ååååh

jag mår skit idag, bokstavligt talat. Feber så det stänker om det, ont i hela kroppen och vill bara dö..... Väntar på att mamma ska komma hit och ta hand om mig och senare ska vi åka iväg till ersmark så jag ska bo där resten av veckan. Skit också att man ska gå och sjuka ner sig

onsdag

Då var man hemma igen efter att ha tjänat ihop en 100lapp. Som jag sa, varje liten krona är värld en förmögenhet för mig just nu!! Ikväll blir det bara att se tv, massor av bra program vilket passar bra när jag måste vila upp mig så jag slippen att förkylningen ska bryta ut... Vi som ska ha kul i helgen och allt, måste se till att hålla mig frisk helt enkelt! Har nog inget mer kul att berätta förutom att jag ska se det här ikv

rubrik

Hemma från skolan, har precis käkat middag och nu är det dax att ge sig iväg för att tjäna en liten slant med lillsyrran. Kan  lova att varenda litet öre behövs just nu! Uppdaterar mer senare när jag är hemma igen

hemma igen

Nu har jag varit på skola, skrivit ett prov som kändes riktigt bra, varit iväg på sånglektion och till sist kommit hem, lagat mig en middag och tog en dusch eftersom jag inte har något vatten imorgon på morgonen... Några planer för kvällen har jag inte ännu, får se vad det blir av den helt enkelt.
Och yes, har inget vatten imorgon, det finns en lapp uppsatt på ytterdörren att imorgon kommer de att stänga av vattnet under halva dagen. Inte helt ok tycker jag som alltid tar mig en dusch på morgonen, men... Sånt är livet helt enkelt! För övrigt har jag inget spännande att berätta. Nu blir det fram med gitarren och sången och spela+sjunga lite, känner verkligen suget efter att man varit på sånglektion:) Nästa inlägg kommer imorgon, hej så länge


tisdag

Tisdag idag vilket innebär prov&sånglektion.
Vaknade rätt tidigt idag, redan kvart över 8, beror nog på att jag somnade redan kl 9 igårkväll.. Känner mig lite hängig även idag, rösten är krasslig och det klias och sticks i halsen. Får bara hoppas på att jag inte har dragit på mig någon förklning!!
Hade tänkt att börja bege mig till skolan på några minuter, börjar kring halv 10 idag med religonkunskap, sedan slutar jag där kring 1tiden. Solen skiner och man bli förstås lurad även idag att det ska vara varmt ute, men jag har valt slappkläder idag just för att jag vet att det är iskallt både ute och inne i skolan... måste överleva också. Här kommer outfitbild innan jag beger mig till skolan.

Linne - London
Kofta - H&M
Pösiga jeans - Sthlm..
Halsduk - Gina


måndag

Ny vecka på g igen. Känns inge bra alls.. Hela veckan började med att jag försov mig, eller nästan iaf om det inte hade varit för att min kära mor ringde och väckte mig. Fuck då brottom upp och in i duschen för att hinna göra mig klar på 20 min. Därefter har jag bara varit trött hela dagen, haft ont i kroppen och helt enkelt inte haft någon ork. Sista lektionen kom tom läraren och frågade hur det var med mig för det tydligen "syntes" att jag hade så ont i hela kroppen.. någon där ute borde komma och ta hand om mig nu känner jag!
För övrigt har ingenting spännande hänt, blev inte heller något möte på klockarberget idag vilket jag tycker är superbra eftersom jag är så slut och bara behöver ta det lugnt och mysa framför tvn ikv. Nu hade jag tänkt att ta mig igenom lite av pluggandet inför provet imorgon. Vi får se om jag slänger in ett sista inlägg innan kvällen, annars kommer ett inlägg imorgon eftermiddag. Hej på er

