fy så nej

har sjukt ont i halsen. snuvig är jag också... kom iaf precis hem efter mötet på musikskolan. Gick helt ok! Något spännande har inte hänt idag.. Gick inte så bra för jag och nath att slutföra uppdraget eftersom han aldrig dök upp, men jag gjorde mitt bästa för att fixa till situationen;)
Imorgon blir det skolfoto, inte spec pepp på det.. Typ nysa eller hosta just när kortet tar? Inte minst stå och snora iaf.. Fy säger jag bara, hoppas att man nu slipper bli sjuk det har jag varit tillräckligt för några år! Nä nu ska jag ta mig nå käk hade jag tänkt. Vi får se vad som blir av denna kväll, troligtvis bara plugg och tv....suck.... aja, jag överlever nog.

ny dag

Godmorgon världen. Här sitter jag nu och väntar på att klockan ska bli 10 över 9 så jag kan börja bege mig till skolan. Vaknade redan kring kvar i 8 idag, beror nog på att jag somnade kring halv 10 igår... Rätt skönt ändå med en rejäl natts sömn. Idag har jag inte mycket på schemat, kanske 2 lektioner, men sedan blir det att först bege sig till stan för att köpa låset till skåpen som jag ännu inte hunnit med.. och sedan ska jag på möte upp på musikskolan och fixa mitt individuella val. Har förresten äntligen lyckats stoppa i kissen ett ppiller utan att hon spydde upp det! Fy så bra... var en stor kamp, men jag lyckades!
Nä nu ska jag ta och göra i ordning det sista innan jag beger mig, idag har som sagt också jag och nathalie ett uppdrag att slutföra;) Får se hur det går med det, men förhoppningsvis banagar jag inte. Pepp på mig nu. Skriver mer senare. Hej så länge

sluuuuut

fy så nej vad jag inte mår bra idag.. knappt sovit någonting pga en skrikande katt... Precis som om hon är påväg in i löpen, hon stryker sig mot saker och skriker. Försökte stoppa i henne ppiller 2ggr idag men hon bara spydde upp dom. Blir tidig kväll ikväll med öronproppar som mamma kommit med. Något mer tror jag inte att jajg har att säga, ligger i sängen redan nu och ser tv. Får bli mer uppdatering imorgon. Passar bra med sovmorgon resten av veckan kan jag ju också påpeka. Slut på struntprat, Godnatt!

hemma med kissen

Syrran kom precis hit med min älskade kisse Ebba. Hon har inte varit hemma sedan många månader tillbaka pga vi bott i stugan och sussi tagit hand om henne när jag varit hos pappa och hälsat på i sthlm. Hon verkar iaf börja göra sig hemmastadd, har brett ut sig på mattan breve klösbrädan. Snart kommer väl tiggandet efter mat också.. Söt är hon iaf, och kul att ha henne hemma i iaf någon månad, dvs tills jag åker iväg till sthlm nästa gång:)
Ikväll blir det bara att ta det lugnt hade jag tänkt, har ju varit hos morfar och käkat en underbar middag så någonting har jag iaf hunnit med. Pratade precis med pappa också i telefonen, det var inga glada miner där inte,, telefonen hade pajat, bilen var trasig och datorn fungerade inte heller. Men förhoppningsvis löser det sig!

Godmorgon

Godmorgon alla, sitter hemma hos mamma nu och funderar på att orka ta mig lite fika.. Vädret är piss även idag, blir förmodligen att åka iväg till morfar och käka middag idag. Några andra planer har jag inte för dagen, så det blir förmodligen rätt lugnt. Lika bra kanske eftersom imorgon börja en ny skolvecka.
Skriver mer senare, hej så länge.

rätt sliten

åfy, där kom det visst ett sånt där fin fylleinlägg.. Idag är jag sliten till 1000, tänkte ta mig någon frukost och sedan diska bort från gårdagen. Damsugaren skulle också behöva köras känner jag.. var ett tag sedan jag städade sist. Måste bara samla lite krafter. Hoppas på att viktor hör av sig snart också, skriver när jag har något mer vettigt att säga. Hej!

godnatt eller tidig godmorgon, frågan är ju?

