Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är något som man delar tillsammans med en annan person. Det kan vara kärlek till sina föräldrar, till sitt husdjur, mat och liknande.
All kärlek beskrivs på olika sätt.

Kärlek till saker skulle jag beskriva som att det är något som man tycker om väldigt mycket och inte skulle vilja klara sig utan.

Kärlek till föräldrar betyder att man tycker om sina föräldrar otroligt mycket.

Sedan finns det ju också kärlek till en pojk/flickvän. Där brukar man känna kärleken som ett pirr i magen, glädje, längtan och förväntan.

För att kunna känna kärlek till en annan person krävs många faktorer. Några av dessa som är viktiga är att till personer ska man kunna prata om allt, känna tillit och trygghet. Man ska aldrig besämma sig för att gå in i ett förhållande om man inte känner på detta sätt, då brukar det inte fungera. Med kärlek övervinner man allt, och det gäller att vara tålmodig innan man hittar den rätta.

När man väl hittat en person som man älskar och vill leva med spelar resten ingen roll. Ålder, kön, musikstil kvittar. Kärleken är blind, man ska aldrig vara rädd för att ge sig in i något om man verkligen vill det. Kärleken är starkare än något annat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0