kortfattad uppdatering om hur allting som hänt.

Nu är det evigheter sedan jag skrev sist, tänkte att jag kanske ska uppdatera lite kring det senaste här i mitt liv. Som ni säkert alla vet så befinner jag mig i hellskell över denna månad. Här bor jag tillsammans med min pappa och min älskade syster Sussi i stugan. Även min älskade misse Ebba bor där med oss. Gården är gigantisk och det finns både skog, två badplatser, stor gräsmatta och ett stort hus med 3 småhus på tomten. På dagarna solar vi för det mesta, men har även hunnit med några dopp i havet och tagit en tur med båten. Vädret har varit kanon så det kan man inte klaga på. Utöver detta har jag haft kontakt med polisen efter en anmälan som jag gjort, kontakt med läkare och en samtalsperson. Människorna omkring mig säger att allting kommer att bli bra, men själv är det nog bättre att jag inte säger någonting och bara tar dagarna som dom kommer. . Just nu sitter jag hos min älskade broder som är ute på personalfest medan jag har lekt och varit barnvakt till världens finaste småtjejer! Vi har ritat, varit ute och gått, busat, bytt blöjor på kaninen och läst böcker. Riktiga änglar dom där två. Ingenting att klaga på! Om jag sover över här har jag inte bestämt mig om ännu, men annars åker jag med pappa in till stugan igen vid 11tiden. Med det lämnar jag min blogg till, jag vet inte när.. kanske lördag när jag ska till älskade tim. Så vi hörs! Hej så länge.

mobilbloggar

Jag vill hem, hem till mitt Väsby med människor jag trivs med. Ni vet själva vilka ni kan räkna er som. Jag är spyless på helvetets Skellefteå. Täcka gudarna för att jag snart inte behöver ägna mina dagar här och flytten är över.

Du når mig på mobilen.

Nu åker jag hem till Skellefteå i drygt en månad. Kommer inte ha tillgång till internet på samma sätt när jag bor ute i stugan, men ni når mig alltid på mobilen.
Hej på er så länge!

.
Höjdpunkterna med senaste tiden i väsby:
Träffa Jonas igen -har saknat dig gubben. Du är grym, hoppas vi ses när jag kommer hem igen!♥
Patrik - En underbar kille jag lärde känna under denna veckan. Vi förstår varandra, kan prata om allt. Du får mig att känna mig trygg, och jag är någon när jag är med dig.
.
Kommer sakna väsby enormt mycket, och det känns tungt att åka.... tur jag har en underbar mamma som väntar på mig uppe i norr, och en underbar Stina som förgyller mina dagar. Kärlek till er!
Tiden kommer att gå fort, och det är bara att se till att ha roligt. Jag är ung, livet leker!

bby

Har precis suttit och pratat med snyggaste Stina Lindberg i telefonen. Samtal om allt mellan himmel och jord kan man kalla det:) Ska få träffa min älskling redan imorgon!
.
Sen kan jag ju slänga in att det kommer bli tungt att lämna dig nu när jag så gärna vill bygga på det hela. Du är grym! Perfect stranger

I CAN'T TELL YOU WHAT IT REALLY IS, I CAN ONLY TELL YOU WHAT IT FEELS LIKE

.

16:15


outfit

Leggings - Gina tricot

Linne - Gina tricot

Kavaj - H&M (?)

Halsband - H&M

Skor - New Yorker

 

 


en kväll ute i väsby -bildbomb

Jag har även varit ute och roat mig med dessa människor, framförallt killen på första bilden -Patrik. Hade slut batterier på telefonen så kunde tyvärr inte använda blixt, ni för använda fantasin:)
.

aiight

Jäkla dålig jag varit på uppdatera igen.... Inte så mycket som hänt, åker snart upp till skell.
Igår träffade jag denna underbara killen


mördarsniglar

dessa stötte jag på när jag var ute och cyklade här om dagen..

observera frågan i slutet

Sitter på vilunda och har hjälpt pappa med att packa ihop saker nu när han ska flytta till nya skolan och börja jobba. Massor av packning blev det.
Annat som jag har gjort idag är att jag har tagit en cykeltur på en timme, suttit i solen och skrivit skolarbeten och sedan kom jag hit efter en kort runda i centrum.
Nyss träffade jag på R som kom förbi, födelsedagsbarnet fick sig en present och jag fick en bra stund. Nu begär vi oss snart hemåt för att laga middag.
Bjuder på en bild på födelsedagsbarnet. Eller vad säger man? Kolla frågan under bilden.


Här kan jag ju slänga in en fråga.. om det handlar om någon som inte är ett barn, hur säger man då? Man kan ju inte säga födelsedagsbarnet? Finns det något annat ord till det?

ett bra tag sedan sist...

...som jag skrev på bloggen. Finns såklart förklaringar till allt, och just nu har det varit full gång med madde här nere och vi har varit överallt i stockholm på olika ställen, skolor, äventyr, svängar och gud vet allt. Direkt hon åkte hem var jag så slut att jag har sovit sovit sovit.
.
Idag däremot är det inte vilken dag som helst, utan det är Rs födelsedag! Ett jättestort grattis till honom från mig!
Får se om jag hinner slinka förbi honom med någon present? Han har ju trots allt rätt fullt upp.. men på något sätt ska man väl kunna lösa det? Yes, det var allt från mig. Nu tänkte jag ta mig något att äta och kanske gå ut i solen innan jag smiter iväg på uppdrag. Hej så länge!
ska bättra mig med skrivandet..

