min dag

Idag gjorde jag ett återbesök på jobbet. Var riktigt kul att träffa alla barn och pedagoger! Man blir så glad när dom kommer springandes direkt man kliver in genom dörren. Att så lite kan ge så stor glädje! Många kramar fick jag också:)
Efter jobbet gick jag hem, glodde lite mer på 90210 och sedan hade pappa bakat jättegod pizza till middag. Efter det hann jag inte göra så mycket innan R hörde av sig. Jag gick ner mot centrum, mötte upp honom och sedan tog vi en sväng där inne i väsby och sedan vidare en promenad närmare mitt hus. Och alldeles precis nu har jag kommit in och bosatt mig i soffan med farsan:)
.
Nu är jag kanonglad och gör allt för att undvika att tänka på vad som händer på söndag. Just nu är det lycka i hela mig. Jag är glad!

ett sista för idag

Du får mig att skratta, blicka framåt och klara av även de tuffaste sakerna i vardagen. Det känns fantastiskt, att en person kan hjälpa och stötta så mycket. Går inte ens beskriva, jag har kommit mig från så mycket och börjat om med en helt ny start.
.
Det påverkar inte bara mig, utan hela min omgivning. Jag är glad, jag klarar mig, jag mår fantastiskt och livet är bara underbart just nu!

positivt

Idag har jag hunnit med:
- Frukost på IKEA
- Sola med tanterna
- Varit på möte
- Skrivit på ansökan
- Fixat med tid hos Tobbe
- Träffat några elever
.
Och just nu sitter jag bara här i sängen och njuter av dagen +tittar på 90210 :) Bättre uppdatering kommer förhoppningsvis senare!

everything happens for a reason

Ikväll har jag varit ute med världens bästa R. Vi var en sväng bort mot akalla med hundarna för att gå i skogen, och lite senare tog vi oss en sväng ut i ingenstans med bilen :) Ikväll mår jag kanonbra och allting är på top! Tror jag ska slänga av mig mjukiskläderna nu och slå på ett avsnitt av 90210 innan jag somnar.
Till sist - Du är grym, finns ingen som dig.

Hittade låten på systers blogg och tyckte texten var grym

You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
.
Before it's too late, this could all disappear
Before the door's closed and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend
.
Hear me when I say, I believe
Nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be will work out perfectly


90210

Idag vaknade jag vid 10 tiden av att väckaren ringde, och precis när jag öppnade ögonen fick jag ett gulligt sms:) Bra start på dagen +timeing. Hittills har jag bara legat kvar i sängen och tittat klart på säsong 1 av 90210, riktigt bra serie! Ännu bättre är det att man kan kolla på serier utan att behöva ladda hem dom! Bara att gå in på http://www.cucirca.com och där hittar du många serier att ligga och njuta av.
.
Denna dag blir nog att ta det rätt lugnt, hade tänkt bege mig mot swedbank för att fixa bankkortet som kommit och (ikväll?) ska jag träffa R. Vi hörs senare, hej så länge!

så grymt bra!


I HOPE FOR THE BEST, BUT PREPARE FOR THE WORST

Dagens tanke, dagens citat.

AND IF I COULD HAVE JUST ONE WISH, I'D HAD YOU BY MY SIDE


pustar ut

Blev en lång dag ute i solen hela dagen idag. Riktigt skönt!! Började med att ta en sväng ner i shorts och tshirt till centrum för att köpa nagellim och en glass. Sedan begav jag mig och hälsade på papsen på Vilunda och sedan hem igen och satt ute på gården med tanterna.
Där på eftermiddagen kom R och hämtade upp mig med hundarna, vi åkte iväg till märsta där jag fortsatte solandet medan R och hundarna lekte. Oj så söta vovvar! Oherregud, aldrig sett något så underbart. Jag som alltid haft den där lilla hundskräcken verkligen älskar dessa hundar! Otroligt fina. Hundar känns nästan fel att säga när de lyssnar på allt man säger och beter sig så bra som dom verkligen gör!
.
Hade tänkt att ta mig en promenad igår, men jag skippar nog den delen och stannar inne med pappa istället för att glo på tv. Ska nog också försöka göra mig en tidig kväll ikväll.

trötter

Trött och sliten. Börjar känna mig bättre!
Var ut en sväng ikväll med * och hundarna. Vi hamnade ute vid fysingen där hundarna lekte och en flicka kom fram och var helt förskräckt över att se tama hundar! Aldrig sett någon som betett sig/pratat så om hundar tidigare... Knas. Nu blir det sängen för min del. Godnatt!

