lördag

idag ringde klockan redan halv 8 för att jag skulle hinna upp och tvätta lite kläder innan det bär av till Byske. Blir hämtad vid 11-12 tiden skulle jag tro av mamma, vi ska då hämta upp Filippa och sedan bege oss till stugan där vi kommer att vara barnvakt hela kvällen och natten när alla de andra åker iväg till pdol. Och inte nog med det, vi ska göra egen hemmagjord sushi till middag! Fy så gott! Blir även att baka en supergod limpa som mamma alltid gjorde förut så denna gången åker kameran med och jag hoppas på att få några riktigt fina kort:)
Nu ska jag ta mig en dusch och sedan mellanmålet för dagen. Skriver mer imorgon, hej så länge

trist

Idag har jag inte gjort mycket alls.. är endast maten som har varit höjdpunkterna för dagen. Nils sov bort halva dagen, jag läste min bok och sedan kom erik hit och då käkade vi tacos. Nu känner vi alla att vi vill hitta på något att göra, men vad ska man göra i skellefteå en fredagkväll när de flesta är borta på pdol? Jasii, bra fråga. Får helt enkelt se vad det blir av.

bullar av alla slag

Har varit ett tag i pappas stuga där jag umgicks med honom, sussi och sthlmarna. Självklart var Nils med och även Erik en natt. Blev att åka lite båt, se film, sola osv.. Sedan har jag också hunnit med att vara och hälsa på i mammas stuga igår där syster Matilda också var. Vi spelade kort, umgicks osv. Tog tom bussen dit, så känner mig nästan duktig! Men idag har jag gjort något helt annat, som jag verkligen tycker om att göra.. Jag har bakat!! Jag och mamma for och handlade, och när jag kom hem drog det igång bakning. Till att börja med gjorde jag pizzabullar. Och vad är nu det funderar ni? Jo det är så att man gör en pizzadeg, kavlar ut den, her på ketchup och andra saker som man tycker om. För mig blev det första omgången skinka, chorizosalami, oliver, jalapenos, lök, ketchup, ost och pizzakrydda. Andra omgånen blev det skinka, räkor, svamp, lök, ketchup och pizzakrydda. Sedan rullar man alltså ihop pizzan, som om det är bullar man gör och skär upp bitar som man lägger upp på en plåt och gräddar i ugnen. Muuums säger jag bara, det måste nog vara bland det bästa jag någonsin ätit!
När nu detta var klart och jag ätit både mitt mellanmål och middag där emellan tog jag sats igen och började då med vanliga bullar. Oj så gulligt av mig.. bara för att nils och erik typ bor hos mig och jag vet hur mycket erik älskar mina vaniljbullar:) Så nu är frysen alltså fylld av olika slags bullar! Gott gott säger jag bara.
Får ta en bild någon dag på pizzabullarna och visa upp dom för er.
Nu ska jag gå och stoppa in sista lasset bullar som nu fått svalna i frysen. Vi hörs imorgon här på bloggen igen! Hej så länge.

fyllo

Gårdagen blev inte alls som planerat, slutade med att jag la mig och sov istället för att gå ner till trästock... Orkar inte att min kropp inte är frisk och inte klarar av alkohol... blir bara förbannad, oooorka! Slänger iaf ut bilder från innan kvällen spårade.

då var det dax igen

Nils ligger i sängen och sover, det är ungefär allt han har gjort idag.. Erik har tagit beslag på soffan, han ligger och ser reklam på mtv och slumrar lite till och från tror jag. Själv sitter jag här, inte särskilt pigg, men det kunde varit värre hehe. Känner att det snart är dax att starta igång partandet för ikv, funderar på att blanda mig en liten drink. Snart kommer pappa förbi också med karin patrik och någon till, dessutom kommer matte janki och isa också lite senare. Kanske borde kolla upp lite mer om tider osv. Idag har jag också tänkt ta mig ner på trästock eftersom det inte blev något av igår, vill ju träffa folk:) Hörs i dimman igen eller också imorgon, tjing!

festbilder

Trots att kvällen slutade som den gjorde med att jag gick och la mig och sov så hade vi ändå trevligt ett tag (som det ser ut) hittade några bilder på kameran när jag stoppade in den i datorn, och bilder talar väl alltid sanning? Så jag tänkte att jag skulle visa upp dom här på bloggen.
.
.
"Bror" (sthlmarn) och jag

Babe från Umeå   +favvisen där bak
Maddes boyfriend


Erik -alltid lika glad


Sthlmarn här igen då


Dom snygga!