Ligger här faktiskt i soffan denna gången och skriver ett inlägg. Mitt söta ex åkte just hem, samma sak gäller Robin. Var tänkt att robin skulle sova här inatt, men istället efter ett lååångt "serious talk" med världens bästa axel så beslutade sig robin att ändå ta sig hem och sova, och camilla somnade i min säng. Så det är ungefär såhär det ser ut just nu. Hade tänkt ta min sista medicin ju och sedan dra mig till sömns om jag lyckas:) är faktiskt inte värst trött ändå, men lite svid i ögonen ändå.
Bara för att göra det här inlägget lite klokare tänkte jag här också tillägga att det händer faktiskt att man gör dumma saker när man fått i sig några öl, men oftast finns det ändå en anledning till att man gör som man gör och därför finns det ingen anledning till att ångra det så grovt heller. Förmodligen mådde man bra för stunden och gjorde det som kändes helt rätt. Och det är alltså precis så man ska tänka istället för att gå och behöva skämmas och tänka "oj hur ska det här gå när vi ses igen" eller liknande. Drick lagom och var stolt över den du är och vad du gör, det är ändå du som skapar ditt liv och väljer dina vägar helt enkelt. Själv är jag iaf helnöjd över kvällen, spec slutet. Var liiite sådär scarey där ett tag, men sedan blev det suveränt och kunde inte ha avslutats bättre.
Näfan, nu är klockan snart 5 höll jag på säga men det är den ju inte.. men snart 4 iaf så jag tror det börjar närma sig sovdax. Ska bara ta min sista medicin för kvällen och sedan är det godnatt. Skriver mer imorgon. Får helt enkelt se hur pigg jag är då, men en sväng till matfesten med victor hade jag iaf tänkt mig;) Hej på er så länge!

så är det

Sitter hemma nu tillsammans med robin och väntar på att det ska komma folk. Blir fest ikv som det ser ut nu. Känner inte ens hälften av dom vi ska svara med, men lite kul med nytt folk måste jag ändå säga. Får hoppas dom kommer snart, för just nu har vi ingenting spec för oss. Avslutar med en bild på robin

LEDIG

Fick just ett samlar från min rektor som ringer för att berätta att vår klass är ledig idag hela dagen pga sjuk lärare. Riktigt härligt må jag säga. Visst var det jobbigt att slita sig upp ur sängen sådär helt i onödan, men kanske ändå lika bra. Så idag har jag nu tänkt spendera dagen på viktiga saker! Som att gå till skolan och prata med syv om individuellt val +matteB kursen som är avklarad, köpa ett lås till mitt skåp, hälsa på mormor, försöka få tag i pengarna och sedan även ta en tur på stan med mamma kanske(?) Blir suveränt.
Ikväll blir det att vara med robin +massa fler som jag knappt har någon aning om vem dom är, blir förhoppningsvis kul. Får se om man även tar en tur in till matfesten eller om det sparas till imorgon.
Nu ska jag sluta prata strunt och verkställa istället. Vi hörs senare bloggen, tjing!

trötttt

Fy så trött jag är idag! Blev inget inlägg på morgonen eftersom ögonen bara höll på falla ihop,,, var en riktig kamp att ta sig till skolan. Men jag lyckades, och jag kom i tid trots att regnet bara öste ner även idag. Och kallt var det.. riktigt kallt. Nu har iaf solen börjat komma fram bakom alla de gråa molnen så förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon:)
Justeja, imorgon har vi ju fredag också oh det innebär helg. Matfesten är igång för fulla muggar så förhoppningsvis blir det väl någon sväng dit. Viktor lät rätt sugen, så det blir kanon! Annars har jag nog inte spec mycket inplanerat, kanske blir fest med robin imorgon men vi får se. Nu ska jag nöta lite facebook och dricka kaffe, hörs kanske senare om jag lyckas hålla mig vaken! Bjuder på en gammal bild också, hejs!

its done

som ni säkert sett har jag då nu skaffat mig dethära facebook. Förstår ungefär så mycket som ingenting, men man lär sig väl som med allt annat;) Just nu sitter jag här för mig själv vid datorn och funderar på att slå igång tvn, har precis käkat ett underbart gott kvällsfika med varmt gott honungste till. Blir nog att se fångarna på fortet ikväll också fastän jag tänkte skippa det pga lagen men.. aja, får se hur det slutar. Imorgon ser det ut som att det ska regna igen, känns inte alls pepp.. så det blir på med varma kläder +ombytes skor på vägen till skolan kan jag lova! Skriver imorgon bitti om jag hinner med det, annars kommer ett inlägg senare under morgondagen. Hej så länge