en trött Olivia


söndag

Godmorgon på mig!
Så var det söndag igen, vilket innebär att det är dax för skola imorgon igen. Måndagar är segaste dagen eftersom det inte är någon sovmorgon för min del vilket jag har alla de andra dagarna i veckan. Men som sagt, har ju lillasyster i klassen så vi brukar ändå få till dagarna till något positivt!
Igår var det party i en kvarterslokal här breve. Vad jag ska säga om festen vet jag inte riktigt... Folk som kladdade, en kille som försökte trycka in tungan i käften på mig några gånger och aa.... Som ni förstår var det inte helt ok. Kvällen slutade iaf med att robin och oskar följde med mig hem, sedan kom jimmy förbi. Dom blev sjukt impade av att han hade en supra, så vi tog oss en sväng helt enkelt. Sedan åkte O&R hem medan jimmy stannade kvar. Blev att sova ut länge idag, har ungefär precis fått mig upp ur sängen så vi får se hur det går att somna ikv.
Idag har jag inga planer, tänkte se 2 filmer som går på tv och bara ta det lugnt. Känner mig lite slut, har dessutom värk i hela kroppen.. Träningsvärk i ben och rumpa. Men träning är bra, så jag får väl känna mig lite stolt då.
Nu ska jag ta och roa mig med något annat ett tag, skriver mer senare om jag har tid. Slänger också in lite söta bilder på jag och tim bla



Lördag

Så var det lördag igen! Har precis tagit mig en dusch, sminkat mig och fixat håret till något slags ruffs.. Gillar egentligen inte att ha utsläppt, trivs helt enkelt i det men tänkte att jag kunde slänga ut en bild iaf.


Ska snart ta och börja med någon middag att göra. Får se vad det blir, lutar åt vårrullar! Mums.. Senare ikv kommer Tim hit, sedan ska vi ut och roa oss:) Nås på mobilen ikv om det är något, annars kommer nog ett inlägg in någon gång imorgon med uppdatering av vad kvällen bjöd på. Ha så kul ni andra också, hej så länge.

Fredag

Idag ringde väckaren redan kl 7. Varför då tänker du när jag är ledig idag, jo för att jag skulle och hälsa på mamma på jobbet, träffa på eleverna jag gjorde praktik hos i våras och även hjälpa till lite i mammas klass. Var riktigt trevligt! Vid 13tiden slutade barnen skolan och då åkte jag och mamma ner på stan för att hämta ut lite mediciner. När jag sedan kom hem har jag damsugit lägenheten, torkat alla golven, städat toan och dessutom rensat kattsandlådan! Riktigt duktig måste jag säga. Nu blir det snat att ställa sig och fixa något käk, sedan blir det lugn kväll ikväll för att ladda till imorgon. Något mer kul har jag inte att berätta just nu, hej så länge.

torsdag

Skoldagen är avklarad helt utan problem. Började med religonslektion, sedan fortsatte det med ett läxförhör som klarades av +idrott därefter. Måste nästan erkänna att fotbollen var riktigt kul trots att jag är bollrädd, haha lär nog vara första och sista gånger jag erkänner något sådant.
Helgen har alltså kommit nu, känns riktigt skönt. Vissa går skola imorgon, men eftersom jag är klar med individuella så får jag vara ledig. Får se vad som väntar den dagen, troligtvis får jag ägna min lediga dag till en hel del städning... behös damsugas, torkas golv och rensa kattsandlådan, mindre kul! Annars är inget inplanerat förrän lördag. Något mer kul har jag inte att berätta, skriver när jag får lust:) Hej så länge

klart

flygresan bokad.
Stockholm, snart kommer jag!

onsdag

Har precis käkat middag och funderar nu på om man ska ta fram plugget inför läxförhöret imorgon. Problemet är dock bara att det är så sjukt att förstå vad som skrivs i boken?! Kan dom åtminstone skriva ord som man förstår sig på i förklaringarna och dela upp meningarna så dom inte ser ut som en enda röra.. Jaja, får göra ett försök, eftersom jag fick mvg på förra provet kan jag ju inte låta dom sänka mig redan nu.... Senare ikv blir det att titta på halv 8 hos mig, och sedan idol. Förmodligen är det något mer spännande också, har inte kollat upp det än. Imorgon är sista skoldagen för veckan! Känns riktigt skönt. Långhelg sitter ínte helt fel

godmorgon

Bara för att jag blev klar tidig idag och inte börjar skolan förrän halv 11 så tänkte jag fördriva lite tid med att slänga ut dagens outfit. Blev mjukiströja eftersom vi alltid har så sjuuuukt kallt på skolan, vill hellst slippa att gå runt med jackan, så nu hoppas vi på att tjocktröja räcker!



Nu tänkte jag fixa klart det sista, packa ner böcker osv. Slänger in något till inlägg senare idag, hej så länge.

kallt blött och regnigt..