Sen till sist kommer då den ultimata frågan... Vad gör jag med tungan på alla bilder?:O Den vill som alltid komma med där på ett hörn, orkar jag inte hålla in den i munnen eller vad händer riktigt?


rubrik

fy för kvällen igår, hoppas på en bättre ikväll.

torsdag

hemma i längenheten nu i väntan på att erik och nils ska komma hem, dom åkte iväg för att skjutsa någon upp till morö backe och jag kände att jag inte orkade följa med.
I stugan hade vi det bra, tycker om att umgås med mamma. Pirogerna smakade underbart, lika så efterrätten. Nästan bättre än väntat måste jag säga, bra jobbat där Olivia;)! Något som dock var mindre bra var att jag fick världens sockersug även igår, inte alls kul.. Satt och tryckte som vanligt lite av allt möjligt, så magen började ondas och det blev svårt att sova. Även idag när jag vaknade kände jag att det var riktigt ont i magen... tur det är bortgjort iaf så jag slipper det i helgen.
Idag bakade jag tillsammans med lillemma, det blev en chokladrulltårta med smörkräm. Åt ingenting av den själv för att undvika att få ett nytt sockerbegär, men det luktade och såg riktig gott ut. Skjuts hem fick jag av syrran kring 1 tiden, då kom även erik och nils över hit för att hålla mig social. Tog inte alls länge förrän vi gav oss ut och åkte bil, handlade osv. Sedan har vi också hunnit med en sväng till trästock.
Så detta är min dag, för övrigt kan jag ju tillägga att jag känner mig riktigt off idag... är på sjukt dåligt humör och minsta lilla sak irriterar mig, tror det kan bero på att iddi är i skellefteå och för att jag ska på möte imorgon. Vore nog bäst att bara lägga sig och sova, sedan vakna upp imorgon med glad min och redo för party! Innan jag gör mig klar för sängen slänger jag in en söt bild på lillemma som satt och posade i webben idag:)

ett sista för idag

Jag lyckades aldrig somna om efter senaste inlägget som blev publicetat så jag har hunnit med en hel del idag. Började med att se klart några avsnitt av parenthood som jag missat, sedan blev det dusch, mellanmål, lunch och nu är det snart dax för mellanmål igen. Herregud vad det ska ätas när man följer detta jobbiga schema som jag fått.. och inte nog med det, man ska också komma ihåg att skriva ner precis allt vad man stoppar i sig, varenda tugga.. Jasiii, är bara att bita ihop och kämpa så jag kan bevisa att jag klarar det här med lite vilja.
Idag vid matbordet fick jag höra att jag pratat en hel del i sömnen inatt. Började med att jag hade sagt något väldigt långt och helskumt, och sedan kom det skrik "NILS NILS NILS!!!!" och inte nog med det, när alla blivit väckta och jag svarat på frågan om jag sov började jag även sjunga massor, inte ville jag ge mig heller... Haha tur jag inte hörde det själv, måste låtit förjävligt..
Nä nu ska jag ta och packa ihop datorn för att åka iväg till stugan. Syster kommer och hämtar upp mig med bilen, blir där till imorgon för att sedan gå på trästock om vädret håller i sig. Partandet sparar jag till fredag och lördag, känns som att det helt klart räcker med 2dagars! Ikväll blir det att laga piroger till middag, och sedan världens godaste efterrätt som består av varma frukter av olika slag med smält vit choklad ovanpå. Mums!
Nä.. nu måste jag ta och sätta fart så jag hinner med både ett mellanmål och packa klart, men först slänger jag in några bilder från vad jag gjort de senaste dagarna.