kallt

fyfasen vilket väder det är idag.. var helt genomblöt när jag kom till skolan pga regnet trots att jag tagit på mig extrabyxor, 2 jackor och även hade ett paraply i handen. Skönt att ha kommit sig hem nu iaf och dragit på mig tofflor om fötterna som värmer:) Blev inte  bara en lektion idag, visade sig att vi skulle ha bild också. Men det var helt ok, allt vi gjorde var att knåda med lera. Sådär lagom jobbigt känner jag!
Nu när jag sitter här inte vet jag inte vad jag ska göra för att fördriva tiden, men måste nu erkänna att jag -OliviaLarsson har tänkt tanken att "Jaasii, man kanske ändå ska ta och skaffa sig en facebookanvändare." Haha och hur gick nu detta till tänker ni(?) Olivia skaffa facebook... Jo faktiskt, vi satt och diskuterade det på lektionen idag, och det kanske ändå är värt ett försök? Så har ni nu inte sett mig där än så kan ni ju ta och se om ni hittar någon Olivia där. För nu kör vi!

onsdag morgon

Godmorgon på er alla pigga och glada. Här sitter jag nu och väntar på att klockan ska gå.. börjar inte förrän halv 11 idag. Min första sovmorgon och jag kunde inte ens sova ut! Var meningen att jag skulle kliva upp vid 9-halv10 men självklart vaknade jag ju då före klockan ringde sådär någon gång vid halv 9. Och nu sitter jag då här och har ingenting för mig, har gjort allting klart. Funderar på hur jag ska ta mig till skolan eftersom regnet ÖSER ner, och då menar jag verkligen öser. Svinkallt är det också.. Tror termometern stod på ca 7 grader.. huvva så hemskt.
Det blir iaf en lugn dag i skolan, tror faktiskt bara vi har en lektion idag, eller rättare sagt jag har en lektion idag. Vad ska man då hitta på? Kanske hälsa på bror eller något.
Nä nu ska jag ta och göra något vettigt, även försöka lista ut vad jag ska ha för kläder för att inte vara genomblöt när jag kommer fram till skolan. Skriver mer senare, hej så länge

Bilderna har kommit!!!!!

check this out, nur har alltså bilderna kommit! Stina skickade dom precis så jag bjuder här på några st. Börjar med några bilder från glasskäkande i stan, väsby och uppsala +lite till
fortsätter sedan med onyktert
och till sist, kräftskivan

jassiiii

Hej på er alla! Nu har jag hamnat vid datorn igen här hemma efter en dag fylld med olika saker att göra. Började med att jag klev upp ur sängen (efter att jag sovit alldeles för länge pga att jag inte hörde väckaren..) Tog mig då frukost och skyndade iväg till klockarberget för möte. Det gick väl helt ok bortsätt från att jag fick lämna pissprov när de plötsligt fått för sig att jag går på droger(!?) Happ, hur ska man då tolka det? Visade iaf självklart på att jag är ren, så jag fick då gå för att ta mig till nästa grej som då var provtagning på sjukhuset. Var en riktigt trevlig sköterska som berättade en historia om en häxa i england för att få mig på andra tankar. Superduktig var hon och det blev rätt på första försöket. När jag då var klar med allt det medicinska gick jag en sväng på stan där jag varken hittade något eller hade spec kul, så jag gav mig då iväg för att handla på ica. Fick med mig lite mat, mjölkprodukter och pålägg hem +nikotin och lite gott. Och nu sitter jag här då och försöker fördriva tiden till det är dax för mig att börja med middagen. Sedan blir det tidig kväll så jag kan ha en chans att ta mig upp imorgon när jag ska till skolan. Men innan jag avslutar detta inlägg och roar mig med annat tänkte jag visa upp mina 2 legitimationer (på tal om ingenting) bara för att visa upp vilken enooorm skillnad det kan vara på en med bara några års skillnad.. Så här har ni, ett gott skratt!