Rubriken säger sitt. Precis så är denna dag. Jag har haft fullt upp, först tagit mig till skolan där vi hade läxförhör, och sedan efter skolan var det möte på banken om mina försvunna pengar (med chefen...) och till sist även sånglektion. Men nu har jag kommit mig hem, käkat en god middag och jaa, ska sätta igång och plugga. Kul? Nej skulle inte tro det. Men måste man så måste man.
Ikväll blir det att se idol på tv, så något positivt har jag framför mig denna dag iaf! Skriver mer när jag har något att berätta.

Måndag

Ny vecka på g. Kändes riktigt tungt att kliva upp idag. Var som en sombie hela morgonen tills jag fick i mig kaffet då jag började vakna till liv. Skolan var helt ok, inget spec som hände förutom att jag fick tillbaka mitt prov jag skrev förra veckan som jag nu fått MVG på. Känns riktigt bra!
Efter skolan gick jag på möte på klockarberget, det gick bättre än aldrig förr. Allting såg bra ut, likaså mina papper som skulle fyllas i. Så nu är jag mig själv utan sjukdom, utan undervikt osv. Känns fantastiskt! Bokades dock in ett till möte nästa vecka även fast vi inte har något att prata om. Men det får man väl räkna med efter halvåret som varit.
Ikväll är det tvkväll, massor av bra program som står på "att göra" listan. Något mer kul tror jag inte jag har att berätta, skriver om jag kommer på något vettigt. Hej så länge

tidsfördriv


TIO FAKTA
1. hemstad
Skellefteå
2. hårfärg Mörkblond?
3. längd 1,65
4. frisyr Oftast uppsatt, annars halvlångt, upplippt, rakt
5. ögonfärg Blå med lite grön
6. skostorlek 36
7. humör Glad, sprallig men lite blyg
8. färg Svart på kläder, annars rosa
9. tatuering/pearcing Har bägge delarna
10. vänster eller högerhänt Vänster

TIO SAKER OM DITT LIV
1. har du någonsin varit kär
Det har jag
2. tror du på kärlek Kärlek är fantastiskt, så ja
3. varför tog ditt senaste förhållande slut Växte ifrån varandra
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat Njaa, tror inte det
5. har du någonsin krossat någons hjärta Hm..
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän Nejnej
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon Tveksamt
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon Inte att starta ett förhållande, mer rädd för att våga satsa i såna lägen.
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare haha räknas lapparna?
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet Ja och nej.. vet inte riktigt, man måste lära känna varandra för att veta att det är påriktigt men nog kan man bli lite småförtjust efter första träffen.


söndag

söndag idag, vilket betydet att helgen är slut lika fort som altid.. Imorgon börjar en ny skolvecka och jag har ingen sovmorgon imorgon!
Idag blir det väl att ta sig iväg och rösta hur nu det ska gå när jag inte kan eller ens är intresserad av politik.. Ingen aning om vad jag ska välja, får väl ta en tankeställare kring det folk berättat om olika partier. Annars är det inget spännande som händer idag vad jag vet. Lär väl bli en slappsöndag som vanligt, vila upp sig nu så man orkar med ännu en skolvecka. Skriver mer senare om jag kommer på något att berätta om, hej så länge.

pizza

har precis ätit en fantastiskt god hemmagjord pizza!
 kan det bli bättre en sånhär dag? gudomligt gott var det

sliten

Godmorgon på mig, här sitter jag helt död efter gårkvällen.. jag som aldrig brukar bli bakis! Ingen aning om när jag somnade! Var tillsammans med några gamla klasskompisar, sedan drog vi oss ner till olles en kort stund där jag träffade bla tim. Vi gick och käkade på fasses, var säkert gott. Sedan fick jag och jimmy skjuts hem tillsammans med tim. Har några samtal ringda där vid halv 3 tiden så antar att det blev godnatt någon gång efter 3.
Vi vaknade upp vid 8 första gången men lyckades somna om efter en liten stund, skönt var då det. Och nu sitter jag här själv och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så jag FÖRHOPPNINGSVIS  kan få baka mig en pizza i ersmark, skulle verkligen sitta fint idag! Ont i benen har jag, huvudet är segt och jaa mår precis som man förtjänar helt enkelt!

parrrrrrrrrty

fan vad söt du är lillasyster som verkligen försöker få mig att ordna dehär med lördag men tyvärr måste jag göra dig ledsen och säga att jag inte vågar;) så du kan drömma vidare om din idé! Jag vet att du älskar mig ändå.