godmorgon -07.30

Godmorgon på er alla!
"Vad i hvete gör du uppe den här tiden och skriver ett inlägg" tänker ni säkert när ni kollar på klockslaget. Haha jasiii det kan jag inte svara på. Kände iaf att det var dax för lite uppdatering innan trästock. Vad jag har hunnit med dom senaste dagarna är varken spec mycket eller intressant. Men det har varit rätt skönt att bara komma bort lite från omvärlden och tänka på sig själv. Åkte ju som sagt till stugan i bure för att bo tillsammans med pappa och sussi, och idag har jag tänkt åka iväg till byske för att vara med mamma och matilda.
Som nu ser har jag inget vettigt att berätta om saker som har hänt, därför tänkte jag nu skriva om det jag egentligen ville berätta, och det är att jag saknar min underbaraste bästa vän stina lindberg så otroligt mycket. Tom så mycket att det nästan gör ont. Babyyyyy kom och va med mig snart... du ska se att allting kommer att bli bra älskling, snart har jag kommit upp på fötter igen och är stabil, jag ska visa alla hur stark jag är och att jag klarar det här, och då ska du få komma och bo med mig, precis som vi planerat! Sommaren tillsammans och spec nu när nr1 och nr2 kommer och bor i pappas stuga:) Ääääälskar dig gumman, ringer dig senare idag så jag får höra din röst. Världens allra bästaste bästa vän, Stina Lindberg!


bloggpaus

tänkte bara skriva att jag nu kommer att ta en paus från bloggen... var med om något jobbigt idag och behöver tid till annat. Ni ser själva när jag börjar skriva inlägg igen, det kommer när det kommer.

.
Vill också säga hur mycket jag älskar er som finns här för mig nu och stöttar mig genom det här, ni är det bästa som finns och jag är enormt tacksam för er hjälp.
( Ni vet själva vilka ni är ♥ )

impuls

Igår fick vi en impuls att åka iväg till piteå för att tälta, så jag Erik Nils och Katta packade in oss +massor av saker i bilen och åkte iväg. Första stoppet blev i kåge hemma hos nils för att hämta pengar, nästa stop blev i byske i mors stuga, och till sist kom vi oss fram till Piteå.
- Vars ska vi? frågar Erik när vi kommer fram
- Jag vet inte? Svarar vi andra
Till sist utbrister alla i skratt när vi sedan svänger in mot campingen för att kolla läget. Där kom vi till västa tivolitjaffset där det köptes remmar och skit, riktigt mysigt. Sedan pallrade vi oss ner till stranden för att känna på vattnet och ta oss en tankeställare om det var värt ett dopp. (Blev inget av) Sedan tog vi bilen iväg in till stan för att dunka lite, där hittade vi en bil att köra runt efter, precis när vi kommit ikapp bilen för att köra lite med den börjar det dunka "follow the leader" i högtalarna. -Alla brister då ut i skratt igen! Till sist insåg vi att den bästa tältplatsen finns nog ändå hemma i skellefteå, så vi startade bilen mot falkträsket. Blev kappkörning med en riktigt risig bil som det kom massor av rök från, och kul var det. Innan tältet äntligen kom upp han vi också med körning på mobackenbadet, käka på max och glida runt lite i bilen här hemma.
Och nu sitter vi här hemma i min lägenhet, jag ska strax ge mig iväg på möte på psyket och sedan blir det filmkväll här hemma skulle jag tro! Men innan jag går slänger jag in några riktigt fina bilder från gårdagen natten och morgonen.


ny dag

hade ställt väckaren kring 9 idag för att dra mig upp, ta en promenad och sedan dra iväg till stranden. Inget av det blev avklarat... Var alldeles för trött och det var molnigt ute så det blev att sova ut ända till 1-2 tiden. Har nu tagit mig en dusch och väntar på svar från katta om hon ska hänga med oss ut och tälta ikv. Skulle vara riktigt kul, då får jag med mig någon tjej också som kan hjälpa mig att dras med killarna;D
Tänkte ta något att käka och försöka ringa henne nu och se om hon svarar. Får lite underhållning av nils som sitter med gitarren i högsta hugg i väntar på äckelerik;) Skriver mer senare om hur dagen kommer att se ut. Hej så länge!

kväll

Har suttit och sett film nu tillsammans med killarna och bästavän. Blev en komedi och en sjuk drama, riktigt bra filmer. Killarna har gett sig iväg för att hämta hit xbox så vi har något att roa oss med ikv, jag och stina sitter och har girltalk och äter upp deras chips och dipp. Dom får helt enkelt skylla sig själva att dom lämnar sakerna här med oss;D
Tänkte kolla vädret nu på datorn och se om det kan bli något av med våran strandtur imorgon! Skulle som sagt passa bäst imorgon eftersom jag ska på möte på torsdag. Blir inget mer inlägg ikväll för jag lär nog somna när killarna startar tvspelet.