tisdfördriv

Du heter: Olivia Karolina Larsson
Smeknamn: Inget spec, kanske Olva.
Beroende av: Nikotin, mat, familjen.
Har du haft sex idag: Nej, inte idag.
Har du haft sex senaste månaden? Ja.
Hur svarar du i mobilen: "Hallå"
Antal timmar sömn inatt: Alldeles för många, men känns som för få.
Hur känner du dig nu: Trött och längtar tillbaka till sthlm.
Hade du en bra kväll igår: Den var helt ok, men kvällen innan det var suverän!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Beror på hur man ser det, men man måste absolut lära känna varandra bättre än så för att gå in i något.
Är du bortskämd: Tycker jag inte.
Vad gör du i morgon: Sitter på möte och har provtagning.
Tänker du nånsin pierca/tatuera dig? Har gjort båda delar.
Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken: Öl -Three hearts 7,5
Senaste bilfärd: Moster Lena körde hem mig idag
Senaste filmen du såg: Oj.. Var nog någon om kärlek i sthlm
Senaste ringda telefonsamtal: Mamsen
Senaste bubbelbadet: Ersmark med Stina Matte och Nils
Senaste spelade cd: Secondhand i bilresan till sthlm
Senaste kyss: Igår tidigt på morgonen av Micke
Senaste gången du grät: När jag kom fram till sthlm
Senaste måltiden: Mjölk och flingor
Åtta "har du någonsin":
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nä
Blivit raggad av en bra kompis flickvän/pojkvän: Inte vad jag minns
Blivit kär vid första ögonkastet: Småkär kanske
Fastnat med blicken i någons urringning: Kan nog hända=P
Fått ditt hjärta krossat:  Njaa..
Haft ett one night stand: Jo
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Kan nog hända, men inte så jag minns det
Du heter: Olivia Karolina Larsson
Smeknamn: Inget spec, kanske Olva.
Beroende av: Nikotin, mat, familjen.
Har du haft sex idag: Nej, inte idag.
Har du haft sex senaste månaden? Ja.
Antal timmar sömn inatt: Alldeles för många, men känns som för få.
Hur känner du dig nu: Trött och längtar tillbaka till sthlm.
Hade du en bra kväll igår: Den var helt ok, men kvällen innan det var suverän!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Beror på hur man ser det, men man måste absolut lära känna varandra bättre än så för att gå in i något.
Är du bortskämd: Tycker jag inte.
Vad gör du i morgon: Sitter på möte och har provtagning.
Tänker du nånsin pierca/tatuera dig? Har gjort båda delar.
Senaste alkoholdrycken: Öl -Three hearts 7,5
Senaste ringda telefonsamtal: Mamsen
Senaste kyss: Igår tidigt på morgonen av Micke
Senaste gången du grät: När jag kom fram till sthlm
Har du någonsin haft ett one night stand: Jo
Har du sagt att du älskar någon utan att mena det: Kan nog hända, men inte så jag minns det

död

måste erkänna att jag är helt jäkla död efter sthlmsresan fortf... kan nog också bero på att jag förlorat en natts sömn, men såhär trött brukar jag inte vara. Åkte som sagt ut till mammas stuga igår för att umgås med släkt och för att ha något annat att tänka på än stressen inför skolan som börjar på tisdag. Där spelades det kort och pratades, var hellugn kväll och jag gick och la mig supertidigt. Väckaren ringde kl halv 8, då gick jag upp käkade frukost osv men halv 9 återvände jag till sängen och sov några timmar till. Men inte är jag utvilad för det, näedå skulle absolut kunna sova bort den här natten helt utan problem. Ska iaf försöka hålla mig vaken, får se om man kanske kan hitta någon serie på datorn att glo på, eller också kanske jag ska ta mig ett bad innan middagen.
Handla skulle också behövas göra, men det är mest småsaker som behövs så det får vänta till imorgon. Stina har förresten inte skickat bilderna från sthlm än, får hoppas på att hon kan göra det senare idag så dom kan läggas ut här på bloggen.
Nu är det dax att göra någonting känner jag och sluta med struntprat här på bloggen. Förmodligen kommer ett inlägg ut här senare idag också. Hej så länge.
Slänger också ut en bild på mina kära syskon +Filippa. Dvs den traditionella sommarbilden mamma alltid ska ta.

