Söndag

Godmorgon på er! Blev inget mer skrivet igår, kan bero på att jag hade det så bra. Lagade kyckling och klyftpotatis till middag vid 7 tiden, sedan gick vi över till morgan och  elin för att kolla in deras lägenhet. Fick också träffa lilla Tindra, och då menar jag verkligen LILLA Tindra. Söt var hon iaf. Sedan bar det hem för att se jakten på julia och sedan millennium. Så det var fram med chips, godis, dip, grönsaker osv riktigt gott!
Vid 12tiden hade jag sovit en timme men vaknade av ett eländigt oväsen från grannarna, de skrek, spelade HÖG musik, sprang upp och ner i trappen... Axel var över och sa till 3 ggr utan verkan, till sist drog han till med "bara så ni vet har vi ringt polisen så det är nog tid för er att tysta er...." Och då gav det effekt, musiken började då spelas mycket tystare och springet i trapporna slutade så man kunde sova. Jobbigt det här med grannar....

.
Och nu ligger jag här i sängen, funderar på att gå upp och göra någon frukost men det var så otroligt skönt i sängen. Axel sover fortf så vi får se vad det blir av. Skulle behöva tvätta idag också... hm, jobbigt!
internetbild, otroligt sugen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilltindris<3

2010-05-06 @ 07:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0