Håller nu på att göra mig i ordning inför kvällen, väntar också på att Emma osv ska komma förbi. Vi lär nog ha kul hoppas jag! Knart knäpps första ölen, känner att det börjar vara dax nu...

fredag

äntligen fredag, äntligen helg! Vaknade rätt tidigt idag så jag passade på att plocka ihop lite här hemma i lägenheten. Damsugningen kan jag inte göra förrän efter 10 så nu tänkte jag passa på att kolla på avsnittet av idol som jag missade igår eftersom jag var på hockey! Reprisen blev inte heller av att se, lyckades somna innan.. Förvånande? hah skulle inte tro det..
Idag ska iaf jag och några gamla vänner ses, dricka lite öl och sedan bege oss ner på Olles. Tror det kan bli riktigt kul, känner att peppen har kommit igång, så nu längtar jag;) Tyvärr slutar dock inte skolan förrän 4 så lite stressigt kan det bli, men förhoppningsvis hinner jag med allt eftersom lägenheten städades nu på morgonen ist. Tänkte köra en dag på skolan ofixad för att göra mig klar inför kvällen i eftermiddag ist, kändes bäst så eftersom vädret förmodligen inte håller i sig.. Något annat tror jag inte jag har att berätta bortsätt från att pannkakan hos mormor var fantastisk, och att gå på hockey var faktiskt rätt skoj!
Skriver mer senare, hej så länge.

torsdag

godmorgon på er, själv har jag precis tagit mig upp ur sängen och håller på att göra mig klar. Sovmorgon idag till 11 så det känns rätt skönt! Tar det lugnt här hemma med musiken igång på hög volym. Ser ut att vara helt ok väder idag vilket är bra eftersom jag tänkte ta mig en promenad till skolan idag. Senare blir det att käka pannkaka hos mormor till middag, och ikväll ska jag iväg  med syrran på hockey! Haha Olivia på hockey, kan ni tänka er? Men jag tror iaf att det kan bli riktigt kul, värt att testa på något nytt!

Tänkte göra klart det sista nu, sedan bege mig till skolan för att fortsätta få lillasyrran att förstå att det blir inget av med lördag;) Filmen vill jag se, men resten vet jag inte om jag är sådär redo för helt enkelt;) Tur jag älskar dig ändå fast du inte riktigt kan förstå att storasyster inte vågar;)


onsdag

Stoppade i mig 2st sömntabletter igår som läkaren rekomenderat mig så att jag skulle kunna sova bättre, men fy säger jag bara! Fick sjukt mycket krypningar i ena armen, tog evigheter innan jag lyckades somna eftersom jag inte kunde hålla armen still. Ikväll satsar jag på bara 1 sömntablett och ber efter att mitt melatonin ska komma hem snart.
Just nu öser regnet ner här utanför, känns ändå rätt lämpligt eftersom jag måste stanna inne och plugga inför provet som kommer imorgon. Fick idag veta att vi ska sitta och hålla på med det mellan halv 1 - halv 4. Inte lika kul, tur man har gjort samma prov ett år tidigare och har lite koll på hur det är upplagt.
Bortsett från allt det negativa kan jag ju berätta att jag äntligen fått hem mitt efterlängtade kaffe♥ Tog mig till ica idag efter skolan eftersom mötet på banken blev inställt. Känns super!
Ikväll blir det halv8hos mig, idol, skånefruar och till sist Kungarna av Tylösand. Kanoners!

tisdag

vaknade och var helt död när veckaren ringde idag. Lyckades iaf stappla mig upp på benen och in i duschen för att göra mig klar och sedan bege mig till skolan. På skolan hände inte spec mycket bortsätt från att vi gick på någon debatt mellan de olika partierna på nordanå idag. Det sa dock inte mig så mycket eftersom det som kom in genom ena örat lika snabbt åkte ut ur det andra ungefär. Politik är nog ingenting för mig trots allt.. Efter skolan tog jag mig till morfar som bjöd på fantastisk middag, även kusin linn var där. Och finally har jag nu kommit hem till min lägenhet där plugget väntar... Ska iväg och möta upp Camilla en snabbit på Jour livs, hade också tänkt hinna med att se idol. Innan jag slår upp boken och lämnar datavärlden tänkte jag slänga in outfit bilder för lite mer liv.. Tråkigt med en blogg utan bilder!
Börjar med gårdagens