tisdag

sitter hemma i lägenheten nu tillsammans med stina nils och erik. Killarna roar sig med någon sjuk film/serie om aliens tror jag, stina sitter och småskrattar för sig själv och jag funderar på att ta någonting att käka. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, det är ungefär allt vi har gjort idag -ingenting! Försökte få mig ut idag och ta en promenad, men precis när jag kom utanför dörren började det ösregna.. och jag som hoppats på sol och bad.. nono, får bli imorgon eller något istället!
Dom ringde precis från psyk också och sa att jag skulle komma på ny träff på torsdag för att få besked från provsvaren jag tog igår och sådär, känns rätt skönt bara hoppas på att dom nu har hittat något fel denna gång som man kan rätta till! Nu håller vi tummarna på det.
Nä nu ska jag sluta tomprata, skriver mer när jag har något vettigt att säga. Hej så länge

rubrik

kom hem för en stund sedan efter att ha både hämtat ut min medicin och varit på campingen. Blev inte så lång tur, men får se om vi kanske ger oss ut ikväll igen. Var prat om att Erik skulle käka på max, så vi kanske tar en promenad dit. Just nu sitter killarna och letar efter någon film att se medan jag tjatar om att få gå ut.
Imorgon ska vi förmodligen iväg till någon strand och sola, har lyckats övertala om det ifall det blir bra väder.



måndag

sitter hemma i sängen nu med nils och erik. Dom kollar på family guy medan jag försöker att roa mig vid datorn. Vi hade tänkt att dra oss ut till campingområdet senare hade vi tänkt, tänkte övertala erik att vi kan ta en sväng förbi solbacken också så jag kan köpa ut lite medicin. Känns bra att ha den hemma om jag skulle få ett likadant anfall som igår, var verkligen ett hvete.
Riktigt skönt väder har vi också, men inte har vi varit ute inte.. Vi sov rätt länge (som absolut behövdes) och sedan klev vi upp och tog en tur till lasarettet för att jag skulle lämna några blodprover osv. Får hålla tummarna att det blir lika bra väder imorgon så man kanske kan åka iväg till falkträsket eller något och slappa.
Nä nu ska jag ta och laga lite käk hade jag tänkt så vi kommer oss iväg någon gång, skriver mer senare ikväll om det finns tid till det.
Sl'nger ut en bild på nils som ligger här breve och käkar kladdmuffins

från underbart till helvete

Hej på er!
Just nu ligger jag i sängen efter en riktigt jobbig dag på sjukhuset.. Vaknade imorse av att jag hade så sjukt ont i magen att jag knappt kunde andas och prata var ju bara att drömma om.. Hade så sjukt ont att jag spydde av smärta. Jag lyckades ringa mamma och få fram några få ord om hur jag mådde, sedan ringde Nils ambulans som fick komma och hämta mig upp på akuten. Fick inte mycket hjälp, men efter en lång väntan och lite vila i sjukhussängen gick det onda tillslut över efter några timmar. Verkar som att det denna gång är gallan det är fel på, bara hoppas att man kan få någon medicin som ska fungera, börjar bli sjukt less på det här nu... Så nu ligger jag här i sängen och vilar mig medan Nils och matte städar hela min lägenhet. Har också lyckats få i mig lite mat, det blev mackor och yoghurt. Riktigt gott faktiskt.

.
Nu skippar vi det dåliga pratet om hur jag mår och tar upp lite om gårkvällen istället tycker jag! Gårkvällen var riktigt kul med massor av trevligt folk. Vi grillade tillsammans, satt och hade det trevligt och sedan gick vi ner till festivalen och lyssnade på något liveband och bara hade allmänt kul. Några bilder har också  tagits så tänkte slänga in en liten bildbomb här nedan.



min älskade Olivia

We have walked a million miles, a hundred tears, a thousand smiles.
There's been good times, there will be bad
But I don't know where I would be if you had not been there for me!




paaarty

nu äntligen är det snart dax att dra igång partyt! Sitter i underkläder och väntar på att Matte och Nils ska komma och hjälpa mig bestämma vad jag ska ha på mig ikv heh;D Sedan blir det att dra igång grillning om vädret håller, annars blir det att laga maten inne och sedan spara grillningen till imorgon.
Superpeppad, till 1000! Hoppas bara på att kvällen nu blir lika bra som man hoppats på. Har röjt upp i lägenheten, poppat popcorn, hällt upp godis i en stor skål och ja som ni förstår är det bara gästerna som saknas nu;) Tom kameran är laddad, så nu jäklar kör vi! Ha så kul ni andra också, ni når mig på mobilen om det är något.