hemma i skell

Haha lite fylleinlägg kom visst ut igår ser jag... alltid kul att dagen efter kolla om man skrivit något på bloggen, skickat konstiga sms eller ringt massor av samtal. Ja för som ni säkert förstår var det då fest hemma hos karin igår. Hon hade ordnat en kräftskiva, riktigt trevligt! Bakis kan jag lugnt säga att jag är... blev inte mycket sömn inatt heller, tror vi somnade kring 5 tiden och redan halv 7 var jag uppe för att packa ihop mina saker som skulle med hem. Och nu sitter jag här i min lägenhet, har packat in alla kläder i garderoben och vill helst av allt bara gå och lägga mig i sängen ett tag, men ska ändå försöka hålla mig vaken så jag kan somna ikväll.
Tänkte slänga ut några mobilbilder som är tagna, resten av korten kommer senare när stina skickat över dom till mig.

rubrik

är nu påväg att gå och lägga mig med micke i sängen, ska bra försöka slita mig från datorn.. känner att man blir rätt fäst nu när man inte haft en dator på snart 2 veckor.
Aja, nu väntar micke så skriver mer imorgon, godnatt på er och jag älskar dig mamma fastän jag inte ringt dig ikv. puss på er

party

sitter hemma hos patrik nu och kollar på när han och lillasyster stina kladdar på varndra medan jag och micke sitter här vid datorn... drog med han hit för att slippa sitta själv,, kan fortf inte lägga ut några bilder eftersom datorn hemma inte funkar, blir bättre när jag kommer hem. Pratade med mamma i telefonen igår och hörde att det tydligen är ca 2-3 grader hemma på morgonen, tur att man köpt sig en vinterjacka!  Nu finns det tydlige inte tid att skriva mer enligt micke, bättre att dra sig till soffan kanske.. skriver mer imorgon

dålig uppdatering pga...

Datorn har lagt av hemma hos pappa. Sitter just nu hemma hos Karin och lånar datorn för att kolla vad man kan hitta på imorgon. Har iaf hunnit med massor av kul saker tillsammans med stina. I lördags var vi tex med micke och patrik, åkte in till the voice, gick på någon bar och sedan till sist hamnade vi hemma hos patrik där vi sov över alla 4. Idag var jag och stina inne i stan och shoppade lite, inte mycket alls men lite fynd blev det. Får se om patrik följer med ikväll och försöker fixa datorn hemma, eller om micke kanske kan ringa och hjälpa via telefonen. Vore bra om den gick igång iaf, skulle vara kul att kunna lägga ut bilder också och visa allt kul.
Får se när jag har tillgång igen för att skriva ett till inlägg, men förmodligen lär det dröja. Iaf så kommer vi hem på lördag så hoppas ni har det så bra där hemma medan vi är här och roar oss;) Hej så länge.

torsdag

Redan torsdag, tiden går fort... Idag har jag faktiskt hållit mig från att spendera pengar såhär långt. Endast köpt en parfym från kicks för ett presentkort jag hade. Känns rätt skönt. Men det var riktigt nära där ett tag, stod länge inne på new yorker och provade en tröja, tror nästan att jag måste gå ner och köpa den någon dag. Kanske imorgon? Hur som helst har jag något annat väldigt roligt att berätta! På söndag kommer världens bästa stina hit och bor med mig en vecka! Fy så kul vi ska ha tillsammans:) Trots att det knappt finns några pengar kvar för mig och hon inte har några pengar heller så kommer vi ändå att ha så sjukt kul. Inte behövs det pengar för att vi ska roa oss inte heh;) Möter iaf upp henne när hon är framme ca 8 på morgonen redan så det blir super!
För övrigt vet jag inte vad som blir av ikväll, om vi bara ska ta det lugnt här eller om vi ska iväg och hälsa på någon/åka någonstans. Men imorgon hade jag iaf tänkt ta mig upp i tid och sedan göra en runda till i sthlm stad eftersom det inte lär bli något sådant när bästavännen är här. Kostar ju trots allt en del med pendlandet.. Så för mig blir det en tur dit imorgon, och även till gamla stan hade jag tänkt att ta mig. Det ska bli kul!
Uppdaterar mer när jag har tid och möjlighet. Hej på er så länge!

onsdag

var superfint väder när jag vaknade idag så jag gick ut för att sätta mig i solen. Då kom en granne ut och höll mig social, riktigt trevlig söt gammal tant:) sedan blev det iaf en runda på stan här i väsby, inte länge alls.. men fick iaf med mig 2 kassar hem även denna gång! Ett par cykelbyxor (ÄNTLIGEN!) och ett par leggings.
Ska snart åka iväg och hälsa på karin patrik osv. Sedan får vi se hur kvällen slutar, lär nog bli där ett tag iaf.