Jeansleggings - Cubus
Linne - Monki?
Tröja - H&M
Skärp - Gina Tricot

Sedan tar vi dagens

Strumpbyxor - Gina Tricor
Långt linne - Gina Tricot
"Genomskinlig" skjorta - Bik Bok

.
Tillsist måste jag också påpeka att mitt kaffe FORTFARANDE är slut.. skulle behöva dra mig till ica men har verkligen ingen ork, hjälp mig.

måndag

Då var det dax för en ny vecka igen. Helt sjukt att en helg bara kan åka förbi sådär utan att man ens riktigt vet vad man har gjort. Bra var den iaf! Denna vecka har jag rätt fullt upp med saker, ska äta hos mormor en dag, morfar en annan, plugga inför prov och sedan ha någon klassåterträff till helgen med klassen från högstadiet. Blir säker bra. Då går nog tiden snabbt i veckan också.
Just nu sitter jag och pluggar fritidskunskap, har redan läst på i 2 timmar men känner att det behövs en hel del mer läsande. Blir alltså förmodligen inget kul att göra ikv. Innan jag fortsätter med pluggandet kan jag ju berätta att jag även idag är sådär jätteglad som tidigare. Det håller i sig!

Lite bilder

Då var man hemma efter ett kalas med massor av gott fika (som jag bakat!) Flippan fick man också träffa. Mamma hade tagit med sig sushi hem från igår, så det blev supermiddag för min del. Kan det bli bättre idag? Tveksamt. Denna dag är på top helt enkelt. Bara jobbigt att det är söndag, vilket innebär skola imorgon. Hade tänkt kasta in lite bilder från i helgen, först från leos lekland och sedan lite från igår. Som vanligt blev det inte många foton..
Leos Lekland


Början av gårkvällen


en glad olivia

så sjukt trött, men otroligt glad! måste bero på en morgon med gitarrspel, finns det något bättre? tror inte det.. så mysigt att lyssna på:) hade tänkt ta tag i lite städning, typ damsuga och sådär +gå ut med soporna. har dock så sjukt mycket träningsvärk i benen efter leos lekland... var som ett gympapass att springa runt där med lilla Emma! nä, nu ska jag sätta fart så jag hinner innan jag ska iväg på kalas. Mobilen har slut batterier och laddaren är i ersmark, så går nog inte att nå mig förrän ikv. Hej så länge


sliten

blev ingen lugn hemmakväll igår i ersmark, hamnade ist på krogen med jocke osv. Äntligen har jag nu lyckats slita mig upp ur sängen och sitter med lillasyrran i telefonen. Idag blir det kalas hemma hos bror som fyller år imorgon:)
tänkte hoppa in i duschen nu, slänger in lite bilder från gårkvällen senare


hemma igen

Nu är jag hemma efter en natt i ragvaldsträsk. Rätt trevligt var det och jag är riktigt impad av alla som orkade cykla hela vägen dit med alla uppförsbackar.. Jag åkte som sagt bil pga sjukan som varit. Riktigt sliten idag måste jag säga, trots att jag ändå var den som fick mest sömn insatt! Stoppade i mig en sömntablett och öronproppar i öronen sedan sov jag som en stock från halv 12 till 7 när lasse kom och väckte mig för frukost +packning. Har precis kommit ur en underbar dusch, riktigt skönt. Kattlådan är rensad ännu en gång, sakerna packade inför helgen i ersmark och nu känner jag att det börjar vara dax för lite käk. Innan det slänger jag in några bilder som togs. Blev dock inte så många pga det var riktigt bäcksvart på kvällen..



hamburgaren Olivia

måste kasta in ett sista inlägg nu och visa upp den fantastiska hamburgaren med namned Olivia som nu finns på frasses att köpa. Jimmy kom precis där ifrån och gav den höga betyg, så nu blir det frasses nästa!


