att sitta brevid dem på lektionen och i matsalen. Fantastiskt söta ungar trots att dom beter sig som jag vet inte vad.. Roligt är det iaf att se!
.
Söta * och * och jag har fått riktigt bra kontakt, dom berättar det mesta för mig och jag lyssnar så gärna på allt de har att säga!

äntligen helg!

Glömde totalt bort att skriva på bloggen igår.. Var så trött så jag sket i allting.. Blev en kväll i soffan framför otroligt tråkiga och menlösa program tror jag? Gick och la mig före 10 och somnade som en stock.
Nu är jag vaken igen och redo för ännu en dag tillsammans med barnen på skolan. Känns skönt att gå dit nu när man vet att det snart är helg och tid för ingenting. Tror inte jag kommer göra något spec ikväll eftersom man är så trött efter några timmar på skolan, får se helt enkelt! Nu måste jag bege mig, jobbar från halv 11-14 som vanligt. Hej så länge

YOU KNOW NOTHING HURTS LIKE LOOSING

Det här underbara hittade jag på Maria Hällgrens blogg idag. Tack så hemskt mycket vännen, det värmer enormt! Ingen kommer någonsin kunna ta över platsen du fick inom mig under dessa år tillsammans. Du är fantastisk!

ett inlägg till storasyster matilda


lite bilder

+ en helkroppspegel som nu är uppsatt vid sminkbänkgen.

Så småning om kommer det upp en tavla på väggen och en hjärtkudde till sängen.


Bakning

Hade en fruktansvärd natt inatt.. kunde inte sova, hade ont i bröstet och ryggen. Kändes som om någon hade stuckit en spjut rakt igenom mig.. tog mina lergigan och försökte somna vidare utan något resultat.
Vid 10-halv 11 begav jag mig ner till vittra för att hälsa på praktikplatsen. Blir att jag ska jobba mellan halv 11 - 14 på dagarna. Min handledare var mycket trevlig och jag hoppas på att det kommer gå bra! Första dagen blir då imorgon.
.
Nu till rubrikens mening. Jag har bakat! ...igen... Tror pappa börjar bli lite less på mig eftersom snart frysen är full och ingen kan äta upp alla dessa kakor.
Idag blev det iaf bullar och muffins.. Jättegooda! Bara att hojta om ni vill ha. Försökte förklara för pappa att han kan ge det till sina elever, men pappa var inte lika övertygad om den lösningen som jag.
Har ju förutom detta även bakat 2 andra kakor tidigare när jag varit hos pappa. En äppelkaka och en med choklad och nötter.
Här är resultaten
Vita och bruna kladdkakemuffins fyllda med choklad.
Kanelbullar med kanel, vaniljsocker, socker
Mandelbullar med mandelmassa, nötter, nougat, hackade nötter
.

1, Mormors äppelkaka med knäckigt överdrag
2, Eget ihopslängt recept

söndag

Ligger i soffan med papsen och kollar på män som hatar kvinnor. Blir snart att krypa ner i sängen hade jag tänkt. Ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska hälsa på praktikplatsen jag smått ska börja jobba på allt efter som ju bättre jag känner mig.
.
Idag har vi varit en sväng till Karin i Stäket och hälsat på, och varit på IKEA. Blev en hel del inköpta saker till mitt rum. Alltid lika kul!
Vädret är kanonbra med värme. Lite regn kom idag, men fortfarande lika varmt vilket är enormt skönt!
.
Nu ska jag snart ta och borsta tänderna, får se om jag slänger in något inlägg imoron:) Hej så länge

söndag

Ligger i soffan med papsen och kollar på män som hatar kvinnor. Blir snart att krypa ner i sängen hade jag tänkt. Ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska hälsa på praktikplatsen jag smått ska börja jobba på allt efter som ju bättre jag känner mig.
.
Idag har vi varit en sväng till Karin i Stäket och hälsat på, och varit på IKEA. Blev en hel del inköpta saker till mitt rum. Alltid lika kul!
Vädret är kanonbra med värme. Lite regn kom idag, men fortfarande lika varmt vilket är enormt skönt!
.
Nu ska jag snart ta och borsta tänderna, får se om jag slänger in något inlägg imoron:) Hej så länge

kanonväder

Solen skiner och termometern står på 6+ i skuggan. Har hunnit med att köpa en ny säng till mitt rum hos pappa, köpt en tavla, handlat mat och nu blir det en sväng ner till centrum tillsammans med papsen:) Ikväll blir det att kolla mello och bara ta det lugnt. Har varit full rulle här de senaste dagarna, somnade i soffan före 20.00 igår för jag var så trött, hoppas man kan hålla sig vaken längre idag:) Hej på er alla så länge

Impossible is nothing

Har inte haft någon tid eller ork att blogga senaste tiden.. Det är mycket som har pågått och jag har inte mått bra, vilket jag fortfarande inte gör. Riktigt kämpigt har det varit många dagar och nätter när jag måstat åka in akut för att få hjälp..
Just nu befinner jag mig hemma, tillsammans med min pappa. Han är till stor hjälp när jag behöver det. Även mamma stöttar mig till 110%, likaså mina syskon. Detta är jag otroligt tacksam för!
.
Tänkte dela med mig en tjuvkik på vad jag gjort.

fullspäckat

Förjäkla dålig natt inatt... vaknade några timmar där vid 4 tiden, när jag väl lyckades somna om vaknade jag igen vid 9 av att mamma kom in i rummet. Hade då legat och skrikit på min lillasyster som inte ens finns i huset.
Sedan bar det av på möte, stan, handling, lämnade in dojjor, lunch på stan mm. Och finally, hemma hemma hemma och kan bara ta det lugnt! Har faktiskt hunnit med att baka ett supergott bröd också. Filmjölkslimpa.
Nu blir det att höja värmen på ugnen sedan se om mamma kan hjälpa mig klar med tidningen. Får se om jag hinner skriva något mer ikväll, annars blir det imorgon kväll. Hej så länge:)

ett måste

Smakar riktigt dåligt första tuggan, men man får ändå ett begär av dom. Efter några tuggor är det de godaste chipsen man någonsin ätit! Åt dom varje dag i utlandet, mamma som lärde mig.


ett besök på akuten

åkte in akut på akuten igår.. hela kroppen svällde, klåda, tappade andan.
Tur pappa och sussi fanns till hands.
Pappa bar mig ner för alla trappor, sedasn in i bilen. Sussi körde snabbt till akuten och pappa hjälpte mig in. Fick ett akutrum med läkare och sköterskor som tog hand om mig, gav mig medicin och höll koll på mig med hjälp av aparater av olika slag.
Senare på kvällen fick jag åka hem, fortsatte då att sova hela kvällen och natten. Idag mår jag mycket bättre!

ett tag sedan sist...

...som jag skrev på bloggen. Har helt enkelt haft fullt  upp med annat. Pappa har ju kommit upp till skellefteå för att vara med mig den här veckan som gått. Vi har försökt att hålla igång så mycket som möjligt, men eftersom jag fortf är dålig så har det väl inte hastigheten legat på max.
Nu tänkte vi ta oss en sväng förbi mormor, får helt eneklt se när jag börjar ta igång bloggen igen, senast söndag iaf lovar jag! Ni andra får ha det så bra så länge,

RSS 2.0