slappaaa

ligger i sängen och slappar nu efter att ha varit ugång hela dagen med världens bästa stina! Hon har nu cyklat iväg för att träffa nå folk, jag valde dock att stanna hemma och vila upp mig för att orka med morgondagen! Ska ju trots alls måsta kliva upp redan kl 8 för att göra mig klar och sedan åka iväg till klockarberget på möte.
Är så sjukt taggad på imorgon eftermiddag+lväll, ska bli sjukt kul:) Har handlat hem allting som behövs, plockat ihop lite här hemma, nu är det bara kvar att välja kvällens outfit. Får se vad det blir, bestäms nog imorgon! Nu hade jag tänkt läsa lite bloggar och fördriva tiden i väntan på att sova och sedan vakna upp till en underbar fredag! Hej så länge, kanske skriver imorgon om det finns tid.

med bästavän

Yes, tro det eller ej men idag fick jag mig upp ur sängen redan vid 9 för att tvätta;) Riktigt bra gjort av mig själv måste jag säga! Sedan blev det att ligga ute i solen ett tag tillsammans med bästa vännen, riktigt skönt! Och nu sitter vi här hemma i min lägenhet efter att ha varit en sväng på festivalen. Var inte alls så spännande, så vi bestämde oss för att gå hem istället. Ska snart ut och handla på ica lite inför helgen.


.
Tänkte också tipsa er om att skriva ner era mest pinsamma sexupplevelser och skicka in till min systers hemsida så kommer den att göras till film och läggas ut på nätet! Självklart är det anonymt.
http://www.halsa2020.se/default.aspx?id=2646&cid=36&type=U


onsdag

somnade igår när jag och joel skulle slå igång en film, riktigt skönt faktiskt;D! Fick dock höra på morgonen att jag legat och skrikit i sömnen något i stil med "HALLÅ, MÅSTE NI RIVA HELA MCDONALDS?" haha som sagt, matvraket Olivia pratar om mat även i sömnen;)
Tvättningen skulle bli av idag blev inte av, försov mig.. minns inte ens att väckaren ringde så det blir ett nytt försök imorgon att tvätta:) Stina sover här inatt, så hon får väl hjälpa till att slita upp mig ur sängen.
.
Idag blev det iaf en tur till festivalen, där träffade vi nils och matte som fick dras med mig som skulle kolla på allt, och senare kom stina och vi gick då hem till lägenheten där det blev film osv.
Imorgon blir det som sagt att tvätta, en sväng till festivalen och sedan hade vi också tänkt att handla hem lite saker inför helgen, så det blir nog suveränt.
.
Tänkte släppa in en liten bildbomb här också från kvällen i ersmark (var dock säkert 10 dagar sedan..) men eftersom jag så länge väntat på att få dom sparade på datorn och vi hade en trevlig kväll tänkte jag att jag skulle dela med mig;)

Hemma!

Har kommit hem till stan nu, så nu har jag internet. Hade tänkt stanna här ett tag, bllev lite less på att bo ute i skogen.. Visst det är skönt att bo ute i stugan och komma bort ett tag från stan, internet och annan skit men nu känner jag bara för att vara hemma ett tag. Blir självklart festivalen hela veckan också. Först med Joel som nu bor hos mig, sedan till helgen kommer Nils hit och bor med mig från fredag=) Blir att gå in på festivalområdet fredag och lördagkväll, och grillfest innan tillsammans med nå skönt folk. Pepp! Måste dock också en sväng till psyk på fredag, men det ska nog gå bra.
.
Har varit duktig idag och handlat hem massor av mat, frukost och annat gott till lägenheten.
Känner att det är dax att ändra lite på bloggen också, men väntar till Nils kommer och kan hjälpa mig. Hehe, bara onödigt prat blev det på bloggen idag, men har iaf fått skriva av mig lite. Nu ska jag ta och vara social med Joel ett tag, tänkte ta lite bilder i helgen som jag lägger ut senare.

mer bilder

Inte hunnit få alla bilder av nath än, det sket sig när hon skulle skicka:) men tänkte visa lite mer från badet iaf=) mer bilder kommer senare.
Kommer förresten inte vara mycket uppdatering på bloggen nu heller eftersom jag bor mycket ute i stugan där inte internet finns, så är det något får du gärna slå en signal på mobilen.

RSS 2.0