fyfan säger jag bara. Finns inte ord för människor som dig

Vilket helvetets kräk. Nu fattas det bara att jag tar det högre upp. Du/ni åker dit. Jag har mitt material, mina bevis. Säg vafan du vill, jag har mitt bevis. Du kommer inte finnas mer, inte där, inte här. Nästan så att jag är så förbannad att jag bara skulle vilja lägga upp alla uppgifter jag har om ****** och dig, så alla kan läsa vad jag gått igenom, vilka idioter det finns och hur mycket det här måste ha ett slut.
Sluter kommer komma, det fattas bara uppgifter, som jag har, hemma, som är mitt försvar. Mina bevis.

my happy ending

Idag har det varit en toppendag. Har uppnått saker jag längtat efter så länge! Både hälsat på mina små söta och sedan träffat R. Känns betydligt bättre idag! Kan ju förresten inte glömma berätta att jag gick en shoppingtur idag också.. *ops*
Fina kläder följde iaf med hem, vilket är huvudsaken:)
Hoppas på bra väder imorgon också när Madde kommer ner. Ska bli suveränt! Nu ska jag ta och dricka min kropp te (mackorna har jag redan ätit upp..) och sen slappna av framför tvn med papsen. Bilderna på kläderna kommer en annan dag. Tjingeling

inspiration

Jag har aldrig i mitt liv varit duktig på att rita.. För mig är det alltid musiken som har spelat stor roll! Men idag, efter att konstnären gjorde en karikatyrteckning av mig blev jag väldigt inspirerad att testa på att rita en teckning själv. Så yes, ikväll (ca 20 min) har jag suttit och ritat en teckning av mig själv. Här är resultatet.

likt?


sjfhr

så sjukt less. Kan du bara  visa något? Jag står här och väntar på dig, hur tänker du?!

en bild säger mer än 1000 ord!

Länk till underbaraste inlägget av denna flicka ♥ http://maddiish.blogg.se/2011/june/4-juni.html#comment

gårdagen i bilder

Jag och pappa åkte iväg till Finland. Mycket roligheter, underbart väder, underbar mat och helt fantastiskt att göra något kul på vägen. Träffade folk och det blev många skratt.
Idag har jag mest legat och sovit under dagen måste jag erkänna, ser att solen skiner utanför och det ser ut att vara riktigt fint väder även idag. Undrar vart regnet som kartan visade har tagit vägen? Inte ens ett moln har man kunnat skymta på himlen de senaste dagarna.
Snart bär det av och handla för att sedan kunna baka pizza!
Och innan jag avslutar måste jag säga att det var riktigt trevligt att träffa sasu igår!

Godmorgon!

Helt otroligt att jag tagit mig upp i tid! Andra dagen i rad som jag vaknar vid 5. Igår ganska prick 5, och idag redan halv 5. +poäng till mig. Hoppas på bättre lycka denna gång!
Har ju glömt att berätta en stor nyhet för er alla... Så kanske ska släppa bomben nu då?
.
Min underbara vän, som jag känt under så många år och haft så otrologt bra kontakt med kommer hit och hälsar på mig på onsdag! Och inte nog med det.. hon kanske även flyttar ner till mig till hösten, hur bra är inte det?! Ojojoj så kul vi ska ha tillsammans vännen. Du kommer bli som en syster för mig om du flyttar in. Längtar så!
För er som inte vet vår historia så lärde vi känna varandra via apberget (tror jag?) och under den tiden lekte livet, man for och fläängde, och självklart skulle vi ju ses för att lära känna varandra efter att vi chattat på datorn.
Små och vansinniga som vi var kom hon och bodde hos mig. Vi höll kontakten länge, sågs då och då och hade alltid lika kul tillsammans. Till en dag.. förra sommaren... Vi började bråka.. Egentligen var det otroligt onödigt och bara idiotiskt bråk.. men det hände... Men nu är vi back to basic om inte ännu bättre.
Det kommer bli fantastiskt kul att ha dig här vännen!


vilken min! Ett gott skratt till er alla

Var ett tag sedan sist som jag var engagerad i bloggen... tror jag skippar dom där dagsinläggen med sifftor.. ändå bara 3 st kvar. Nu har jag istället några bilder att visa upp från dagen :) Minen är förjäkla snygg,, men härliga sommarbilder så kände att jag var tvungen visa upp sköna Stockholm!
Som ni ser, jag har badat! Heeelt otroligt.. Olivia Larsson har badat. Jag som inte ens kände på vattnet förra sommaren.. Men idag var det så otroligt hett ute att det gick inte undvika. Otroligt skönt var det också!

Dag 27 - Någonting vackert

KÄRLEKEN

Dag 26 - En jobbig period

Jag har under mitt liv gått igenom många jobbiga perioder, men för att dra det kortfattat tar jag nu upp den jobbigaste.
Den jobbigaste tiden i mitt liv är när jag drabbades av körtelfeber och hamnade inne på lasarettet. Det blev många turer in och ut innan jag äntligen blev inlagd. Ingen kunde hitta vad felet var, så jag skickades ner till Umeå för att leta upp om det fanns någon cancer att hitta.
Utan resultat på någon sjukdom blev jag bara sämre och sämre.. Jag kunde inte prata, inte äta, inte röra mig och vikten bara rasade... Tillslut hittade dom körtelfebern! Det var dock inte så bara eftersom jag var så pass sjuk att organ hade krashat och körtlar var så uppsvällda att jag varken kunde prata eller äta. Blåsor fulla munnen och ner i halsen och en slang genom näsan och till magen som matade mig. Ett riktigt h*vete.
Där efter hamnade jag i en depression, allting gick utför.. Denna depression blev jag inte riktigt frisk från och är ännu inte det. Jag jobbar än, jag kämpar dag för dag för att ta mig igenom detta, och aldrig trode någon att det skulle vara så isittande som det varkligen är.

RSS 2.0