onsdag

Idag har det varit bullbak hos kära broder. Blev massor av bullar, fyllde 3 hela plåtar. Filippa fick jag också träffa förståss. Mamma kom förbi med lite saker inför övernattningen imorgon och något mer har jag inte hunnit med bortätt från skolan då. Imorgon blir det att ta sig upp redan vid 9 skulle jag tro för att få med all packning in till skolan där det blir lunch, sedan bär det iväg rakt ut i skogen för övernattning för klass a och b. De flesta färdas på cykel, medan jag och några till åker bil pga skador/sjukskrivning. Tror faktiskt det kommer vara helt ok och rätt kul att åka dit. Är tillbaka på fredag mitt på dagen någon gång, får se om man då åker till skolan och käkar eller om det blir hemgång direkt för att packa upp sakerna. Man känner sig nog dock inte så fresssh efter en natt i skogen utan dusch. Tur vi sover inomhus och förmodar att det finns toa(!?)
Jaasi, ikväll blir det iaf tvtittande för fulla muggar, först halv8hos mig, sedan idol, skånefruar och till sist någon ny serie på 5an som skulle starta idag. Nästa update kommer alltså på fredag då jag också FÖRMODLIGEN har massor av bilder att visa upp. Hej så länge

ebbsiiii


Jag och missan Ebba ligger nu tillsammans i soffan och degar med halv 8 hos mig igång på tvn. Hade tänkt att ta mig en sväng till ica för att köpa hem kaffe, men orken var slut och det får helt enkelt bli en annan gång. Sena ikväll blir det idol +en film kl 9. Hoppas ni andra har det lika mysig som vi har det! Nästa update kommer imorgon. Hej så länge


tisdag

tisdag idag då, vilket innebär att det redan är onsdag imorgon (dvs "lillördag") då blir det bullbak hemma hos bror. Där får man då träffa Flippan och mamma tänkte också komma förbi. Sedan på torsdag bär det iväg med klassen på övernattning i raggvaldsträsk(?) tror jag det var. Väskan är packad med grundsakerna, bara lite som fattas. Veckan lär nog gå snabbt känns det som, och helgen blir lugn i ersmark alldeles själv med myspys framför tvn.

måndag

Helt ok dag på skolan idag. Fick egen ett läxförhör där jag hade fått vg från förra veckan, kändes skönt. Efter skolan hade jag möte på klockarberget där vi pratade om vikt, mat och motion. Nu är middagen käkad, musik fixad och katten matad. Ikväll blir det att glo på tv och nöta dator. Tänkte slänga in en bild på klassfotot jag hittade på facebook för er som är intresserade. Kaffet är förresten fortf slut och jag orkar nog inte ta mig ut ikv, får bli morgondagens problem.


slut på kaffe!!!!!!!

kaffet är slut och det är skola imorgon utan sovmorgon dessutom... hur ska jag nu vakna till? Fy så nej att jag orkar ta mig till ica nu, får helt enkelt klara mig.....................

svar på tal

Jag vet att många undrar "hur har hon blivit så smal?" Lite svårt att svara på frågan till er som komenterar när ni inte skriver ut vem ni är, så jag får väl ta och skriva lite kortfattat här på bloggen ist. Ni som redan följt bloggen ett tag vet om hela processen med sjukdomen jag haft, och ni andra kan alltid kolla tillbaka i arkivet för att läsa om mina dagar på sjukhuset. (Skrev dock inte de västa dagarna, utan började med bloggen när jag höll på att friskna till..)

-Här kommer då en kort förklaring.
allting började höstterminen för ett år sedan. Jag var sjuk väldigt mycket, borta från skolan, hade svårt att äta pga så ont i mage och uppsvälld hals m.m. Vi åkte många gånger in på både akuten och på vårdcentralen för att kolla upp var som var fel, men allt läkarna då hade att komma med var ungefär "Antingen har du svininfluensan eller också ett virus, det går över snart. Hem och vila med dig" Så eftersom jag inte fick någon hjälp fortsatte bara elendet, och för varje gång jag blev sjuk blev det också värre och värre. Till sist (strax efter jul) var det så illa att jag knappt kunde andas och gud vet allt var det var. Jag blev då inlagd på sjukhus på barnavdelningen. Det tog veckor innan de hittade något fel. Jag hamnade på Umeå lasarett där de började leta efter leukemi (cancer) och gick på morfin och adrenalin för att klara av dagarna. Till sist hittades en allvarlig körtelfeber som gjort att lever, njurar och i stort sett alla organen hade svullit upp.. Inte nog med det, jag hade också ett så kallat enterovirus som slagit ut immunförsvaret totalt.
Hela halsen var uppsvullen och magen var fruktansvärt ond, jag blev allt mer underviktig och började matas via en slang som gick genom näsan och ner i magen för att dropp inte räckte till. Tillsist när det började bättra sig och jag fick komma hem var det nästan så gott som omöjligt att gå upp all den tappade vikten, jag fick då kosttillskott som hjälp och jaa, här står jag nu idag. Vikten är bra just nu och jag mår i stora drag bra. Helt frisk är jag inte ännu, men på god väg.