Godmorgon!

Har så ont i halsen... känns alldeles svullet och jäkligt... Pffft, vad ska man göra? Sol ute och varmare för varje dag som går, bara att gå ut och lägga sig! Kan ju inte sitta inne en dag som denna.
Nu ska jag sluta klaga, ta mig en dusch och sedan gå ut och lägga mig!

Det är min dag

Idag vaknade jag och mådde piss.. Jag mådde riktigt dåligt, var på väg att svimma, kroppen skakade och allt vara bra fel. Trots detta var jag självklart tvungen att ge mig iväg ut på äventyr. En sådan solig dag med så många +grader går ju inte att missa genom att ligga hemma och vara sjuk. Därför åkte jag och pappa iväg till Sigtuna och vandrade runt, käkade kebab och åkte vidare till ett jättefint område där vid Märsta. Tyvärr har jag ju självklart glömt bort namnet, vilket inte är helt ovanligt med mitt minne? haha.. steninge slott

.

Käraste bästaste finaste och mest underbaraste mamma har hamnat på sjukhus.. jag tänker på dig hela tiden och hoppas att det snart ska bli bra. Jag älskar dig mamma


invigning av den nya bikinin.

Passar på att sola nu när det är så varmt ute!


sommar och sol

Idag har jag legat ute i stolen i stort sett hela dagen. Riktigt skönt med sommarvärme! Blev först att pressa lite ute på gården, sedan begav vi oss över till stäket. Skönt skönt skönt! Oskar kom förbi en sväng där borta.:)
Just nu sitter jag och är otroligt rastlös! Kan inte sitta still utan vill bara ut och göra massa saker. Det spritter i fötterna och jag är superglad. Vaknade helt klart på rätt sida idag
.
pics fr idag

Har blivit faster ytterligare en gång! Grattis bror och Anna till en till liten flicka!

Idag har jag hunnit med massor! Vaknade tidigt, fixade några ärenden, åkte med papsen till vilunda för att tvätta bilen, for iväg och provade bilar, svängde in på affären för att handla, åkte in på ytterligare 2 affärer, kom hem, käkade middag. Detta var tråkiga delen av dagen, sedan fortsatte den på detta viset-
.
Klädde på mig varmare och skönare kläder, gick ner och satte mig utanför huset och blev sedan upphämtad i bilen av *. Vi åkte iväg mot Sollentuna, tog en sväng på stinsen, åkte vidare och satte oss vid vattret. Mycket fint och mysigt ställe! Alldeles lugnt och stilla.
Sedan bar det av till bilen igen och jag blev hemskjutsad:)

Forget the risk; take the fall. If it´s what u want, it´s worth it all.

 


klappa händerna när du är riktigt glad, klappa händerna när du är riktigt glad...

Ett två, ett två, ett två. Måste sätta igång med tidsfördriv just nu! Ska försöka fixa fram en bra bild på tatueringen så jag kan slänga upp en bild på den nu ikväll! Vänta lite så ska vi se att det kommer upp :) Tack för att du påminde mig Julia!

sommarvärme


soligt soligt och nästan sommar!