en shoppingrunda till

Då var man alltså hemma igen efter en heldag inne i sthlm city. Blev ju alltså så iaf, jag som skulle hålla mig borta från shoppingen och affärerna idag... jaja, man måste ju få roa sig lite här i sthlm. Kom iaf hem med några kassar, och inte bara kläder och smycken denna gången, utan också saker till min lägenhet! Här kommer en bild så slipper jag förklaringar. Blev förresten inte någon surströmming idag heller, pappa har lovat att vi ska ta det en annan dag, har dessutom hört det ryktas om en kräftskiva framöver, tror ni jag är pepp? Jajamen!

shopping nr2

Kom precis hem efter middag och mer shopping i Kista. Inte lika mycket den här gången då (tur för det) men snart är jag nog ruinerad. Blev en Kavaj och en skjorta/blus och en portion sushi. Tror jag får försöka hålla mig undan från stan imorgon så jag sparar lite pengar inför när jag ska in till själva sthlm stad.
För övrigt blir det nog bara att ta det lugnt resten av kvällen, ska nog gå och lägga mig ganska snart, blev som sagt inte så mycket sömn inatt. Skönt att vakna upp imorgon utvilad på en ny dag. Förmodligen blir det också suring till middag eftersom lena och hennes dotter inte har det i sitt hemland och det är lite av deras favoriträtt. Nog om allt detta, nu ska jag dricka lite te och sedan göra mig klar för sängen. Kanske börja på en ny bok, eller också läser jag min tidning jag köpte idag. Men innan jag går ska jag slänga in en bild på köpet från kvällen.

Utkast: Aug. 9, 2010

Vad ska man säga riktigt,, helt ärligt så vet jag inte.
Kan iaf börja med att berätta att jag till en början hade riktigt trevligt igår. Var ner på stan här i väsby, shoppade lite smycken och så och sedan tog jag mig hem för att göra mig klar för utgång senare på kvällen. Blev så att jag träffade Elias och någon av hans kompisar som tydligen är pappas elev. Allting började bra tills den där människan flippade ur. (Nämner inga namn) Då gick kvällen åt skogen och ja, vad som hände riktigt tänker jag inte skriva ner. Känner bara just nu att det är den mest falska människan jag träffat i hela mitt liv.
Natten blev ett riktigt hvete, tur jag hade mamma som ställde upp till 1000% och fanns vid min sida. Morgonen var inte heller spec kul, men efter att ha tagit mig en tur på stan med shopping för över 2000kr kände jag mig på bättre humör och kunde bege mig hem igen. Är riktigt nöjd över mina köp! Och nu sitter jag bara här i väntan på att jag och pappa ska hämta upp lena och hennes dotter, sedan ska vi ut och käka i Kista. Blir nog sushi för min del! Tänkte ta och slänga in några bilder från gårdagen och sedan även visa upp mina köp!


Här har vi då shoppingen för idag
-Väska
-Jacka
-Skor
-Jeans
-2st bh
-2st trosor
-Skärp
-Smycken osv -ringar, örhängen, pärlhårband, läppglans, nagellack


kalas

Eftersom jag har lite tid över här hemma nu innan jag åker tänkte jag att jag skulle länga in lite bilder från flippans 1års kalas. Var riktigt trevligt med mycket folk, god mat och gott fika som jag själv har bakat;) Och lillan fick smaka tårta för första gången. Det gillades skarpt!
Snart kommer Katta och hämtar upp mig så ska vi åka hem till henne och vara där till ikväll då vi sedan blir utskjutsade till stugan för att sova och sedan startar vi tidigt tidigt imorgon bitti:) Fick med mig av maten borta hos oscar som jag ska ta med mig. Bra där! Här kommer några bilder då från dagen
.
Sedan till sist kommer också en bild på mig och min underbara mamma bara för att jag älskar dig så mycket!