fbannad

Jag blir så sjukt sur och förbannad på att det inte ska funka. Bara för denhär långa sjukan som varit tål jag inte/klarar inte av alkohol. 3 öl sedan var det sängen för mig, är det ok? Nä. Idag vaknar jag upp sur och besviken på att det aldrig ska gå som jag vill fy så trist.

+++

Idag är det bara plus måste jag säga. Tror inte det finns något minus med denna dag. Vaknade tidigt vilket gjorde att jag ändå var hyfsat pigg när jag skulle till skolan. Och inte nog med det, tidig till skolan var jag också och fick då lite tid tillsammans med några från gamla klassen +en till. Sedan var det religon där jag och nathalie faktiskt otroligt nog lyckades! Fy så bra gjort alltså, är riktigt stolt över oss syrran;) Efter lektionen var det dax för lunch, vilket innebär PANNKAKA! Fy så gott.. Sedan hade vi läxförhör som gick helt ok, idrott osv inget viktigt. Efter skolan bar det in till stan där jag träffade nå folk, stod och pratade med jocke en stund och sedan fixade drickat till imorgon då det blir ferrrrrre +olles? :) Riktigt pepp nu. Snart är kvällen kommen, tvn slås på och sedan är det godnatt. Dock så glömde jag paprena på förhöret till imorgon, men eftersom jag har sovmorgon kan jag åka till skolan på morgonen och sitta där och plugga. Blir helt ok det med! Nu ska jag njuta vidare av denna dag och se vad det blir av den. Hej så länge på er. Ska förresten försöka ta lite bilder imorgon så jag har något att kasta ut i bloggen, känner att det är rätt trist utan bilder, och gamla bilder är inte så spännande..

vaknar för tidigt

Vaknade precis, jag som hade sovmorgon och inte börjar förrän 11.. Tyckte inte jag kunde somna spec tidigt igår heller, men det ska väl jävlas i kroppen som vanligt, vad annars kan man förvänta sig? Ser iaf ut att vara en härlig dag ute, solen skiner och himlen är blå. Någon värme tror jag dock att det är sämre av, men det lär väl märkas.
Förhoppningsvis blir det att möta upp tyrone på stan idag och fixa lite ärenden om allting går som tänkt +skola förståss.. Hade faktiskt tänkt se om det Nathalies "uppdrag" och om det nu inte lyckas denna gång så ger jag det en chans imorgon. Nä nu ska jag ta och plugga lite.. har läxförhör i fritidskunskap idag, kändes inte spec pepp. Håll alla tummar som bara går för mig att det ska gå bra nu då, right?

känns helt ok

Känns bättre med förkylningen idag, bortsätt från att jag knappt har någon röst.. men inte lika snuvig och halsen tar inte ont.
Idag var det fotning för skolkatalågen, var väl helt ok om man bortser från att jag hatar att fotas för sådanna bilder. Sedan efter det var det en lektion och sedan slutade jag. Kändes alltså rätt värt med skola idag för en lektion.. not! Efter skolan blev det att handla hem lite saker från ica, och sedan hade jag möte på klockarberget som gick suveränt! Har nu kommit upp i så pass bra vikt att jag inte behöver några näringsdrycker eller ens gå på provtagning på ett tag! Inte heller förbjuden att röra på mig, så jag är helnöjd måste jag säga.
Ikväll blir det att plugga förmodar jag, har läxförhör i fritidskunskap imorgon. Lite tvtittande blir det nog förmodligen också.. Brukar sluta så.
Innan jag avslutar detta inlägg tänkte jag lägga in en suddig bild på klassfotot som jag lyckades få från dataskärmen.

RSS 2.0