Party igår hemma hos Karin. Ungdommarna var där och vi satt ute en lång stund på altanen med öl +rosevin. Kanonmysigt! Senare på kvällen kom Oskar och Limpa förbi. Riktigt kul att träffas när det var så länge sedan sist efter alla om och men.
.
Har några sommarbilder att lägga ut här på bloggen när jag får igång mobilen.. Helt slut batterier och laddaren är inte här.
Träffade förresten på mina elever idag också. Såg * vara ute på "fotbollsplanen" från balkongen och bestämde mig snabbt för att gå dit. Grymt fin i håret var * också måste jag säga!

trötter

Jag har inte mått så bra på sistone, vilket ni kanske har märkt med att jag inte har skrivit några inlägg på bloggen eller lagt upp några bilder. Det har helt enkelt inte funnits någon ork och jag har varit helt slutkörd kring allt som hänt på senaste tiden!
.
Idag är det lördag, som för de flesta betydet ledig dag. Det trodde jag om min dag också, men nejnej helt fel. Jag klev upp tidigt och gjorde mig i ordning för att bege mig på ett möte. Det har hänt något som är väldigt berörande och ledsamt så idag ska detta tas hand om. Kl 9 börjar mötet och vi får se hur länge det tar. Och om jag ska vara uppriktig är jag riktigt glad att detta möte blir av så fort som möjligt!
-
Vad dagen bjuder på senare har jag ingen aning om, men jag lovar mig själv att jag ska börja uppdatera bloggen mycket oftare och se till att jag slänger upp bilder!
Hörs sen, hejhej!

avslutad praktik

Jepp, ni läste rätt! Tänker inte gå tillbaka till min praktikplats mer. Det här var droppen och med det säger jag hejdå till er alla.
.
Förutom detta kan jag säga att vissa elever kommer jag sakna, bla du * som alltid är lika glad och sprallig! Med dig var man alltid glad. Tack för mig, hoppas ni andra fått er vilja igenom

pisssss

Mår riktigt jäkligt dåligt.. måste vara påväg att bli sjuk eller något känns det som! Får se till att ta det lugnt idag och hoppas på att mina elever är snälla och lyssnar bra. Iofs är dom alltid lika söta, men lite extra spelar ingen roll.
-
Igår mådde jag riktigt illa, skakade och allt kändes fel. Idag börjar ungefär på samma sätt som igår. Uppdaterar så fort jag orkar med det igen, lika bra att inte skriva nu när det ändå bara kommer klagomål

shopping

Var iväg en sväng ner till "knallemarknaden" men fortsatte snabbt vidare till centrum. Knallemarknaden var lite sisådar, för det första hittade jag ingenting att köpa, för det andra hade dom ett stånd med sexleksaker alldeles brevid barnkarusellerna?! Helt sjukt skulle jag vilja säga!
.
Slänger upp bilder senare på vad jag fick med mig hem från centrum. Nu blir det att titta på hockey.

bloggrape? eleverna skrev några inlägg här nedan som ni kan se. visst är dom väl underbara?

.

fuck you olivia

vi går till musik rumet


shoo olivia

du gillar kille som är bög. HAN ÄR BÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


shoo olivia

VAR FÖR LA DU DIN TELENFON I DIN BUBS


shoo olivia

shoo vgd jag WTF FRÅN *

jag har varit kass på uppdatera bloggen...

Detta beror på att jag har jobbat långa dagar på jobbet och helt enkelt haft så otroligt kul! Tyvärr fungerar det inte att blogga via HTC så jag hoppas att jag snart ska orka med att ta igång bloggen igen. Fick höra att folk tycker jag varit lite off här på bloggen, och det stämmer!
.
Just nu håller jag på att bli sjuk tror jag. Har gått på starka tabletter och är trött +fryser hela dagarna. Pappa fick komma över med alvedon och citodon till jobbet och jag gjorde en kort dag. Vilket då innebar att jag fick sällskap hem av söta *.
.
Igår fick jag kramar hela dagen, min älskade * var mysig och go. Idag har jag varit mycket med * och försökt att ta dagen rätt försiktig.
Imorgon är det fredag vilket innebär helg. Ska se till att skriva mer då och förhoppningsvis lägga upp bilder. Nu blir det BB tjing!

RSS 2.0