Hejdå skellefteå

packat och klart skulle man kunna säga. Allting är redo inför resan, fattas nu bara att packa ner ett par av skorna som jag glömt i stugan, men det fixas senare idag. Jäklar så skönt det ska bli att komma iväg till sthlm och bara njuta av reesten av dagarna som är kvar av sommarlovet. Hoppas också på att vädret kommer vara någorlunda bra!
.
Just nu sitter jag här vid köksbordet och äter på mitt mellanmål i väntan på att syster matilda ska komma och hämta upp mig till Filippas kalas som börjar om en timme. Paketet till henne har jag framför mig, det ska bli så kul.
Varför jag inte skrev något igårkväll berodde på att jag inte hade någon lust helt enkelt. Hade ju som sagt möte igår +provtagning. Provtagningen gick väl rätt ok, men mötet.. Man kämpar dag in och dag ut med att utöka portionerna och att få i sig maten för att lyckas gå upp i vikt, och vad händer? Jo värdena i kroppen blir ändå sämre, och jag hade alltså förlorat ytterligare 1,5kg. Kul? Nä skulle inte tro det. Jaja, sånt man får ta.. Förhoppningsvis ska det väl vända nu, alla får väl svackor ibland? Det är ju inte mer än så. Bara trist att man har kämpat så mycket och när man verkligen vet hur mycket man har utökat alla portioner och man är helt säker på att allt går åt rätt håll och trots det blir det dåliga resultat och jag har nu även fått näringsdrycker som ska tas varje dag....
.
Nä, nog om allt detta negativa pratet, nu ska jag ta och föra över lite extrapengar på mitt konto, äta upp mitt fika och sedan bege mig på kalas. Nästa uppdatering kommer förmodligen inte förrän jag är framme i sthlm imorgon någon gång om jag har orken till att sätta mig vid datorn. Eller tid till det över huvud taget. Kameran är iaf med så kort ska det tas! Hoppas ni alla har det bra här hemma i skell medan jag är borta och roar mig. Hej så länge

morgonmorgonmorgonmorgon -godmorgon

godmorgon på er alla! Idag vaknade jag riktigt tidigt, redan vid 06.00 och kunde inte somna om.. var dessutom superhungrig när jag vaknade så jag har redan ätit min frukost och funderar nu starkt på om jag ska gå och ta mig en dusch. Känns ändå skönt att ha allting klart ifall det blir så man tvärt måste åka iväg för provtagning. Vet som sagt inte än om mamma kommer kunna följa, om jag ska ta mig dit själv eller om det blir så att bror följer mig. Spelar inte heller någon större roll, huvudsaken är att jag är klar.
Haha nu vaknade stina upp också, helt yrvaken vandrade hon upp till köket för att ta ett glas vatten lät det som, men hon lär nog somna om lika snabbt som hon tog sig upp.
- Provtagning skrev jag alltså.. fy säger jag bara åt att dom ska sticka nålar i armar och fingrar på mig, brukar som sagt alltid sluta så eftersom jag är så svårstucken.. de får gräva runt för att hitta ådrorna, och sedan när de väl lyckats spricker dom.. att dom inte redan från början sticker i fingrarna eftersom det ändå alltid slutar med att proverna får tas från fingrarna.. suck! Sedan bär det iväg till psyk där jag ska ha möte, och till sist middag hos kära mormor. Men nu var det duschen nästa alltså, får ta och slita mig upp då. Skriver förmodligen mer ikväll, hej så länge!

torsdag

sitter hemma i längenheten nu tillsammas med stina just nu. Har inte gjort mycket alls idag, men lite har jag iaf hunnit med. Vaknade, tog mig frukost gjorde mig klar osv sedan efter lunchen bar det iväg till bror för att träffa honom, filippa och även baka lite inför lillans kalas som är på lördag. Hon fyller ju faktiskt 1 år. Tog även med mig vaniljbullar och kokostoppar som jag bakat tidigare. Bra jobbat Olivia!
Har inga spec planer för dagen, ska vara med stina iaf som ska sova över här till imorgon. Laga någon middag ska väl också göras, och sedan kommer även pappa förhoppningsvis förbi ikväll med resväskan så jag kan packa ner allting inför helgen. Just nu ligger allting bara på en stol och tar plats.. riktigt smart av mig att lämna väskan i stugan känner jag.. Men snart åker vi och jag är så sjuuuukt peppad. Vi ska göra massor av roliga saker, och dagarna fram till vi åker är planerade fullt ut för att tiden ska gå snabbare.

.
Imorgon blir det att kliva upp tidigt, åka på provtagning, möte på psyk och sedan käka middag hos mormor
Lördag ser ut som sådan att jag ska på kalas hos Filippa redan kl 11, sedan bär det iväg med katta till stugan för att sedan starta resan antingen lördagkväll eller söndagmorgon.

onsdag tror jag?

Sitter just nu och dricker kaffe och ser på tv. Var tänkt att pappa skulle vara här redan kl 7 idag med min resväska, han hade nämligen bokat tvättid från den tiden. Än har han inte dykt upp, men jag har minsann inte sovit bort morgonen för det. Har iaf snart tänkt kliva upp och ta mig en dusch och sedan ser jag väl om pappa dyker upp eller inte med min resväska så jag kan börja packa inför helgen när vi åker.
Senare idag har jag tänkt att vara med min bästa vän stina, tror hon sover över hos mig inatt så det blir super:) Har också förresten hunnit med att ringa mitt samtal till klockarberget och fixat ett nytt provtagningspapper så det också hinner bli gjort innan jag åker.
Nu ska jag ta och sätta fart här, skriver kanske mer senare om jag har någonting att berätta:) Hej så länge

mummmmmms

Jag ljuger alltså inte om jag nu säger att jag har ätit något av det godaste i hela världen. Jag svär, pajen jag gjorde har nu blivit favvorätten! Var riktigt svårt att behärska sig med hur mycket man faktiskt åt, så nu sitter jag här med uppsvälld och proppmätt mage... Tur det går över! Tycker synd om er alla där ute som inte fick smaka den, men som tur är blev det över och jag kommer kunna äta det till middag någon annan dag. Tog kort, så jag tänkte slänga ut bild här så man kan njuta av den.
I den är det alltså:
-Pajbotten
-Tacoköttfärs
-Majs
-Lök (både hackad i köttfärsen och stora "skivor" ovanpå)
-Chorizosalami
-Feferoni
-Broccoli
-Ost
Till servering använde jag sötsur thaisås att doppa i.

+ på det mesta

Godmorgon på er alla. Själv har jag varit vaken ett bra tag, klev upp käkade frukost klädde på mig, läste lite och är nu inne på mitt första mellanmål för dagen. Idag känner jag mig riktigt glad! Varför så glad undrar ni säkert. Jo för att igår fick jag besked från världens bästa Katarina att hon förmodligen ska med till Sthlm på söndag. Jäklar så kul vi ska ha där borta gumman! Längtar så att jag kommer att sprängas!!!♥ Bara några få dagar kvar, och dom dagarna kommer fyllas med massor av annat kul. Så snart är det bara att börja packa väskorna och dra iväg. Kan det bli bättre? Blir också borta ett bra tag, kommer hem några få dagar innan skolan startar om igen. Happyface!

.
Något annat jag också kan ta och skriva om idag är att jag älskar min mamma så otroligt mycket. Kärlek, det är precis det rätta ordet. Kärlek till min mamma som alltid finns där, som alltid ställer upp, som bryr sig och verkligen känner mig och vet vad som är bra för mig. -Mamma jag älskar dig, tyckte du behövde höra det än en gång, det kan aldrig bli för mycket.

.
Ni ser, bara positiva saker idag, och inte nog med det. Mitt nya legg finns klart att hämta på swedbank, så det tänker jag hämta idag. Sedan blir det lite handling på ica så jag kan göra min tacopaj till middag. Blir även lite städning innan jag ger mig av.
- Nä nu ska jag ta och läsa lite i min bok, skriver mer senare om jag har något att berätta. Hoppas ni alla andra har det lika bra som jag. Bjuder på en bild också på mammiii innan jag stänger ner datorn.

rigjdörlkgj

HAHAH SÅ SJUKT PINSAMT.
Killen kommer alltså hit tillsammans med sitt ex för att hämta sina kläder? hahahaah vad ska man säga? jag dör... ett gott skratt för dagen iaf, skärp dig gubben. Väx upp!
Vi fick iaf något att skratta åt

hemma

Och så var man hemma i lägenheten själv. Skönt faktiskt att få lite lugn och ro måste jag säga, var ett tag sedan sist nu när det alltid har varit full rulle med folk överallt. Har snart tänkt att ta mig någonting till middag att käka, får se vad det blir.
Tänkte att jag skulle visa upp lite bilder jag har tagit när jag var i stugan med mamma och skötte filippa så ni får se hur underbart god och bra våran sushi blev! Riktigt nöjd blev jag måste jag säga.
För övrigt har jag hunnit med att ha katta hemma hos mig sedan jag kom hem, hunnit vara på stan och köpa present till filippa och även hunnit med att baka.



RSS 2.0